Back to top
Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2010 στις 10:23πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.

    Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί

Γοητευτικοί, ερωτιάρηδες, ανεξάρτητοι, εγωκεντρικοί. Εδώ τρομάζουμε  να σας μαζέψουμε, μου θέλετε και προβλέψεις!! Τέλος πάντων! Το 2010 θα πείτε αντίο (ως συνήθως) στη ρουτίνα, στη μοναξιά, ως πρωτοπόροι που είσαστε σας ανοίγονται οι επαγγελματικοί σας ορίζοντες, και θα κερδίσετε πολλά, και όλα με το σπαθί σας! Αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία σας θα έχουν…τα τσιγάαααρα, τα ποτάαααα και τα ξενύχτιαααα!! …ώπααααα!!!

Ταύροι

Λογικοί, δυνατοί, υπομονετικοί, πεισματάρηδες. Μην ακούτε που λένε για ανάδρομο Ερμή και τέτοιες σαχλαμάρες! Η αλήθεια είναι ότι το 2009 είσαστε ‘’ταύροι εν υαλοπωλείο’’. Ντιπ αδέξια φερθήκατε σε πολλά! Αλλά πάει πέρασε! Το 2010 πετάτε! Με ανανεωμένη διάθεση και  λίγο καλύτερα οικονομικά, θα πηδήξετε τα εμπόδια που θα σας παρουσιαστούν (επ! την λέξη πηδάω με την πραγματική της έννοια!!), και πονηριές θα κάνετε, αλλά δεν θα το μάθει κανείς! Μόνο εσείς και εγώ!

Δίδυμοι

Έξυπνοι, επικοινωνιακοί, ετοιμόλογοι, άνετοι, νευρικοί. Εντάξει, τα ξέρετε όλα!…ξυπνήστε τώρα!! Ξερόλες!!  Δεν χρειάζεται να σας δυσκολέψουν οι άλλοι, δυσκολεύετε τα πράγματα από μόνοι σας!! Ανακατώνετε ακόμα και τον αέρα γύρω σας! Όμως το 2010 θα είναι μια υπέροχη χρονιά για σας!! θα είσαστε συγκεντρωμένοι σε ένα…κάτι, και δεν θα αναλώνεστε από δω κι από κει, θα σας χαρακτηρίσει…μια ηρεμία,…μια πραότητα, θα είσαστε τρυφεροί και γλυκούληδες! (Τι γράφω η ρουφιάνα!!!  Μήπως μπέρδεψα τα ζώδια! Για τους Δίδυμους μιλάμε!!)

Καρκίνοι

Ευαίσθητοι, ήρεμοι,  ρομαντικοί, παραπονιάρηδες. Για να κάθεστε  και να διαβάζετε ζώδια, σημαίνει ότι δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε!!! Όμως το 2010 τέρμα η στασιμότητα! ευνοϊκή χρονιά! είναι η χρονιά των επαγγελματικών επιτυχιών, της βόλτας και της καλοπέρασης! Φροντίστε όμως να έχετε καλές σχέσεις με την οικονομία, γιατί θα σας επιβληθεί από μόνη της!!  Αποφύγετε τις παρανομίες γενικώς, όχι παράνομα προσπεράσματα, όχι παράνομοι δεσμοί!…(μωρέ δεν μπα να κάνετε ότι θέλετε, εμάς τα κατσίκια δεν μας ψωριάζουν!!!!) Από υγεία όλα καλά!

Λέοντες

Μεγαλόκαρδοι, αξιαγάπητοι και όλα τα ωραία. Καλά, μην τρέχετε άλλο! είσαστε και οι πρώτοι και οι καλύτεροι! Μέχρι τώρα το τραβήξατε το ζόρι σας, και καταλάβατε ότι το ζόρι είναι καλύτερα να το σπρώχνεις παρά να το τραβάς!  Τώρα θα σας ανάψει πράσινο φως η ελπίδα, η χαρά, η οικογενειακή ευτυχία, διακοπές και διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία με φουλ διατροφή, θα ονειρευτείτε, θα ερωτευθείτε, θα σας ερωτευτούν σφόδρα και θα σας απατήσουν αναλόγως!…και φυσικά το σύμπαν θα συνεχίσει να γυρίζει και μετά από αυτό!!  Χαίρετε άκρας υγείας!

Παρθένοι

Ψύχραιμοι, συστηματικοί, απαραίτητοι, λεπτολόγοι. Βρε παιδιά μου, για κάθε λύση ….έχετε ένα πρόβλημα! (ρε που το διάβασα!!) Ζήλος, μέθοδος, υπομονή, τρεις συντελεστές της επιτυχίας σας για το 2010! Το ισχνό σας πορτοφόλι θα δει καλύτερες μέρες (ποια οικονομική κρίση? …. μην ακούτε αυτά που λέει η Ευρώπη).  Η καθημερινότητά σας θα βελτιωθεί, θα σταθείτε τυχεροί στις φιλίες σας, στα ερωτικά σας, στην δουλειά σας! Παντού! (Υπεύθυνε του SITE έγραψα καλά για  το ζώδιό σου!!…θα μου δώσεις αύξηση?)

Ζυγοί

Ερωτικοί , όμορφοι, εκλεπτυσμένοι, αναποφάσιστοι. Αφού δεν προσέχετε που βάζετε την ….υπογραφή σας, τι να σας κάνω κι εγώ,…μια απλή διάσημη αστρολόγος είμαι!!! Έντονη χρονιά, νέες γνωριμίες, έξτρα γοητεία, ενώσεις, συνενώσεις, μια γλυκά φιλιά μια χαστούκια, (που πάτε και πέφτετε μία-μία φορά δεν μπορώ να σας καταλάβω!!) μια ικανοποίηση μια αγανάκτηση, αλλά θα κρατήσετε το ρυθμό σας, θα αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες και θα μετατρέψετε τα αρνητικά σε θετικά! Μέτρια οικονομικά, άριστη υγεία.

Σκορπιοί  

Γοητευτικοί, εργατικοί, μοναχικοί, ζηλιάρηδες. Τη βίτσα τι την θέλετε όλη την ώρα στο χέρι?  Για…πισωπατάτε και μια στάλα ντε!! Θέσεις, αντιθέσεις, αντιπαραθέσεις, συνθέσεις, καταθέσεις, προβληματισμοί, ουφ! Είσαστε δυνατοί και θα τα βγάλετε πέρα με κόπο μεν , παλικαρίσια δε!!!  Αυτά για το πρώτο εξάμηνο. Μετά έρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και χαλαρώνετε, ξεκουράζεστε, και θα απολαύσετε τους καρπούς…της καρυδιάς που έχετε στην αυλή σας (σιγά να μη σας έλεγα των κόπων σας!!)  Κατά τα άλλα, όλα καλά!

Τοξότες

Αισιόδοξοι, ανέμελοι, καλόκαρδοι, αδέξιοι. Εσείς τώρα μου λέτε γιατί χαίρεστε? Τύχη βουνό! και όχι απλό βουνό! Τύχη Μαίναλον!! πάρτε και κανένα λαχείο…αν σας τύχει μισά-μισά!!. Το 2010 τέρμα οι βλακείες και τέρμα οι βόλτες! Και δη οι άσκοπες!  Θετικές οι εξελίξεις! Θα κάτσετε στον καναπέ σας και θα συζητήσετε εποικοδομητικά για  την πολιτική, την οικονομία, την παγκόσμια ειρήνη, το περιβάλλον, και θα καταλήξετε εκεί που καταλήγουν όλα, στην ίδια κουβέντα, ‘’από σεξ πως πάμε’’?

Αιγόκεροι

Σοβαροί, σίγουροι, ώριμοι, ευγενικοί. Βάλτε επιτέλους το κόσκινο, στην αποθήκη!!! Δεν χρειάζεται να τα κοσκινίζετε όλα!!! Θέλω και πρέπει, προβληματισμοί, ανακατεύτηκαν και σας χάλασαν την ηρεμία. Τώρα ξέρετε τι θέλετε και φέτος θα πάρετε αυτό που πρέπει και με το παραπάνω! θα επιστρατεύσετε τον αυτοέλεγχό σας  και θα ελαχιστοποιήσετε τα αρνητικά. Θα βάλετε φωτιά στα πρέπει και στα μη! Θα το ρίξετε έξω, θα ξενυχτήσετε θα διασκεδάσετε (άντε μωρέ! μια ζωή την έχουμε ……..κι αν δεν την γλεντήηηησουμεεεεε! ….)

Υδροχόοι

Ιδεολόγοι, δίκαιοι, εφευρετικοί, φίλοι. Τώρα διαβάζετε τα ζώδια ή είσαστε σε καμιά πορεία για την σωτηρία του πλανήτη? Ποιος  είπαμε ακριβώς είναι φέτος ο στόχος σας? Ε!! Θα τον πετύχετε!, θα καταξιωθείτε επαγγελματικά, Θα είσαστε ευέλικτοι στις αντιξοότητες, δεκτικοί στις χαρές, και θα κλείσετε κατάμουτρα την πόρτα στις ιδιορρυθμίες σας!. Γενικώς θα είσαστε και εσείς καλά και οι γύρω σας. Επίσης αλλαγές, πολλές και ευχάριστες αλλαγές (καιρός να αλλάξατε και τη βρύση του μπάνιου που στάζει? ) Και από υγεία μια χαρά!

Ψάρια

Ευγενικοί, καλόκαρδοι, διακριτικοί, ντροπαλοί. Δε μιλάτε…δεν παραπονιόσαστε…δεν ξανοίγεστε…Με έκοψε το ξενύχτι να μιλάω με τα αστέρια για να μου πουν τα παράπονά σας!!! Μου σπάσατε τα νεύρα!! Ανανεωμένη όμως η  διάθεσή σας το 2010!!  Θα ξεκινήσετε υγιεινή διατροφή και θα τρώτε μόνο…είδη υγιεινής! (Ρε ποια τόπε!!) Θα ξεμπερδέψετε τα ερωτικά σας από τα επαγγελματικά σας (κουβάρι τάχατε κάνει!), θα κολυμπήσετε σε πελάγη ευτυχίας, και δεν θα σκοτιστείτε με σκέψεις για τα περασμένα. Θα κάνετε μια καινούρια αρχή!…μπορεί και μέση!! 

Παράξενοι

(Όπως είναι παγκοσμίως γνωστό, ως 13ο ζώδιο  είσαστε δημιούργημά μου)

 Γκρίνια! Γκρίνια! Γκκκκρίνια!  Με όλους και για όλα!! Της αχαμνής της πέρδικας….τα πούπουλα της φταίνε!  Το 2010 τα άστρα όχι μόνο σας χαμογελούν …. γελάνε μαζί σας! και όχι μόνο αυτά!!! Φέτος (όπως και τα προηγούμενα χρόνια) θα πείσετε πάλι τον εαυτό σας ότι εσείς είσαστε καλοί και οι άλλοι είναι οι ιδιότροποι και παράξενοι!! Η υγεία σας καλή, τα οικονομικά σας…χμ!!! Τα ερωτικά σας… χάλια. Τα επαγγελματικά τέλεια!! 


Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια