Back to top

Αρχείο για Ζώδια

Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Τρίτη, 9 Ιανουάριος, 2018 στις 8:30πμ | Κατηγορία: Ζώδια | argy

Κριοί (21/3-20/4)

Κυβερνήτης ο Άρης

Κριέ μου, αν νομίζεις ότι η καθημερινότητά σου είναι σαν την διαδρομή Πατιόπουλο- Περδικάκι, κάνεις λάθος. Παράξενο εργαλείο το μυαλό, άμα θέλει μεγενθύνει και τα πιο μικρά προβλήματα. Η χρονιά αυτή,  για σένα θα είναι χρονιά της ανανέωσης, νέων ενδιαφερόντων, και θα πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Θα δείξεις τρυφερότητα και ευαισθησία ακόμη και σε άτομα που τα είχες στη «μπούκα»! Θα ασχοληθείς με τον εαυτό σου, θα διασκεδάσεις και τέτοια ωραία θα σου συμβούν!! Ίσως τώρα να μην είσαι ένα ερωτευμένο άτομο, όμως, δεν παύεις να είσαι ένα ερωτεύσιμο άτομο! Και μην ξεχνάς ότι, Κριός σημαίνει πρωτιά, αυθορμητισμός και ρίξιμο στη μάχη και στη φωτιά για ιδέες και φιλίες! Τί, δεν ήξερες την επικίνδυνη διαδρομή Πατιόπουλο- Περδικάκι? Μπες στο googlάκι τώρα!

Ταύροι (21/4-20/5)

Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Ταύρε μου, το έχεις καταλάβει ότι κάνουμε ένα υπέροχο ταξίδι γύρω από τον ήλιο. Τη μια τα βλέπουμε όλα φωτεινά και την άλλη μαύρα, τη μια από ψηλά και την άλλη από πάτο! Ναδίρ και ζενίθ! Όταν βρίσκεσαι στο ένα, πιστεύεις ότι θα κρατήσει για πάντα (κυρίως όταν πιάνεις πάτο) και μετά, βρίσκεσαι στο άλλο και εναλλάσσονται συνεχώς! Ο νέος χρόνος σε βρίσκει στα καλύτερά σου, με ευχάριστες παρέες και εσένα να διακατέχεσαι από ερωτική διάθεση! Και Ταύρε, αν η  φαντασία σου ταξιδεύει, αν περπατάς και σκοντάφτεις, αν βλέπεις τα άσχημα για όμορφα και τα στραβά για ίσια, μην ανησυχείς… ερωτευμένο είσαι βρε στραβάδιιιιιιιι!. Έτσι ΄ναι η ζωή.   Ο καιρός περνάει ωραία με τον έρωτα και ο έρωτας περνάει ωραία με τον καιρό!! Με τούτα και με τ΄ άλλα, θα περάσεις μια όμορφη ωραία χρονιά, χωρίς βέβαια να ξεχνάς ότι, Ταύρος σημαίνει οικογένεια, υπομονή, επιμονή, αποφασιστικότητα και… καλό φαϊ!

Δίδυμοι (22/5-21/6)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Δίδυμέ μου, έρευνες έδειξαν πως, αν παρατάς τη δουλειά σου και μπαίνεις στο facebook ανά διαστήματα καθημερινά, χαλαρώνεις και μετά γίνεσαι περισσότερο παραγωγικός από τους άλλους? Να τα λέμε αυτά! Είδες? Καλά που έχεις την αστρολόγο σου να σε υποστηρίζει ταλαίπωροοοοοοο, αλλιώς τί θα ΄κανες!! Η χρονιά αυτή θα σου φερθεί πολύ γλυκά και θα σου επιτρέψει  να είσαι ο εαυτός σου, χωρίς να παραπονούνται οι γύρω σου (αυτό, να το δω και να μην το πιστέψω!)! Με χαλαρή διάθεση και βλέμμα αισιόδοξο, μπαίνεις σε τροχιά προόδου, επίτευξης των στόχων σου και βελτίωσης των οικονομικών σου. Τα ερωτικά σου θα είναι πολύ καλά, γιατί «μία έτσι, μία γιουβέτσι» και ο Δίδυμος παντού χωράει!!  Δεν ξεχνάμε ότι Δίδυμος σημαίνει επικοινωνία και εφευρετικότητα, εξυπνάδα και πονηριά, ευελιξία, αστάθεια και πολύυυυ μπλα-μπλά! Και πού σαι Διδυμάκι μου, το ότι εσύ βαφτίζεις το κουτσομπολιό και το λες το κοινωνική κριτική, δεν μας βοηθάει!! Βρε, από πουθενά δεν μπορούμε να σε πιάσουμε!!

Καρκίνοι (22/6-22/7)

Κυβερνήτης η Σελήνη

Καβουράκι μου, ευχάριστος προβλέπεται ο χρόνος αυτός και σε ευνοεί πολύ (σ΄ αυτό συμφωνούν και όλοι οι άλλοι αστρολόγοι… οι άσχετοι!) Είναι μια χρονιά, που θα σε βοηθήσει να ελέγξεις τη συναισθηματική σου φόρτιση. Οι δεσμευμένοι, θα νοιώθουν ηρεμία και σιγουριά στη σχέση τους, οι αδέσμευτοι θα βρουν το ταίρι που ψάχνουν εδώ και πολύ καιρό! Για τα οικονομικά σου μη σκοτίζεσαι και πολύ, θα φροντίσουν για αυτά ο Τσακαλώτος και η Μέρκελ!  Και φέτος θα περνάει πάντα το δικό σου (αλλιώς, κούνια που τους κούναγε!), με σένα να παραπονείσαι ότι οι άλλοι δεν σου κάνουν τα χατήρια! Κι αν κάνεις κάποιο παραστράτημα, κανένας δεν έχει το δικαίωμα να σε κρίνει. Άνθρωπος είσαι κι εσύ κι αν ακούσουν τι τραβάς,  όλοι θα σε συμπονέσουν (κλαψ, κλαψ, τώρα κλαίω κι εγώ μαζί σου!!) Βρε! έχει τακτική το Καβούρι στον ψυχολογικό πόλεμο!! Αλλά δεν ξεχνάμε ότι, Καρκίνος σημαίνει ρομαντισμός, αγάπη, στοργή και συναισθηματική ασφάλεια!

Λέοντες (23/7-22/8)

Κυβερνήτης ο Ήλιος

Ω πω πω πω πωωωω! Δεν τραγουδάω τα καγκέλια Λιοντάρι, σου λέω με ενθουσιασμό ότι τα καλύτερα έρχονται! Ωραίοι άνθρωποι, καλοί φίλοι, όμορφες σχέσεις σε περιμένουν τη χρονιά αυτή. Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι έρχονται και κάποιοι άνθρωποι, μόνον για να πάρουν κάτι και μένουν δίπλα σου ή φέρονται καλά, όσο τους προσφέρεις. Μετά φεύγοντας ή και μένοντας, προσπαθούν να σε βλάψουν κιόλας! Έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι οι άνθρωποι! Αλλά, εσύ δεν μασάς με τέτοιους τύπους και τους ρίχνεις μια μεγαλειώδη περιφρόνηση, ίσως γιατί ξέρεις πως η αδιαφορία πονάει περισσότερο από τον τσακωμό! Συνεχίζεις χωρίς να ρωτάς κανέναν και η ζωή συνεχίζει χωρίς να σε ρωτάει! Ότι και να περνάς, μην ξεχνάς πως Λέων σημαίνει γενναιοδωρία, υπερηφάνεια, πάθος, ζεστασιά.

Παρθένοι (23/8-22/9)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Παρθένε μου, τώρα που σε διαβεβαιώ ότι όλα είναι τακτοποιημένα και καθαρά στη θέση τους, θα με ακούσεις επιτέλους? Έτσι μπράβο! Θα περάσεις ένα υπέροχο χρόνο με καλά τα οικονομικά σου, με νέες και ενδιαφέρουσες φιλίες και γνωριμίες. Έλκεις και έλκεσαι. Αν κάποιος σου έκανε κάτι ή υπάρχει κάτι από το οποίο δεν μπορείς ξεκολλήσεις ή κάτι σε έχει βαλτώσει, είναι η χρονιά που θα σε βοηθήσει να σκεφτείς θετικά! Κοίτα μπροστά κι ότι  σε βασανίζει και δεν μπορείς να το αλλάξεις, απλά άφησέ το! Μην ψάχνεις να βρεις εξήγηση, ίσως να την βρεις αργότερα, ίσως ποτέ!  Ακόμη κι αν εσύ έχεις κάνει λάθη, μάθε από αυτά και προχώρα!  Διαθέτεις ζήλο, μέθοδο και υπομονή. Είναι τα κλειδιά της επιτυχίας σου, αξιοποποίησέ τα λοιπόν! Ξέρουμε και ξέρεις πολύ καλά μέσα σου ότι, Παρθένος σημαίνει εργατικότητα, τάξη, σταθερότητα, λογική, αλληλοβοήθεια. 

Ζυγοί (23/9-23/10)

Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Και τώρα ανάπτυξη!! Γεμάτη δώρα είναι για σένα αυτή η χρονιά Ζυγέ μου! Καλά τα επαγγελματικά σου, καλή η υγεία σου καλά τα κοινωνικά σου, καλά τα ερωτικά σου! Τί άλλο θες, όχι πες μου τί άλλο θες!   Τώρα, αν εσύ εφαρμόσεις την τακτική των απραγματοποίητων αποφάσεων, όπως να κόψεις το τσιγάρο, να κάνεις δίαιτα, να στρωθείς να διαβάσεις, δεν σου φταίει η αστρολόγος σου!!  Αλήθεια, ήξερες Ζυγέ, ότι η συναισθηματική απιστία, είναι η χειρότερη μορφή απιστίας? διότι σου λένε, ότι πληγώνει περισσότερο από την εκπεφρασμένη σεξουαλική απιστία! Το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας μετά από έρευνες τα λέει αυτά! Κατάλαβες? δουλειά δεν έχουν οι επιστήμονες, πάνε να μας βγάλουν όλους με…. «Πλατωνικά κέρατα» !! Μη με αγριοκοιτάς Ζυγέ, ξέρω σε ποιόν τα γράφω!! Όπως ξέρω και ξέρουμε ότι, Ζυγός σημαίνει διπλωματία, φιλία, αρμονία, ομορφιά, καλοπέραση!.

Σκορπιοί (24/10-22/11)

 Κυβερνήτης ο Άρης και ο Πλούτωνας

Σκορπιέ, άσε κάτω τα γάντια του μποξ, τώρα! Όμορφη χρονιά θα περάσεις και ευχάριστα γεγονότα θα σου συμβούν. Αν σου πουν ότι είσαι ωραίος, θα το εννοούν! Θα κρατήσεις τις λεπτές σου ισορροπίες (όπως μόνον εσύ ξέρεις) και θα προσφέρεις στους γύρω σου αξέχαστες στιγμές (είτε μιλάμε για ειρήνη, είτε για πόλεμο, από τη συμπεριφορά τους εξαρτάται!). Όταν το ξεχνάμε να μας θυμίζεις ότι Σκορπιός σημαίνει αυτοπεποίθηση, σταθερότητα, αυτοκυριαρχία, επιβολή, έρωτας, πάθος! Τώρα που είπα για πόλεμο και γάντια του μποξ, ξέρεις τί λένε οι επιστήμονες? Άκου λοιπόν! Λένε, ότι εάν ο θυμός είναι ελεγχόμενος, μπορεί να σε βοηθήσει να καταπολεμήσεις μέχρι και την παχυσαρκία και την κατάθλιψη!! Το ΄ξερες  αυτό Σκορπιέ μου? Κι εγώ συγκρατούσα το θυμό μου και… αναρωτιόμουν γιατί παχαίνω?!!  Ώπα Σκορπιέ, ώπα! μη γυαλίζει το μάτι σου, για ελεγχόμενο θυμό μιλάμε!!

Τοξότες (23/11-21/12)

 Κυβερνήτης ο Δίας

Τοξότη ξέρεις να τραγουδάς? Ξέρεις, ξεκίνα! είναι σαν να μπαίνει η άνοιξηηη ώπααα! πάμε για διασκέδαση? Πάμεεεεε!! Κάπως έτσι θα είναι η χρονιά αυτή, γιατί προτιμάς να χαίρεσαι την καθημερινότητά σου από το να την αναλώνεις με ανούσιες σκέψεις και αναλύσεις, που στην τελική δεν βγάζουν πουθενά! Αντιθέσεις, αντιπαραθέσεις και προβληματισμούς τους αφήνεις για τον επόμενο χρόνο… ή για τους άλλους!. Αφήνεις πίσω καταστάσεις που σε στεναχώρησαν, ακόμη και αυτές που η λογική σου και η καρδιά σου είχαν βαλτώσει σε αυτές. Πρόσεχε μόνο αυτά που λες και αυτά που κάνεις, ακόμη κι αν εκείνη τη στιγμή πιστεύεις ότι κάνεις το σωστό. Μην τα κάνεις ή  τα λες «άγαρμπα», γιατί ανοίγεις λογαριασμούς και σε αντίθεση με τους τραπεζικούς, αυτοί δεν κλείνουν! Και σε χρεώνουν. Και θα είναι πάντα εκεί! Να μετράς μέχρι το δέκα πριν κάνεις κάτι ή πριν απαντήσεις διότι Τοξότης σημαίνει κέφι, αισιοδοξία, διασκέδαση, φιλία, ελευθερία.

Αιγόκεροι (22/12-20/1)

Κυβερνήτης ο Κρόνος

Καλή η δουλειά Αιγόκερέ μου, αλλά και η διασκέδαση καλή είναι! Καλή η σοβαρότητα, αλλά και η ελαφράδα έχει τη χάρη της! Φέτος αφήνεις την ψυχαγωγία και βάζεις τη διασκέδαση στη ζωή σου!  Ευχάριστος ο χρόνος για σένα με επιτυχίες, νέες γνωριμίες, νέες επαφές και συνδιαλλαγές. Δεν φοβάσαι τη δουλειά και ξέρεις να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες με ψυχραιμία. Εντάξει, τριγύρω σου βλέπεις προχειροδουλειές, ασάφειες, ασυνεννοησίες και εκνευρίζεσαι! Οκ! Κάποια «κοσμητικά επίθετα» σε βοηθούν να μειώνεις το στρες, αλλά ηρέμησε, όλα αυτά τώρα τα λένε…»δημιουργική ασάφεια»!! Και έρωτες. Έρωτες που δεν εκφράζουν τις προθέσεις τους και σε προβληματίζουν. Με διαβάζεις Αιγόκερε ή χασμουριέσαι? Όλα καλά κι όλα ωραία θα σου έρθουν, διότι Αιγόκερως σημαίνει σοβαρότητα, ωριμότητα, εργατικότητα, ιεραρχία, επιμονή.

Υδροχόοι (21/1-19/2)

Κυβερνήτης ο Κρόνος και ο Ουρανός

Υδροχόε μου, αρέσεις και γοητεύεις! Ο Κρόνος δουλεύει υπέρ σου στον επαγγελματικό τομέα και η Αφροδίτη στον ερωτικό!  Ενέργεια θα έχεις, δυναμισμό θα έχεις, διάθεση θα έχεις, απ όλα θα έχεις! Τα οικονομικά σου καλυτερεύουν. Τα ερωτικά σου θα είναι υπέροχα, και  θα ταξιδέψεις το ταίρι σου στη χώρα των θαυμάτων! Τα επαγγελματικά σου καλά θα είναι, όμως εσύ έχε τα μάτια σου ανοιχτά, διότι οι εργοδότες, οι συνάδελφοι και γενικώς ο κόσμος, αλλάζει γούστα στο πιτς φιτίλι!!  Φρέσκες ιδέες και καινοτομίες, είναι λέξεις κλειδιά για τη χρονιά αυτή! Δηλαδή… δεν μας έφταναν οι μέχρι τώρα ιδιορρυθμίες σου, θα μας φέρεις και καινοτομίες?  Έλεος Υδροχόε, λυπήσου μας! Όμως χαλάλι σου βρε! Σε αγαπάμε. γιατί ξέρουμε ότι Υδροχόος σημαίνει ιδεολογία, πρωτοπορία, εξέλιξη, φιλία.

Ψάρια (20/2-20/3)

Κυβερνήτης ο Δίας και ο Ποσειδώνας

Ευχάριστη η χρονιά Ψαράκι μου! Όπου και να πας θα έχεις την δυνατότητα να δημιουργήσεις  ευκαιρίες, φιλίες και στενές επαφές. Θα γίνονται πράγματα που θα σε κάνουν να νοιώθεις αισιόδοξος, με νέους έρωτες που δεν θα μπορείς να αντισταθείς ακόμα και… αν πρέπει να αντισταθείς!! Σίγουρα θα βρεθούν και άνθρωποι που νομίζουν πως ο ρομαντισμός είναι «κάτι που τρώγεται» και ίσως σε πληγώσουν συναισθηματικά. Ξέρεις εσύ! καναπές, κουβερτούλα, κλάμα, χαρτομάντηλα..!! Μετά ανασκουμπώνεσαι και βγάζεις μια τεράστια δύναμη για να αντιμετωπίσεις τα θηρία εκεί έξω! Δύο είναι τα άλυτα μυστήρια που οι επιστήμονες σπάνε τα κεφάλια τους. Πού πάνε οι κάλτσες που χάνονται και έχουμε την μονή και πώς σκέφτονται  οι  Ιχθύες! Το μυστήριο με τις κάλτσες είναι κοντά στη λύση. Με τον τρόπο σκέψης ενός Ιχθύ δεν θα βγάλουν άκρη, είμαι σίγουρη και το εγγυώμαι! Βρε δεν κουμαντάρεται το Ψάρι, πάρτε την έννοια σας! Ιχθύς σημαίνει ρομαντισμός, ευαισθησία, πραότητα, τέχνη, γενναιοδωρία.

Παράξενοι (εκτός/χρόνου-εκτός/τόπου)

Ακυβέρνητοι, με Νεύρα και Γκρίνια!

Μια χαρά θα περάσεις κι εσύ Παράξενέ μου με… νεύρα-γκρίνια, γκρίνια-νεύρα!! Παράξενος σημαίνει προσγειωμένος, πραγματιστής, νευρικός, ιδιότροπος, περίεργος και που, όλοι μας κρύβουμε μέσα μας ένα κομμάτι σου! Αλλά… για πάρε ένα από αυτά τα χαπάκια (ναι, αυτά που δίνουν οι γιατροί με την κόκκινη γραμμή) να ηρεμήσεις λίγο, μπας και περάσουμε κι εμείς καλά!

Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Σάββατο, 4 Νοέμβριος, 2017 στις 11:00πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.

Κριοί (21/3-20/4)

Κυβερνήτης ο Άρης

Αρέσεις Κριαράκι μου, αρέσεις!! όλα καλά κι όλα ωραία θα σου έρθουν τούτο τον Νοέμβριο, αν εξαιρέσεις κάτι μουρμούουουρες, κάτι γκρίιιιιινιες, κάτι… κάτι τέλος πάντων!! Εσύ βέβαια κάνεις υπομονή (τί είπα τώρα!) διότι δεν σου αρέσουν αυτά (ασχέτως αν τα προκαλείς!!), αλλά δεν αργείς να πάρεις φωτιάς και να εκραγείς σαν χύτρα ταχύτητος σε χρόνο ντε τε!! Για να βγάλεις ωραία και ήρεμα το μήνα, μείωσε την παρόρμησή σου σε μηδενικό σημείο, κι αν ακούσεις σαν απάντηση ένα σκέτο «καλά», σου συνιστώ να σωπάσεις, γιατί σου έρχεται μπουρίνι γκρίνιας!! Εσύ βέβαια ως συνήθως θα…. με «γράψεις», αλλάαααα, εγώ να σε προετοιμάσω θέλω…!!

Ταύροι (21/4-20/5)

Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Καλό μου Ταυράκι, ξέγνοιαστος και χαλαρός (ναι, μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτές τις λέξεις) θα είναι αυτός ο μήνας για σένα. Θα υπάρξουν περιπτώσεις που θα πρέπει να κάνεις κινήσεις γρήγορες, τόσο γρήγορες, όπως ενός τζογαδόρου που είναι σε έξαψη! Με κάποιες έντονες διακυμάνσεις στις προσωπικές σου σχέσεις (αίσθημα, σύζυγος, παιδιά, συνάδελφοι, συμμαθητές, ξέρεις εσύ) Αχά!  φαίνεσαι (λέω φαίνεσαι), πράος χαρακτήρας, ήρεμος, και νομίζουν ότι σε έχουν του χεριού τους, αλλά εσύ έχεις ένα κομπιουτεράκι στο μυαλό σου και τα καταγράφεις όλα! (μα όλα λέμε!) Δίνεις ευκαιρίες, προειδοποιείς και όταν πεις τέλος, είναι δρόμος χωρίς επιστροφή!! Να τους βάλεις όλους να το διαβάσουν αυτό…  έτσι, για να προετοιμάζονται…!!

Δίδυμοι (22/5-21/6)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Δεν μου λες Δίδυμε, με τα ερωτικά σου τα πας καλά? Εμ, αφού ασχολείσαι συνέχεια με τα επαγγελματικά σου, τι σε ρωτάω κι εγώ η ελαφρόμυαλη? Αυτή την εποχή είσαι ευχαριστημένος, γιατί ξεπέρασες επαγγελματικά εμπόδια, και βλέπεις τα πράγματα αισιόδοξα. Εσύ όμως τον ελεύθερο χρόνο σου τον τρως γκρινιάζοντας! Αυτό, το να είναι ικανοποιημένος κάποιος και συγχρόνως να γκρινιάζει, μόνο ένας Δίδυμος μπορεί να το κάνει! Εγώ αυτό το λέω… ευχαριστημένη γκρίνια!! Για ηρέμησε λίγο! Ακόμη και οι μηχανές της χαλυβουργικής, χρειάζεται κάποιες ώρες να βγουν από την μπρίζα! Αλλά κι αυτό, το να σου λένε όλοι ότι γκρινιάζεις και να προσπαθείς να τους βγάλει όλους τρελούς, πού το πας? Και τώρα, τι να κάνω εγώ, να φυλάξω τους άλλους από εσένα ή εσένα από τους άλλους? Ε ρε Δίδυμε, πώς μας δουλεύεις όλους ψιλό γαζί…!!

Καρκίνοι (22/6-22/7)

Κυβερνήτης η Σελήνη

Ο Σαίξπηρ είχε πει πως, είτε αγάπη είτε μίσος νοιώσεις για έναν άνθρωπο, κερδισμένος θα είναι πάντα εκείνος! Αν τον αγαπάς θα τον έχεις στην καρδιά σου (καλό αυτό για σένα και ο άλλος χαίρεται), αν τον μισείς θα τον έχεις στο μυαλό σου (κακό αυτό για σένα και ο άλλος…χέρεται!). Λέω να καταπιαστούμε με τη δεύτερη περίπτωση, την δύσκολη! Αποχρώσες ενδείξεις λένε ότι, καλά ήταν μέχρι εδώ, καιρός να γυρίσεις καινούρια σελίδα στο βιβλίο της ζωής σου. Και επειδή ξέρω ότι είσαι ευαισθητούλι, σου επιτρέπω να βάλεις τα κλάματα (για καμιά ωρίτσα, όχι παραπάνω, δεν αξίζει). Μην ανησυχείς, θα σου στείλω ενισχύσεις, τον ώμο της μανούλας σου!  Μαμάααααα, τρέξε, το Καρκινάκι σου υποφέρει δεν το βλέπεις?

Λέοντες (23/7-22/8)

Κυβερνήτης ο Ήλιος

Λιοντάρι μου, μην περιμένεις να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος στην επαγγελματική σου ζωή και στην κοινωνική και στην οικογενειακή και στην ερωτική συγχρόνως. Δεν γίνεται!  Ή το ένα ή το άλλο ή το άλλο θα σου σπάνε τα νεύρα. Δεν γίνεται σου λέωωωωω…κι αν το καταφέρεις πες μας κι εμάς το κόλπο!!   Κάνε λίγη υπομονή, απόλαυσε αυτά που έχεις και μην λυπάσαι για αυτά που δεν έχεις. Ο μήνας αυτός θα σου φέρει θετικές και ευχάριστες εξελίξεις. Να θυμάσαι ότι τα στραβά και τα ανάποδα των άλλων, δεν διορθώνονται ως δια μαγείας! Ενώ εσύ -τι να λέμε τώρα-  είσαι ίσιο παϊδάκι! (μην καμαρώνεις Λιοντάρι, ειρωνικά το είπα!)! Νομίζω πως θα γλύτωνες πολύ κόπο, αν αντί να προσπαθήσεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητά τους, έλεγες ένα,  ρεδεμπαναγαπηθείτε κι εσείς…!!

Παρθένοι (23/8-22/9)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Ο νόμος της επιβεβαίωσης των πεποιθήσεων λέει ότι, οτιδήποτε επιτρέψουμε να εισχωρήσει στο νού μας, αυτό και θα καρποφορίσει. Το ακούς Παρθένε? Το ακούω να λες! Αμ δεν το ακούς! Που, έτσι και σε πιάσουν οι ανασφάλειές σου, σκέφτεσαι όλο τα χειρότερα, δίνεις σημασία σε ανούσιες λεπτομέρειες, σου  φταίνε όλα και όλοι, ανασκουμπώνεσαι, τους κάνεις όλους πέρα, βγάζεις τη δουλειά μόνος σου, και μετά λες «να δω τι θα κάνατε χωρίς εμένα, άχρηστοι, ακατάστατοι»!!  Σε καταλαβαίνω, είναι απαράδεκτοι (εδώ γελάμε)! Εγώ σου λέω ότι θα περάσεις ένα ευχάριστο μήνα. Κι αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν σε θέλει τώρα, θα σε θελήσει σύντομα! Το λέει και το φλυτζάνι, σε τρία τέρμενα θα σε θελήσει να το, πεντακάθαρο!!!   Και συγνώμη δηλαδή, τι κακό έχει η ακαταστασία?

Ζυγοί (23/9-23/10)

Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Για κάτσε βρε Ζυγέ μου να τα βάλουμε κάτω να δούμε!. Ευχάριστα θα περάσεις το Νοέμβριο, με πολλή δουλειά και ευχάριστα διαλλείματα και όμορφες παρέες. Ερωτικά όμως? Αντί να στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη και να κοιτάς μήπως πετάει καμιά τρίχα στα πανέμορφα μαλλάκια σου, κοίτα να δεις τι θα κάνεις με τα ερωτικά σου, που μοιάζουν με λιμνάζοντα ύδατα! Ζητάς τελειότητα και τελειότητα για σένα είναι η αρμονία. Θέλεις εμφάνιση, θέλεις κοινωνικό και μορφωτικό επίπεδο, θέλεις συναίσθημα, θέλεις ποιότητα, θέλεις, θέλεις… Τα θέλεις όλα δηλαδή!! Καλά, κι εγώ θέλω να ξαναγίνω νέα! Βρε Ζυγέ μου, αφού δεν  έχεις τις αναλογίες ούτε της Ζιζέλ  ούτε του Τζώρτζ Κλούνεϊ, γιατί τα ζητάς από τους άλλους? Παράτα την τελειότητα (ίσως παρατώντας την, να την βρεις κιόλας!), βγες εκεί έξω, ψάξε, βάλε τη μύτη σε ότι καλό σου κάτσει και άσε με κι εμένα να γράφω τις κρυάδες μου..!!

Σκορπιοί (24/10-22/11)

 Κυβερνήτης ο Άρης και ο Πλούτωνας

Σκορπιέ μου, η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων δεν είναι πολεμική αναμέτρηση (εντάξει, κάποιες φορές είναι. Κάποιες είπαμε!). Άκουσέ με, ο πολύς κόσμος σε μια έντονη συζήτηση αντιδράει όπως του έρχεται. Εσύ ποτέ! Κάνεις τα απλά πολύπλοκα, τα πολύπλοκα απλά, χειραγωγείς καταστάσεις και οι κινήσεις σου, ποτέ δεν είναι προβλέψιμες! Άρα, ποιος είναι ο δύσκολος της παρέας? Άρα, μήπως δεν φταίνε μονίμως οι άλλοι?  Και επειδή, λατρεύεις να μισείς, σου έχω ευχάριστα!  Παλιές αγάπες, ξεχασμένοι (?!)  έρωτες έρχονται στο προσκήνιο κι εσύ….ε ρε γλέντιαααα!! Αχ βρε Σκορπιέ, έχεις τον Ερμή ανάδρομο, έχεις την κρίση (καλά, αυτή την έχουμε όλοι) έχεις προβλήματα  στα ερωτικά σου, έχεις τα νεύρα σου, έχεις και την αστρολόγο, που σου γράφει βλακείες!! Άντε να ηρεμήσεις μετά…!!

Τοξότες (23/11-21/12)

 Κυβερνήτης ο Δίας

Άκου με καλέ μου Τοξότη, και να σου πω ότι ο μήνας θα είναι ήσυχος, ήρεμος  και πληκτικός, σιγά μη με ακούσεις… εσύ θα βρεις τρόπο να τον κάνεις μια ευχάριστη γιορτούλα!! Και επειδή στις γιορτούλες χωράνε από διασκέδαση μέχρι ….στιγμές αδυναμίας (είδες, δεν το είπα απιστία!) και επειδή υπάρχει περίπτωση να σε ψυλλιαστούν (κακό αυτόοοοο!), εσύ να μην παραδεχτείς τίποτα. Σαν την Ηλέκτρα στην Επίδαυρο, να θρηνείς, να μαλλιοτραβιέσαι και να λες, εγώ, εγώωωωω?  Δεν είμαστε με τα καλά μας, ψέματα είναι όλα!!! Οπότε ή κάθεσαι φρόνιμα ή διαψεύδεις ή…άσε δεν θέλεις να μάθεις τις συνέπειες!  Όλα στα είπα τί άλλο θέλεις, όχι, πες μου τί άλλο θέλεις!

Αιγόκεροι (22/12-20/1)

Κυβερνήτης ο Κρόνος

Η επιστήμη λέει ότι, η λογική είναι το βασικό ένστικτο επιβίωσης στο γήινο επίπεδο, όμως έξω από αυτό και σε άλλα ενεργειακά επίπεδα η έννοια της λέξης «λογική» δεν υφίσταται! Αυτά, η επιστήμη να τα πει σε εσένα Αιγόκερε!, Έδώ έχει  πιαστεί το χέρι μου, έχουν κραγκώσει τα κουμπιά του πληκτρολογίου μου να σου γράφω, ότι η ζωή θέλει την τρελίτσα της, θέλει να αφήνεις να έρθει και το τυχαίο (που ίσως να είναι καλύτερο από την επιλογή σου)  και δεν με ακούς!  Βάζεις κάτω τις επιλογές σου, τις απλώνεις, τις κόβεις, τις ράβεις και αν δεν του αρέσουν τις ξαναξηλώνεις και τις ξαναράβεις, μέχρι να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις! Τυχαίο γεγονός δεν υπάρχει! Τώρα να σου πω, ότι αν δεις να σου έρχονται μπελάδες από το ερωτικό σου περιβάλλον, κάνε λίγη υπομονή και κράτα αποστάσεις?…. άσε δεν σου λέω τίποτα, κάνε του κεφαλιού σου!!

Υδροχόοι (21/1-19/2)

Κυβερνήτης ο Κρόνος και ο Ουρανός

Ως Υδροχόος ξέρεις πολύ καλά, πως, για να ταιριάξουν δυο άνθρωποι πρέπει να εξελίσσονται προς τη ίδια κατεύθυνση με την ίδια ταχύτητα, να έχουν ανοιχτό μυαλό, να μην τους κάνει εντύπωση τίποτα από τα παράξενα που βλέπουν τριγύρω τους, να  πιστεύουν στη φιλία και να εμπιστεύονται  τους πάντες! Δες μου λες Υδροχόε, νομίζεις ότι όλοι έχουν την  δική σου παλαβομάρα? Όμορφα θα κυλήσει ο μήνας και με όρεξη για να κάνεις πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Αν κάτι δεν σου κάθεται καλά, εφάρμοσε την «στρατηγική υποχώρηση»! Μην επιμείνεις, άσε να περάσει λίγος χρόνος και μετά να επανέλθεις δριμύτερος και ξαναχτυπάς με μαθηματική ακρίβεια.

Ψάρια (20/2-20/3)

Κυβερνήτης ο Δίας και ο Ποσειδώνας

Άκουσέ με Ψαράκι μου, οι ψυχολόγοι λένε (όχι αυτοί με τις άσπρες μπλούζες, οι άλλοι!) ότι, κατανόηση δεν σημαίνει ότι δέχεσαι από  τους  άλλους χωρίς αντίρρηση τα πράγματα, όταν πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση. Να λες αυτά που σε ενοχλούν. Μα, αστρολόγε μου -θα μου πεις- εγώ μιλάω με το συναίσθημα, κουφοί είναι? στραβοί είναι, δεν καταλαβαίνουν? Ναι ρε Ψάρι, και κουφοί και στραβοί είναι! Τι θες τώρα, να βγάζουν συμπεράσματα από την συμπεριφορά σου κι από τα μούτρα σου τα ξυνισμένα? Και επειδή ξέρω ότι είσαι ονειροπαρμένο και αυτά που έχεις στο ρομαντικό κεφαλάκι σου, δεν τα καταλαβαίνουν οι άλλοι ακόμη κι αν τους τα λες… λέω να σου στείλω τους διερμηνείς των θεσμών για να σε μεταφράσουν, θα έρθουν όπου να ΄ναι! Είδες? δεν είπα της Τρόϊκα…!!

Παράξενοι (εκτός/χρόνου-εκτός/τόπου)

Ακυβέρνητοι, με Νεύρα και Γκρίνια!

Οι παλιοί λέγανε, στην αγάπη να είσαι σαν τον ήλιο, στη φιλία και στην αδελφότητα σαν το τρεχούμενο νερό και στην κάλυψη των σφαλμάτων σαν την νύχτα. Παράξενέ μου, εσύ το ξέρεις και έτσι κάνεις. Αν ρωτήσεις τους άλλους 12 από πάνω, θα σου πουν ότι και αυτοί το ίδιο κάνουν. Τώρα, μου εξηγείς, αφού το ίδιο κάνουν, πώς δημιουργούνται τόσα προβλήματα, τόσες γκρίνιες και τόσοι τσακωμοί? Ε, μου εξηγείς??

Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Παρασκευή, 3 Μάρτιος, 2017 στις 8:51πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.

Ένα πρωί, που ο Θεός ξύπνησε με κέφια, φώναξε τα 12 παιδιά του (τα ζώδια), για να τους δώσει το  σπόρο της ανθρώπινης ζωής, την Ιδέα Του. Ένα- ένα, έκαναν ένα βήμα μπροστά για να λάβουν το τίμημα. Πρώτος βέβαια πήγε Κριός. Σε όλα πρώτος θέλει νάναι, εδώ θα κωλώσει?

Σε εσένα Κριέ, δίνω πρώτα τον σπόρο για να έχεις την τιμή να τον φυτέψεις. Για κάθε σπόρο που φυτεύεις, χιλιάδες θα πολλαπλασιάζονται στο χέρι σου. Ποτέ δεν θα έχεις τον καιρό να δεις το σπόρο σου να φυτρώνει, γιατί κάθε σπόρος θα βγάζει άλλους, που θα πρέπει να φυτευτούν. Θα είσαι ο πρώτος που θα εμφυσήσει στο ανθρώπινο μυαλό την Ιδέα Μου. Δεν είναι όμως δική σου δουλειά να κρίνεις την Ιδέα. Το μόνο που θα κάνεις είναι να εφιστάς την προσοχή του ανθρώπου στην Δημιουργία μου. Για να το κάνεις αυτό σου δίνω το χάρισμα της Προσωπικής Αξιοπρέπειας. Και ο Κριός πήγε πίσω στη θέση του.

Κι εμείς σε ρωτάμε Κριέ, πού αναφέρει ο Θεός, ότι όταν νευριάζεις πρέπει να τα κάνεις όλα λαμπόγυαλο? Για πες μας…

Σε εσένα Ταύρε, δίνω την δύναμη να χτίσεις τον σπόρο στην ουσία. Η δουλειά σου είναι σημαντική και απαιτεί υπομονή για να τελειώνεις αυτό που αρχίζεις, διαφορετικά οι σπόροι θα χαθούν στον άνεμο. Δεν πρέπει να αλλάζεις γνώμη, να κρίνεις ή να βασίζεσαι στους άλλους, γι αυτό σου δίνω το δώρο της Δύναμης. Χρησιμοποίησέ το σοφά. Και ο Ταύρος πήγε πίσω  στη θέση του.

Κι εμείς σε ρωτάμε Ταύρε… άσε δε σε ρωτάμε, για την ξεροκεφαλιά σου θα λέγαμε, αλλά σου την επιτρέπει ο Θεός…!!!

Σε εσένα Δίδυμε, δίνω τις ερωτήσεις χωρίς απαντήσεις, για να προσφέρεις σε όλους, μια κατανόηση για το τι βλέπουν γύρω τους. Ποτέ δεν θα ξέρεις γιατί οι άνθρωποι μιλούν ή ακούνε, αλλά για απάντηση στην ερώτησή σου, σου δίνω το δώρο της Μάθησης. Και ο Δίδυμος πήγε  πίσω στη θέση του.

Κι εμείς σε ρωτάμε Δίδυμε, πού αναφέρει ο Θεός, ότι πρέπει να αλλάζεις  25 γνώμες μέσα σε 24 ώρες, ε? εεεε?

Εσύ Καρκίνε, θα διδάσκεις τους ανθρώπους για το συναίσθημα. Θα τους προκαλείς γέλιο και δάκρυα, έτσι που, ότι βλέπουνε να αναπτύσσεται πλήρως μέσα τους. Σου δίνω το δώρο της Οικογένειας, για να μπορεί η πληρότητά σου να πολλαπλασιάζεται. Και ο Καρκίνος  πήγε πίσω στη θέση του.

Κι εμείς σε ρωτάμε Καρκίνε, που αναφέρει ο Θεός, ότι πρέπει να σε μαζεύουμε με τα κουταλάκια κάθε φορά που σε πιάνουν οι ανασφάλειες και οι μίρλες σου, ε?

Εσύ Λέοντα, θα παρουσιάζεις την Δημιουργία Μου και όλη της την σοφία στον κόσμο. Πάντα να αποφεύγεις τον κομπασμό και να θυμάσαι πως είναι Δική Μου Δημιουργία και όχι δική σου. Αν το ξεχάσεις, οι άνθρωποι θα σε καταδιώξουν. Υπάρχει μεγάλη χαρά και υπευθυνότητα στη δουλειά που σου αναθέτω, γι αυτό σου δίνω το δώρο της Τιμής. Και ο Λέοντας γύρισε πίσω στη θέση του.

Κι εμείς σε ρωτάμε, που αναφέρει ο Θεός ότι θα πρέπει να σου γίνονται όλα τα χατίρια και η μόνη απάντηση που θες να ακούς να είναι το ναι, ε? Δεν απαντάς…

Σε σένα Παρθένε, αναθέτω μια εξέταση πάνω σε όλα όσα έκανε ο άνθρωπος με την Δημιουργία Μου. Θα κρίνεις αυστηρά τις μεθόδους του και θα του θυμίζεις τις αδυναμίες του για να τελειοποιηθεί μέσα από την Δημιουργία Μου. Γι αυτό σου δίνω το χάρισμα της Καθάριας Σκέψης. Και ο Παρθένος πήγε πίσω στη θέση του.

Κι εμείς σε ρωτάμε Παρθένε,  που αναφέρει ο Θεός ότι πρέπει να καθαρίζεις τα πάντα γύρω σου με μπεταντίν, να τα έχεις όλα…εκνευριστικά τακτοποιημένα, ε?

Σε εσένα Ζυγέ, αναθέτω την αποστολή της υπηρεσίας να σκέφτεται ο άνθρωπος τα καθήκοντά του, να μάθει για την συνεργασία και την διαλλακτικότητα. Θα βρίσκεσαι όπου υπάρχει αταξία και για να το καταφέρεις αυτό, σου δίνω το δώρο της Αγάπης. Και ο Ζυγός πήγε πίσω στη θέση του.

Κι εμείς σε ρωτάμε Ζυγέ, που αναφέρει ο Θεός ότι θα πρέπει να περνάει μια αιωνιότητα και μια μέρα, μέχρι να πάρεις αποφάσεις, ε?

Σκορπιέ, η δουλειά σου είναι πολύ δύσκολη. Θα διαβάζεις τις σκέψεις των ανθρώπων, αλλά σου απαγορεύω να λες αυτά που μαθαίνεις. Συχνά θα πονάς με ότι βλέπεις και ο πόνος σου θα σε απομακρύνει από Εμένα. Μην ξεχνάς όμως, ότι δεν είμαι Εγώ, αλλά η διαστρέβλωση της Ιδέας Μου, που σου προκαλεί τον πόνο. Θα δεις τόσα πολλά, που θα θεωρείς τον άνθρωπο ζώο και θα πολεμάς τα ένστικτά του, τόσο που θα χάνεις το δρόμο σου. Αλλά όταν επιστρέψεις σε Μένα, θα σου έχω το ιδιαίτερο δώρο της Σκοπιμότητας. Και ο Σκορπιός υπάκουσε και πήγε πίσω στη θέση του.

Κι εμείς σε ρωτάμε Σκορπιέ,…άσε, δε σε ρωτάμε τίποτα. Δεν σου αρέσουν οι ερωτήσεις. Θα σε σεβαστούμε και θα σε αφήσουμε στην ησυχία σου  ή στην ανησυχία σου…!!

Τοξότη, σου ζητώ να κάνεις τους ανθρώπους να γελάνε, να ξεχνάνε τη λύπη που τους προσφέρει η απομάκρυνση από την Ιδέα Μου. Έτσι θα αποκτήσουν ελπίδα και από την ελπίδα, θα επιστρέψουν σε Μένα. Θα αγγίξεις, έστω και στιγμιαία, πολλές ζωές και θα ξέρεις το πρόβλημα της κάθε μιας ζωής που αγγίζεις. Σου δίνω το δώρο της Απεριόριστης Αφθονίας, να την απλώσεις παντού και να φωτίσει τα σκοτάδια. Και ο Τοξότης πήγε πίσω στη θέση του.

Κι εμείς σε ρωτάμε Τοξότη, που αναφέρει ο Θεός ότι πρέπει να κάνεις ότι κατεβάζει η κούτρα σου και να μην μπορούμε να σε συμμαζέψουμε, ε?

Εσύ Αιγόκερε, θα διδάξεις στους ανθρώπους τη δουλειά. Είναι δύσκολο, γιατί όλα τα κοπιαστικά έργα του ανθρώπου, θα τα νοιώθεις δικό σου βάρος. Γι αυτό δίνω το δώρο της Υπευθυνότητας του ανθρώπου στα χέρια σου. Και ο Αιγόκερος σιωπηλά, πήγε πίσω στη θέση του.

Κι εμείς σε ρωτάμε Αιγόκερε,…άσε δε σε ρωτάμε τίποτα. Θα σου λέγαμε για το προβληματάκι με  την έλλειψη επικοινωνίας, αλλά, έχεις την Υπευθυνότητας του ανθρώπου στα χέρια σου, τολμάμε να μιλήσουμε…?

Εσύ Υδροχόε, θα δείξεις στον άνθρωπο τις νέες δυνατότητες του μέλλοντος. Για να το καταφέρεις αυτό, θα νοιώσεις πολύ μοναξιά, όμως δεν σου επιτρέπω την αποκλειστικότητα της Αγάπης Μου. Αλλά, για να δει ο άνθρωπος τις νέες του πιθανότητες, σου χαρίζω την Ελευθερία. Έτσι μόνο θα υπηρετείς συνέχεια την ανθρωπότητα. Και ο Υδροχόος πήγε πίσω στη θέση του.

Κι εμείς σε ρωτάμε Υδροχόε,…άσε δε σε ρωτάμε τίποτα. Ακόμα κι ο Θεός σε έχει…της αμολυτής…!!!

Εσύ Ιχθύ, έχεις την πιο δύσκολη αποστολή. Θα μαζέψεις όλη την λύπη του ανθρώπου και θα την επιστρέψεις σε Μένα. Τα δάκρυά σου, θα είναι τα Δικά Μου. Η λύπη θα προέρχεται από την απομάκρυνση του ανθρώπου από την Ιδέα Μου, αλλά εσύ θα τον πείσεις να ξαναδοκιμάσει. Το καλύτερο, λοιπόν, δώρο είναι για σένα, επειδή έχεις αναλάβει οδυνηρή δουλειά. Θα είσαι το μόνο από τα 12 παιδιά Μου, που θα μπορεί να Με καταλάβει. Μόνο που αυτό το δώρο είναι μόνο για σένα, γιατί όποτε θα προσπαθήσεις να το δώσεις στον άνθρωπο, δεν θα σε ακούσει. Και ο Ιχθύς πήγε πίσω στη θέση του.

Κι εμείς σε ρωτάμε Ψάρι,…άσε δε σε ρωτάμε τίποτα…είσαι στην  κοσμάρα σου…!!!  

Τότε ο Θεός είπε: Ο καθένας σας έχει ένα μέρος της Ιδέας Μου. Δεν πρέπει κανείς να το κακοχρησιμοποιήσει, ή να επιθυμήσει των άλλων. Όλοι πιστεύετε ότι τα δώρα των άλλων είναι καλύτερα. Όμως ο καθένας σας είναι τέλειος, αλλά δεν θα το συνειδητοποιήσετε, μέχρι να γίνετε ΕΝΑ. Τότε όλη η Ιδέα Μου, θα περάσει στον καθένα σας και τότε θα μπορέσετε να είστε Μαζί Μου.

Σε εσένα πανέμορφε, πανέξυπνε και πανδιάσημε αστρολόγε, (σε μένα το είπε αυτό!, δεν θέλω αντιρρήσεις!!) αφήνω μια κατηγορία, που δεν μπορεί να ενταχθεί στους 12. Είναι καλοί άνθρωποι, αλλά είναι λίγο νευρικοί, λίγο ιδιόρρυθμοι και λίιιιγο ιδιότροποι. Λέων είσαι, αξιοποίησε το δώρο που σου έδωσα και βάλτους σε μια κατηγορία για να μην παραπονιούνται. Έτσι δημιουργήθηκε το 13o ζώδιο. Το ζώδιο των Παράξενων.

Αγαπημένοι μου Παράξενοι, είσαστε Δημιούργημά Του και αγαπάει και εσάς, όπως όλους τους άλλους!! Σε εσάς θα εξομολογηθώ, ότι τα παραπάνω, έτσι, ή περίπου έτσι, τα έχει γράψει κάποιος (σίγουρα μεγάλος!) που δεν θυμάμαι (και ας με συγχωρήσει) και επειδή μου άρεσαν, είπα να τα μοιραστώ μαζί σας, αφού έβαλα κι εγώ…τη δική μου σάλτσα!! Και εμείς οι αστρολόγοι, ενίοτε, δικαιούμαστε να δανειζόμαστε (χωρίς να τα οικειοποιούμαστε) από τους άλλους, όταν τα γραπτά τους είναι αξιόλογα!

Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Τετάρτη, 11 Ιανουάριος, 2017 στις 3:35μμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.

Κριοί (21/3-20/4)

Κυβερνήτης ο Άρης

Δυναμικός, ζωηρός, εύστροφος, ενεργητικός, ενθουσιώδης, θυελλώδης, παρορμητικός, ερωτιάρης,  ανεξάρτητος θαρραλέος, φιλόδοξος, ανυπόμονος, εγωιστής, ευέξαπτος.

Το άρθρο 4 της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου λέει ότι, ελευθερία σημαίνει το να μπορεί να πράττει το κάθε άτομο, οτιδήποτε δεν βλάπτει ένα άλλο άτομο! Κριαράκι μου, εσύ το ξέρεις και παρόλο που είσαι ανεξάρτητος είσαι συγχρόνως και πιστός. Οι άλλοι όμως το ξέρουν? Αμ δε! Και πρέπει να βρεις την υπομονή (την ποιά?!), για να τους κάνεις μαθήματα ανεξαρτησίας! Αν δεν τα καταλάβουν θα…δουν μια χύτρα να εκτοξεύεται! Ευχάριστα απρόβλεπτος θα είναι ο χρόνος, με πολλές και καλές ευκαιρίες! Έχεις δυναμισμό, έχεις αυτοπεποίθηση (δεν έχει σημασία που ώρες-ώρες νοιώθουμε την ανάγκη να σε πλακώσουμε στις μπουνιές!), θα βγεις εκεί έξω και θα αυτοδιαφημιστείς ασύστολα, όπως μόνο εσύ ξέρεις, για να μας θυμίζεις ότι, Κριός σημαίνει πρωτιά, αυθορμητισμός, ρίξιμο στη μάχη για ιδέες και φιλίες! Τελικά είναι πολύ κουραστικό να είσαι ωραίος…!

Ταύροι (21/4-20/5)

Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Υπομονετικός, λογικός, πιστός, δυνατός, αξιόπιστος, τρυφερός, εγκάρδιος,  αφοσιωμένος, σταθερός,  ζηλιάρης, πεισματάρης, φυγόπονος, καλοφαγάς.

Ευθύνες, σκέψεις, προβληματισμοί, πάει το 2016…βγήκε!!!  ένας σκληρός δίσκος είναι το μυαλό! τον παραφόρτωσες? τα ΄φτυσε!  Όμως η χρονιά αυτή Ταυράκι μου, θα είναι μια τυχερή χρονιά, που θα εκμεταλλευτείς την εξυπνάδα σου και τη γοητεία σου! Θα προσπαθήσεις να διορθώσεις και να αλλάξεις προς το καλύτερο όσα μπορείς. Και -πίστεψέ με- μπορείς πολλά!! Έχεις και δυο όπλα που λίγοι τα έχουν: την υπομονή και την σταθερότητα! (εντάξει, ώρες-ώρες σκας γαϊδούρι, αλλά τέλος, πάντων είναι προτερήματα!). Προβλέπονται νέοι  έρωτες που δεν θα μπορείς να αντισταθείς ακόμα και…αν πρέπει να αντισταθείς!! Όμως ο Κρόνος, λέει ότι για να πετύχεις αυτά που θες, σε περιμένει πολλή δουλειά. Έλαααα, δεν καθόμαστε, τρέχουμε… και δεν ξεχνάμε ότι Ταύρος σημαίνει οικογένεια, υπομονή, επιμονή, αποφασιστικότητα και καλό φαϊ (μην ξεχνιόμαστε!).

Δίδυμοι (22/5-21/6)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Επικοινωνιακός, έξυπνος, πνευματώδης, ευέλικτος, προσαρμοστικός, κινητικός, πολυλογάς, δραστήριος, νευρικός, περίεργος, ανυπόμονος, επιφανειακός, άστατος.  

Διδυμάκι μου, είσαι καλό παιδί και δείχνεις καλή διαγωγή, (από διασταυρωμένες πηγές αυτό!). Το 2017, θα σε ανταμείψει σε όλους τους τομείς! Όλα δικά σου φέτος και όπως τα θες! Είσαι γοητευτικός και σε ευνοεί πολύ ο καινούριος χρόνος, που θα σε βοηθήσει να ελέγξεις τη συναισθηματική σου φόρτιση. Με χαλαρή διάθεση και βλέμμα αισιόδοξο, θα καταφέρεις να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, αρκεί να μην ξεκινάς μια δουλειά και μετά να την φορτώνεις στους άλλους (τότε είναι που… μας βγάζεις απ΄ τα ρούχα μας! Μεταφορικά μιλάω Δίδυμε!!! ). Τα ερωτικά σου θα είναι φανταστικά, γιατί  «μία έτσι, μία γιουβέτσι» ο Δίδυμος, παντού χωράει (τέτοια σου γράφω και άϊντε τώρα να σου κρατήσω κλειστό το στόμα! ). Δίδυμος σημαίνει επικοινωνία και εφευρετικότητα, εξυπνάδα και πονηριά,  χιούμορ και ευελιξία. 

Καρκίνοι (22/6-22/7)

Κυβερνήτης η Σελήνη

Συναισθηματικός, προστατευτικός, διαισθητικός, εφευρετικός, επιφυλακτικός, ευμετάβλητος, εύθικτος, γκρινιάρης, κλαψιάρης

Καβουράκι μου, με ανεβασμένη ψυχολογική διάθεση, σε βρίσκει η νέα χρονιά!  Έτσι θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος  και καμιά φορά αν σε πιάνουν τα ψυχολογικά σου και τα παράπονά σου, να ξαπλώνεις και θα σου περνάει (πιάνει σου λέω, τόχω δοκιμάσει!). Θα γίνουν ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σου, ερωτικές και κοινωνικές, θα αποδείξεις έμπρακτα ότι ξέρεις τι θέλεις και ξέρεις να το διεκδικείς! Θα προσπαθείς να γίνεται αυτό που θέλεις, κι όταν δεν το πετυχαίνεις θα βάζεις μπροστά το μεγάλο όπλο σου…τη γκρίνια (τότε είναι που μας κάνεις να θέλουμε να σε ψήσουμε στην γκρίνια, για να δεις τη γλύκα της!). Θα δίνεις στον εαυτό σου ψήφο εμπιστοσύνης και καρότο…χωρίς το μαστίγιο (αν σ΄ αρέσει κι αυτό, εμάς στο vlaxerna.gr δεν μας πέφτει λόγος!). Θα περάσεις ευχάριστα και αγαπησιάρικα έτσι, όπως θέλεις!  Αν είσαι μόνος, θα βρεις την αδελφή ψυχή  και θα της δείξεις ότι, Καρκίνος σημαίνει συναισθηματική ασφάλεια, ρομαντισμός, αγάπη, στοργή.

Λέοντες (23/7-22/8)

Κυβερνήτης ο Ήλιος

Δημιουργικός, έντιμος, αισιόδοξος, φιλικός, γενναιόδωρος, αυθόρμητος, συγκαταβατικός, θεληματικός,  εξωστρεφής, πεισματάρης, ματαιόδοξος, εγωκεντρικός

 Ναι μεν, αλλά. Πολλά τα καλά που θα σου έρθουν, αλλά με εμπόδια. Εμποδισμένες χαρές δηλαδή!  Απαιτητική και γεμάτη ένταση στη δουλειά θα να είναι η χρονιά, αλλά εσύ θα έχεις μια τεράααααστια λαχτάρα για βόλτες, και ξεκούραση. Για να απολαύσεις το ‘’αλλά’’ θα πρέπει να είσαι συνεπής στο «ναι μεν»! Με την αισιοδοξία και την ικανότητά σου να βλέπεις το ποτήρι γεμάτο, μια χαρά θα τα πας! Στα αισθηματικά σου θα φλέγεσαι από ερωτισμό, αλλά στα οικονομικά σου θα πρέπει να κόψεις τις λεονταρίστικες σπατάλες (τότε είναι που θέλουμε να σε κάνουμε ντα, ντα, ντα!) Θα είναι κι αυτή μια χρονιά που θα δείξεις σε όλους ότι, Λέων σημαίνει γενναιοδωρία, υπερηφάνεια, πάθος, ζεστασιά και χειροκρότημα! Αλήθεια, ήξερες ότι το χειροκρότημα είναι μια από τις πιο απολαυστικές τελετουργικές πράξεις που κάνουμε και μας αρέσει γιατί παράγει αισθήματα χαράς ενώ μας γεμίζει ενέργεια και θερμότητα? ε? Πςςςςςς, πού τα βρίσκω και τα γράφω η ρουφιάνα!!

Παρθένοι (23/8-22/9)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Έξυπνος, τίμιος, εργατικός, πρακτικός, σχολαστικός, ανήσυχος, τελειομανής, αναλυτικός, συντηρητικός, γκρινιάρης, ιδιότροπος, σφιχτοχέρης

Παρθένε μου, μια πολύ τυχερή χρονιά ήρθε για σένα. Θα πάρεις ανάσα στον οικονομικό τομέα και θα ασχοληθείς με τον εαυτό σου, με την εμφάνισή σου, με την υγεία σου (θα αρχίσεις να γυμνάζεσαι και θα κόψεις τις νυχτερινές επιδρομές στο ψυγείο). Με την κοινωνικότητά σου ανεβασμένη θα απολαμβάνεις φιλικές συντροφιές, όπως μπορείς να απολαμβάνεις την παρέα με τον εαυτό σου, χωρίς να μιζεριάζεις για μοναξιά! Πρακτικός, εύστροφος και ήρεμα γοητευτικός (όπως είσαι), θα έχεις μια λύση για κάθε πρόβλημα. Παρθένος σημαίνει εργατικότητα, τάξη, σταθερότητα , λογική, αλληλοβοήθεια.  Έστω και με γκρίνια, θα τα βάζεις όλα σε τάξη (εκεί είναι που μας σπας τα νεύρα και με διαβολεμένη διάθεση, θέλουμε να σου ανακατέψουμε τα συρτάρια, τα ρούχα, το δωμάτιο, μόνο και μόνο για να χαρούμε με το απελπισμένο ύφος σου!). Στα ερωτικά σου, αν ακολουθήσεις την καρδιά σου και τις επιθυμίες του συντρόφου σου, σίγουρα θα έχει να διηγείσαι φλογερές ιστορίες, και στα δισέγγονα…

Ζυγοί (23/9-23/10)

Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Διπλωματικός, ρομαντικός, όμορφος, ευγενικός, εκλεπτυσμένος, κοινωνικός, ερωτικός, ειρηνικός, διαχυτικός, φιλάρεσκος, αναποφάσιστος

Ζυγέ μου, κουβαλώντας μηνύματα αισιοδοξίας ήρθε το 2017 για σένα, με καλύτερα εργασιακά (δεν έχει σημασία που οι συνάδελφοι θα σου φορτώνουν δουλειά)  και επιτυχία σε σπουδές και σε όλους τους τομείς . Με οικογενειακή ηρεμία (θα υπάρξουν φορές, που θα διαφωνείς, εσύ θα βρίσκεσαι από τη μια πλευρά και οι υπόλοιποι από την άλλη. Στο τέλος θα τους τουμπάρεις και θα τους παίρνει με το μέρος σου (βρε, ο Ζυγός έχει διδακτορικό στη διπλωματία!) Στα αισθηματικά σου θα λειτουργείς με αποφασιστικότητα, όποιο πρόβλημα προκύπτει, θα το λύνεις επί τόπου… επί κρεβατιού, επί καναπέ, επί-όπου βρίσκεσαι! Ναι, στα ερωτικά σου είσαι αποφασιστικός στα άλλα θέματα μας το παίζεις αναποφάσιστος! (φταίμε που αγανακτούμε και ετοιμαζόμαστε να σου…ψιθυρίσουμε μερικά φωνήεντα?) Είσαι όμως γλυκούλι πλασματάκι και μας θυμίζεις ότι, Ζυγός σημαίνει διπλωματία, φιλία, ομορφιά, αρμονία, καλοπέραση.

Σκορπιοί (24/10-22/11)

 Κυβερνήτης ο Άρης και ο Πλούτωνας

Ισχυρός, φιλοσοφημένος, τίμιος, εργατικός, παθιασμένος, αποφασιστικός, μαγνητικός, καταπιεστικός, ισχυρογνώμων, μυστήριος,  ζηλιάρης, καχύποπτος, μοναχικός

Αγαπημένε μου Σκορπιέ (οι αδυναμίες δεν κρύβονται!) έχεις πολλά σχέδια και η νέα χρονιά εγγυάται απόλυτη επιτυχία! (αν δεν την εγγυάται η χρονιά, την εγγυάσαι εσύ!  αν ο Σκορπιός θέλει κάτι, το σύμπαν απλά παρακολουθεί!). Θα συνεχίσεις το ξεκαθάρισμα των σχέσεων που ήδη έχεις αρχίσει από πέρυσι (χώρια η  ήρα από το σιτάρι). Θα κρατήσεις δίπλα σου άτομα που καταλαβαίνουν, ότι χάρη σε σένα μαθαίνουν τις δυνατότητές τους. Οι άλλοι, να αποχωρήσουν και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!! (ποιός τους δίνει σημασία, που θέλουν να σε κλειδώσουν σε ένα δωμάτιο και να καταπιούν το κλειδί? «γραμμένους» του έχεις!). Θα περάσεις μια χρονιά γεμάτη ερωτισμό και ίσως ξαναβρεθείς με άτομα του παρελθόντος, που είχατε χαθεί, διότι να ξεχνάμε ότι, Σκορπιός σημαίνει αυτοπεποίθηση, σταθερότητα, αυτοκυριαρχία, επιβολή,  έρωτας, πάθος (είτε σωστό είτε λάθος). Σε αυτά που σου γράφω, συμφωνεί και ο εκλεκτός συνάδελφος ο Κώστας Λεφάκης! (μου τηλεφώνησε στο κόκκινο τηλέφωνο. Αυτός με ξέρει καλά, εγώ…μόνο ακουστά τον έχω!).

Τοξότες (23/11-21/12)

 Κυβερνήτης ο Δίας

Αισιόδοξος, αυθόρμητος, ειλικρινής, καλόκαρδος, διαχυτικός, ευθύς, αδέξιος,  ζαβολιάρης, ανυπόμονος, ανεύθυνος

Ευχάριστη η νέα χρονιά με δημιουργικότητα, εφευρετικότητα και ευχάριστες φιλικές συναναστροφές. Παρόλο που σου αρέσουν τα ταξίδια αυτή τη χρονιά θα προτιμήσεις να μείνεις στο σπίτι για να χαλαρώνεις και να απολαμβάνεις οικογενειακή ηρεμία  (εγώ ξέρω ότι ο λόγος είναι  οικονομικός, αλλά δεν το μαρτυράω!). Όσον αφορά στους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου και στις σχέσεις σου, αν δεν σεβαστούν την σοβαρότητα με την οποίαν βλέπεις εσύ την ελευθερία σου και την ανεξαρτησία σου, θα σε αναγκάσουν να…την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια (τότε είναι που νοιώθουμε την ανάγκη να βουτήξουμε το όμορφο και φιλελεύθερο κεφαλάκι σου σε ένα κουβά με κρύο νερό). Αν είσαι μόνος τώρα που με διαβάζεις, θα βρεις το κατάλληλο άτομο και θα του αποδείξεις εμπράκτως ότι, Τοξότης σημαίνει κέφι, αισιοδοξία, σκανταλιά, ελευθερία.

Αιγόκεροι (22/12-20/1)

Κυβερνήτης ο Κρόνος

Πρακτικός, αξιοπρεπής, ώριμος, σοβαρός, προσγειωμένος, ευγενικός, θετικός, πειθαρχημένος, υπομονετικός, συντηρητικός, λιγομίλητος, Σκρούτζ

Αιγόκερέ μου, όμορφη και με πολλά ευχάριστα γεγονότα θα είναι η χρονιά για σένα. Θα κάνεις νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και θα ξεχάσεις αυτές που σε έχουν στεναχωρήσει. Σου αρέσουν οι σχέσεις με ποιότητα και όχι με ποσότητα και αυτό θα επιδιώξεις και φέτος. Και τα οικονομικά σου θα είναι καλά, αφού θα διορθώσεις προβληματικές επαγγελματικές καταστάσεις. Όλα γεμάτα θα τα έχεις (γεμάτο πορτοφόλι, γεμάτο σπίτι, γεμάτο κρεβάτι) και δεν θα στεναχωριέσαι όταν στις σχέσεις σου δίνεις περισσότερα και παίρνεις λιγότερα. Εντάξει, είναι φορές που με την «ανελέητη» κριτική σου, μας φτάνεις σε σημείο όταν σε βλέπουμε να κλείνουμε αυτιά και μάτια!  Εγώ πάντως ως σοβαρή αστρολόγος (μην κοιτάς που γράφω σαχλαμάρες, κατά βάθος είμαι σοβαρή!), λέω σε όλους: βρήκες Αιγόκερω? κράτα τον, με το καλό ή με το ζόρι (δέσε τον, κλείδωσέ τον κάπου), διότι  Αιγόκερως σημαίνει σοβαρότητα, ωριμότητα, εργατικότητα, ιεραρχία, επιμονή.

Υδροχόοι (21/1-19/2)

Κυβερνήτης ο Κρόνος και ο Ουρανός

Ιδεαλιστής,  έξυπνος, ανεξάρτητος, τίμιος, εφευρετικός, αντικειμενικός, φιλικός, πεισματάρης, απρόβλεπτος, ιδιόρρυθμος, παράξενος

Υδροχόε μου, άκου με! Θα σου τα πω με το Σι και με το Νίγμα! Το 2017 προβλέπονται νέες φιλίες, καλή επικοινωνία με όλους (έχει σήμα παντού) Τα επαγγελματικά σου, τα οικονομικά σου και τα κοινωνικά σου θα είναι υπέροχα. Οι τρελές σου επιθυμίες σου θα γίνουν πραγματικότητα. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, γάμους, βαφτίσια, χαρές και πανηγύρια σου υπόσχεται η νέα χρονιά.  Μωρέ, τι κάθομαι και σου γράφω, αφού γραμμένης μ΄ έχεις και κάνεις του κεφαλιού σου! (φταίμε που θέλουμε να σε δέσουμε σε ένα δέντρο, από αυτά που θέλει να σώσεις,…. εσύ για να σώσεις το δέντρο κι εμείς να σωθούμε από σένα? Πςςςς, πώς το σκέφτηκα, διπλό το καλό!)  Αν είσαι αδέσμευτος θα  έχεις πολλές κατακτήσεις και θα σου δοθεί η ευκαιρία να βρεις σύντροφο που να συμμερίζεται τις κοσμοθεωρητικές ανησυχίες σου, να σε θέλει όπως και όσο εσύ, διότι Υδροχόος σημαίνει ιδεολογία, πρωτοπορία, εξέλιξη, φιλία! Μετά  από αυτές τις προβλέψεις, σας επιτρέπω να με αποκαλείτε…θεαααααά!!

Ψάρια (20/2-20/3)

Κυβερνήτης ο Δίας και ο Ποσειδώνας

Ευαίσθητος, διαισθητικός, ανιδιοτελής, ιδεαλιστής, συναισθηματικός, ευγενικός, καλόκαρδος, ντροπαλός, εύθικτος, μυστικοπαθής, λιγομίλητος, μεταβλητός

Ψαράκι μου, από δω να πας, από κει να γείρεις, ίσια να κοιτάξεις, λοξά να στραβοκοιτάξεις, προβληματισμένο σε βρίσκει η νέα χρονιά. Εγώ όμως σου λέω ότι το 2017 θα είναι όμορφο και για τον θαλάσσιο πληθυσμό. Τα αστέρια θα είναι σύμμαχός σου για να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου και με μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα θα περάσεις μια πολύ γλυκιά χρονιά!  (δεν έχει σημασία που με τούτα και με τ΄ άλλα, ώρες-ώρες σπας «καρύδια», διότι μόλις χαμογελάσεις τα ξεχνάμε όλα!). Μη δίνεις σημασία και να θυμίζεις στους άλλους 11 ότι, Ιχθύς σημαίνει ευαισθησία, ρομαντισμός, πραότητα, τέχνη, γενναιοδωρία! Ξε-προβληματίστηκες τώρα? Καλά, δεν πειράζει, εγώ θα σου φτιάξω το κέφι! Θα είσαι άκρως ερωτική ύπαρξη, γι αυτό, το κρεβάτι που, όπως είναι γνωστόν, πολλοί το έχουν για ύπνο, εσύ  θα το κάνεις  τερέν με…ύψιστες επιδόσεις!…Σ΄ έφτιαξα τώρα, ε?

Παράξενοι (εκτός/χρόνου-εκτός/τόπου)

Ακυβέρνητοι, με Νεύρα και Γκρίνια!

Ιδιότροπος, γκρινιάρης, προσγειωμένος, ειλικρινείς, φίλος

Όπως είναι παγκοσμίως γνωστό, ως 13ο ζώδιο  είσαστε δημιούργημά μου (μην ξεχνιόμαστε!). Μια χαρά θα περάσεις και εσύ Παράξενέ μου και θα είσαι γερός και δυνατός για να μας θυμίζεις ότι, Παράξενος σημαίνει προσγειωμένος, πραγματιστής, ειλικρινής, αντικειμενικός, νευρικός, ιδιότροπος, περίεργος και που… όλοι μας κρύβουμε μέσα μας ένα κομμάτι σου!

Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Σάββατο, 10 Δεκέμβριος, 2016 στις 4:55μμ | Κατηγορία: Ζώδια | argy

Κριοί (21/3-20/4)

Κυβερνήτης ο Άρης

Κάτσε κάτω από τη μπάραααα! Κριαράκι, όπου μπάρα γράψε γονείς, παιδιά, δουλειά, πολυέξοδο σύζυγο, εραστή (νόμιμο, παράνομο, κρυφό, φανερό, εμείς στο vlaxerna.gr δεν τα κοιτάμε αυτά) οικογένεια, Χριστούγεννα, δώρα, έξοδα. Σου έχω λύση! Βρες μια αφορμή να νευράσεις (δεν το ΄χεις και δύσκολο), κάντα όλα λίμπα, βρόντα  την πόρτα και φύγε μέχρι να σου περάσουν τα νεύρα (για κανένα δίωρο δηλαδή). Να φας όμως πρώτα, μη φύγεις νηστικό!!! Ηρέμησε Κριέ, πλακίτσα σου κάνω! Θα περάσεις υπέροχες γιορτές και όποιο άτομο θέλεις στο κρεβάτι σου θα το έχεις…άντε βρε, χαλάλι σου…

Ταύροι (21/4-20/5)

Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Ταύρε, αν δεν σε χωράει ο τόπος (και δεν μιλάω για τα κιλά που φόρτωσες), δεν σου  φταίνε οι γύρω σου. Ο Ερμής φταίει που είναι ανάδρομος! Και καλά, αν είσαι μόνος, έχεις καλώς. Αν έχεις σύντροφο όμως, θα έχεις πρόβλημα. Οργανώσου, κάνε εργασιοθεραπεία, στρώσου στο διάβασμα, στρώσου στη δουλειά, ανασύνταξε τις δυνάμεις σου και σε καμιά βδομάδα που θα σου έχουν περάσει τα νεύρα (αργούν και να σου περάσουν, είσαι αγύριστο κεφάλι βλέπεις!), όλα θα είναι μιά χαρά. Και θα περάσεις πολύ όμορφες και χαρούμενες γιορτές! Τί, δεν με πιστεύεις? Ααααα, δεν θα καθήσω να σε πείσω,  έχουμε και δουλειές, εντάξει?

Δίδυμοι (22/5-21/6)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Διδυμάκι μου, πολύ όμορφα θα περάσεις τον Δεκέμβρη με χαρούμενες γιορτές, αρκεί να βρεις τον τρόπο να διώχνεις την ένταση της καθημερινότητά σου, για να μην την πληρώνουν όσοι είναι δίπλα σου! Και μη  μου πεις, ότι δήθεν έχεις άγχος, ότι δήθεν δουλεύεις πολύ, και ότι οι άλλοι δεν κάνουν καλά τις δουλειές! Αυτά, να τα λες στους άλλους αστρολόγους (του άσχετους!) και λοιπούς επιστήμονες, που μετά από μακροχρόνιες έρευνες σε Διδύμους, δεν κατάφεραν να βγάλουν κάνενα συμπέρασμα!! Άσε που τους μισούς από δαύτους τους στείλατε στο Δαφνί και οι άλλοι μισοί παίρνουν χάπια!

Καρκίνοι (22/6-22/7)

Κυβερνήτης η Σελήνη

Καρκινάκι, ο Δεκέμβρης θα είναι πολύ όμορφος και τυχερός μήνας για σένα. Μη με στραβοκοιτάς, δεν σου φταίει ο μήνας αν εσύ κάνεις ένα βήμα μπρος και δύο πίσω, επειδή δεν έχεις ξεκάθαρα συναισθήματα και θέλω!! Μα -θα μου πεις- εγώ αστρολόγε μου είμαι παιδί της σελήνης και θέλω να είμαι σίγουρος πριν αποφασίσω για κάτι! Κι εγώ θα σου πω: σιγουριά υπάρχει μόνο στους υπαλλήλους του Ελληνικού δημοσίου (μέχρι τώρα, αύριο δεν ξέρουμε!). Όχι μα και μα. Μη μιλάς!  Κοίτα που παραπονιέται το Καβούρι χρονιάρες μέρες Βρε, δεν παραπονέθηκε ο Ομπάμα, ολόκληρος πλανητάρχης, που δεν έφαγε σουβλάκι στην Αθήνα, έχεις μούτρα να παραπονιέσαι εσύ? Μην τρελαθούμε τώρα..!

Λέοντες (23/7-22/8)

Κυβερνήτης ο Ήλιος

Ώρες-ώρες Λιοντάρι μου αναρωτιέσαι, πού σε βρίσκουνε όλοι αυτοί, που σε φορτώνονται και σου ζητάνε χρόνο, χρήμα, φροντίδα (στοργή και προδέρμ!)! Λες να φταίει ο ανάδρομος Ερμής? λες να φταίει η τρόϊκα και το ΔΝΤ ή μήπως η ανεκτικότητά σου? Αυτήηηη, αυτή φταίει και το ξέρεις! Και κάπου εδώ πατάς φρένο! Γιατί, ναι μεν, είσαι Λέων που σέβεται τον εαυτό του και το θρόνο του και τους βοηθάς όλους, αλλά έρχονται γιορτές! Πρέπει να ασχοληθείς και με τον εαυτό σου -άνθρωπος είσαι κι εσύ- να βγεις εκεί έξω και να λάμψεις! Τί, όλο τους άλλους θα κοιτάς? Να φύγουνε, να πάνε αλλού! Κανονικά τους χρειάζεται και ένα μπερντάχι πριν φύγουν, αλλάααα, να ευγνωμονούν την μεγαλοψυχία σου και τον ποινικό κώδικα που είναι αυστηρός…!!

Παρθένοι (23/8-22/9)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Τι να σου πρωτοπώ Παρθένε μου! Ευχάριστος για σένα ο Δεκέμβρης με τα οικονομικά σου να έχουν σταθερή βελτίωση! Στα αισθηματικά σου όμως, βλέπω φιλικές σχέσεις να μετασχηματίζονται σε ερωτικές, ενδιαφέροντα άτομα να έρχονται στη ζωή σου και γενικώς βλέπω…κόσμο να μπαινοβγαίνει! Αν είσαι σε μόνιμη σχέση θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την ευελιξία σου, την διπλωματία σου και την σταθερότητά σου (λέμε τώρα!), αν δεν θέλεις να υπάρξουν ανατροπές Εκτός και αν θέλεις, ή τη μια θέλεις, την άλλη δεν θέλεις! Εκεί, βασανίσου και προβληματίσου!. Τί νόμιζες Παρθένε, ότι τα αισθηματικά είναι σαν τα οικονομικά, που ενεργοποιείς την υπευθυνότητα και την οργανωτικότητά σου και μας κάνεις το μάγκα? Στο συναίσθημα είναι δύσκολα τα πράγματα και σε βλέπω να τραγουδάς, »δε σου κάνω τον Άγιο, ααααχ αμάρτησααα…!!»

Ζυγοί (23/9-23/10)

Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Κάνεις κάτι χαριτωμενιές βρε Ζυγέ, που σου ξεχνάμε ότι στραβό έχεις. Και μη μου πεις δεν έχεις στραβά. Έεεεχεις, έχεις αλλά δεν θα το κάνουμε θέμα τώρα! Όμορφος ο Δεκέμβρης για σένα, με καλά τα οικονομικά σου. Ανανεωμένος και με διάθεση άκρως ερωτική, θα περάσεις τις γιορτές! Αυτό που σε ανανεώνει είναι οι φιλίες σου και η κοινωνική ζωή σου. Και το φλερτ βέβαια (μην ξεχνιόμαστε!), που θα είναι το αλατοπίπερο της ζωής σου αυτό το μήνα. Για πρόσεξε όμως την αναλογία του πιπεριού, γιατί σε βλέπω με τον Παρθένο από πάνω, να κάνετε ορχήστρα και συ να τραγουδάς »με τσάκισες με ρήηηηημαξες….»

Σκορπιοί (24/10-22/11)

 Κυβερνήτης ο Άρης και ο Πλούτωνας

Ο Κάρλο Τσιπόλα είπε ότι, οι ηλίθιοι είναι μια ανοργάνωτη ομάδα που δεν διαθέτει αρχηγό, αλλά είναι πιο ισχυρή και από την Μαφία! Ένα περίεργο πράγμα βρε Σκορπιέ, τους έλκεις, λες κι έχεις μαγνήτη! Και δεν σου φτάνει η ηλιθιότητάς τους και οι αντιρρήσεις τους, σου βάζουν και εμπόδια!! Και μετά, φταις εσύ που…σηκώνεις λάδια? Φταις που ανοίγεις το στόμα σου, τους ταράζεις την επιφανειακή τους ηρεμία και σηκώνεται τσουνάμι αντιδράσεων? Εσύ υπέροχα θα περάσεις τον Δεκέμβρη και τις γιορτές, οι άλλοι δεν ξέρω… Πάντως, εγώ τους συνιστώ αντί να σου στέκονται εμπόδιο, ότι είναι καλύτερα για αυτούς να περνάν από το κρεβάτι σου…! Δεν με ακούνε! ηλίθιοι παιδί μου, ηλίθιοι!!

Τοξότες (23/11-21/12)

 Κυβερνήτης ο Δίας

Ντιριντάχτα ντίρι ντίρι ντάχτα, ώπα κι έρχονται γιορτές! Θα πάω εκεί, θα κάνω αυτό και τούτο και ΄κείνο και τ΄ άλλο! Καλά τα λες εσύ και χαίρεσαι Τοξότη μου, και καλά θες να κάνεις αυτά που θες να κάνεις, αλλάαααα, θα το εγκρίνουν οι συνιστώσες? Άει βρε, δεν εννοώ του ΣΥΡΙΖΑ. Εννοώ τον σύντροφο, τα παιδιά, τους γονείς, την τσέπη σου και όλα αυτά, που σου χαλάνε τα υπέροχα σχέδιά σου και σου ανάβουν τα λαμπάκια και… γίνεσαι Χριστουγεννιάτικο δέντρο…! Και εδώ έρχεται η αστρολόγος σου, να σου πει ότι ο Ερμής και η Αφροδίτη δεν είναι ανάδρομοι, οπότε έχεις τις ευλογίες τους για να κάνεις αυτά που θέλεις! Οπότε… σούζα οι συνιστώσες……!

Αιγόκεροι (22/12-20/1)

Κυβερνήτης ο Κρόνος

Μην είσαι απόλυτος Αιγόκερέ μου, διότι εκεί που νομίζεις ότι έχεις εγκλωβιστεί είτε οικονομικά, είτε συναισθηματικά και βρίσκεσαι σε αδιέξοδο, γίνονται κάποια πράγματα μόνο και μόνο για να σε βοηθήσουν, λες και τα έστειλε η θεά τύχη! Ααααχ, είναι μεγάλη ρουφιάνα η ζωή Αιγόκερεεε, αν θέλει να σε βοηθήσει, θα βρει τον τρόπο! Ευκαιρίες θα έχεις πολλές και άσε τα πράγματα να εξελιχτούν χωρίς να τα πιέζεις, προκειμένου να ακολουθήσουν την κατεύθυνση που θέλεις. Ίσως αυτό που θα σου στείλει η τύχη, να είναι πολύ καλύτερο από αυτό που σχεδιάζεις εσύ!  Μιας και γράφω για σένα, που σου αρέσει η οικονομική ασφάλεια, κάπου διάβασα και μ΄ άρεσε,  ότι, τα λεφτά δεν αγοράζουν τον έρωτα ούτε την αγάπη, αλλά σίγουρα σε φέρνουν σε μια καλή διαπραγματευτική θέση! Καλό ε?

Υδροχόοι (21/1-19/2)

Κυβερνήτης ο Κρόνος και ο Ουρανός

Σου ξαναθυμίζω Υδροχόε μου, Χριστούγεννα έχουμε, δέντρο στολίζουμε, δεν βάφουμε αυγά! Και μου απαντάς: παράτα μας ρε αστρολόγε, δημοκρατία έχουμε και άμα γουστάρουμε Χριστουγεννιάτικα να βάψουμε αυγά, θα βάψουμε αυγά! Αυτή την επαναστατικότητά σου ρε Υδροχόε αν την μεταφέρεις στο κρεβάτι σου, θα…. κάνεις Ανάσταση, Χριστουγεννιάτικα!!! Τελικά -μετά από μακροχρόνιες έρευνες- κατέληξα στο συμπέρασμα ότι, μόνο ένας Υδροχόος έχει την τέχνη να μπερδεύει τις γιορτές με τις εποχές, τη δουλειά με τη διασκέδαση, τη φιλία με τον έρωτα και να κάνει τους άλλους αστρολόγους (τους άσχετους!) να τρώνε τα λυσσακά τους…!!

Ψάρια (20/2-20/3)

Κυβερνήτης ο Δίας και ο Ποσειδώνας

Έχω πρόβλημα Χιούστον! Άσε βρε Ψάρι το Χιούστον, το ξέρω ότι ζεις στο διάστημα! Όπως ξέρω ότι έχεις πρόβλημα οικονομικό και ερωτικό και επικοινωνιακό μαζί! Βλέπω το μάτι σου, γυαλίζει! Όμως δε σε φοβάμαι, έχεις την ικανότητα να ξεγλιστράς! Όπως και να αλλάζεις προσωπικότητα κάθε δευτερόλεπτο (αν θες!!) και να στέλνεις κόσμο στο Δρομοκαϊτειο…!! Για να μην μας τρελάνεις όλους χρονιάρες μέρες, προσγειώσου στον πλανήτη γη και θα βρεις δίπλα σου ανθρώπους που μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσουν (μην γράφω όλο τα ίδια και γίνομαι γραφική!). Ρίξε τα μούτρα σου, ζήτα βοήθεια και θα την έχεις. Θα περάσεις εσύ καλά, κι εμείς καλύτερα…!!

Παράξενοι (εκτός/χρόνου-εκτός/τόπου)

Ακυβέρνητοι, με Νεύρα και Γκρίνια!

Νεύρα, γκρίνια και πάλι νεύρα Τί θα κάνουμε ρε συ Παράξενε, έτσι θα την βγάλουμε χρονιάρες μέρες? Θα περάσεις όμορφες γιορτές, όμως φρόντισε να  αλλάξεις ρώτα και γλυκάνεις λίγο. Οι άλλοι δώδεκα από πάνω, έκαναν σύναξη και ετοιμάζονται για να σε λυντσάρουν. Με το ζόρι τους κρατώ…!!

Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Παρασκευή, 17 Ιούνιος, 2016 στις 7:48πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.

Κριοί (21/3-20/4)

Κυβερνήτης ο Άρης

Θα σου έλεγα να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια για την παραλία, αλλά δεν…! Πάρε μολύβι και χαρτί και γράψε, με ποιά από τις οφειλές σου, θα αρχίσεις να πληρώνεις. Κόλλα Α4 Κριέ, είναι πολλές! Μη φέρνεις αντίρρηση, θα πληρώσεις! Εδώ δεν ακούνε τους 35 ξένους οικονομολόγους που ζητάνε να διαγραφεί μέρος του Ελληνικού χρέους και περιμένεις να ακούσουν εσένα? Πάρε την έννοια σου και μείωσε τα έξοδά σου. Με λιγότερα τσιγάρα και με λιγότερους καφέδες δεν θα πάθεις και τίποτα!  Το είπε και ο Υπουργός! A! και με λιγότερο sex, θα είσαι μια χαρά! Μη βρίζεις Κριέ, είναι αγένεια!

Ταύροι (21/4-20/5)

Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Όλο το χειμώνα μέσα τον έβγαλες, άϊντε και με καμιά επίσκεψη σε άλλα σπίτια. Και πάνω που  έβαλες τα οικονομικά σου σε τάξη και βλέπεις ότι σε φτάνουν να σκαρίσεις και να απλώσεις το κορμάκι σου να λιαστεί στην πιό κοντινή παραλία, σου αυξάνουν τον ΦΠΑ, αυξάνουν τον ΕΝΦΙΑ, τη βενζίνη, τα πάντα όλα και τα κέρατά τους μαζί! Τί, δεν με πιστεύεις? Ρώτα και τον υπεύθυνο του vlaxerna.gr (τον Νίκο ντέ!). Και έχουν και την απαίτηση να περάσεις καλά!! Ποιός, εσύ ο Ταύρος που θέλει συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια! Μα, τρελαθήκαν όλοι τους?  

Δίδυμοι (22/5-21/6)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Νευράκια, διαφωνίες και μάλιστα για ανούσια θέματα, απαρτίζουν το σκηνικό σου, εν όψει του καλοκαιριού. Φταίει η κρίση, φταίνε οι άλλοι, σου φταίνε όλοι! Ο μεγάλος ψυχοθεραπευτής Ίρβιν Γιάλομ (αυτός με τον κήπο), όταν μια πελάτισσά του αθέτησε τον λόγο της και αντί να σβήσει, του είπε ότι κράτησε τις κασσέτες με τις συνομιλιές τους, αυτός θύμωσε πάρα πολύ. Της είπε: «μαζί θα κοιτάξουμε το λόγο που σε έκανε να αθετήσεις την υπόσχεσή σου και μόνος μου θα κοιτάξω το λόγο που με έκανε να θυμώσω, διότι δεν κινδυνεύω από αυτό!» Τ΄ ακούς  Δίδυμε? Κομένα τα νευράκια, μας υποστηρίζει και η επιστήμη…!

Καρκίνοι (22/6-22/7)

Κυβερνήτης η Σελήνη

Το μεν πνεύμα πρόθυμον η δε τσέπη ασθενής! Είτε γκρινιάζεις, είτε παραπονιέσαι, η κατάστασή σου είναι αυτή που ξέρεις και μέσα σε ένα μήνα δεν αλλάζει εύκολα. Εκτός κι αν παίζεις τυχερά παιχνίδια ή σου έρθει καμιά κληρονομιά (σε μετρητά παρακαλώ, γιατί κληρονομιά με ακίνητα δεν θέλουμε). Από εκεί και πέρα θα περάσεις ήρεμα αν δεν κάνεις το λάθος να αναλάβεις και να καλύψεις οικονομικές υποχρεώσεις άλλων. Είναι ο Ερμής ανάδρομος και…ότι δανείσεις, δεν επιστρέφεται!

Λέοντες (23/7-22/8)

Κυβερνήτης ο Ήλιος

Ο Υπουργός λέει, κομμένα τα «μεγαλειότατέ μου», «βασιλισσά μου», «πρίγκιπισσά μου» και λοιπές συναφείς προσφωνήσεις! Σύντροφο θα σε φωνάζουμε και πολύ σου πέφτει!! Η επιστήμη λέει, ότι τα ψώνια λειτουργούν ως αγχολιτικό και μας κάνουν να ξεχνάμε έστω και προσωρινά τα προβλήματά μας, αλλά είναι αυτό καταστροφικό για το πορτοφόλι μας! Τι γίνεται εδώ βρε παιδιά? Μας παίρνουν την κορώνα από το κεφάλι μας, μας παίρνουν και τις σακούλες με τα ψώνια από τα χέρια μας? Πάει σύντροφοι, μας βλέπω να πέφτουμε σε κατάθλιψη…!!

Παρθένοι (23/8-22/9)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Να μείνεις? Να φύγεις για άλλες πολιτείες μακρινές? Ιδού η απορία! Δεν ξέρεις τι να κάνεις, αφού το πρόσωπο που σε καίει, είναι μία ζέστη, μία κρύο. Πάει καλά το άτομο? Δεν ξέρει ότι τον Παρθένο πρέπει να τον προσέχει για να τον έχει? Οι γιαγιάδες μας που ήξεραν πολλά, λέγαν ότι «αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα», αλλά… καλού- κακού, κοίτα μήπως παίζει και τίποτ΄ άλλο γύρω σου. Αν όχι, αντί να σε πιάνουν τα εγωιστικά σου (ναι, ναι έχεις κι απ΄ αυτά!),  ρίξε λίγο νερό στο κρασί, ή κρασί στο νερό, ρίξε και λίγο τη μύτη σου και κάνε του τα χατίρια. Στην τελική, κι εσύ θα κερδίσεις…!!

Ζυγοί (23/9-23/10)

Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Τι να σου πω βρε Ζυγέ! Ώρες-ώρες βαριέσαι να πάρεις τα πόδια σου, αλλά σε θέματα ερωτικά είσαι ακούραστος! Κάτι τα νέα φοροεισπρακτικά μέτρα, κάτι που θες κι εσύ να αγιάσεις, κάνεις φιλότιμες προσπάθεις να συμμαζευτείς, αλλά… δεν σ΄ αφήνουν οι διαβόλοι! Τι να πώ. Εδώ δίαιτα κάνεις και μόλις δεις τη σοκολατίνα, σου ΄ρχεται να την τσακίσεις, αν δεις ένα ωραίο ανδρικό ή γυναικείο κορμί να σε περιτριγυρίζει, δεν θα σκεφτείς να το τσακίσεις? Και ένα παράξενο πράγμα βρε παιδί μου, παρόλη την κρίση, την ανέχεια, τους φόρους, τις φάπες του ΦΠΑ, τα ωραία κορμιά, παραμένουν ωραία!  Δεν είναι αδικία αυτό?… ή μήπως είναι ευλογία?  

Σκορπιοί (24/10-22/11)

 Κυβερνήτης ο Άρης και ο Πλούτωνας

Βρε συ Σκορπιέ, μήπως να σου αλλάξω ζώδιο, μπας και γράψω καμιά καλή κουβέντα και για σένα? Άσε, μην απαντάς! Πολύ μπερδεγουέη αυτός ο μήνας και πάνω απ΄ όλα απαιτεί υπομονή. Υπομονή πριν αποφασίσεις, πριν μιλήσεις, πριν επιτεθείς (διότι αυτό είσαι έτοιμος να κάνεις)! Άσε τις συζητήσεις για τον επόμενο μήνα, που θα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα. Έχεις κι αυτό το τηλέφωνο, που μόλις παίρνεις τον αριθμό (ναι, τον αριθμό που έχει κολλήσει το όμορφο ξεροκεφαλάκι σου!), να σου λέει: «η κλήση σας προωθείται» !! Φταίς μετά εσύ να πλακώσεις την τηλεφωνήτρια στο ξύλο μαζί με τον έχοντα το τηλέφωνο? Αμ, δεν φταίς…!!

Τοξότες (23/11-21/12)

 Κυβερνήτης ο Δίας

Μιά παροιμία λέει ότι, όταν η φτώχεια μπαίνει από την πόρτα, ο έρωτας φεύγει από το παράθυρο. Αχ αυτή η κρίση! Κοιτάζει το εκκαθαριστικό της Εφορίας, χτυπάει και πονάει χωρίς να κάνει διακρίσεις σε χαμηλόμισθους ή  σε  ερωτευμένους! Στην άλλη μεριά της γης,  το  Πανεπιστήμιο της Μινεσότα, έκανε έρευνα και διαπίστωσε ότι, όταν ψωνίζεις με άδειο στομάχι, διεγείρεις την επιθυμία σου να ψωνίζεις περισσότερα και άχρηστα πράγματα! Αμ δεν σου φταίει που σου κόβουν το μηνιάτικο ή τη σύνταξη Τοξότη! Το άδειο σου στομάχι φταίει που σε κάνει να  ψωνίζεις άχρηστα πράγματα…!!

Αιγόκεροι (22/12-20/1)

Κυβερνήτης ο Κρόνος

Αν η αστρολόγος σου, σου λέει ότι θα περάσεις έναν καλό και ερωτικό Ιούνη, εσύ έχεις λόγο να πεις το αντίθετο?  Δεν έχεις! Ε, όχι βρε Αιγόκερε! Πάνω που πάω να σου φτιάξω το κέφι, εσύ μου θυμίζεις  την κρίση, τη μείωση μισθών και συντάξεων, τις  δυσκολίες αποπληρωμής δανείων, τον  ΦΠΑ κτλ να μη τα λέω όλα και συγχύζομαι, και με προσγειώνεις ανώμαλα στην πραγματικότητα. Και πώς να σε συγχωρήσω τώρα?  Τέλος πάντων, όμορφα θα περάσεις! Και μην είσαι τόσο Σκρούτζ, πάρε κανένα κλιματιστικό. Μην περιμένεις τις κρυάδες μου για να δροσιστείς…!!!

Υδροχόοι (21/1-19/2)

Κυβερνήτης ο Κρόνος και ο Ουρανός

Ο νους, λέει ο νευροεπιστήμων Γ. Παξινός, είναι η ενέργεια των νευρώνων. Και, σαν τη Βουλή των Ελλήνων, κάθε νευρώνας λέει το δικό του  και κάποιος νικάει στο τέλος. Στο συναισθηματικό πεδίο, δεν υπάρχει ελεύθερη βούληση. Δεν μπορείς να κατευθύνεις τα συναισθήματά σου με τη θέλησή σου.  Νομίζεις ότι εσύ αποφασίζεις πως θα πας να δεις αυτή την ταινία και όχι την άλλη, όμως στην πραγματικότητα ο εγκέφαλός σου έχει αποφασίσει από πριν και σε ενημερώνει! Πάρτο απόφαση Υδροχόε, θα περάσεις το μήνα, όπως αποφασίσουν οι νευρώνες του εγκεφάλου σου! Πάντως, αυτό με την Βουλή των Ελλήνων, πολύ μου άρεσε…

Ψάρια (20/2-20/3)

Κυβερνήτης ο Δίας και ο Ποσειδώνας

Αρκετά μίλησαν οι άλλοι. Τώρα είναι η σειρά σου, να μιλήσεις εσύ, για σένα! Ξεκίνα να πλασάρεις τα προτερήματά σου και να αυτοδιαφημίζεσαι. Πάρε παράδειγμα από την κότα, που έκανε την αρχή της διαφήμησης. Ένα τόσα δα αυγούλι κάνει και χαλάει τον κόσμο (κοκοκόοο και κοκοκόοοοο)!! Το ξέρω, ζεις σε ένα παράλληλο σύμπαν και ότι αυτά δεν είναι για σένα. Αλλά βρε χρυσούλι μου, πολλές φορές σου παίρνουν τις ευκαιρίες μέσα από τα χέρια οι αγροίκοι! Αυτά λέω, κι έχω και το φίλο μου τον Μιχάλη (Ψάρι κι αυτός), που μου λέει «τι να κάνουμε, μέσα στη ζωή είναι κι αυτά», κι αναστενάζε…!!

Παράξενοι (εκτός/χρόνου-εκτός/τόπου)

Ακυβέρνητοι, με Νεύρα και Γκρίνια!

Παράξενε σε τούτη τη γλυκειά παλιοζωή, το χρέος, ούτε εσύ ούτε κανένας μας,  δεν πρόκεται να το ξεπληρώσει! Ο Μάρκ Τουέιν είχε πει: «Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά»!!!

Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Δευτέρα, 16 Μάιος, 2016 στις 5:58μμ | Κατηγορία: Ζώδια | argy

Κριοί (21/3-20/4)

Κυβερνήτης ο Άρης

Κριαράκι, σου έμεινε κανένα ευρώ στην τσέπη να βγάλεις το μήνα ή εξανεμίστηκαν όλα στις γιορτές του Πάσχα? Ξέρω, πάλι μπατηράκι έμεινες! Τα άστρα λένε, ότι βρίσκεσαι σε μια στασιμότητα. Ε, αυτό θέλω να το δώ. Μέχρι στιγμής, δεν έχω δει Κριό σε τέτοια φάση!  Αλλά, για νάχουμε καλό ρώτημα, με τα ερωτικά σου τι γίνεται? Δεν είναι στα καλύτερά τους, ε? Το αντικείμενο του πόθου σου, συμπεριφέρεται σαν… υποκείμενο και θες να τα κάνεις όλα «λίμπα»!! Ο Έκχαρτ Τόλε λέει ότι, όταν κάτι δεν μας βγαίνει, είναι άσκοπο να το πιέζουμε μέχρι τελικής πτώσεως. Το καλύτερο φάρμακο είναι η σοκολάτα Κριέ. Έχει τρυπτοφάνη (γνωστή σαν ορμόνη της καλής διάθεσης) και φαινυλεθυλαμίνη (μοιάζει με τις αμφεταμίνες). Είναι το καλύτερο υποκατάστατο του έρωτα! Θα σωθείς σου λέω…!

Ταύροι (21/4-20/5)

Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Αυτό το μήνα παίζεις στην έδρα σου! Ταυράκι μου νοιώθεις καλά και φαίνεται! Έχεις το μυαλό σου στα επαγγελματικά, τόχεις και στα ερωτικά και θέλεις να τα καταφέρεις και στα δυό μαζί! Μήπως -λέω τώρα- να σου θυμήσω,  ότι το ένα λειτουργεί εις βάρος του άλλου? Όχι ε? Καλά. Για να σε δω!! Βρε… τι ήθελα να σου πω… Ααα! Ακούω πολλές φορές, να λένε ότι κρύβουμε τα προβλήματά μας κάτω από το χαλί. Τώρα που ξεστρώσαμε τα χαλιά που τα κρύβουμε?  Και θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Αν η ερωτική σου επιθυμία είναι μεγαλύτερη από το χρέος μας στο ΔΝΤ, όσο Ταύρος κι αν είσαι (θέλεις ασφάλεια στις σχέσεις σου) ή όσο και να την καταπιέζεις ή κρύβεις για λόγους που εσύ ξέρεις, δεν μπορείς να πας κόντρα στα ένστικτα που επείγονται για ικανοποίηση! Δεν μπορείς σου λέωωωω…!!

Δίδυμοι (22/5-21/6)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Διδυμάκι μου, κάτσε (κάθησε εννοώ, όχι τον ποδοσφαιριστή!). Διάβασε τι σου γράφω και μη μιλήσεις καθόλου. Καθόλου είπα! Θα περάσεις έναν πολύ όμορφο και ερωτικό μήνα, με χαρές και με πολλές νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες! Πολλά και διάφορα θα ακούσεις (ουου!! σε κουβέντα να βρίσκεσαι κι άλλο που δεν θες!) Χμ! Καλό είναι να εφαρμόσεις το τεστ της  «τριπλής διύλισης» του Σωκράτη (το φίλτρο της αλήθειας, το φίλτρο της καλοσύνης και το φίλτρο της χρησιμότητας).  Αν αυτό που ακούς δεν είσαι σίγουρος ότι είναι αλήθεια, ότι ειπώθηκε καλοπροαίρετα και αν δεν σου χρησιμεύει, άστο να πάει στην ευχή μαζί με αυτόν που το είπε!  Άστο… άστο να πάει στα διάλα…!

Καρκίνοι (22/6-22/7)

Κυβερνήτης η Σελήνη

Μα, σου, ξου, του, ναι μεν αλλά, και ξανά μα… αζεύεις προφάσεις και δικαιολογίες για να  για να μην κάνεις τούτο και να μην γίνει τ΄ άλλο, βρίσκοντας χίλια δύο ελαφρυντικά για τον εαυτό σου!. Αχ βρε Καρκίνε, αχ κι αυτό το άγχος σου!! Έχεις εκνευρισμό και είσαι στη φάση του… σκοτώνω κουνούπι με ατομική βόμβα! Παραπονιέσαι ότι οι δικοί σου άνθρωποι είναι απαιτητικοί, ότι η υπομονή σου εξανλείται και ότι ξεπατώνεσαι στη δουλειά! Μάλιστα. Σε πιστέψαμε. Τώρα πες μας και τον πραγματικό λόγο. Οι φθαρμένες σχέσεις και ο ήλιος φταίει! Αυτός ο ήλιος, που σε κάνει να θες  να βγείς εκεί έξω και να στρυφογιρίζεις με τα χέρια ανοιχτά κοιτώντας στο ουρανό. Να φωνάξεις πόσο ερωτευμένος είσαι ή να φωνάξεις «εδώ είμαι και είμαι ερωτεύσιμος»…!  

Λέοντες (23/7-22/8)

Κυβερνήτης ο Ήλιος

Λιοντάρι, αυτό το μήνα είσαι στα καλύτερά σου! Ασυναγώνιστος, δημιουργικός, φιλικός, ερωτικός, ΜΟΝΟ με αυτούς που που το αξίζουν. Οι υπόλοιποι θα χαρακτηρίζονται persona non grata…!! Δεν είσαι παιχνίδι στα χέρια κανενός. Κανείς δεν μπορεί να παίξει με το μυαλό και την καρδούλα σου. Όποιος αξίζει την αγάπη σου, τον έρωτά σου και την φροντίδα σου, θα την έχει σε μεγάλες δόσεις. Οι συμπεριφορές από καρδιές σκάρτες, θα μένουν στην πάντα και θα μεριάνε να διαβείς!! Οκ. Καλά τα λέμε στα λόγια! Όμως, μπορείς να πας κόντρα, όταν αυτές οι ατίθασες και ανυπάκουες φερορμόνες χτυπάνε κόκκινο, χωρίς ξεχωρίζουν σωστούς ή σκάρτους (μη σου πω ότι προτιμούν τους σκάρτους!) ? Δε μπορείς!!  Και μετά τραγουδάς με τη Τζένη, «ποιό σιρόπι και ποιό χάπι να γατρέψει την αγάπη…!!!

Παρθένοι (23/8-22/9)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Σου λέω ότι θα είναι ευχάριστος ο μήνας, αλλά εσύ μου λες ότι νοιώθεις μια κούραση, μια ακεφιά, κάτι, κάτι…! Ο παχουλός θεούλης με το τόξο φταίει?  Ααααχ, είναι περίεργος αυτός ο έρωτας! Ακολουθεί απρόβλεπτες διαδρομές και σου έρχεται από κει που δεν τον περιμένεις ή φεύγει όταν δεν το περιμένεις!! Παρθένε μου, έχεις προσέξει ότι, δεν υπάρχει καμία κυβέρνηση ανεξαρτήτου πολιτικής (δεξιά, κεντρώα, σοσιαλιστική, αριστερά, όποια τέλος πάντων έχει κυβερνήσει τούτο τον τόπο), που να επιβάλει ρητά και δια νόμου την απαγόρευση της αλλαγής των συναισθημάτων του ανθρώπου, με τον οποίον εμείς είμαστε ερωτευμένοι? Νόμους για να μας ταράξουν στη φορολογία ξέρουν να επιβάλουν, νόμους για να λύσουμε τα προβλήματα της καρδούλας μας, δεν ξέρουν!! Άχρηστοι σου λέω…!!

Ζυγοί (23/9-23/10)

Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Ο Διογένης, ο κυνικός φιλόσοφος, είπε ότι ο έρωτας είναι ασχολία των αργόσχολων!! Μπρρρ! Μίλησα για κυνισμό και ανατρίχιασες!! Ευτυχώς και δόξα τω Θεώ, ανήκεις στα ζώδια που ακόμα κι αν σου φερθούν μπαμπέσικα, ακόμα κι αν σε πληγώσουν, δεν θα γίνεις μνησίκακος, ούτε κυνικός και δεν θα πεις το «ποτέ ξανά»!  Ζυγέ μου, με κέφι ξεκινάς τον μήνα και με τύχη συνεχίζεις! Όμως, δουλειά, υποχρεώσεις και ξανά μανά δουλειά υποχρεώσεις, έχεις φτάσει στο αμήν! Μήπως χρειάζεσαι ε΄να διάλειμα, έν κιτ-κατ? Ζυγέ μου, θα σου πώ αυτό που κάποιος κάποτε το είχε πει σε μένα, ότ δεν έχει σημασία πόσο φτωχοί ή πόσο πλούσιοι είμαστε, αν οι υποχρεώσεις μας είναι λίγες ή πολλές, δεν είναι κακό κάπου-κάπου να ταξιδεύουμε πρώτη θέση… έτσι σαν δώρο στον εαυτό μας…!

Σκορπιοί (24/10-22/11)

 Κυβερνήτης ο Άρης και ο Πλούτωνας

Σκορπιέ, ξέρεις ποιός είσαι, ξέρεις τι θέλεις, ξέρεις τι κάνεις και γιατί το κάνεις… οι υπόλοιποι το σκασμό!! Αυτό. Τι δεν καταλαβαίνουν? Εγώ λέω ότι ο  Μάης θα κυλήσει με όμορφες σχέσεις και με τα επαγγελματικά σου να πηγαίνουν καλά. Εσύ όμως αισθάνεσαι πολύ τρωτός, ότι σπαταλάς ενέργεια στη δουλειά με ανθρώπους που όλη την ώρα θέλουν τη βοήθειά σου και όλοι σου ζητάνε να τους δώσεις ένα κομμάτι από τον προσωπικό σου χρόνο…και χώρο! Σε πρότερες εποχές αυτό θα ήταν επαγελματική εξέλιξη. Σήμερα μιλάμε για επιβίωση. Αυτό είναι που σε αναγκάζει να βάζεις τον έρωτα σε δεύτερη προτεραιότητα, κι αυτό είναι που «σου τη δίνει»! Εγώ πάντως, την απορία την έχω, μόνο αρνί σούβλισες το Πάσχα ή…και πεντ-έξι που σούχουν πρήξει το συκώτι…!!!

Τοξότες (23/11-21/12)

 Κυβερνήτης ο Δίας

Εντάξει Τοξότη, σε πιστεύουμε! δεν χρειάζεται να δείχνεις την ιδρωμένη μπλούζα σου για να μας πείσεις ότι δουλεύεις πολύ και κουράζεσαι (εγώ σαν αστρολόγος το ξέρω, μύγες βαράς όλην την ημέρα, αλλά άλλο είναι το θέμα μας!). Το θέμα μας είναι οι συναισθηματικές σου σχέσεις, που έχουν φτάσει σε σημείο αναβρασμού. Κάτσε και συ βρε πουλάκι μου και δες με σοβαρότητα τα προβλήματα στη σχέσης σου! Ο άνθρωπός σου, μπορεί να μην είναι κουκουρούκου σαν εσένα, αλλά, (είτε το παραδέχεσαι είτε όχι), έχει κι αυτός  τα προβλήματά του, που του τα δημιουργείς εσύ!! Τι σου λέω τώρα!!  Οι σοβαροί αστρολόγοι (σαν εμένα) λένε ότι, η τρέλλα δεν πάει στα βουνά εκτός αν την οδηγεί ένας Τοξότης…!!

Αιγόκεροι (22/12-20/1)

Κυβερνήτης ο Κρόνος

Έκανα μιά έπιστημονική έρευνα. Βγήκα στο δρόμο και έλεγα ότι ο Αιγόκερως είναι ο πιό αισιόδοξος άνθρωπος. Για δευτερόλεπτα σταματούσαν και σκεφτόντουσαν έναν Αιγόκερω που γνωρίζουν. Μόνο ξύλο δεν έφαγα!! Οι αστρολόγοι λέμε ότι, δεν κοιτάς κατά την Ντσνεϋλαντ, κοιτάς κατά τη Χιροσίμα!  Όταν έλεγα ότι είστε δυνατοί, τίμιοι, εργατικοί, καλοί φίλοι, όλοι συμφωνούσαν χαμογελώντας! Όμαρφα θα περάσεις τον Μάη και…αχ αυτή η Αφροδίτη, αχ κι αυτός ο Ερμής!! Όχι άτομα άσχετε Αιγόκερε!! Τα αστέρια που είναι ανάδρομα και θα προσπαθήσουν να σε δελεάσουν με κάθε είδους πειρασμούς! Αν αυτούς τους πειρασμούς τους λένε Αφροδίτη, Ερμή, Κούλα, Μήτσο (άϊντε μπρε, διάλεξε όποιο όνομα θες εσύ, χαλάλι σου!), τι σημασία έχει? Καλοδεχούμενοι είναι…!!

Υδροχόοι (21/1-19/2)

Κυβερνήτης ο Κρόνος και ο Ουρανός

Υδροχόε μου, διάβασε και θα καταλάβεις πώς θα περάσεις το μήνα. Η διακήρυξη των δικαιωμάτων του ανθρώπου στο πρώτο άρθρο, λέει ότι οι άνθρωποι γεννιούνται και παραμένουν ελεύθεροι (νομίζω Υδροχόος την έγραψε!). Μα, κανένας τους δεν την έχει διαβάσει? Και γιατί συνεχώς βρέχει στη στράτα σου ανθρώπους, που θέλουν να σου φορέσουν χαλινάρι? Ε όχι ρε φίλε, αυτό δεν αντέχεται! Εάν δεν συμμορφωθούν με το φυλλάδιο φιλεύθερων οδηγιών που θα τους δώσεις, θα υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία σας (Casus belli προς όλους!). Εκτός… εκτός κι αν μέσα βαθιά σου την θέλεις τη δέσμευση! Κι εδώ έρχεται ο ποιητής να ρωτήσει: αν ο έρωτας δίνει φτερά, εσύ πώς βρέθηκε κλεισμένος στο κλουβί…?

Ψάρια (20/2-20/3)

Κυβερνήτης ο Δίας και ο Ποσειδώνας

Ε ρε κέφια! Ψάρι είσαι στα πάνω σου! Δουλειά, υποχρεώσεις, διασκέδαση, κούραση ξεκούραση, ανακατώνονται γλυκά και ευχάριστα αυτό το μήνα! Και τα καλύτερα έρχονται!! Αν ψάχνεις για καλοκαιρινές περιπετειούλες, είμαι σίγουρη ότι θα βρεις αυτό που θες! Όμως το ταίρι σου μπορεί να κοιμάται ήσυχο. Διότι εσύ, δεν θα ενδώσεις στις περιπετειούλες για να ρίξεις το «κέρατο της αρκούδας»! Όοοοχι! Θα ενδώσεις έτσι, για να εντρυφήσεις στις ανθρώπινες σχέσεις και για να εξασκήσεις τις ψυχαναλυτικές σου ικανότητες!! Μα κανένας δεν μπορεί να σε καταλάβει? Καλά πού έχεις την αστρολόγο σου και σε σώζει κακόμοιροοοοο!! Ψητό στα κάρβουνα θα σε είχαν κάνει εκεί έξω οι κανίβαλλοι…!

Παράξενοι (εκτός/χρόνου-εκτός/τόπου)

Ακυβέρνητοι, με Νεύρα και Γκρίνια!

Παράξενε, αν δεν σταματήσεις να βρίζεις σαν φορτηγατζής, που τον έπιασε λάστιχο στα μισά της διαδρομής, πώς θα διαβάσεις  τις πολύτιμες συμβουλές μου? Τί, διαβάζεις τα νέα μέτρα? Ε, τότε, βρίσε και με την άδεια της αστρολογίας!!!

 

Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Δευτέρα, 11 Απρίλιος, 2016 στις 2:30μμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.

Κριοί (21/3-20/4)

Κυβερνήτης ο Άρης

Κριέ μου, δεν σου φτάνει που η Αφροδίτη είναι ανάδρομη και σου κάνει τα ερωτικά σου «άστα να πάνε», δεν σου φτάνει που ο υπεύθυνος του site (ο Νίκος ντε!) σε (και μας) ενημέρωσε πρώτος και καλύτερος ότι ήρθε ο καιρός για τις φορολογικές δηλώσεις και «άστα να πάνε», δεν σου φτάνει που καθημερινά στο σπίτι ή στη δουλειά κάποιος βρίσκεται να σου σπάσει τα νεύρα και «άστα να πάνε», αποχώρησε και ο Γιάν Φαμπρ!!  και δεν θα δούμε στην Επίδαυρο τα «παλλόμενα…(ναι, αυτά)»!! Ε, αυτό δεν αντέχεται!! Βρίσε, μαζί σου είμαι!  Αλλά, τί περιμένεις από μήνα που ξεκινάει με ψέματα…

Ταύροι (21/4-20/5)

Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Όσο τίμιος ή πιστός και να είσαι Ταύρε μου στις σχέσεις σου, κάποιοι άνθρωποι ότι και να τους κάνεις, δεν ικανοποιούνται. Διαπιστώνεις, πως ενώ τους αγαπούσες, ενώ του πίστευες μέχρι σήμερα και τους υποστήριζες για δικούς σου, η δική τους αγάπη είχε ημερομηνία λήξης! Χα…! Εδώ είναι που σούρχεται το πλαγιομετωπικό! Αναρωτιέσαι το γιατί, πονάς (και αν ο Ταύρος πονάει, πονάει πολύ) και είσαι έτοιμος να βάλεις μαύρη πλερέζα!! Όχι βρε κουτό, δεν αξίζει, θα κρύψεις το όμορφο κεφαλάκι σου!! Μπορείς όμως να το χτυπήσεις στον τοίχο! Οι επιστήμονες λένε ότι, αν χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο, καταναλώνουμε 150 θερμίδες την ώρα!! Θέλεις να χάσεις κιλά? Ξεκίνα…

Δίδυμοι (22/5-21/6)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Διδυμάκι μου, άκου τα χύμα!  Περνάς τον μήνα του «αλλού θέλω να βρίσκομαι και αλλού πρέπει να είμαι»!! Περίεργο πράγμα τα «θέλω», εκνευριστικό πράγμα τα «πρέπει»!! Ναι, αυτά τα θέλω που ριζώνουν μέσα σου χωρίς να σε ρωτάνε αν έχεις τη δύναμη να τα αντέξεις και που πάνε κόντρα στα πρέπει!! Άκου και τα τσουβαλάτα! Κάποιοι άνθρωποι, μπήκαν στη ζωή σου, κατάθεσες την καρδούλα σου στα χέρια τους, κι αντί να το εκτιμήσουν, σου έφεραν τα πάνω κάτω και σε άφησαν μόνο να αναρωτιέσαι. Και πάνω που μαζεύεις και στρώνεις τη ζωή σου, (ω! του θαύματος), ξαναεπιστρέφουν!! Προσοχή, διότι ουκ ολίγες φορές, ίδιος άνθρωπος έρχεται, ίδιο μαντάτο φέρνει!! Α, τί βλέπω, στην Εφορία δεν τα δηλώνεις όλα? Τί θα μου δώσεις για να μην σε μαρτυρήσω? Sorry, αλλά, πρέπει να συντηρήσω το κότερό μου!!

Καρκίνοι (22/6-22/7)

Κυβερνήτης η Σελήνη

Καβούρι μου, έχεις προσέξει ότι τον τελευταίο καιρό υπερισχύει το μικρότερο ποσοστό των πιθανοτήτων? Πώς γίνεται ρε γαμότο να υπερισχύει το 1% αντί του 99%? Τί στην ευχή, αλλάξανε τα πράγματα και αντιστράφηκαν και οι νόμοι του σύμπαντος? Δεν το καταλαβαίνεις, ούτε κι εγώ άλλωστε!! Άσε που έχεις και μια δυσαρμονία ανάμεσα σε αυτά που κάνεις με  αυτά που θέλεις! Και δεν είναι λίγα αυτά που θέλεις! Πρέπει να τους βάλεις προτεραιότητες. Μπορείς? Αν ναι, με ποιά κριτήρια? Μη σκοτίζεσαι, άστα όλα όπως είναι! Μήνας είναι θα περάσει! Αλλά μη ζητάς και συ βρε πουλάκι μου να ικανοποιούνται όλα σου τα θέλω! Ξέχνα το, αυτό δεν υπάρχει κάτι τέτοιο σε τούτη τη ζωή…

Λέοντες (23/7-22/8)

Κυβερνήτης ο Ήλιος

Ήξερες Λιοντάρι μου, ότι το 60% των μαγιώ που πουλιούνται στην Αμερική, ποτέ δεν βρέχονται? Άσχετο(?!), ίσως! Άκου με καλό μου. Όσο έχεις θετική ανταπόκριση σε κακές συμπεριφορές, τόσο νομίζουν ότι σου συμπεριφέρονται και σωστά! Και όσο με ένα τους συγγνώμη υποχωρείς (και αυτό γίνεται συστηματικά), τόσο και χειροτερεύουν!.  Με λίγα λόγια, αφού τα ανέχεσαι,  σου τα κάνουν! Βρε, δεν μπορούν να κατανοήσουν τη μεγάλη σου καρδιά και το εκλαμβάνουν ως αδυναμία, άκου με που σου λέω!!  Και επειδή εδώ δεν είμαστε Αμερική (το μαγιώ το θέλουμε βρεγμένο), και ο καιρός όπου νά ΄ναι φτιάχνει, και επειδή αρέσεις σε όποια ηλικία κι αν είσαι, βάλε το μαγιώ σου και βουρ για την κοντινότερη παραλία! Άϊντε πιά…!! 

Παρθένοι (23/8-22/9)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Παρθένε, ο Απρίλης είναι ο μήνας της αναγνώρισης και της επαγγελματικής εξέλιξης, Είναι ο μήνας που λέει ψέμματα αλλά και ξεσκεπάζει ψέμματα! Δύσκολη και άκρως εύθραυστη έννοια η εμπιστοσύνη Παρθένε μου. Όσο δύσκολα την κατακτάς, τόσο εύκολα τη χάνεις. Εσύ το ξέρεις αυτό και πολύ καλά μάλιστα. Οι άλλοι το ξέρουν? Κι όταν λέω οι άλλοι, εννοώ τον έναν που σε ενδιαφέρει αισθηματικά (και δύο να είναι εμάς δεν μας νοιάζει!) ή αυτούς που σε επηρεάζουν άμεσα ή αυτούς που σε πλησιάζουν με σκοπό. Ε, όσοι δεν το ξέρουν, θα το μάθουν μετά την απόρριψή σου!! Ααααχ! Είναι και κάποιοι άνθρωποι διπρόσωποι, που δεν ξέρεις ποιό από τα δύο πρόσωπά τους να χαστουκίσεις πρώτα!!

Ζυγοί (23/9-23/10)

Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Ζυγέ μου, αν και νομίζω ότι δεν θα μου δώσεις καμμία σημασία, εγώ θα στα πω! Βλέπω την τσέπη σου να αδειάζει (κι άλλο?!), βλέπω τις σχέσεις σου να ζητάνε από σένα να τις ισορροπήσεις (πάλι?!), βλέπω τις υποχρεώσεις που πρέπει να φέρεις εις πέρας να αυξάνονται, και βλέπω επίσης ότι νοιώθεις να καίγεσαι από την υπερπροσπάθεια που κάνεις για να τους ευχαριστήσεις όλους!  Αμ δε! Και για μάντεψε, ποιός θα είναι ο παραμελημένος? Ο εαυτός σου! Και για επιδόρπιο, σου έχω μια ερώτηση κρίσεως: Μπορεί το ερωτικό αντικείμενο του πόθου να γίνει φιλική σχέση, ή η φιλική σχέση να γίνει αντικείμενο του πόθου? Ε, Ζυγέ μου, μπορεί? Και βέβαια μπορεί, θα μου απαντήσεις ! Τι σε ρωτάω τώρα και είμαι κι αστρολόγος τρομάρα μου…!

Σκορπιοί (24/10-22/11)

 Κυβερνήτης ο Άρης και ο Πλούτωνας

Είναι κάποιες φορές ρε παιδί μου, που ότι γίνεται, αν γίνεται, γίνεται μετ΄ εμποδίων! Κάποιες φορές, που θες να περάσει η μέρα κι ο χρόνος μοιάζει να κολλάει!! Ο ανάδρομος Ερμής τα κάνει αυτά! Αλλά, Σκορπιέ μου, είναι αξιοθαύμαστη η ικανότητά σου, ενώ κάθεσαι πάνω σε νάρκη (έχεις ήδη νοιώσει το κλικ στο πόδι σου), να δίνεις την εντύπωση στους άλλους ότι είσαι ξαπλωμένος στην πιό αναπαυτική πολυθρόνα! Στους άλλους. Η αστρολόγος σου όμως σε ξέρει και ήδη βλέπει το μάτι σου που γυαλίζει!!. Σίγουρα μια καλή παρέα μπορεί να μετριάσει την σύγχυσή σου ή ακόμα καλύτερα ένα ταξιδάκι! Με διαβάζεις Σκορπιέ, ή τζάμπα γράφω? Πάει, έφυγε…

Τοξότες (23/11-21/12)

 Κυβερνήτης ο Δίας

Θέλεις να μη χτυπήσει το πρωί αυτό το καταραμένο ξυπνητήρι και να κοιμηθείς μέχρι το μεσημέρι, θέλεις να κάνεις κοπάνα από τη δουλειά ή το σχολείο ή από σχέσεις που λιμνάζουν, θέλεις να ξυπνήσεις το πρωί και να βρεις μια βαλίτσα γεμάτη με ευρώ (αυτή που ξέχασε να σου δώσει ο Αγιο-Βασίλης), για να τα βροντήξεις όλα κάτω και να κάνεις τα ταξίδια που τόσο ονειρεύεσαι  και ώρες-ώρες θέλεις  μια αγκαλιά που να σε χωράει ολόκληρο μέσα της, μιά αγκαλιά ρε γαμότο!! Ζητάς πολλά? Όχι! Κι εγώ θέλω τη μάνα μου νέα!! Μαζέψου Τοξότη!  Δύσκολοι οι καιροί και ξέρεις (ξέρω, ξέρουμε όλοι) ότι για να τα καταφέρεις πρέπει να επιστρατεύσεις την ευελιξία σου και τη διπλωματία σου, που… δεν έχεις!! Τί σου λέω τώρα, έχεις κι αυτή την  ψυχή, που είναι πολύ ταξιδιάρα βρε παιδί μου…

Αιγόκεροι (22/12-20/1)

Κυβερνήτης ο Κρόνος

Είναι αλήθεια Αιγόκερε, ότι έχεις μπουχτίσει με το να προσπαθείς να εκλογικεύσεις τα κίνητρα και τις συμπεριφορές των άλλων. Θα ήθελες με ένα μαγικό ραβδάκι να τους αγγίξεις το κεφάλι (μωρέ μιά με ένα μπαστούνι θέλουν, αλλά τέλος πάντων!), για να δεις τον τρόπο που σκέφτονται και ο οποίος είναι τόσο-μα τόσο-διαφορετικός από τον δικό σου! Έτσι θα λύσεις το πρόβλημά σου μιά και καλή! Νομίζεις! Ααααχ! Μια εξίσωση είναι οι ανθρώπινες σχέσεις Αιγόκερέ μου! Μιά  εξίσωση είναι και η ζωή, και στην τελική, μιά εξίσωση είναι όλα! Εγώ πάντως νομίζω πως ξέρω τα θέλω, ξέρω τα πρέπει, αλλά τον άγνωστο Χ αδυνατώ να τον βρώ! Ειλικρινά θα σου ήμουν ευγνώμων αν με βοηθούσες. Ούτε εσύ δεν τον ξέρεις? Το ότι δεν με διευκολύνεις καθόλου, το ξέρεις?

Υδροχόοι (21/1-19/2)

Κυβερνήτης ο Κρόνος και ο Ουρανός

Ένα ρητό λέει ότι η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως. Νέες επιστημονικές έρευνες (από μια ομάδα Υδροχόων), λένε ότι η επανάληψη είναι μήτηρ της βαρεμάρας!!  Είναι κι ο Ερμής ανάδρομος βρε παιδί μου! Δεν έρχεται κάτι καινούριο να σε εμπνεύσει, να σε ξεσηκώσει, να δώσει ένα καλύτερο νόημα σε αυτά που κάνεις! Υπομονή και μην αφήνεις μισές τις προσπάθειες για να ξεκινήσεις κάτι άλλο. Τον άλλο μήνα στρώνουν τα πράγματα!  Οι ειδήμονες των στοιχημάτων, λένε ότι δεν είναι σοφό να αλλάζεις άλογο στη μέση της κούρσας! Δεν μας λένε όμως, τί γίνεται αν το άλογο που πόνταρες είναι κουτσό? Οεο? Υδροχόε, ακόμα με διαβάζεις? Ήρωας είσαι…!

Ψάρια (20/2-20/3)

Κυβερνήτης ο Δίας και ο Ποσειδώνας

Έρχονται και κάτι μέρες βρε Ψάρι μου, που σκέφτεσαι τις καταπιεσμένες σου επιθυμίες,  τις σχέσεις σου ερωτικές ή φιλικές που περάσανε ή περνάνε από σαράντα κύμματα (μή σου πω και σαράντα ένα!), ότι για αλλού ξεκίνησες κι αλλού η ζωή σε πάει και έρχονται και μπλοκάρουν τα συναισθήματα με τις σκέψεις και γίνονται ένα κουβάρι!! Και άϊντε να βρεις την άκρη!! Έλα τώρα, μήπως είναι όλα πιό ξεκάθαρα και απλά εσύ τα δραματοποιείς! Όλα καλά είναι και τα καλύτερα έρχονται! Ειδικώς στα ερωτικά σου! Τί, δεν με πιστεύεις? Εεεε τώρα! Δεν μπορώ να σου το αποδείξω, αρκέσου σε αυτά που σου λέω και θα σου το αποδείξει ο χρόνος!!  Άπιστε Θωμά…

Παράξενοι (εκτός/χρόνου-εκτός/τόπου)

Ακυβέρνητοι, με Νεύρα και Γκρίνια!

 Πιές το καφεδάκι σου Παράξενέ μου, ονειρέψου και όλα θα πάνε καλά!  Πολύ περίεργο πράγμα το μυαλό. Σε πηγαίνει χωρίς πυξίδα σε μέρη που ούτε καν είχες φανταστεί. Σε κάνει να βλέπεις ότι κάνεις πράγματα όπως εσύ τα θες, πράγματα που στην πραγματική ζωή δεν μπορείς ή δεν τολμάς να κάνεις. Ονειρέψου όπως θες, διότι όπως λέει και το τραγούδι… τι νόημα έχει το όνειρο χωρίς μικρές νοθείες…

Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Παρασκευή, 11 Μάρτιος, 2016 στις 3:16μμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.

Κριοί (21/3-20/4)
Κυβερνήτης ο Άρης

Κριέ μου. Μπήκαμε στην άνοιξη, αποκριές έχουμε (μάσκες πέφτουν, μάσκες φοριούνται), και εσύ αν βάλεις κάτι στο μυαλό σου το πετυχαίνεις και μάλιστα με μεγάλη ευκολία! Ο Μάρτης ευνοεί τα νέα σχέδιά σου και η επαγγελματική σου επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Χρειάζεται όμως λίγη διπλωματία και να προσέξεις τον διάβολο, που κρύβεται στις λεπτομέρειες (το είπε και η Μέρκελ) και έχει σχέση με το, μάσκες πέφτουν, μάσκες φοριούνται! Ζωηρός, κεφάτος, αισιόδοξος, ανταγωνιστικός, σίγουρα θα ξεσηκώσεις τα μυαλά πολλών και αυτό το μήνα!! Οι διάσημοι ατρολόγοι (σαν εμένα!) λένε ότι, όλοι κάνουμε ανοησίες, ο Κριός όμως τις κάνει με ενθουσιασμό!! Και ναι, ρε Κριέ, γουστάρεις να κάνεις ότι θες με ενθουσιασμό (ακόμα και ανοησίες), τραβάει κανείς κανά ζόρι??

Ταύροι (21/4-20/5)
Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Ταύρε μου, δυστυχώς, η κρίση έφερε τα πάνω κάτω, και ναι, επηρεάζει την ζωή σου, την σχέση σου, τα πάντα όλα!. Δυστυχώς όσο και να προγραμματίζεις τη ζωή σου, όσο σταθερός (ή όσο ξεροκέφαλος) και να είσαι, όσο κι αν μισείς τις αλλαγές, οι αποφάσεις, οι αδυναμίες και οι πράξεις των άλλων επηρεάζουν κι εσένα! Και μέσα σ΄ όλα αυτά, νοιώθεις μια τεράαααστια ανάγκη, για συναισθηματική επαφή (μα, πού χάθηκαν όλοι?). Έχεις την υπομονή, έχεις την δύναμη, έχεις την αντοχή για να μετακινήσεις βουνά. Μήπως είναι καιρός να την χρησιμοποιήσεις? Και πριν χρησιμοποιήσεις το Ζεν του καθαρισμού (δηλαδή πετάς παλιά πράγματα από τα ντουλάπια σου, άχρηστες σχέσεις από την ψυχή σου ή την ζωή σου), μήπως να έλεγες και κανένα,…ρεδεμπανα..μηθείτεόλοισας..!!!

Δίδυμοι (22/5-21/6)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Πρώτο 15ήμερο του Μάρτη και ήθελα νά ΄ξερα γιατί τόση σιωπή, που πήγε η σπιρτάδα σου Δίδυμε? Πού πήγε η περιέργειά σου, η αδιακρισία σου, η συνεχής ομιλιτικότητά σου, όλα αυτά, που σε κάνουν τόσο συμπαθητικό και τόσο – μα τόσο – τόσο – χαριτωμένα αγενή!! Μήπως έχεις προβλήματα συνεννόησης με το ταίρι σου ή μήπως σε προβληματίζει η επιστροφή ενός πρώην!! Μήπως φταίει η ανάδρομη Αφροδίτη?! Μπάααα! Όταν ένας Δίδυμος δεν μιλάει, ή θέλει να μας σπάσει τα νεύρα ή, κάποια πονηριά σκαρώνει…!!! Από τις 15 του μήνα αλλάζουν τα πράγματα. Γίνεσαι τυχερός, περνάς ευχάριστα και έντονα, με τηλέφωνα, μυνήματα, επαφές, συνομιλίες τηλεφωνικές, ραδιοφωνικές, τηλεοπτικές, με προσκλήσεις- προκλήσεις, το facebook παίρνει φωτιά, και πού να τα προλάβεις όλα!! Μην τα λες όλα κουκλί μου, κράτα κάτι για τον εαυτό σου, άντε για κάποιο κολητό σου ή για τον ψυχαναλητή σου (αν είσαι τόσο Ευρωπαίος όσο λες και αν αντέχει και η τσέπη σου…!!)

Καρκίνοι (22/6-22/7)
Κυβερνήτης η Σελήνη

Καρκίνε μου, μπορώ να χρησιμοποιήσω τις πιό ρομαντικές λέξεις για να σου περιγράψω το πόσο χάλια νοιώθεις. Όμως, θα το πω απλά: αν σε πιάσουν απ΄ τη μύτη, θα κάνεις μπαμ! Τόσο μεγάλο μπαμ που θα ακουστείς από δω μέχρι το Μόναχο!!. Όχι, μήηη!!! δεν τόχουν σε πολύ οι Γερμανοί να νομίσουν ότι είναι ανατίναξη τζιχαντιστή και νάχουμε άλλα μπερδέματα!! Κάνε λίγη υπομονή πριν αποφασίσεις, πριν μιλήσεις και πριν επιτεθείς (γιατί αυτό είσαι έτοιμος να κάνεις), άσε κάποιες συζητήσεις για αργότερα, όταν τα πράγματα θα είναι πιό ήρεμα. Κάνε αυτοκρατορική χρήση του χρόνου και θα δικαιωθείς! Άκουσε την αστρολόγο σου και θα περάσεις έναν πολύ όμορφο Μάρτη γεμάτο τρυφερές στιγμές και έρωτα!! .

Λέοντες (23/7-22/8)
Κυβερνήτης ο Ήλιος

Ευχάριστα και διασκεδαστικά θα περάσεις το Μάρτη Λιοντάρι μου, όμως, με ένα παράπονο! Όταν σου πάνε καλά τα ερωτικά, έχεις προβλήματα στα επαγγελματικά. Και όταν σου πάνε καλά τα επαγγελματικά, σκάνε προβλήματα στα ερωτικά!! Ώρες-ώρες, νομίζεις πως σου κάνει πλάκα το σύμπαν και εμείς νομίζουμε ότι μας κάνεις πλάκα εσύ!! Μα, θέλεις να πηγαίνουν καλά και τα δυό μαζί,? Μην τρελαθούμε τώρα!! Αλλά, για να σε ρωτήσω και θέλω να είσαι ειλικρινής. Μήπως καταπιάνεσαι μόνο με τα δύσκολα γιατί τα εύκολα τα θεωρείς λίγα για τη μεγαλειότητά σου? Μήπως όπου βλέπεις αδυναμία τρέχεις να συνδράμεις? Μήπως για να τα προλάβεις όλα, κάτι θα παραμελήσεις? Ε, εεε? Και μετά έχεις μούτρα να μου παραπονιέσαι!!

Παρθένοι (23/8-22/9)
Κυβερνήτης ο Ερμής

Λένε ότι, ο Παρθένος δεν βλέπει τα πράγματα μαύρα ή άσπρα. Τα βλέπει καθαρά ή βρώμικα!
Καθαρά και πλυμένα με χλωρίνη θα είναι τα πράγματα για σένα Παρθένε μου αυτό το Μάρτη!! Άρα, θα περάσεις υπέροχα, παρ΄ όλες τις υποχρεώσεις που πρέπει να φέρεις εις πέρας. Τώρα που είπα εις πέρας, βρε Παρθένε μου, εντάξει, είναι καλό να βοηθάς και να σώζεις τους άλλους και να οργανώνεις την ακαταστασία τους (δεν έχει σημασία το ότι τους βγάζεις το λάδι με τις επικρίσεις σου!), αλλά μήπως-λέω τώρα- μήπως πρέπει να ασχοληθείς με τον εαυτό σου? Να φανταστείς, ούτε η αστρολόγος σου αυτό το μήνα, δεν ξέρει αν κουράζεσαι γιατί είσαι εργασιομανής ή αν κουράζεσαι για να ξεφύγεις από την καθημερινή τρέλα που σε περιτριγυρίζει!! Παρ΄ όλα αυτά αρέσεις σου λέω….!!!

Ζυγοί (23/9-23/10)
Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Αρέσεις Ζυγέ μου, αρέσεις και πως να το κάνουμε!!! ξανοίξιασε και νέα όνειρα σε ταξιδεύουν. Νέες ελπίδες, νέες φιλίες έρχονται, ενώ άλλες τελειώνουν απότομα! Η κρίση σε μεταμόρφωσε (μας μεταμόρφωσε). Οι αξίες σου άλλαξαν. Βγες έξω, διασκέδασε, πάρε πληροφορίες. Όλοι έχουν δικαίωμα στην πληροφόρηση κι εσύ το ίδιο (είδες με τι τακτ σου είπα να βγεις να κουτσομπολέψεις!). Αφουγκράσου αυτό που σου λέει η καρδιά σου και κάντο! Δεν είσαι μοναχικός άνθρωπος, γι’αυτό, το καλύτερο φάρμακο όταν έχεις προβλήματα είναι το ταίρι σου και οι καλοί σου φίλοι!! Αν δε, βρεις και έναν ωραίο ώμο για να γύρεις να κλάψεις και να πεις το παράπονό σου ακόμα καλύτερα!! Αν και δεν σου έχω εμπιστοσύνη, εύκολο τόχεις προκειμένου να βρεις ωραίο ώμο, να εφεύρεις ένα παράπονο…!!!

Σκορπιοί (24/10-22/11)
Κυβερνήτης ο Άρης και ο Πλούτωνας

Ο Μάρτης θα είναι σχέτος Μάρτης ή…κάποιον θα γδάρεις και θα είναι Μάρτης-γδάρτης?? Ρητορικό το ερώτημα!! Σκορπιέ, υπάρχουν μέρες, που τις αρπάζεις από τα μαλλιά, που τραγουδάς στο μπάνιο, που βγαίνεις έξω και λες καλημέρα χαμογελώντας (σε όλους τους αντιπαθητικούς εκεί έξω!), που απαντάς στις βλακείες τους με το μοναδικό σου χιούμορ και γίνεσαι το πιό ερωτεύσιμο πλάσμα της γης! Ήδη από το ξεκίνημα του μήνα, νοιώθεις καλά και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων σου και…έναντι του ίδιου σου του εαυτού! Ήρεμα και όμορφα θα περάσεις το μήνα, με πολλή δουλειά. Καλό είναι να συνεργάζεσαι, να είσαι ανοιχτός σε διαφορετικές απόψεις και παρ΄ όλο που έχεις όλα τα δίκια με το μέρος σου, να μην είσαι εριστικός!! Δεν υποχωρείς. Επιβιώνεις για να νικήσεις αργότερα! Αυτό το μήνα για να περάσεις καλά, η αστρολόγος σου, σου τα επιτρέπει όλα!!

Τοξότες (23/11-21/12)
Κυβερνήτης ο Δίας

Πρώτα τα καλά νέα! Τοξότη, με τόσο μεγάλη εύνοια στα επαγγελματικά και άλλη τόση στα ερωτικά, μια ματόχαντρα την θες αυτό το μήνα!! Τί, δεν με πιστεύεις? Καλάααα!! Πας γυρεύοντας. Άκου τώρα και τα κακά νέα. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για σένα, από το να σου φορτώνουνουν άλλοι τις υποχρεώσεις τους και τα προβλήματά τους! Κακό αυτόοοο, κάκιστο! Μα… είναι χαζός ο κόσμος? Βρε, ο Τοξότης είναι για να δίνει χαρά και αισιοδοξία, και σε ανταπόδωση, να λύνετε εσείς και τα δικά του προβλήματα!! Τέλος πάντων ας το καταλάβουν, για το καλό τους δηλαδή. Επίσης σου έρχεται ένα έρωτας, που ο Μαρκήσιος ντε Σαν και ο Φον Μαζόχ θα κάνουν πάρτυ (τώρα, αυτό καλό είναι?). Εσύ μέχρι τότε, όπου βρίσκεις διασκέδαση, καλή παρέα, βόλτες, είσαι μέσα! Με λίγα λόγια περνάς μιά χαρά, να είχες και χρήματα…

Αιγόκεροι (22/12-20/1)
Κυβερνήτης ο Κρόνος

Ενδιαφέρουσες και ελπιδοφόρες οι προβλέψεις για τον Μάρτη! Αιγόκερε, θα έχεις πολλές ευκαιρίες και εσύ καλείσαι να επιλέξεις τι σου κάνει και τι όχι. Σκέψου όσο χρόνο θες, αλλά όταν τελειώσεις, σταμάτα να σκέφτεσαι. Πήγαινε με τους απέναντι, αυτούς που εσύ λες «χαζοχαρούμενους», γιατί αυτός ο Μάρτης για σένα είναι ο μήνας του γέλιου, της «ελαφρότητας», της τύχης! Και σε ρωτώ Αιγόκερε, τι νόημα θα είχε η ζωή των σοβαρών και υπεύθυνων, χωρίς την ύπαρξη των ανεύθυνων, των έντιμων χωρίς τους άτιμους, της μέρας χωρίς τη νύχτα? Τί, με αμφισβητείς? Επίσης πρόσεξε γιατί υπάρχει περίπτωση να σου ΄ρθει πλαγιομετωπικός έρωτας και να αναθεωρήσεις πολλές από τις απόψεις σου! Ο Πλάτωνας είπε ότι, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του σοφού και του βλάκα, όταν ερωτεύονται. Τί, τώρα θα αμφισβητήσεις και τον Πλάτωνα…?

Υδροχόοι (21/1-19/2)
Κυβερνήτης ο Κρόνος και ο Ουρανός

Αγρότ΄-εργάτ΄, συ παίρνουν του ψουμί! μη σκιάζισι, πελέκατς!!! Ψάχνω τον Υδροχόο να του πω τις προβλέψεις και τον βρίσκω στις διαδηλώσεις να φωνάζει για τα δίκια, που γίνονται άδικα!! Έλα δω βρε πουλάκι μου, έχεις ένα σύτροφο, που τον έχεις παραμελήσει, έχει αγανακτήσει, είναι έτοιμος να εκραγεί και θέλει να σου φορέσει λουράκι στο λαιμό! Τί προβλέψεις να κάνω και τί να του πώ?
– ……………..

– Τί μου λες? Έχει φασαρία, , δεν ακούωωωωω!!!
– ….@@@**#*–@***….!!!!
– Καλά, θα του το μεταφέρωωωωω!
Άκου σύντροφε του Υδροχόου, μου είπε να σου πώ ότι αν δεν βοηθήσει εκείνος να γίνει καλύτερος τούτος ο κόσμος, τότε ποιός. Αν όχι τώρα, τότε πότε? Με λίγα λόγια συμφωνεί μαζί σου, αλλά τελικά τα γράφει όλα στα παλιά του παπούτσια και κάνει το δικό του…!!!

Ψάρια (20/2-20/3)
Κυβερνήτης ο Δίας και ο Ποσειδώνας

Ψαράκι, κλείσε τα μάτια σου, άσε τη φαντασία σου να καλπάζει (ναι καλά, σιγά μη και περίμενες εμένα να στο πω!!) και σκέψου πώς θα ήθελες να περάσεις το μήνα. Φαντάσου τι είναι αυτό που θέλεις πιό πολύ στη ζωή σου και μια καλή νεράϊδα με το μαγικό ραβδάκι της, θα έρθει και θα εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες σου!! Τί, ξέχασες τι θέλεις? Κρίμαααα!! Πάρε μολύβι και χαρτί, γράψε τις βαθειές επιθυμίες σου και την επόμενη φορά που θα ξανάρθει η καλή νεράϊδα, να της το διαβάσεις. Μέχρι τότε, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα, αρκεί οι άλλοι να μην σε ζαλίζουν, ζητώντας σου να κάνεις αγγαρείες! Το λέω σε όλους ότι, έχεις κακή σχέση με πρακτικά πράγματα και ότι, ο Ιχθύς είναι πλασμένος για το όνειρο και τον έρωτα!! Μ΄ ακούνε?…δεν μ΄ ακούνε!!

Παράξενοι (εκτός/χρόνου-εκτός/τόπου)
Ακυβέρνητοι, με Νεύρα και Γκρίνια!

«Πότε ο κόσμος ευημερεί;» ρωτήσανε τον Διογένη. «Όταν οι βασιλιάδες φιλοσοφούν και οι φιλόσοφοι βασιλεύουν, απάντησε αυτός. Παράξενέ μου, μούντζω και φασκέλωσε, και…ρίξε και κανένα μπινελίκι. Εσένα δεν σε παρεξηγεί κανένας…!!

Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Δευτέρα, 25 Ιανουάριος, 2016 στις 9:24πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.

Κριοί (21/3-20/4)
Κυβερνήτης ο Άρης

Μια ζωή την έχουμεεε…!! Ζωηρό μου Κριάρι, το 2016, θα είναι για σένα μια χρονιά γεμάτη ευκαιρίες! Και επειδή δεν φημίζεσαι για την υπομονή σου, θα σου τα πω γρήγορα. Παίρνεις την ζωή όπως έρχεται, είσαι δυνατό άτομο, είσαι μπροστάρης, έχεις αυτοπεποίθηση, αλλά επειδή είσαι το πρώτο σύμβολο του ζωδικού κύκλου δεν παύεις, να είσαι και το…»μωρό του ζωδικού κύκλου»!! Με λίγα λόγια, αν φέτος βρεθούν άνθρωποι να σου δώσουν χέρι βοηθείας, ή να σε καθοδηγήσουν, καλό είναι να δεχτείς και να μην σε πιάσουν οι εγωισμοί σου!! Και… πού ΄σαι Κριέ, αν μέχρι χθες άκουγες Κάρμινα Μπουράνα και σήμερα ακούς Κιάμο και Πάολα, μην ανησυχείς, ξάπλωσε και ίσως σου περάσει, έρωτας είναι…….. και όχι Κριέ, η Κάρμινα Μπουράνα, δεν είναι ο ύμνος του ΠΑΣΟΚ…..!!

Ταύροι (21/4-20/5)
Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Πεισματάρη Ταύρε μου, ήρθε για σένα ο χρόνος των επιτυχιών και του ελεύθερου στυλ! Είσαι απλός, είσαι αισθησιακός, είσαι ξεκάθαρος και σίγουρα δεν μπορείς να αντισταθείς σε σε μια μακαρονάδα ή σε μια σοκολατίνα Δεν σου αρέσουν οι αλλαγές, αλλά αν έχεις δίπλα σου ένα άτομο ή βρεθεί ένα άλλο και σου φερθεί τρυφερά και έξυπνα και σε πάρει από το χεράκι για να κάνετε μαζί αλλαγές, η αστρολόγος σου, σου συνιστά να το σκεφτείς και να μην φερθείς σαν πεισματάρικο μουλάρι!! Σου ΄χω και ευχάριστα, αργεί το Πάσχα φέτος, θα προλάβεις να χάσεις τα κιλά από τα μελομακάρονα! Και… πού ΄σαι Ταύρε, και τα οικονομικά σου πολύ ανεβασμένα θα είναι! Σε τρία τέρμινα παίρνεις μεγάλη αύξηση (στο μισθό στη σύνταξη ή στο χαρτζιλίκι), το λέει και το φλυτζάνι, να το πεντακάθαρο….!!

Δίδυμοι (22/5-21/6)
Κυβερνήτης ο Ερμής

Πονηρέ μου Δίδυμε, ευχάριστη και μέσα στην κίνηση θα είναι η χρονιά για σένα! Το ότι είσαι έξυπνο, αεικίνητο, πολυμαθές και περίεργο άτομο, δεν το συζητάμε! Το ότι είσαι άριστος στις δημόσιες σχέσεις, το ότι δεν σταματάει το στόμα σου να μιλάει καθόλου και μας πείθεις ότι το άσπρο είναι μαύρο, σύμφωνα με τις δικές σου ανάκγες, δεν το συζητάμε! Το ότι είσαι του… ασύλου, ούτε αυτό το συζητάμε!! Συζητάμε για τις πολλές τυχερές και ευχάριστες ευκαιρίες, που θα έχεις φέτος στα οικονομικά σου και προ παντός στα αισθηματικά σου! Και… πού ΄σαι Δίδυμε, όταν έχεις νεύρα, σου επιτρέπω να ρίξεις το φταίξιμο στον ανάδρομο Ερμή και να πεις ότι έχεις πάρει άδεια από την αστρολόγο σου, για να ξεσπάς πάνω σε αγαπημένους σου και μόλις περάσει ο θυμός, μπορείς να χαμογελάσεις, να κάνεις λίγο χιουμοράκι και να αρνηθείς τα πάντα…

Καρκίνοι (22/6-22/7)
Κυβερνήτης η Σελήνη

Καβουράκι μου, τυχερή θα είναι η χρονιά για σένα και ένα μαγικό ραβδί θα σου ανοίγει όλες τις πόρτες! Ναι, είσαι υπερπροστατευτικό άτομο για αυτούς που αγαπάς, ναι, είσαι ρομαντικό, ναι, δίνεις αγάπη και τρυφερότητα, ναι, σου αρέσει η ασφάλεια και ναι, είσαι και γκρινιάρικο πλάσμα με δαγκάνες (σπάνια βέβαια τις χρησιμοποιείς, αλλά δεν παύεις να τις έχεις!). Η χρονιά σε βρίσκει αποφασισμένο να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να ομορφήνεις την καθημερινότητά σου και να σταματήσεις να αγχώνεσαι για το παραμικρό. Θα βρεθούν άτομα να σε βοηθήσουν σε αυτό, αρκεί να το δεχτείς και να μην είσαι ξεροκέφαλος (ναι, ώρες-ώρες είσαι πολύ ξεροκέφαλος!) Με πολύ ερωτισμό θα περνάς όμορφα! Και… πού ΄σαι Καρκένε, αν δεις τον σύντοφό σου να γυρνάει το μάτι του (ή το δικό σου), μην σκέφτεσαι τον χωρισμό, πάρτον αγκαλίτσα, κάνε του γούτσου-γούτσου και θα γλυτώσεις τα έξοδα του δικηγόρου!! Και που να βρεις δικηγόρο, κατέβηκαν όλοι στη διαδήλωση της γραβάτας…!!

Λέοντες (23/7-22/8)
Κυβερνήτης ο Ήλιος

Λαμπερέ μου Λέοντα, το 2016 θα είναι για σένα μια χρονιά υπερπαραγωγή, με προσκλήσεις-προκλήσεις και ευκαιρίες! Κρίση-ξεκρίση, κάπιταλ-ξεκάπιταλ κοντρόλ, κουρασμένος- ξεκούραστος, η ενέργειά σου θα ακτινοβολεί προς όλες τις κατευθύνσεις! Βγαίνεις έξω, και δεν σε αγνοεί κανείς. Δεν μπορεί να σε αγνοήσει κανείς! Έχεις μεγάλη καρδιά που χωράει όλο τον κόσμο (ακόμα και τους σκάρτους!) Εύκολες λύσεις και πολλά «τυχερά» σε περιμένουν, που θα προέρχονται από την καλή σου τύχη, ή από την θετική σου ψυχολογία. Άριστες οι εξελίξεις στα αισθηματικά! (Τώρα ο Παράξενος με τους άλλους 11 του ζωδιακού, τρώνε τα λυσσακά τους από τη ζήλεια τους) Και…. πού ΄σαι Λιοντάρι, ακόμα κι αν σου φερθούν μπαμπέσικα άτομα πιου αγαπάς και αν βρεθείς προ εκπλήξεως από την δειλή φυγή τους (και ξέρεις πόσο πολύ πονάει, όταν φεύγει ο άλλος χωρίς να σου πει το λόγο), εσύ να λες: «να είμαστε καλά, να πέφτουμε απ’ τα σύννεφα»….!!

Παρθένοι (23/8-22/9)
Κυβερνήτης ο Ερμής

Σοφέ μου Παρθένε, τα ανέλυσες όλα σε βάθος? Και σε πλάτος? Μπράβο πουλάκι μου!! Αυτό πάει να πει, ότι πήγες Τρίπολη- Αθήνα, μέσω Θηβών!! Είσαι εργατικός, έξυπνος και είναι δύσκολο να σε καροϊδέψουν, είσαι του καθήκοντος και είσαι ο άνθρωπος που θέλει και ξέρει να προσφέρει βοήθεια (κάτι σαν καλός Σαμαρείτης). Αλλά, είσαι τόσο πολύ λογικός, τόσο πολύ αναλυτικός και βάζεις τόσες πολλές έννοιες, που στο τέλος εσένα σε πονάει στο κεφάλι σου και εμείς χτυπάμε το δικό μας στον τοίχο!!! Φίνα και χαρούμενα θα περάσεις τη χρονιά με πολλές ευκαιρίες και πολλές κατακτήσεις! Στα αισθηματικά και στην υγεία σου θα είσαι ακμαίος και δυνατος! Και… πού ΄σαι Παρθένε, κράτα την ψυχραιμία σου, διότι ανόητοι άνθρωποι και σκόνη, υπάρχουν παντού…!!

Ζυγοί (23/9-23/10)
Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Πω,πω,πω ομορφιές!!! Κομψέ μου Ζυγέ, αυτή θα είναι χρονιά επιτυχιών και βελτίωσης της κοινωνικής σου κατάστασης. Είσαι περιποιητικός, είσαι καλόγουστος, είσαι ευγενικός, είσαι για να συμφιλιώνεις. Οι άλλοι αστρολόγοι (οι άσχετοι!), λένε ότι, δεν έχεις τα προσόντα ενός πολεμιστή! Τρομάρα τους!! Ξεχνάνε ότι η Θάτσερ η σιδηρά κυρία και ο Γκάντι ο ήρεμος μαχητής, ήσαν Ζυγοί!! Όλα καλά θα σου πάνε, αρκεί και εσύ να προσπαθήσεις και να αποφύγεις τις κακοτοπιές. Και… πού ΄σαι Ζυγέ, γνωρίζεις πολύ καλά (όλοι το γνωρίζουμε), ότι, άλλο είναι το απατώ γιατί ήταν μια στιγμή αδυναμίας και η κακιά η ώρα (δαγκώνω λίιιιγο από το μήλο) και άλλο απατώ συνέχεια (κάνω σχέση με τον…όφι…!!)

Σκορπιοί (24/10-22/11)
Κυβερνήτης ο Άρης και ο Πλούτωνας

Μοναχικέ μου Σκορπιέ, πολύ ευχάριστη θα είναι η χρονιά, αφού θα πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου και θα πραγματοποιήσεις πολλά από τα όνειρά σου. Έχεις δύναμη, έχεις πάθος, διαθέτεις μαγνητισμό και μπορείς να βοηθήσεις κάθε δύστυχο και κατατρεγμένο, εάν το θες! Μπορείς να χαρίσεις στους γύρω σου αξέχαστες στιγμές, είτε μιλάμε για πόλεμο, είτε μιλάμε για ειρήνη! Είσαι το σκληρό και «άγριο μωρό» του ζωδισκού κύκλου! Επιφανειακά! Κάτω από το σκληρό περίβλημα κρύβεις ευαισθησία, ανασφάλεια, μια καρδιά που όταν πληγώνεται πονάει πολύ και ένα χαρακτήρα ακριβοδίκαιο! Όσο για την ουρά με το κεντρί, οι άλλοι φταίνε… ας μην πηγαίνουν γυρεύοντας!! Και…πού ΄σαι Σκορπιέ, φήμες λένε, ότι ο Φρόϋντ παράτησε την ψυχολογία και έπιασε το πλέξιμο, όταν τον επισκέφτηκε ένας Σκορπιός για ψυχανάλιση!!

Τοξότες (23/11-21/12)
Κυβερνήτης ο Δίας

Καλέ μου Τοξότη, ευχάριστη, έντονη και ταξιδιάρα με πολλές χαρές, θα είναι η χρονιά για σένα! Είσαι αισιόδοξο, ζωντανό, ελεύθερο, κεφάτο πλάσμα! Όμως, το χαριτωμένο στοματάκι σου, ξαμολάει άγαρμπα αυτά που πιστεύεις! Πρόσεχε λοιπόν, να μην πεις τη σωστή κουβέντα στον λάθος άνθρωπο ή τη λάθος κουβέντα στον σωστό άνθρωπο!! Τί, διαφωνείς? Α-α-α-α! είσαι πολύ φάουλ και σταμάτα αυτή την στιγμή να με διαβάζεις γιατί με τσάντισες!! Και… πού ΄σαι Τοξότη, στα αισθηματικά σου θέματα, αν η σχέση δεν σου εξασφαλίζει κάποια ποιότητα συναισθημάτων, σε διαβεβαιώνω ότι θα έχεις ευκαιρίες για να γλεντήσεις με την ψυχή σου! Όμως απαιτείται σύνεση, στρατηγική και ωριμότητα, διότι αν κάνεις «μαγκίτσες» με άτομα που δεν πρέπει, θα… φας τα όμορφα μούτρα σου… και μετά θα ΄ρθεις να μου κάνεις παράπονα…

Αιγόκεροι (22/12-20/1)
Κυβερνήτης ο Κρόνος

Αιγόκερε μου, αυτή τη χρονιά θα έχεις τύχη και θα έχεις καινούριες συνεργασίες και ενδιαφέρουσες προτάσεις με ενδιαφέρουσες προοπτικές!! Είσαι δυνατός, είσαι πεισματάρης με επιμονή και υπομονή και αντέχεις στα δύσκολα. Και συναισθηματικός είσαι (ασχέτως αν δεν το εκδηλώνεις). Αλλά βρε χρυσούλι μου, γιατί ενώ στέλνεις τόννους από επικρίσεις και δασκαλίστικες συμβουλές στους άλλους, εσύ δεν δέχεσαι κουβέντα από τους άλλους? Και γιατί είσαι τόσο αυταρχικός, μου λες? Άσε, ρητορική είναι η ερώτηση. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι και αδέσμευτοι θα έχετε πολλές κατακτήσεις! Και… πού ΄σαι Αιγόκερε, αν δεις ένα άτομο μέσα στη μπανιέρα με τίγκα το νερό ως απάνω, μη σκεφτείς το λογαριασμό του νερού…!!

Υδροχόοι (21/1-19/2)
Κυβερνήτης ο Κρόνος και ο Ουρανός

Βρε, βρε το Υδροχοάκι μας!! Πολύ-πολύ όμορφη και με φρέσκιες ιδέες θα είναι η χρονιά για σένα. Πολλά από αυτά που θέλεις θα σου έρθουν ευκολότερα από όσο νομίζεις! Να πω ότι είσαι έξυπνος, ανεξάρτητος και επαναστατικός, να το ειπώ! Να πω ότι είσαι υπερήφανος και ανεκτίμητος φίλος, να το ειπώ. Θα σε πω και εκκεντρικό, άπιαστο αέρα, ότι δεν μπορούμε να σε κατανοήσουμε και ότι και τρελλοκομείο να σε ειπώ, πάλι μέσα είμα!! Στα ερωτικά σου «άγνωσται αι βουλαί σου» Υδροχόε μου, γιατί μπορεί να μπερδέψεις τη φιλία με τον έρωτα ή τον έρωτα με τη φιλία! Ο χρόνος θα δείξει! Και.. πού ΄σαι Νεροχύτη, φόροι, τέλη, ακίνητα, ασφαλιστικές εισφορές, μείωση των οικονομικών, όλα μέσα είναι (και να δούμε ποιος θα αντέξει και αν θα αντέξει), εσύ τα αντέχεις, αλλά αυτό, το να μπαίνουν στον τραπεζικό σου λογαριασμό και να σου παίρνουν αυτά που χρωστάς, πολύ σου τη δίνει…

Ψάρια (20/2-20/3)
Κυβερνήτης ο Δίας και ο Ποσειδώνας

Αααα! Τι ώραίο Ψαράκι, θα πάρω ένα για το ενυδρείο μου!! Όσοι το πούν αυτό φέτος, θα διαπιστώσουν ότι το ωραίο Ψαράκι, ξεγλυστάει (το άτιμο!) και δεν μπορούν να το πιάσουν εύκολα! ! Πολύ ευνοημένος θα είσαι, θα αναγνωρισθούν οι κόποι σου και η αξία σου και θα περάσεις ευχάριστα. Είσαι διαισθητικό και ευέλικτο άτομο, είσαι ρομαντικό, καλοπροαίρετο και δεν σου αρέσει η βία. Αλλά είσαι και τόσο εκνευριστικά σύνθετο και απρόβλεπτο άτομο, που, αν αυτή τη στιγμή με διαβάζει ο σύντοφός σου θα αναφωνήσει: «πες τα αστολόγε μου, πες τα»!!! Αναθεωρείς στόχους και επαναξιολογείς φιλίες, ενώ στον αισθηματικό τομέα θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που θέλεις από μια ή και δύο σχέσεις (εμάς δεν μας πέφτει λόγος!) Δεσμευμένος ή αδέσμευτος θα κάνεις γνωριμίες πολλά υποσχόμενες!! Και… πού ΄σαι Ψάρι, πρόσεξε, γιατί…ξεφάντωνε, ξεφάντωνε άδειασε το πουγκί μας…!!

Παράξενοι (εκτός/χρόνου-εκτός/τόπου)
Ακυβέρνητοι, με Νεύρα και Γκρίνια!

Αγαπημένε μου Παράξενε, αυτή τη χρονιά, νέα όνειρα και νέες ελπίδες, σε πάνε, σε φέρνουν και σε ταξιδεύουν!! Αγάπη, έρωτας, πάθος, λάθος όλα θα ανακατευτούν και θα πρέπει να ξεμπερδέψεις το κουβάρι! Και… πού ΄σαι Παράξενε, δεν έχεις ιδέα πόσο σέξυ γίνεσαι όταν σταματάς τη γκρίνια και αρχίζεις να ονειροπωλείς!!