Back to top
Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου, 2013 στις 9:48πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί

Όμορφη η χρονιά για σας Κριαράκια μου με μεγάλη κινητικότητα (φασαρία δηλαδή), νέες γνωριμίες, νέες επαφές και συνδιαλλαγές και νέους πειρασμούς! (πειρασμούς είπα?… ο Κριός δε λέει όχι στο “γλυκό ποτό της αμαρτίας”, ακόμα κι αν δεν υπάρχει κανείς για να τον δελεάσει!!) Τα οικονομικά σας θέματα και αποθέματα θα σας προβληματίσουν, θα προσπαθήσετε να βρείτε  νέες πηγές για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, και με την αισιοδοξία σας, θα πάρετε τη ζωή όπως σας έρθει. Για κάποια προβλήματα που μπορεί να σας τύχουν, μην ξεχνάτε ότι Κριός σημαίνει πρωτιά, αυθορμητισμός και ρίξιμο στη μάχη και στη φωτιά για ιδέες και φιλίες!

Ταύροι

Οι άλλοι αστρολόγοι (…οι άσχετοι!) λένε ότι το 2013  θα είναι χρονιά με εμπόδια για τα σταθερά ζώδια. Τρίχες!! Ο Ταύρος άμα βρει εμπόδιο θα κατεβάσει το κεφάλι και θα ορμήξει αργά και σταθερά  κατά πάνω του, έτσι ώστε το εμπόδιο…να το βάλει στα πόδια! (όχι παίζουμε!) Ευχάριστη η χρονιά και θα γίνονται πράγματα που θα σας κάνουν να νοιώθετε αισιόδοξοι, με νέους έρωτες που δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε ακόμα και …όσοι πρέπει να αντισταθείτε!! .Όμως ο Κρόνος από πάνω, λέει ότι για να πετύχετε τους στόχους σας, σας περιμένει πολλή δουλειά. Έλαααα… δεν καθόμαστε…τρέχουμε…!! Και μην ξεχνάτε ότι Ταύρος σημαίνει οικογένεια, υπομονή, επιμονή, αποφασιστικότητα και…καλό φαϊ!

Δίδυμοι

Σας πάει πολύ ο καινούριος χρόνος και σας ευνοεί πολύ (σ΄ αυτό συμφωνούν και οι άλλοι αστρολόγοι…οι άσχετοι!). Το 2013, θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τη συναισθηματική σας φόρτιση και τη συναισθηματική σας αστάθεια. Με χαλαρή διάθεση και βλέμμα αισιόδοξο, μπαίνετε σε τροχιά προόδου, επίτευξης των επαγγελματικών στόχων και βελτίωσης των οικονομικών σας. Τα ερωτικά σας θα είναι πολύ καλά, γιατί  “μία έτσι, μία γιουβέτσι” και  ο Δίδυμος…παντού χωράει!! Μετά από αυτά που σας γράφω…άντε τώρα να σας κρατήσουμε κλειστό το στόμα… Όμως μην ξεχνάτε ότι Δίδυμος σημαίνει επικοινωνία και εφευρετικότητα, εξυπνάδα και πονηριά,  αστάθεια και…πολύυυυ μπλα-μπλά!

Καρκίνοι

Μωλέ, μωλέ τα καβουράκια μου! αν δεν τους γράψω καλά πραγματάκια θα μου στεναχωρεθούν!! Όμως εγώ θα γράψω καλά, γιατί έτσι μου λεν τ΄ αστέρια. Όμορφη χρονιά  με αυτοπεποίθηση, συναισθηματική ασφάλεια και βελτίωση των οικονομικών. Θα δίνετε στον εαυτό σας ψήφο εμπιστοσύνης και καρότο…όχι μαστίγιο, όχι, όχι!! Υπέροχη ερωτικά η χρονιά, αφού ανά μία ώρα θα παίρνεται από το λατρεμένο ταίρι σας την απαραίτητη δόση τρυφερότητας, που τόσο έχετε ανάγκη (αν το ξεχνάει θα του το θυμίζετε…με τη γκρίνια σας!) Και μην ξεχνάτε ότι Καρκίνος σημαίνει, ρομαντισμός, αγάπη, στοργή, συναισθηματική αφάλεια (περιμένατε να πω και προδέρμ, ε?)

Λέοντες

Ναι μεν αλλά. Πολλά τα καλά που θα σας έρθουν, αλλά με εμπόδια…εμποδισμένες χαρές δηλαδή! Απαιτητική και γεμάτη ένταση στη δουλειά, θα να είναι η χρονιά, αλλά εσείς θα έχετε μια δαιμονισμένη διάθεση για βόλτες, ξεκούραση και ελεύθερο χρόνο. Για να απολαύσετε το “αλλά” θα πρέπει να είστε συνεπείς στο “μεν”!!! Με το γενναιόδωρο “δούναι και λαβείν”, την αισιοδοξία και την ικανότητά σας να βλέπετε το ποτήρι γεμάτο, μια χαρά θα τα πάτε! .Και στα ερωτικά σας το ίδιο “ναι με αλλά”. Ενώ θα φλέγεστε από ερωτισμό,  ναι μεν θα φτάνετε στον “έβδομο ουρανό”, αλλά…με χρονοκαθυστέρηση! Νομίζω έγινα κατανοητή. Αλλά  μην ξεχνάτε ότι Λέων σημαίνει γενναιοδωρία, υπερηφάνεια, πάθος, ζεστασιά.

Παρθένοι

Και τώρα ανάπτυξη!! Έγινε η επιμήκυνση (ήθελα νάξερα που πήγε το μυαλό σας!) του χρέους!! Πολύ καλά ξεκίνησε η χρονιά για σας Παρθένοι μου και έτσι θα συνεχίσει…Ο Κρόνος δουλεύει υπέρ σας στον επαγγελματικό τομέα και η Αφροδίτη στον ερωτικό. Ενέργεια θάχετε, δυναμισμό θάχετε, διάθεση θάχετε…απόλα θάχετε. Μόνο μην τα εξαντλήσετε όλα αυτά μέσα στον χώρο εργασίας σας. Κρίμα κι άδικο δεν θάναι? Τονίζω ότι η Αφροδίτη (ο πλανήτης του έρωτα), σας ευνοεί και σεις είστε καλοί εργάτες του έρωτα.. αν δεν τελειώσετε την δουλειά σας, δεν πάτε πουθενά! Άϊντε ντε, τι περιμένετε…Και μην ξεχνάτε ότι Παρθένος σημαίνει εργατικότητα, τάξη, σταθερότητα, λογική, αλληλοβοήθεια.  

Ζυγοί

“Μαχμουρλίδικη” χρονιά για τους Ζυγούς το 2013. Χωρίς μεγάλες εντάσεις, χωρίς πολλές ταλαιπωρίες και ελάχιστα προβλήματα, Αν δεν βγει έτσι η χρονιά…κάτι θα κάνετε λάθος! Με μαεστρία θα συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου και σε συνεργασία του διαλόγου με το χαμόγελο σας  θα πετύχετε αυτά που θέλετε.  Σε γενικές γραμμές, θα την αράζετε στον καναπέ σας και θα συζητάτε εποικοδομητικά για  την πολιτική, την οικονομία, την κρίση, το περιβάλλον, και θα καταλήγετε εκεί που καταλήγουν όλα, στην ίδια κουβέντα, “από σεξ πως πάμε”? Και μην ξεχνάτε ότι Ζυγός σημαίνει διπλωματία, φιλία, αρμονία, καλοπέραση.

Σκορπιοί

Μην ψάχνεστε…φεύγοντας ο παλιός χρόνος δεν σας πήρε τίποτα!! Πιπεράτος ο νέος χρόνος (ναι, ναι! σας αρέσει το πιπέρι!) και με ευχάριστα γεγονότα. Θα κρατήσετε τις λεπτές ισορροπίες σας, θα περάσετε μια όμορφη χρονιά και θα προσφέρετε στους γύρω σας αξέχαστες στιγμές (είτε μιλάμε για ειρήνη, είτε μιλάμε για πόλεμο) Τα ερωτικά σας θα είναι υπέροχα και  θα ταξιδέψετε το ταίρι σας στη χώρα των θαυμάτων!! (καημό τόχω να γράψω μια φορά ότι τα ερωτικά σας θα είναι χάλια, αλλά…θα με λιντσάρουν οι άλλοι αστρολόγοι…οι άσχετοι!)  Και μην ξεχνάτε ότι Σκορπιός σημαίνει αυτοπεποίθηση, σταθερότητα, αυτοκυριαρχία, επιβολή,  έρωτας, πάθος (είτε σωστό είτε λάθος).

Τοξότες

Τοξοτάκια μου, το 2013 σας ευνοεί όοοολους σας (μυαλωμένους και άμυαλους!!) Με τα πολλά που ξέρω (ποιός διαφωνεί?), σας λέω ότι θα περάσετε μια χαρούμενη χρονιά  και οι επαγγελματικές και συναισθηματικές ευκαιρίες σας, θα είναι πολλές. Θα βάλετε πολλούς και υψηλούς στόχους για τα δεδομένα σας, ασχέτως αν ξέρετε ότι δεν θα τα καταφέρετε σε όλα. Ξέρετε πολύ καλά, ότι εκείνος που φιλοδοξεί να φτάσει στο Βόρειο πόλο θα πάει πιο μακριά από εκείνον που φιλοδοξεί να φτάσει μέχρι τη Θήβα!!  Η τύχη είναι με το μέρος σας και ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα (μόνο φροντίστε να είστε μέσα). Και μην ξεχνάτε ότι Τοξότης σημαίνει κέφι, αισιοδοξία, τιμιότητα, ελευθερία.

Αιγόκεροι

Αισιόδοξο το 2013 και για σας αγαπημένοι μου Αιγόκεροι. Θα δώσετε μεγάλη προσοχή στα επαγγελματικά και οικονομικά σας που καλυτερεύουν, (ευτυχώς δεν είστε από τους τύπους που φοβούνται τη σκληρή δουλειά) αλλά δεν θα ξεχάσετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας μικρά διαλλείματα ξεκούρασης, ακόμα και μικρά ταξιδάκια (έτσι, για να γεμίσουν οι μπαταρίες ρ΄αδερφέ!). Θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με τα χόμπυ σας, θα ανανεωθείτε, θα βγείτε έξω (μετά τη δουλειά βέβαια!)  και θα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία καταστάσεις που σας έχουν κουράσει και στεναχωρήσει. Και μην ξεχνάτε ότι Αιγόκερως σημαίνει σοβαρότητα, ωριμότητα, εργατικότητα, ιεραρχία, επιμονή.

Υδροχόοι

Διαβάζετε τα ζώδια ή έχετε δεθεί για να σώσετε κανέναν πλάτανο? Λοιπόν, θα σας τα πω με το Σι και με το Νίγμα! Ευνοϊκή χρονιά το 2013 με επαγγελματική καταξίωση, κινητικότητα, συμφωνίες, επαφές και πολλή-πολλή δουλειά (α-α-α! μη γκρινιάζετε,…για θυμηθείτε, όταν σας φορτώνανε σαν γαϊδούρι στην ανηφόρα, το δεχόσαστε αδιαμαρτύρητα!). Τύχη θα έχετε και διαστήματα με ξεκούραση, διασκέδαση και τρυφερές οικογενειακές στιγμές. Ερωτικά είσαστε ευνοημένοι και για όσους το θέλουν, προβλέπονται και αφίξεις νέων μελών στην οικογένεια. Και μην ξεχνάτε ότι Υδροχόος σημαίνει ιδεολογία, πρωτοπορία, εξέλιξη, φιλία.

Ψάρια

Εποικοδομητικό και ευχάριστο το 2013 και για το θαλάσσιο πληθυσμό. Η ήρεμη γοητεία σας και ο μαγνητισμός σας, θα είναι ο άσσος στο μανίκι σας για τυχόν δύσκολες καταστάσεις. Αν και με αυτά δεν καταφέρετε να ξεμπλέξετε (από τις δύσκολες καταστάσεις είπαμε), θα ξεφεύγετε κολυμπώντας όπως εσείς ξέρετε και στα ρηχά και στα βαθειά νερά. Αλλά κι αυτό αν δεν καταφέρετε, πάντα θα υπάρχει για σας ένα αόρατο χέρι, που θα σας αρπάζει από τα μαλλιά την ώρα που κινδυνεύετε να πνιγείτε (…στο κλάμα σας εννοείτε!). Θα συμφιλιωθείτε με τον έρωτα (που έχετε τσακωθεί μαζί του εδώ και πολύ καιρό) και θα περάσετε αξέχαστα. Και μην ξεχνάτε ότι Ιχθύς σημαίνει ευαισθησία, ρομαντισμός, πραότητα, τέχνη, γενναιοδωρία.

Παράξενοι

Όπως είναι παγκοσμίως γνωστό, ως 13o ζώδιο  είσαστε δημιούργημά μου (μην ξεχνιόμαστε!). Μια χαρά θα περάσετε και σεις και να θυμάστε ότι Παράξενος σημαίνει προσγειωμένος, πραγματιστής, νευρικός, ιδιότροπος, περίεργος και που… όλοι μας κρύβουμε μέσα μας ένα κομμάτι σας.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια