Back to top

Αρχείο Σεπτέμβριος, 2017

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΛΑΧΕΡΝΑΙΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τρίτη, 26 Σεπτέμβριος, 2017 στις 10:25μμ | Κατηγορία: (κρυφό) Σύλλογος Βλαχερναίων Τρίπολης, Εκλογές | Ν.Δ.Κ.

Μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2017, οι εκλεγμένοι συγκροτήθηκαν σε σώμα, ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:

ΦΩΤΗΣ  ΚΟΛΛΙΝΤΖΑΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΑΝΔΡ. ΤΖΙΩΛΑ

ΤΑΜΙΑΣ:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Β. ΚΟΥΤΣΟΥΓΕΡΑ-ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΕΛΗ:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΑΣ. ΠΑΝΟΥΣΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣ. ΠΑΝΟΥΣΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΗ-ΤΣΙΩΛΗ

Ευχόμαστε στο νέο Δ.Σ. καλή θητεία.

Πρόσκληση για συμμετοχή στη Χορωδία του Συλλόγου

Δευτέρα, 25 Σεπτέμβριος, 2017 στις 8:27μμ | Κατηγορία: (κρυφό) Σύλλογος Απανταχού Βλαχερναίων, Εκδηλώσεις | CLOLONIS

Ο Σύλλογος των Απανταχού Βλαχερναίων, στο πλαίσιο των ενεργειών του για την καταγραφή και διάσωση της δημοτικής μουσικής μας κληρονομιάς προτίθεται να συνεχίσει την προσπάθειά σε αυτό τον τομέα με απώτερο στόχο την ηχογράφηση και βιντεοσκόπηση 40 περίπου τραγουδιών πλέον αυτών που είχαν καταγραφεί κατά τον πρώτο κύκλο ενεργειών.

Για το σκοπό αυτό, πέραν της αρχικής πρόσκλησης που είχε ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα (www.vlaxerna.gr) στις 09 Αυγούστου 2019 (www.vlaxerna.gr/?p=33192), επανέρχεται στο θέμα και προσκαλεί όλους τους συμπατριώτες και φίλους της Βλαχέρνας, καθώς και άτομα και φορείς από τη γύρω περιοχή που τους ενδιαφέρει η γνήσια δημοτική μας παράδοση, να πλαισιώσουν τη Χορωδία του Συλλόγου και να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια.  Ειδικότερα δε, αυτή τη φορά η Χορωδία θα απαρτίζεται, πέραν από την υπάρχουσα ομάδα του χωριού, και από μέλη που μένουν στην Αθήνα.  Οι δύο ομάδες θα επεξεργαστούν το ίδιο πρόγραμμα, με χωριστές αλλά και κατά διαστήματα κοινές πρόβες, ενώ η τελική παρουσίαση των τραγουδιών θα γίνει ενοποιημένα.  Ο συντονισμός και η καθοδήγηση του όλου εγχειρήματος θα γίνει και αυτή τη φορά από τον συμπατριώτη μας διδάσκαλο και δημοσιογράφο κ. Αθανάσιο Γ. Κουτσούγερα.

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι, πρόσωπα και φορείς του χωριού και των γειτονικών χωριών, να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ηλία Σωτ. Τσαρουχά (6983-521-983) ή με τον υπεύθυνο της προσπάθειας κ. Αθανάσιο Κουτσούγερα (6934 686 395) για να ενημερωθούν λεπτομερέστερα και κανονίσουν τις λεπτομέρειες της συμμετοχής τους.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Επισκέψιμο Παραδοσιακό Οινοποιείο Καλόγρη, στο Κάψια Αρκαδίας.

Παρασκευή, 22 Σεπτέμβριος, 2017 στις 5:30μμ | Κατηγορία: Τουρισμός | Ν.Δ.Κ.

Στα πανέμορφο οικισμό Κάψια της Αρκαδίας, δίπλα στο μαγευτικό ελατόδασος του Μαινάλου, το παλιό αρχοντικό του Ευάγγελου Καλόγρη, αναπαλαιώθηκε με βάση την παράδοση και τα αρχιτεκτονικά υλικά και στοιχεία του τόπου. Ο Ευάγγελος Καλόγρης ο νεότερος, σεβόμενος απόλυτα την επιθυμία του παππού του, άνοιξε τις πόρτες του αρχοντικού για το κοινό δημιουργώντας ένα μικρό παραδοσιακό οινοποιείο, με επισκέψιμους χώρους παραγωγής και φιλοξενίας. Οι εξωτερικοί χώροι, με μοναδική θέα προς το δάσος και τον πετρόκτιστο οικισμό, αποτελούν ιδανική επιλογή για δεξιώσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις. Οι χώροι ξενάγησης και γευσιγνωσίας δεν είναι κατάλληλοι για ΑΜΕΑ, διότι ήταν ανέφικτο να πραγματοποιηθούν οι ανάλογες τεχνικές παρεμβάσεις, λόγω της παραδοσιακής δομής και αρχιτεκτονικής του κτιρίου.

Από τις 11/5/2016 το οινοποιείο, μετά από έλεγχο των εγκαταστάσεων και των υποδομών του, από την περιφερειακή υπηρεσία του Υπουργείου Τουρισμού, πήρε την βεβαίωση λειτουργίας επισκέψιμης οινοτουριστικής επιχείρησης. Είναι μια επίσημη αναγνώριση των προσπαθειών μας όλα αυτά τα χρόνια, από τους ειδικούς στο τουρισμό, που έρχεται να προστεθεί στην δική σας αγάπη και εμπιστοσύνη.

Σας περιμένουμε  κάθε Σαββατοκύριακο, εορτές και αργίες 11:00-17:00, καθώς και τις καθημερινές κατόπιν συνεννόησης.

www.ktimakalogri.gr

Δήμαρχος Τρίπολης: για τυπικούς λόγους κόπηκε το έργο της αλλαγής αμιαντοσωλήνων ύδρευσης, από την διαχειριστική αρχή Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα ξαναγίνει προκήρυξη.

Πέμπτη, 21 Σεπτέμβριος, 2017 στις 10:46πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | dimmeg
Ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Παυλής, μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο Τρίπολης, σχετικά με το θέμα της αλλαγής των αμιαντοσωλήνων ύδρευσης στα χωριά του δήμου, είπε:
«Αυτό το έργο θα γίνει. Ο φάκελος είναι πλήρης. Καλώς τα έκοψε η Διαχειριστική διότι θέλει επακριβώς να τηρηθεί η διαδικασία του νόμου και της προκήρυξης. Μόνο που θα πρέπει όταν συνομιλούν με δήμους να είναι πιο σαφείς, για το πότε θέλουν τις αδειοδοτήσεις που ζητούν.
Το θέμα είναι καθαρά τεχνικό. Επειδή πάντως τα χρήματα δεν ήταν πολλά που είχε η Περιφέρεια και υπήρχαν πολλές προτάσεις για έργα, ίσως να βολεύει να κοπούν πολλοί. Για τυπικούς λόγους, κόπηκε το έργο. Πάντως θα μπορούσαμε να μην φτάσουμε εκεί, αν η επικοινωνία με τη Διαχειριστική να είχε διευκρινιστεί πότε θέλουν τις αδειοδοτήσεις. Θα ξαναγίνει προκήρυξη είτε από την Περιφέρεια, είτε από το Υπουργείο και θα το εντάξουμε. Πρόκειται για έργο πρώτης προτεραιότητας αφού μιλάμε για αλλαγή αμιαντοσωλήνων ύδρευσης.
 
 
Πηγή:www.drt915.gr

Στις 27 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι αιτήσεις για το στεγαστικό επίδομα των φοιτητών

Πέμπτη, 21 Σεπτέμβριος, 2017 στις 10:02πμ | Κατηγορία: Παιδεία | argy

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με εγκύκλιο του (αρ.πρωτ.155925/Ζ1/19-9-2017) ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους, δικαιούχους του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, ότι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για την χορήγησή του, από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 έως και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://stegastiko.minedu.gov.gr, προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΛΑΧΕΡΝΑΙΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τετάρτη, 20 Σεπτέμβριος, 2017 στις 10:49μμ | Κατηγορία: (κρυφό) Σύλλογος Βλαχερναίων Τρίπολης, Εκλογές | Ν.Δ.Κ.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Βλαχερναίων Τρίπολης. Η προσέλευση των συμπατριωτών μας, ήταν στα επιτρεπτά όρια βάση του καταστατικού του Συλλόγου και μετά το πέρας της Γ.Σ. ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για το νέο Δ.Σ..

Πρόεδρος της Γ.Σ. ο Πανάγος Τζιώλας και Γραμματέας της Γ.Σ. ο Τάσος Ανδρ. Τζιώλας. Η Γ.Σ. ενέκρινε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ. και προχώρησε στις αρχαιρεσίες για νέο Δ.Σ..

Στις εκλογές που έγιναν εκλέχθηκαν οι κάτωθι:

Ντίνα Βασ. Κουτσούγερα

Νίκος Στ. Παπαχρόνης

Φώτης Κολλίντζας

Ευφροσύνη Ανδρ. Τζιώλα

Παναγιώτα Βασ. Πανούση

Κωνσταντίνα Μουστόγιαννη-Τσιώλη

Ιωάννης Βασ. Πανούσης

Αναπληρωματικοί:

Κατερίνα Τσαρουχά-Σπετσιώτη

Κική Μπίρη

Παναγιώτα Τσαρουχά-Κούλη

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή:

Κωνσταντίνα Νικ. Παπαχρόνη

Γεώργιος Ι. Καρούντζος

Οι επτά πρώτοι που εκλέχθηκαν, θα συγκροτηθούν σε σώμα εντός των προθεσμιών που προβλέπονται από το καταστατικό του Συλλόγου.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΛΑΧΕΡΝΑΙΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τρίτη, 19 Σεπτέμβριος, 2017 στις 3:15μμ | Κατηγορία: (κρυφό) Σύλλογος Βλαχερναίων Τρίπολης, Εκλογές | Ν.Δ.Κ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βλαχερναίων Τρίπολης, σας καλεί στην Γενική Συνέλευση και σε εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ, αύριο Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017, στο Grand Cale στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη και ώρα 7:00μμ. Παρακαλείστε όλα τα μέλη να δώσετε το παρόν για να παραμείνει ο Σύλλογος ενεργός.

Μετά τιμής

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Βλαχερναίων Τρίπολης

Ηλεκτρονική πλέον η συνταγή χρήσης γεωργικών φαρμάκων.

Τρίτη, 19 Σεπτέμβριος, 2017 στις 9:10πμ | Κατηγορία: Αγροτικά | Ν.Δ.Κ.

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 2724 Β΄) η υπ’ αριθμ. 8670/83089/1-8-2017 Απόφαση του Υπουργού και Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα: «Τροποποίηση της αριθμ. 9497/104760/20-8-2014 υπουργικής απόφασης ΦΕΚ (Β΄ 2310), σχετικά με τη συνταγή χρήσης γεωργικών φαρμάκων».

Με το παραπάνω σχετικό έγγραφο η Διεύθυνση Προστασίας Φυτικής Παραγωγής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ενημερώνει για τα ακόλουθα:

•  Η ηλεκτρονική εφαρμογή της συνταγής χρήσης γεωργικών φαρμάκων τίθεται σε εφαρμογή από 18 Σεπτεμβρίου 2017.

• Από 18 Σεπτεμβρίου 2017 η πώληση επαγγελματικής χρήσης φυτοπροστατευτικών προϊόντων θα γίνεται μόνο εφόσον έχει εκδοθεί συνταγή σε κάτοχο πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων.

• Η συνταγή χρήσης γεωργικών φαρμάκων είναι απαραίτητη για όλες τις προσυλλεκτικές και μετασυλλεκτικές χρήσεις των γεωργικών φαρμάκων σε όλες τις καλλιέργειες, με εξαίρεση τα αρωματικά, τα ανθοκομικά και τα δασικά είδη, καθώς και τις καλλιέργειες ήσσονος σημασίας, για τις οποίες ισχύει η υποχρέωση τήρησης της ηλεκτρονικής καταγραφής της λιανικής πώλησης των φυτοπροστατευ τικών προϊόντων.

• Σε μεγέθη συσκευασιών γεωργικών φαρμάκων που: α) προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε υπαίθριες καλλιέργειες των οποίων η έκταση δεν υπερβαίνει τα χίλια τετραγωνικά μέτρα (1.000 τ.μ.) και β) δεν φέρουν εικονόγραμμα κινδύνου με νεκροκεφαλή και χιαστή οστά, εκδίδεται συνταγή ή τη στιγμή της πώλησης γίνεται ηλεκτρονική καταγραφή στη ψηφιακή υπηρεσία της ηλεκτρονικής καταγραφής της λιανικής πώλησης γεωργικών φαρμάκων, η οποία υπέχει θέση συνταγής χρήσης γεωργικού φαρμάκου αναφέροντας πλήρως τα στοιχεία του επιστήμονα που την εξέδωσε.

Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση των επαγγελματιών χρηστών φυτοπροστατευτικών προϊόντων της περιοχής σας.

Συνημμένα σας κοινοποιούμε τις υπ’ αριθμ. 9497/104760/20-8-2014 (ΦΕΚ 2310 Β΄) και 8670/83089/1-8-2017 (ΦΕΚ 2724 Β΄) Υπουργικές Αποφάσεις για ενημέρωση και εφαρμογή τους.

Ο Αν. Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Αρκαδίας
Απόστολος Γιαννόπουλος

Συνέντευξη Πάνου Μεγρέμη: «Πορευόμαστε έχοντας ως πυλώνες τον σεβασμό, την αξιοπρέπεια και την εμπιστοσύνη»

Δευτέρα, 18 Σεπτέμβριος, 2017 στις 10:47μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
Ο αυμπατριώτης μας Πάνος Γρ. Μεγρέμης, έδωσε συνέντευξη στην ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΗΔΕΙΩΝ & ΤΑΡΙΧΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, την οποία και δημοσιεύουμε.
 
 
Έχοντας ως παρακαταθήκη το έργο του πατέρα του Γρηγόρη, ο Πάνος Μεγρέμης συνεχίζει την οικογενειακή επιχείρηση και μαζί με τα αδέλφια του Βάσω και Σταύρο συνεχίζουν να προσφέρουν μέσω του γραφείου τελετών στην Τρίπολη, υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, καινοτομώντας μάλιστα στο χώρο αυτό.
Μέσω του γραφείου, όπως αναφέρει ο Πάνος Μεγρέμης μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του, δίνεται η δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να αποστείλει ηλεκτρονικά τα συλληπητήριά του στους οικείους του θανόντος, ενώ έχουν διαμορφωθεί ειδικοί χώροι εστίασης για κάθε τελετή.

 

Κύριε Μεγρέμη έχοντας μια ιστορία 20 και πλέον χρόνων, από τον Ιούνιο του 2017 το γραφείο κηδειών, συνδυάζει τις βάσεις που έθεσε ο πατέρας σας κι επεκτείνεται και σε νέες πρακτικές. Πως προέκυψε αυτή η ενέργεια?
Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να συνεχίσουμε αυτή την ποιοτική και επιτυχημένη πορεία που σημείωσε ο πατέρας μας, Γρηγόρης Μεγρέμης. Όλες οι ενέργειες και οι καινοτομίες που έφερε κατά τη διάρκεια της πορείας του, έγιναν με επίκεντρο τον άνθρωπο, έτσι το γραφείο μας απέκτησε ταυτότητα, αξίες και το κυριότερο την εμπιστοσύνη του κόσμου. Έχοντας λοιπόν, ως πυλώνες της επιχείρησής μας τον σεβασμό, την αξιοπρέπεια & την εμπιστοσύνη και λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις της εποχής μας και της τεχνολογίας προχωρήσαμε ένα βήμα παραπέρα δημιουργώντας την νέα ιστοσελίδα του γραφείου μας. Η νέα ηλεκτρονική σελίδα δημιουργήθηκε με καινοτόμες προδιαγραφές, σύμφωνα με αυτές που επιτάσσει η εποχή μας και με σκοπό την ουσιαστική εξυπηρέτηση και ενημέρωση όλων των συνανθρώπων μας, που μας εμπιστεύονται.

Μέσα στις καινοτομίες του γραφείου σας είναι ότι πλέον δίνετε την δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να αποστείλει ηλεκτρονικά τα συλληπητήριά του στους οικείους του θανόντος. Πως ακριβώς λειτουργεί αυτή η εφαρμογή και πως «γεννήθηκε» η ιδέα αυτή?

Την συγκεκριμένη εφαρμογή, μπορεί ο χρήστης να την βρεί στην ηλεκτρονική μας σελίδα στην ενότητα Ημερολόγιο Τελετών. Πατώντας κλικ πάνω στην Τελετή που θέλει να παρευρεθεί, εκτός από την ενημέρωση, όσον αφορά τις σχετικές πληροφορίες για την εκάστοτε τελετή, έχει τη δυνατότητα να αποδώσει ιδιαιτέρως τα συλλυπητήριά του ηλεκτρονικά. Κάθε μήνυμα συμπαράστασης, παραδίδεται στην οικογένεια του θανόντος εντός του ειδικού φακέλου που παραδίδουμε με το πέρας των διαδικασιών. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να προσθέσω ότι ο επισκέπτης εκτός από την παραπάνω εφαρμογή, έχει στη διάθεσή του και χάρτη, με τον οποίο μπορεί να πλοηγηθεί στην εκκλησία της εκάστοτε τηλετής.
Παρακολουθώντας τις εξελίξεις και τις δυνατότητες που είχαμε στη διάθεσή μας, διαπιστώσαμε, ότι υπήρχε η ανάγκη από συνανθρώπους μας για την έκφραση των συλλυπητηρίων τους με προσωπικό μήνυμα στους οικείους του θανόντος, από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας ή του εξωτερικού. Έτσι, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται και γνωρίζοντας ότι αυτές τις δύσκολες στιγμές έχει μεγάλη σημασία η συμπαράσταση που δέχονται, θεωρήσαμε σημαντικό να παρέχουμε και αυτή τη δυνατότητα.

Πόσο εύκολο είναι να διατηρήσεις μια οικογενειακή επιχείρηση και να την επεκτείνεις σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές?
Σίγουρα οι δύσκολες οικονομικά εποχές που διανύουμε δεν διαθέτουν τις ειδανικότερες συνθήκες για να ξεκινήσεις ή να διατηρήσεις μια οικογενειακή επιχείρηση, αλλά θεωρώ ότι όταν αυτό που κάνεις το κάνεις με σεβασμό και αξιοπρέπεια, ο κόσμος θα στο αναγνωρίσει. Όταν ο συνάνθρωπός σου βλέπει ότι δεν προσπαθείς να εκμεταλλευτείς καταστάσεις, πόσο μάλλον στον δικό μας κλάδο, τότε θα σε εμπιστευτεί και θα σε κάνει και φίλο. Η αναγνώριση και η εμπιστοσύνη που λαμβάνουμε όλα αυτά τα χρόνια μας δίνει τη δύναμη και την έμπνευση για νέες ιδέες που στόχος είναι να γίνονται πράξη.

Μέσω της ιστοσελίδας σας, οι ενδιαφερόμενοι εκτός από το ημερολόγιο τελετών που διαθέτετε μπορούν να ενημερωθούν και για τη δυνατότητα που έχουν για καφέ και φαγητό μετά την τελετή σε εγκαταστάσεις που διαθέτετε. Πείτε μας δυο λόγια γι αυτό.

Αναφέρεστε στον Οίκο Τελετών Μεγρέμης, το οποίο ήταν όραμα του πατέρα μου, που κατάφερε να το κάνει πραγματικότητα το 2005. Η ιδέα για μια τέτοια ενέργεια αποτελούσε μεγάλο ρίσκο και πρωτοπορία για εκείνη την εποχή, αλλά τελικά μας δικαίωσε. Δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο κτίριο, με δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους εστίασης, πλήρως εξοπλισμένους για κάθε τελετή. Έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει από 80 έως και 300 άτομα για προσφορά καφέ & φαγητού, ολοκληρώνοντας το εύρος των υπηρεσιών μας.

Ποιοι είναι οι στόχοι που έχετε θέσει και ποιοι άλλοι συνδράμουν στο έργο αυτό μαζί με εσάς?

Γενικά ο μόνιμος και βασικός στόχος του γραφείου μας είναι να πορεύεται σύμφωνα με τις αξίες, για τις οποίες το ξεχώρισε και ο κόσμος. Κάθε τελετή αποτελεί για εμάς ξεχωριστός στόχος, αλλά με ένα κοινό αποτέλεσμα, τον σεβασμό στον άνθρωπο, διασφαλίζοντας αναλλοίωτη την εικόνα. Η ομάδα μας ακολουθεί την εποχή μας τιμώντας την παράδοση και διασφαλίζουμε ότι κάθε αποχαιρετισμός τελείται όπως του αξίζει, σεβόμενοι κάθε επιθυμία των ανθρώπων, που μας εμπιστεύονται.
Για πιο συγκεκριμένους στόχους, υπάρχουν συνεχώς ιδέες, τις οποίες τις σχεδιάζουμε και τις οργανώνουμε, προκειμένου να τις κάνουμε πράξεις μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Όσον αφορά όλο αυτό το έργο, μπορεί να έχω αναλάβει εγώ πλέον τη διεύθυνση του γραφείου, αλλά συνδράμουν σημαντικά και τα δύο μικρότερα αδέρφια μου, Βάσω & Σταύρος . Πιο συγκεκριμένα, η Βάσω έχει αναλάβει το μάρκετινγκ του γραφείου και τη διαχείριση της ηλεκτρονικής σελίδας, ενώ ο Σταύρος, συμμετέχει στην ομάδα, όποτε είναι εφικτό, λόγω εκπαιδευτικών υποχρεώσεων, μιας και με το πέρας αυτών θα αποτελέσει κι αυτός ουσιαστικό ενεργό μέλος της ομάδας.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τηλ (+30) 2710237189 | Fax (+30) 2710237190
Κιν (+30) 6974478047 | Κιν (+30) 6944517551

www.megremisfunerals.com