Back to top

Αρχείο Ιούλιος, 2017

ΓΑΜΟΣ κ ΒΑΠΤΙΣΗ

Δευτέρα, 31 Ιούλιος, 2017 στις 12:02μμ | Κατηγορία: Κοινωνικά | argy

Η Ιουστίνη Κων. Πανούση και ο Στέφανος Μακρής,

ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Βάπτισαν και την κορούλα τους, το όνομά της Ευαγγελία.

Να ζήσετε.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε. ΛΕΒΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Σάββατο, 29 Ιούλιος, 2017 στις 11:57μμ | Κατηγορία: Οικονομία | CLOLONIS

Με πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη της «Πολυαγοράς Πητ Παν» Παναγιώτη Παπαχρόνη, εστάλει δωρεάν σε όλους τους συλλόγους και φορείς της πρώην δημοτικής ενότητας Λεβιδίου, το εγχειρίδιο του Οικονομολόγου Λογιστή – Φοροτεχνικού Αργύρη Καβουρίνου με θέμα: «οι Φορολογικές, Ασφαλιστικές και άλλες  Υποχρεώσεις των μη κερδοσκοπικών Σωματείων και Συλλόγων».

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ

Σάββατο, 29 Ιούλιος, 2017 στις 11:07μμ | Κατηγορία: , Ειδήσεις | CLOLONIS

Ο δήμος Τρίπολης ξαναμοίρασε στους κατοίκους της Δ.Ε. Λεβιδίου ροδάκινα.  Το μοίρασμα στη Βλαχέρνα έγινε από τον πρόεδρο του χωριού Δημήτρη Κολλίντζα, ο οποίος μας ενημέρωσε πως υπάρχει περίσσευμα και όποιος δεν πήρε φρούτα να επικοινωνήσει μαζί του.

ΠΕΝΘΗ

Παρασκευή, 28 Ιούλιος, 2017 στις 10:51μμ | Κατηγορία: Κοινωνικά | Ν.Δ.Κ.

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 74 ετών, ο Δημήτριος Παν. Δημόπουλος (ο γνωστός Βάγιας), από Καμενίτσα.

Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς.

Καλό Ταξίδι φίλε Βάγια…

*** Η ακολουθία εξόδου θα τελεστεί, αύριο Σάββατο 29 Ιουλίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στην Καμενίτσα.

Εικαστική εκδήλωση με θέμα: «Η αρπαγή της Περσεφόνης» στη Λίμνη (Άγαλι) Αρκαδίας.

Τετάρτη, 26 Ιούλιος, 2017 στις 11:16μμ | Κατηγορία: Εκδηλώσεις | argy

Εικαστική Εκδήλωση και Παρουσιάσεις Ζωγραφικής

για παιδιά και ενήλικες με θέμα: «Η αρπαγή της Περσεφόνης»

Συνεργάτης –Εισηγητής

ο Εικαστικός-Ζωγράφος Ηλίας Ματθαιόπουλος.

Επιμέλεια: Arts and Crafts ΕυΤΕΧΝΟΝ

(Έργα Τέχνης και Είδη Δώρων–Άρη Προκοπέα 0-1  Τρίπολη Αρκαδίας).


Σας περιμένουμε Τρίτη 8 Αυγούστου 2017 και ώρα 20:00 μ.μ. στον υπαίθριο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Λίμνης στο Άγαλι Αρκαδίας. Με την αρωγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Λίμνης «το Άγαλι»!!
Φέτος στα πλαίσια των παρουσιάσεων ζωγραφικής για το τμήμα της Σχολικής Αγωγής, αποφασίσαμε να κάνουμε και ένα ταξίδι στην αρχαία Ελληνική Μυθολογία, που η επίδρασή της, κατά πολύ στη ζωγραφική, ήταν στο παρελθόν και εξακολουθεί να είναι στο παρόν, απέραντη. Πι
στεύουμε χωρίς αμφιβολία ότι η αρχαία Ελληνική Μυθολογία αλλά και η Ζωγραφική, είναι πνευματικά αγαθά με υπερχρονική και ακατάλυτη αξία. Διασκεδάζουν και διδάσκουν, συμβάλλοντας έτσι στην πνευματική συγκρότηση κάθε εποχής ανθρώπου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε στα τηλέφωνα:

2713.007439, 6940.750206, 6946.772434

και στα e-mail: efikavourinou@gmail.com  – matheopoulos@gmail.com

Η Ελένη Τσιπλάκου από το Λεβίδι Aρκαδίας, κέρδισε τον τίτλο της «Young Scientist 2017».

Τρίτη, 25 Ιούλιος, 2017 στις 9:57μμ | Κατηγορία: Παιδεία | dimmeg

Το EAAP -διεθνές δίκτυο για την επιστήμη των ζώων και την κτηνοτροφία για την Ευρώπη και την περιοχή της Μεσογείου- ανακήρυξε την Ελένη Τσιπλάκου «Young Scientist 2017».

 

 

*** Η κ. Ελένη Τσιπλάκου είναι Επίκουρη Καθηγήτρια στο Εργαστήριο Φυσιολογίας Θρέψης και Διατροφής του Τμήματος Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Γ.Π.Α) όπου διδάσκει Διατροφή Μηρυκαστικών Ζώων σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Απεφοίτησε από το Τμήμα της Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών του Γ.Π.Α το 2005 και στη συνέχεια με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ) πραγματοποίησε Μεταπτυχιακές (2006) και Διδακτορικές σπουδές (2008) στο Εργαστήριο Φυσιολογίας Θρέψης και Διατροφής του Γ.Π.Α. Το 2009 με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ) υπήρξε Μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο του Reading της Αγγλίας. Έπειτα εργάστηκε ως Λέκτορας 407/80 (2010) και στη συνέχεια ως Λέκτορας επί θητεία (01/2011 έως 07/2014) στο Εργαστήριο Φυσιολογίας Θρέψης και Διατροφής του Γ.Π.Α

Το επιστημονικό της έργο έως τώρα περιλαμβάνει: 43 δημοσιευμένες εργασίες σε διεθνούς κύρους έγκυρα επιστημονικά περιοδικά και 64 περιλήψεις σε πρακτικά Εθνικών και Διεθνών συνεδρίων.

Από το 2016 έως σήμερα, η κ. Ελένη Τσιπλάκου είναι Αντιπρόεδρος της Nutrition Commission of European Association for Animal Production (EAAP) ενώ κατά το χρονικό διάστημα 2010-2016 υπήρξε Γραμματέας της.

Είναι υπεύθυνη σε 2 ερευνητικά προγράμματα και έχει συμμετοχή σε άλλα 16 εκ’ των οποίων τα 3 χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (LIFE).

Η κ. Ελένη Τσιπλάκου είναι μέλος της συντακτικής ομάδας των περιοδικών: Journal of Dairy Research, SciTz Nutrition and Food Science, and Gavin Journal of Food and Nutritional Science, και κριτής σε 23 επιστημονικά περιοδικά διεθνούς κύρους.

ΠΕΝΘΗ

Τρίτη, 25 Ιούλιος, 2017 στις 9:03μμ | Κατηγορία: Κοινωνικά | Ν.Δ.Κ.

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 80 ετών, ο Αθανάσιος  Βασ. Δρακόπουλος (γερο-Τσαντήλα).

Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς.

*** Η ακολουθία εξόδου θα τελεστεί την Παρασκευή 28/07/2017 και ώρα 12:30 το μεσημέρι, στο Γ΄   Νεκροταφείο (Νίκαια Αττικής).

ΕΔΩ ΕΙΝ’ ΑΛΩΝΙ ΓΙΑ ΧΟΡΟ!!! Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου – Σάββατο 19 Αυγούστου 2017 (με συμμετοχή και της Βλαχέρνας!!!)

Τρίτη, 25 Ιούλιος, 2017 στις 4:09μμ | Κατηγορία: Εκδηλώσεις | Ν.Δ.Κ.

Το Φεστιβάλ Επιδαύρου τιμά τη μουσική και χορευτική παράδοση του Μοριά. Μια μεγάλη γιορτή με 300 λαϊκούς μουσικούς και χορευτές.

Έρευνα – καλλιτεχνική επιμέλεια: Λάμπρος Λιάβας
Σκηνική επιμέλεια: Σοφία Σπυράτου

Όταν ο Τρυγαίος, στην πάροδο της «Ειρήνης» του Αριστοφάνη, έκανε την είσοδό του με το «Δάτιδος μέλος» (ένα λαϊκό τραγούδι της εποχής), ο ρυθμός που χόρευε -σε άμεση σχέση τη μετρική της γλώσσας- ήταν ο αρχαίος «επίτριτος», που συμπίπτει με τον εθνικό ρυθμό των 7/8 του συρτού-καλαματιανού: Ως ή-δο-μαι και χαί-ρο-μαι και βού-λο-μαι χορεύ-σαι!
Ήδη τον 1ο αιώνα μ.Χ. αρχαίες επιγραφές μνημονεύουν κάποιον χορηγό θεατρικών αγώνων της εποχής ο οποίος «τας δε πατρίους πομπάς μεγάλας και την των συρτών πάτριον όρχησιν θεοσεβώς επετέλεσεν»!
Με σημείο αναφοράς την παραπάνω επιγραφή και τον …«καλαματιανό του Αριστοφάνη», το Φεστιβάλ Επιδαύρου ολοκληρώνει τον κύκλο των φετινών παραστάσεων με ένα τιμητικό-γιορταστικό αφιέρωμα στην πλούσια και πολύμορφη μουσικοχορευτική παράδοση του Μοριά, ως διαχρονική κιβωτό της ταυτότητας και της ιστορικής μνήμης.
Η ορχήστρα του αρχαίου Θεάτρου θα υποδεχτεί το μεγάλο Αλώνι-Χοροστάσι του Χρόνου, με μόνο σκηνικό το Δέντρο της Ζωής, την ελιά, ένα παραδοσιακό πατάρι για τους οργανοπαίκτες και απλούς ξύλινους πάγκους για τους συμποσιαστές.
Τα τραγούδια και οι χοροί συνθέτουν τον άξονα και τη ροή της αφήγησης σε τρείς ενότητες: Ιστορική μνήμη, Κύκλος της Ζωής και Κύκλος του Χρόνου, με αποκορύφωμα τα καλοκαιρινά πανηγύρια του Δεκαπενταύγουστου.
Το αφιέρωμα θα κορυφωθεί με όλες τις ομάδες (συνολικά 300 λαϊκούς μουσικούς και χορευτές) σ’ έναν εντυπωσιακό τελετουργικό «τσακώνικο» χορό (στην τσακώνικη διάλεκτο, που διασώζει τον αρχαίο «παιωνικό» πεντάσημο ρυθμό). Και θα κλείσει μ’ έναν πάνδημο συρτό-καλαματιανό («στα βήματα του Τρυγαίου»).

Συμμετέχουν οι Σύλλογοι:
– Λύκειον των Ελληνίδων Καλαμάτας
(πρόεδρος: Βίκυ Καρέλια, έφορος χορού: Άννα Μαύρου, δάσκαλος χορού: Τάσος Μίχος, δάσκαλος χορωδίας: Βαγγέλης Κώτσου)
– Λαογραφική Εστία Τρίπολης
(δάσκαλος χορού: Βασίλης Παναγόπουλος)
– Χορευτικός Όμιλος Τρίπολης
(δασκάλα χορού: Χριστίνα Ζαμπαθά)
– Λύκειον των Ελληνίδων Άργους
(πρόεδρος: Ευτυχία Δημοπούλου, δάσκαλος χορού: Βασίλης Δημητρόπουλος)
– Εργαστήρι Ελληνικού Χορού Ναυπλίου
(δάσκαλος χορού: Χρήστος Λεβέντης)
– Φίλοι της Παράδοσης Λυγουριού-Επιδαύρου
(πρόεδρος: Κωνσταντίνα Οψιμούλη, δάσκαλος χορού: Χρήστος Λεβέντης)
– Λαογραφική Στέγη Κορίνθου
(πρόεδρος: Φώτης Διπλός, δάσκαλος χορού: Γιώργος Λιάρος)
– Πολιτιστικός Σύλλογος Περαχώρας
(πρόεδρος: Φίλιππας Θυμής, δάσκαλος χορού: Γιώργος Λιάρος)

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Γιώργος Κωτσίνης: κλαρίνο
Γιάννης Παυλόπουλος: βιολί, τραγούδι
Μανώλης Κόττορος: βιολί
Θωμάς Κωνσταντίνου: λαγούτο, ούτι
Πάνος Δημητρακόπουλος: κανονάκι
Σταυρούλα Σπανού: σαντούρι
Μανούσος Κλαπάκης – Βαγγέλης Καρίπης: κρουστά
Γιώργος Καρούντζος: πίπιζα
Θανάσης Καρούντζος: νταούλι

Τραγουδούν οι:
Αννέτα Γεωργουλοπούλου
Παπα-Νικόλας Ντάβος
Χρυσάνθη Τράκου
& η Χορωδία του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας

Έρευνα – καλλιτεχνική επιμέλεια: Λάμπρος Λιάβας
Σκηνική επιμέλεια: Σοφία Σπυράτου

Επιμέλεια ήχου: Μιχάλης Αλεξάκης
Επιμέλεια φωτισμού: Λευτέρης Παυλόπουλος

Διεύθυνση Παραγωγής: Γρηγόρης Φιλίδης – Βαγγέλης Βλασσόπουλος
Συντονισμός παραγωγής:
Κέντρο Ελληνικής Μουσικής «Φοίβος Ανωγειανάκης»
&Λύκειον των Ελληνίδων Καλαμάτας

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
greekfestival.gr/gr/events/view/giorti-lixis-2017

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
tickets.greekfestival.gr/more-info/

73η Επέτειος του Ολοκαυτώματος της Βλαχέρνας: Η Βλαχέρνα και σήμερα δείχνει το δρόμο της Αντίστασης!!!

Κυριακή, 23 Ιούλιος, 2017 στις 8:44μμ | Κατηγορία: Εκδηλώσεις | Ν.Δ.Κ.
Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εκδηλώσεις για την 73η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Βλαχέρνας από τα γερμανικά στρατεύματα στις 19 Ιουλίου 1944.
Μετά το πέρας της Θείας λειτουργίας και της επίσημης δοξολογίας, στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων, οι παρευβρισκόμενοι συγχωριανοί και οι επίσημοι, ακολουθώντας την μπάντα του στρατού, κατευθύνθηκαν στο Μνημείο των πεσόντων της Εθνικής Αντίστασης. Εκεί τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση, έγινε προσκλητήριο νεκρών, ακολούθησε η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον νομικό Αθανάσιο Καβουρίνο, κατάθεση στεφάνων, ενός λεπτού σιγή εις μνήμη των πεσόντων και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.
 

Την επέτειο του ολοκαυτώματος τίμησαν με την παρουσία τους, οι Βουλευτές Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Ρουμελιώτης, ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Τρίπολης Νίκος Γεωργανόπουλος, Σωτήρης Παπαδημητρίου, εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων (με τμήμα στρατευσίμων), της Πυροσβεστικής και της Ελληνικής Αστυνομίας, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βλαχέρνας Δημήτριος Κολλίντζας, Πρόεδροι και εκπρόσωποι γειτονικών Κοινοτήτων, πρόεδροι και μέλη πολιτιστικών Συλλόγων του χωριού και γειτονικών κοινοτήτων, εκπρόσωποι αντιστασιακών οργανώσεων. Ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία του αντιστασιακού αγωνιστή Γεωργίου Κάβουρα, τελευταίου επιζών από την μάχη της Βλαχέρνας, αλλά και των εκπροσώπων από το αδελφοποιημένο μαρτυρικό χωριό Κάνδανος Κρήτης. Την οργάνωση της τελετής είχε αναλάβει ο δημοτικός υπάλληλος Βασίλειος Ζάβος.
 
Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός της απουσίας (για πρώτη φορά) εκπροσώπου της Κυβέρνησης, διότι ως γνωστόν η εορτή της επετείου του ολοκαυτώματος της Βλαχέρνας έχει θεσμοθετηθεί από τον πρώην δήμο Λεβιδίου σε ΦΕΚ 237/17-10-2007. Ακόμη να αναφέρουμε την απουσία της τροχαίας για την ρύθμιση της κυκλοφορίας και ασφάλεια των πολιτών, στο χώρο του μνημείου.
 
 
 

 
 
Στο πανηγυρικό της ημέρας ο νομικός Αθανάσιος Καβουρίνος, αφού έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ιστορική μάχη της Βλαχέρνας, επισήμανε προς ΟΛΟΥΣ του πολιτικούς αν τα τελευταία επτά χρόνια σκέφτονται και πράττουν όπως οι τότε ήρωες. Αναρωτήθηκε επίσης, αν ο πολιτικός κόσμος τα τελευταία επτά χρόνια, ΑΚΟΥΕΙ τον Ελληνικό λαό και εφαρμόζει αυτά που του λέει, μέσω των ψήφων τους. 
Η Βλαχέρνα και σήμερα εν έτει 2017, έστειλε μήνυμα αντίστασης, σεβόμενοι τους νεκρούς της, οι οποίοι θυσιάστηκαν για την πατρίδα, χωρίς να σκέφτονται την προσωπική τους απώλεια.
 
Η ομιλία του Αθανασίου Καβουρίνου
έκλεισε με το «γράμμα της μάνας»:
 

Προς :

Πρωθυπουργόν Κυβερνήσεως

κύριον Κορυζή Αλέξανδρο

Ο υιός μου Ευάγγελος Ιωαννίδης, έπεσε κατά τας επιχειρήσεις της Κλεισούρας. Παρήγγειλα  εις τους τέσσαρας ήδη υπηρεντούντας υιούς μου: Χρήστον, Κώσταν, Γεώργιον και Νίκον Ιωαν. Ιωαννίδη να εκδικηθώσι του θάνατου του αδελφών των. Κρατώ εις εφεδρείαν άλλους τέσσερας: Πάνον, Αθανάσιον, Γρηγόριον και Μενέλαον Ιωαν. Ιωαννίδη, κλάσεως 1917 και νεωτέρων. Παρακαλώ κληθώσι ονομαστικώς και ούτοι εις πάσαν  περίστασην ανάγκης της Πατρίδος ή τυχόν απωλείας ετέρου τέκνου μου, προς εκδίκησιν εχθρού.

Ύστατον επιφώνημα θέλει είναι:

Ζήτων η Πατρίς!

Ελένη Ιωαν.Ιωαννίδη

Κυπαρισσία 2 Φεβρουαρίου 1941

Μετά το τέλος των εκδηλώσεων παρετέθη γεύμα στους παρευβρισκόμενους στην ταβέρνα «Ο Μίμης». Εκεί ο 93χρονος αντιστασιακός αγωνιστής Γεώργιος Κάβουρας, μίλησε για την σημερινή μέρα, επαινόντας τους ήρωες του χωριού μας και παρουσίασε το βιβλίο του «Μη με Ξεχάσεις». Μάλιστα έδωσε βιβλία στους: Πρόεδρο της τ.κ. Βλαχέρνας (ένα για αυτόν και ένα για την βιβλιοθήκη του χωριού), στον Βλαχερναίο εκπαιδευτικό Ιωάννη Καρούντζο, στον Δήμαρχο του δήμου Τρίπολης και σε εκπρόσωπο  του Συλλόγου του μαρτυρικού χωριού της Κανδάνου. Ο δημάρχος της Τρίπολης, απένειμε μετάλλιο της πόλης στον αντιστασιακό Γεώργιο Κάβουρα. Σύντομες ομιλίες για την προσφορά του αντιστασιακού Γεωργίου Κάβουρα, έκαναν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο δήμαρχος Τρίπολης.
 
 
 

Βιβλίο: «Μη με ξεχάσεις». Αφηγήσεις για τις μάχες στη Βλαχέρνα και την Αντίσταση κατά των Γερμανών

Σάββατο, 22 Ιούλιος, 2017 στις 2:11μμ | Κατηγορία: Ιστορικά | J.Arkas
Κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Αλφειός το βιβλίο «Μη με ξεχάσεις» του 93χρονου σήμερα Γιώργη Κάβουρα. Είναι μια μαρτυρία από έναν αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης καταγόμενο από την Μεγαλόπολη.
 
Ο Γιώργης Κάβουρας είναι ο τελευταίος επιζών που έλαβε μέρος και στις δύο μάχες στη Βλαχέρνα τον Ιούλιο του 1944. Κάθε χρόνο έρχεται στην επέτειο και αφού ψάλλει καταθέτει στεφάνι στη μνήμη όλων όσων αγωνίστηκαν. Επίσης, πολλές φορές έχει απευθύνει χαιρετισμό και ομιλία.
 
Στο βιβλίο του αναφέρεται με λεπτομέρειες και στις μάχες στη Βλαχέρνα. Δεν παραλείπει να εκθειάσει την παρουσία των Βλαχερναίων στους αγώνες για ελευθερία της πατρίδας. Επίσης, αναφέρεται στο ήθος τους στην αντιμετώπιση των σωρών των νεκρών Γερμανών μετά τη μάχη στο χωριό μας. Ιδιαίτερα όμως μιλά και για τις γυναίκες της Βλαχέρνας που ενώ είχαν καεί τα σπίτια τους και όλη η περιουσία τους δεν παρέλειπαν να προσφέρουν στον αγώνα για απελευθέρωση της πατρίδας πλένοντας τα ρούχα των νεκρών Γερμανών για να τα φορέσουν οι αντάρτες.
 
Ο Γιώργης Κάβουρας θα τιμήσει και φέτος με την παρουσία του την τελετή μνήμης του Ολοκαυτώματος της Βλαχέρνας, αύριο το πρωί στο μνημείο της Αντίστασης.
 

Εξώφυλλο

Οπισθόφυλλο