Back to top
Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου, 2012 στις 10:22πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί

 Όλοι οι Κριοί θα με συμπαθήσετε αυτό το μήνα. Σας έχω ευχάριστα! Έφυγε ο ανάδρομος Άρης και ο Νοέμβρης θα είναι ένας ευχάριστος μήνας για σας και πολλές μέρες του θα μοιάζουν με όαση! Οικογενειακή ηρεμία, αποδοτικότητα στη δουλειά, καλή συνεννόηση με τους άχρηστους συναδέλφους…όλα καλά σας λέω!! Αυτός ο διαβολάκος που κάθεται (συνήθως) στον ώμο σας και σας παροτρύνει να κάνετε αταξίες και ζαβολιές  (και εσείς τον ακούτε), τον…μετακόμισα αυτό το μήνα, γιατί με τα νεύρα που έχετε η κατάσταση θα γινόταν ανεξέλεγκτη και αυτό δεν θα το θέλατε…ή μήπως το θέλατε!! ( εεε??).

Ταύροι

“Να τα κάνω τώρα όλα λίμπα ή να συγκεντρώσω τα αποθέματα της υπομονής μου”? Το μισό μήνα θα τον βγάλετε με αυτόν τον προβληματισμό και το άλλο μισό θα νοιώθετε την ανάγκη να αποδράσετε από το περιβάλλον σας για να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε…Είναι κάτι μέρες βρε παιδί μου, που όλα μας πιέζουν και όλα μας φταίνε!! Ένα σας λέω, όσοι δεν είναι Ταύροι, θέλουν να έχουν ωροσκόπο Ταύρο. Κι επειδή η αστρολόγος σας έχει αυτό τον ωροσκόπο και σας καταλαβαίνει, σας συνιστά  να κάνετε υπομονή και να συμπεριφερθείτε ως Ταύροι!…μήνας είναι, θα περάσει! Τα οικονομικά σας είναι εντάξει!!

Δίδυμοι

“Ναι μωρό μου, έτσι είναι τα πράγματα κι εγώ αυτή την άποψη έχω και συμφωνώ μαζί σου”, και πριν τελειώσετε την πρόταση “συμφώνησα εγώ αυτή την άποψη”??!!!  Διδυμάκια μου, εγώ ως αστρολόγος σας (και ψυχολόγος σας μαζί) δεν θέλω να σας πυροβολώ, αλλά…με προκαλείτε!!! Αυτό το μήνα θα ασχοληθείτε με πολλά! Με τα επαγγελματικά σας που θα κατα-στρώνετε σχέδια, αλλά δεν σας ικανοποιούν κι αναρωτιέστε που κάνετε λάθος. Με τα ερωτικά σας που θα στρώνετε  κρεβάτι με κάποιες “ξεφτισμένες” σχέσεις του παρελθόντος, αλλά δεν σας ικανοποιούν και αναρωτιέστε γιατί τις κρατάτε (ακόμα). Και με τα οικονομικά σας που είναι…σαν τις σχέσεις του παρελθόντος!! Από υγεία, όλα καλά!

Καρκίνοι

Νομίζω πως αυτό το μήνα, θα βάζετε τρικλοποδιά μόνοι σας…στον εαυτό σας!! Από τη μια τα θέλω σας που πάνε κόντρα στα θέλω των άλλων, από την άλλη η δουλειά που έχετε ή που…δεν έχετε, οι ανάγκες της οικογένειας, οι κοινωνικές υποχρεώσεις και…άϊντε να κρατήσεις ισορροπία!  Αχ, αυτές τις δυνάμεις που έχετε μέσα σας, γιατί δεν θέλετε να τις ενεργοποιήσετε (γιατίιιι???). Γιατί μεγιστοποιείτε τα μικροπροβλήματα? Μήπως αντί για κόρη στα μάτια έχετε μεγεθυντικό φακό? Έχετε χάρη που δεν προλαβαίνω να κόψω μια κλάρα από το Μαίναλον και να σας περιλάβω όλους τους Καρκίνους…έναν- έναν και με τη σειρά! Τα οικονομικά σας και η υγεία σας είναι μια χαρά.

Λέοντες

Ανυπομονησία, εκνευρισμός, παράπονο, μεγάλο παράπονο (ας μη γράψω άλλα), με αυτά θα βγει ο Νοέμβρης. Με όλες τις δυσκολίες τα βγάζετε πέρα, αλλά το πρόβλημά σας αρχίζει όταν οι άλλοι δεν υποχωρούν στις επιθυμίες σας (μάλιστα μεγαλειότατοι!)  Θα ζητάτε, θα θέλετε, οι άλλοι θα σφυρίζουν αδιάφορα, θα…”γράφουν” τις επιθυμίες σας (ναι, ναι,  εκεί που ξέρετε!) και εσείς θα κάνετε σαν κακομαθημένα παιδιά, που θέλουν κάτι και το θέλουν τώρα (μα τώρα λέω!) !! Κι εσείς βρε Λιονταράκια μου, όταν αγαπάτε, αγαπάτε πολύ, γι αυτό μην παραπονιέστε όταν οι άλλοι δεν ενδιαφέρονται για σας με τον ίδιο τρόπο…Τι άλλο να σας πω κι εγώ…μια απλή διάσημη αστρολόγος είμαι!!

Παρθένοι

Έχετε τόσα πολλά να κάνετε και άλλα τόσα να σκεφτείτε, που έχετε παραμελήσει εντελώς τον εαυτό σας! Είμαι υπέρ-βέβαιη ότι ναι μεν είσαστε πολύ εργατικοί, αλλά δεν είσαστε αυτοκαταστροφικά άτομα. Γι αυτό, καιρός είναι να κάνετε ένα kit-kat! Μια εκδρομούλα, ένας περίπατος,  οτιδήποτε σας κρατήσει έστω για ένα 24ωρο μακριά από την δουλειά θα σας δώσει δυνάμεις. Διαφορετικά θα πρέπει να σας φέρνω με το κιλό τις βιταμίνες…και είναι και πανάκριβες. Είναι εποχή τώρα να ξοδευόμαστε!! Α! και κάτι ακόμα, μην απορρίψετε κάτι καινούριες γνωριμίες που θα βρεθούν στο δρόμο σας!

Ζυγοί

Έχετε δει Ζυγό, όταν όλοι και όλα του φταίνε? (σπάνια βέβαια αλλά του συμβαίνει κι αυτό) Γυρίζει σα σβούρα και είναι έτοιμος για γκρίνια ανά πάσα στιγμή με όλους και για όλα. Είναι από αυτές τις λίιιιγες φορές που ο Ζυγός χάνει την ευγένεια και τη γοητεία που έχει σαν προίκα του από την ώρα που γεννήθηκε!  Ζυγέ, αυτό το μήνα δεν θα ασχοληθεί με τίποτα άλλο, παρά μόνο με το να φτιάξεις τη ζυγαριά σου που σκούριασε, για να ξαναβρείς την ισορροπία και τη χάρη σου. Με λίγα λόγια, θα κάνεις εσωτερικές αναζητήσεις, θα πετάς ότι περιττό έχεις μαζέψει στην καρδιά σου και …ότι σε πονάει όταν αλλάζει ο καιρός!  

Σκορπιοί

Παιχνιδιάρης ο μήνας των γενεθλίων σας! Με παιχνίδια λόττο, προ-πο, τζόκερ (ξέχασα κανένα?), εξουσίας, ελέγχου, έρωτα…σε σκληρό τερέν, για σκληρούς παίχτες!! Και συγχρόνως με μια ανήσυχη ηρεμία, χωρίς να δώσετε σημασία στις προκλήσεις των άλλων (εεε?). Μα πως είναι δυνατόν, εσάς που είσαστε τόσο…τόσο ήρεμοι και φιλήσυχοι άνθρωποι (αυτό πως μούρθε τώρα?) να σας τσιγκλάνε? Κουκούτσι μυαλό δεν έχουν!? Εσείς όμως θα ασχοληθείτε με επαγγελματικές εκκρεμότητες (θα σας επιστρέψουν κάτι δανεικά…θα πληρώσετε φόρους…θα πληρώσετε κι άλλους φόρους…) και  θα είσαστε κοινωνικοί! Τα ερωτικά σας θα είναι όπως εσείς τα θέλετε…και είμαι σίγουρη ότι τα θέλετε υπέρ-υπέροχα!

Τοξότες

Παράξενος αυτός ο μήνας. Με τρικλοποδιές από…άσπονδους φίλους, με στέρηση της ελευθερίας από το αξιαγάπητο οικογενειακό περιβάλλον, με δεσμεύσεις από φιλικά και αισθηματικής φύσεως πρόσωπα…και πάει λέγοντας…  Και η συμπεριφορά σας ακόμα πιο παράξενη! Με μια επιθετικότητα…με μια αποτομίλα,…με μια ξυνίλα…μια συμπεριφορά, που δεν αρμόζει σε Τοξότη! Νομίζω ότι τ΄άστρα, ή σας δοκιμάζουν ή σας κάνουν πλάκα! Εγώ ως αστρολόγος σας…σας έχω τη λύση! Ξαπλώστε σε έναν καναπέ και μην ασχολείστε με τίποτα (μα με τίποτα!), γιατί όταν ασχολείστε τα κάνετε κάπως…σαν τα μούτρα σας! Είστε όμως τόσο κωλ…ρδοι, που και γκάφες να κάνετε σε καλό θα σας βγουν!

Αιγόκεροι

Για όλους, η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως. Για τον Αιγόκερω όμως η επανάληψη είναι επιβεβαίωση της αφηρημάδας (ρε που το διάβασα!)!!! Ααααχ! πολλές οι σκοτούρες και όλες μαζί και…η αφηρημάδα γίνεται φιλενάδα!! Και οι σοβαρότερες είναι οι οικονομικές και οι αισθηματικές. Εντάξει, στα οικονομικά δεν σας φοβάμαι, θα βάλετε κάτω τη λογική σας και την εργατικότητά σας και θα τα βγάλετε πέρα (μην ξεχνάτε ότι είστε Αιγόκεροι). Στα αισθηματικά όμως, που η λογική γίνεται…παράλογη? Και πάλι μην ξεχνάτε ότι είστε Αιγόκεροι και όταν αφήσετε την καρδιά σας να μιλήσει, μπορεί να πει πιο πολλά από όσα περιμένουν οι άλλοι.

Υδροχόοι

Ο φετινός Νοέμβρης βάλθηκε να σας κάνει crash tests και να δοκιμάσει τις αντοχές σας.  Με θυμό στη δουλειά (νοιώθετε σαν τα μουλάρια που τάχουν φορτώσει και πάνε αγκομαχώντας τον ανήφορο), με πίεση στο σπίτι (τι στην ευχή, όλα από εσάς τα περιμένουν), και νεύρα, πολλά νεύρα. Ευτυχώς που τα οικονομικά σας πάνε καλά, γιατί αλλιώς θα…βαράγατε μπιέλα!! Μήπως λέω, είναι καιρός να τα βροντήξετε όλα κάτω και να τρέξετε να ασχοληθείτε με την εξαφάνιση της καρέτα-καρέτα, ή το λιώσιμο των πάγων? Πιο εύκολο θάναι για σας!…Ρε μήπως??

Ψάρια

Όσα Ψαράκια έχω γνωρίσει, γυναίκες και άνδρες (φιλικά ε?) είναι έτοιμα να προσφέρουν στους άλλους τα πάντα και αν τους φερθούν σκάρτα να στεναχωριούνται και να αναρωτιούνται “μα γιατί σε εμένα”? (τα γλυκούλια μου!). Όμως ο Νοέμβρης θα σας δώσει αυτό που χρειάζεστε, στοργή και προδέρμ!! Θα κοιτάξτε τον εαυτό σας και δεν θα  δίνετε αναφορά σε κανέναν!! Οι δεσμευμένοι θα περάσετε έναν αξέχαστο μήνα και οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές επιτυχίες. Κάποιοι που έχετε μέσα σας κρυφό έρωτα (έχετε, το ξέρω) και δεν τολμάτε να τον εξωτερικεύστε (κι αυτό, το ξέρω), κάντε το τώρα  και…ή που θα πάρετε την έννοια σας, ή που θα ακούσετε το πολυπόθητο “ναι”…πού ξέρετε…

Παράξενοι

Τ΄ άστρα μου είπαν, ότι θα έχετε πολλούς λόγους για να χαίρεστε αυτό το μήνα, αλλά…δεν θυμάμαι κανέναν!! Τέλος πάντων, γκρινιάζοντας χαρούμενα θα περάσετε!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια