Back to top
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2013 στις 8:51πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

 Κριοί

Τα εύκολα είναι για τους πολλούς, τα δύσκολα είναι για τους καλούς. Και ο δυναμικός Κριός τα βγάζει πέρα…προπαντός στα δύσκολα! Κάποιες αλλαγές που ίσως και να τις περιμένατε, και αρκετές δυσκολίες, θα σας απασχολήσουν αυτό το μήνα. Θα αναλάβετε δράση και με την υπευθυνότητά σας, θα έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Όμως, θα χρειαστεί, εκτός από ευέλικτου χειρισμούς, να κάνετε και υπομονή. Ε, αυτό δεν θα το αντέξετε. Όσο και να θέλετε να είσαστε ευγενικοί, αυτόν τον μήνα…δεν!! Από ποιόν ζητάνε να κάνει υπομονή, από τον Κριό? Πάνε καλά, ρε??

Ταύροι

Αυτό που πραγματικά χρειάζεται ο κόσμος, είναι περισσότερη αγάπη και λιγότερη δουλειά (ρε πού το διάβασα!). Ταύρε, δε σε βλέπω να πολυσκοτίζεσαι για τα επαγγελματικά σου αυτό το μήνα. Σε αντίθεση με τα αισθηματικά σου, που σου έχει λείψει η αγάπη και τρυφερότητα, το…γούτσου-γούτσου βρε παιδί μου!. Εντάξει, και κάποιες εκκρεμότητες σας προβληματίζουν, αλλά αργά και σταθερά θα μπουν σε σειρά. Όπως ακριβώς θέλετε. Αρχίστε και λίγο τρέξιμο, φορτώσατε κιλά, βλέπω!. Επ, επ, όταν εννοώ τρέξιμο, δεν εννοώ με…το αυτοκίνητο!!!

Δίδυμοι

Τέρμα το διάλειμμα Δίδυμοι. Το Σεπτέμβρη συμμαζεύεστε. Συγκεντρώνεστε και κάνετε προσπάθειες να αποδώσετε τα καλύτερα στη δουλειά, κοιτάτε να κλείσετε κάτι μακροχρόνιες υποθέσεις-διαφορές, που μπήκατε –ίσως- χωρίς να το καταλάβετε και σας έχουν κουράσει, και δίνετε τέλος σε βαλτωμένες σχέσεις που δεν προχωράνε πια. Θα κάνετε και τις πονηριές σας, αλλά θα τα φέρετε από δω, θα τα γυρίσετε από κει, και θα πείσετε ακόμα και το πιο καχύποπτο άτομο ότι είσαστε…αθώες περιστερές!!! Το ξέρω, τώρα ο ένας Δίδυμος συμφωνεί μαζί μου και ο άλλος διαφωνεί!!

Καρκίνοι

Με πολλές ευθύνες αλλά και με αναπάντεχες χαρές θα περάσετε τον Σεπτέμβρη. Θα αφεθείτε στο δυνατό ένστικτο της καρδιάς σας και θα δώσετε προτεραιότητα στα θέλω σας, αλλά…θα αντιμετωπίσετε αντιδράσεις από τους γύρω σας Μα, ποιός είπε ότι δεν θα περάσει το δικό σας! Ξέρετε και έχετε πάντα τον τρόπο να φέρνετε τα πράγματα στα μέτρα σας και να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε. Λέω λοιπόν σε όλους, να μην φέρουν αντίρρηση στις επιθυμίες σας αυτό το μήνα, γιατί…ο Καρκίνος εφεύρε τον συναισθηματικό εκβιασμό και ο Καρκίνος τον τελειοποίησε!. Αν δεν με ακούσουν, κακό του κεφαλιού τους…

Λέοντες

Γιατί είσαι λυπημένο Λιοντάρι μου? Μήπως σου έφυγε το υπηρετικό προσωπικό…μήπως δεν έκανες χλιδάτες διακοπές…μήπως έχεις εργασιακά προβλήματα…ή μήπως έρωτας είναι η αιτία? Βρε κουτό, ένα από τα μεγαλύτερα χαρίσματα σου, είναι ότι μπορείς να βρεις θετικά σημεία ακόμη και σε μια πυρηνική καταστροφή και δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τα παραπάνω αστεία πραγματάκια, ε? Εγώ προβλέπω ότι αυτό το μήνα θα λάμψεις. Θα έχεις ευκαιρίες βελτίωσης της επαγγελματικής σου εικόνας και η κοινωνική σου ζωή θα γνωρίσει ευχάριστες στιγμές. Είδες? Όλα καλά θα σου πάνε…σκούπισε τα ματάκια σου τώρα…

Παρθένοι

Σας το είπα? Α, δεν σας το είπα!Ο Άρης χτυπάει τον Κρόνο. Εμείς οι διάσημοι αστρολόγοι, καταλαβαίνουμε πολλά, αλλά σε σας θα το πω με απλά λόγια. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει ασυνεννοησία με τον περίγυρο, θα νοιώθετε εκνευρισμό, και… όοοοτι κρυφο-πονηροδουλειές κάνετε, θα βγούνε στη φόρα (αυτό που το πάτε?). Και καλά όσοι είναι αδέσμευτοι…οι δεσμευμένοι όμως? Πρόβλημα. Εμάς στο vlaxerna.gr δεν μας νοιάζει, είμαστε άνθρωποι με κατανόηση. Σας λέμε όμως να προσέξετε γιατί, ο έρωτας είναι στραβός, ο γείτονας όμως όχι…Αυτά ισχύουν και για σένα Χρήστο (μηχανικέ από την Καλαμάτα με ωροσκόπο Σκορπιό).

Ζυγοί

Θέλεις να τους ευχαριστήσεις όλους. Μπορείς? Ναι, Ζυγός είσαι και μπορείς!!  Στην προσπάθειά σου, θα σε βοηθήσει και ο Ερμής, που δεν είναι ανάδρομος, Έχεις ένα από τα μεγαλύτερα χαρίσματα, να επικεντρώνεσαι στα θετικά σημεία των άλλων και να κρατάς τη ζυγαριά…ζυγισμένη!  Αν -λέω αν- δεν καταφέρεις να κρατήσεις τις ισορροπίες (είναι και ξεροκέφαλοι ρε παιδί μου, δεν σε ακούνε!!), θα…την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια και θα τους αφήσεις να μαλλιοτραβιούνται! Όχι που θα κάτσεις να σε τρελάνουν…εσύ θα τους στείλεις στον ψυχίατρο!!! Οικονομικά, ερωτικά και λοιπές υποθέσεις, όλα καλά!

Σκορπιοί

Σκορπιέ, παραδέξου το. Είσαι γεμάτος ένταση. Είναι (ρε γαμώτο), και κάτι  καταστάσεις, που δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο, και κάποιες αποφάσεις των άλλων που επηρεάζουν και σένα. Πού θα “σκάσει” όλη αυτή η πίεση που νοιώθεις να σε σφίγγει, ούτε εγώ ως αστρολόγος το ξέρω, ούτε εσύ το γνωρίζεις ακόμα!. Όμως, είσαι γεννημένος μαχητής και…νικητής! Θα τα βάλεις όλα σε σειρά και θα τα αντιμετωπίσεις, όπως μόνο εσύ ξέρεις. Εν τω μεταξύ, μην περιπλέκεις από μόνος σου τα ερωτικά σου (ναι, ναι, το κάνεις). Πάρε  απόλαυση και δώσε απόλαυση (προπαντός δώσε), γιατί ξέρεις, ο χρόνος είναι σαν το στρινγκ,…πίσω δεν έχει…!!!

Τοξότες

Ο Ερμής κάνει παιχνίδι με την Παρθένο, η Αφροδίτη είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, και ο Τοξότης πάνω που πάει να στρώσει παιχνίδι στα ερωτικά του, έρχεται αυτός ο ανάδρομος Ερμής και του τα χαλάει (ο π…στης!!!!) Πιάσ΄ τ΄ αυγό και κούρεφτο, δηλαδή!! Γενικά καλός θα είναι ο μήνας, και σας δίνει ευκαιρίες να συνεχίσετε για λίγο ακόμα τις καλοκαιρινές σας ανεμελιές και αποδράσεις από την καθημερινότητα. Εκμεταλλευτείτε το, πριν σας πιάσει ο… κακός Κρόνος και ο στριμμένος Δίας και σας ταράξουν στα μη και στις απαγορεύσεις…

Αιγόκεροι

Ο άλλοι αστρολόγοι, οι άσχετοι, λένε ότι οι Αιγόκεροι είναι οι πιο εργατικοί του ζωδιακού κύκλου. Εγώ όσους Αιγόκερους ξέρω -και είναι πολλοί- έχουν χορτάσει το καθισιό!!! Τέλος πάντων, ευχάριστος θα είναι ο Σεπτέμβρης με διαλλείματα ξεκούρασης, με νέες φιλίες και ευχάριστη παρέα με παλιά φιλαράκια. Σας συνιστώ να προτιμάτε τα παλιά φιλαράκια που σας ξέρουν χρόνια και…ξέρουν τις ιδιοτροπίες σας!!! Καλά, για τα οικονομικά σας, δεν το συζητάω…δεν τρώει ο δούλος του Θεού, δεν τρώει γιατί δεν έχει…

Υδροχόοι

Υδροχόε, κατάλαβες ότι τέλειωσε το καλοκαίρι? Στο θυμίζω εγώ. Τέλειωσε. Μπαίνεις ξανά στη εργασιακή σου και στην καθημερινή σου ρουτίνα, που όμως θα σου φέρει αύξηση στα οικονομικά σου (κάτι είναι κι αυτό). Όμως ρε πουλάκια μου, μου λέτε τι στην ευχή γίνεται με σας τους Υδροχόους, που ενώ τόσος κόσμος υπάρχει τριγύρω σας, εσείς, γιατί ώρες-ώρες, νοιώθετε μια μοναξιά ατελείωτη? Όμως όχι,. Μέχρι να τελειώσω εγώ τις μα…κίες που σας γράφω, εσείς θα κοιτάξετε τον καταγάλανο φθινοπωρινό ουρανό και θα αφεθείτε σε εκείνον τον έρωτα που σας περιτριγυρίζει εδώ και καιρό και…αντίο μοναξιά…

Ψάρια

Δεν υπάρχει πιο δυνατό ένστικτο από αυτό της καρδιάς και ο Ιχθύς ξέρει να χρησιμοποιεί πολύ καλά. Μιλάτε με την καρδιά σας. Σας ακούνε? Μπααα, κουφοί είναι όλοι τους!!! Δεν ζητάς πολλά Ψαράκι μου αυτό το μήνα. Μόνο λίγη ξεκούραση, λίγη διασκέδαση, λίγα χρήματα, λίγη προσοχή, λίγη επιβεβαίωση και λίιιιγο παραπάνω έρωτα…Δεν θέλεις τίποτα,…σχεδόν!! Τι περιμένεις λοιπόν? κάνε κάτι, αγωνίσου, ζήτησε, απαίτησε, διεκδίκησε…Αν περιμένεις, το μόνο που συμβαίνει είναι…να γερνάς!!!

Παράξενοι

Εσείς θέλετε την ησυχία σας, αλλά δεν σας αφήνουν. Φταίνε οι αργόστροφοι που σας περιτριγυρίζου, φταίει η κρίση, φταίει ο Τσίπρας,  φταίει ο υπεύθυνος του site(ο Νίκος ντέ!), φταίνε τα “κατσικάκια” που έχετε στο σβέρκο σας…και είναι πολλά!! Μήπως… να κάναμε  αγιασμό?

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια