Back to top
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2013 στις 5:16μμ | Κατηγορία: Ζώδια | argy
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί

Με κέφια ξεκινάτε το μήνα και με κέφια τον τελειώνετε. Μήνας δημιουργικότητας και έρωτα ο Οκτώβρης. Η δημιουργικότητά σας μπορεί να δημιουργήσει αντιζηλίες, γι αυτό, αν έχετε κρύψει άσσους στο μανίκι σας, είναι καιρός να τους παρουσιάσετε, για να αποφύγετε τις τρικλοποδιές (είπαμε να αποφύγετε τις τρικλοποδιές, δεν χρειάζεται να τους κόψετε τα πόδια!).Με βλέμμα που μαγνητίζει και υπόσχεται πολλά, σίγουρα ο ερωτικός σας τομέας θα είναι υπέροχος αυτό το μήνα!!

Ταύροι

Αξιαγάπητοι Ταύροι μου, καιρός είναι να ξεβολευτείτε και να βγείτε από την ησυχία σας, γιατί ο Οκτώβρης σας θέλει υπερ-κινητικούς για να τα προλάβετε όλα. Αυτή η ανάδρομη Αφροδίτη φταίει!. Όμως ο Ερμής, έχει διαφωνίες με την Αφροδίτη και σας υποστηρίζει. Σας δίνει και σιγουριά, και όοοοσο χρόνο θέλετε για να κάνετε τις δουλειές σας…με το ραχάτι σας. Όμως επειδή δεν έχω εμπιστοσύνη, ούτε στην Αφροδίτη, ούτε στον Ερμή (πάντως με αυτούς τους δύο εκεί πάνω…κάτι παίζει), προτείνω να ξεκινήστε από τώρα γιατί ο νόμος του Μέρφυ λέει ότι, τα πάντα διαρκούν περισσότερο χρόνο από όσο νομίζεις…

Δίδυμοι

Ένα χρώμα θα σας απασχολήσει αυτό το μήνα και θα είναι το…χρώμα του χρήματος (αλήθεια, έχετε πιάσει ποτέ στα χέρια σας  πεντακοσάευρω?) Δεν θα ασχοληθείτε με τίποτα άλλο και θα κοιτάτε τη δουλειά σας (βέβαια, θα ρίχνετε και καμιά ματιά στη δουλειά του γείτονα), με σκοπό να γεμίσει η τσέπη σας. Και επειδή είσαστε και πονηρά άτομα και μεγάλα λαμόγια, θα προτιμήσετε την  ομαδική εργασία, γιατί έτσι θα έχετε την δυνατότητα να φορτώσετε όλη τη δουλειά  στους άλλους, και σε τυχόν λάθη…να τους ρίξετε και την ευθύνη!!

Καρκίνοι

Ιδιαίτερα ευνοϊκός θα είναι ο Οκτώβρης, για σας Καρκινάκια μου, και η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλή. Θα περάσετε καλά…με όλη τη σημασία της λέξης!! Θα κάνετε πράγματα που θα ευχαριστούν εσάς, και μόνο εσάς. Σταθερότητα υπάρχει και στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις καλές ευκαιρίες (ειδικά στα ερωτικά), που θα σας δοθούν. Άϊντε, γιατί από τον άλλο μήνα, δεν θα είμαι τόσο καλή μαζί σας…

Λέοντες

Λιονταράκια μου, τι να σας πω! Επαγγελματικά είσαστε στα ύψη, ερωτικά είσαστε στα πατώματα (ευκαιρία να τους ρίξετε κι ένα σφουγγάρισμα… βρωμάνε!)  Είναι, βρε παιδί μου, και δύσκολοι οι καιροί, και δεν μπορώ να σας συστήσω να κάνετε ένα shoppingtherapy…έτσι…για να σας περάσει η σκασίλα…Γι αυτό, αφού, έτσι κι αλλιώς, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα άλλο, σας συστήνω να κάνετε υπομονή, που είναι και ανέξοδη…Γενικά χαρούμενος θα είναι ο Οκτώβρης για σας, με ευχάριστα γεγονότα και ευχάριστες παρέες.

Παρθένοι

Δικό σου μου, δικό μου σου, δικό μας…Κάποιοι ξεπερνάνε τα όρια και μπουρδουκλώνουν, τα μου με τα σου και τα μας? Ξεχνάνε ότι ο Παρθένος, μπερδεμένα πράγματα δε θέλει. Μήνας οριοθέτησης σχέσεων και συγχρόνως πολύ  ξεκούραστος και ευχάριστος θα είναι ο Οκτώβρης για σας (αυτό, επειδή το Σεπτέμβρη, σας είχα και καθόσαστε σε αναμμένα κάρβουνα!!) Τα οικονομικά σας καλά. Οι εργαζόμενοι θα έχουν επιτυχίες επαγγελματικές και οι συνταξιούχοι μην ανησυχούν,δεν θα γίνουν περικοπές αυτό το μήνα. Στα ερωτικά σας, πέστε επιτέλους το ρημάδι το σ΄ αγαπώ…δεν θα στραμπουλήξει η γλώσσα σας…!!

Ζυγοί

Αυτό το μήνα, δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα…εκτός από κάποια νευράκια που θάχετε, από μόνοι σας, χωρίς να σας φταίει τίποτα (σας καβαλάνε ώρες-ώρες τα κατσικάκια σας!). Θέλω πολύ να δω Ζυγό με νεύρα!!. Ευχάριστα θα περάσετε, όμως προβληματίζεστε, αν κάποιες επαγγελματικές κινήσεις που σκέφτεστε να κάνετε είναι σωστές ή λάθος. Τι βασανίζεστε αφού τα λάθη μας τα βλέπουμε όταν τα έχουμε ήδη κάνει?  Άλλωστε, δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις πόσο βαθιά είναι μια λακούβα…αν δεν πέσεις μέσα!!

Σκορπιοί

Πολύ ήρεμους σας βλέπω και αγχώνομαι…τι στο καλό σχεδιάζετε??? Δεν είσαστε ήρεμοι, ούτε εύκολοι άνθρωποι. Δεν σας συγκινούν και δεν επιδιώκετε τα εύκολα, και όταν είναι εύκολα…μια τρικυμία την προκαλείτε!! Εύκολος και ευχάριστος θα είναι ο μήνας, με χαρούμενα νέα και ήρεμες καταστάσεις. Μικρή η βελτίωση των οικονομικών σας και των επαγγελματικών σας υποθέσεων. Για τα ερωτικά σας μην ανησυχείτε, όλο και κάποιο πρόσωπο είναι ερωτευμένο μαζί σας…τόσοι ανώμαλοι κυκλοφορούν εκεί έξω!!!

Τοξότες

Φιλαράκια μου, ευχάριστος θα είναι ο μήνας…υπό προϋποθέσεις! Πρώτον, θα τελειώσετε τις δουλειές σας και θα πάρετε αύξηση…άμα δε χαζολογάτε από δω κι από κει!. Δεύτερον, θα γλυτώσετε το οικογενειακό ξύλο…άμα χωνέψετε, ότι το καλοκαίρι τελείωσε! Τρίτον, θα γεμίσει το κρεβατάκι σας από κόσμο…άμα, όταν λέτε γλυκόλογα, συγχρόνως δεν πετάτε τις γνωστές σας χοντράδες!! Όμως ότι και να κάνετε, όπως και να το κάνετε, στο τέλος θα έχετε επιτυχίες. Άλλωστε το μεγαλύτερο ψάρι, το πιάνει πάντα ο άσχετος ψαράς…

Αιγόκεροι

Μήνας ψαξίματος ο Οκτώβρης για σας αγαπημένοι μου και μήνας υψηλών στόχων. Άλλος ψάχνει για δουλειά, άλλος ψάχνει για δανεικά, άλλος ψάχνει τα κανάλια της τηλεόρασης, και άλλος ψάχνει και ψάχνεται γενικώς, με υψηλούς στόχους πάντα!! Και ο Αιγόκερως πάντα βρίσκει και πετυχαίνει αυτό που θέλει…ασχέτως αν αργεί λίγο!! Καλά θα περάσετε και ευχάριστες ειδήσεις θα ακούσετε. Και…ναι Αιγόκερε, για σένα τα γράφω, κι αν δεν σ΄ αρέσουν, πάρε χαρτί και μολύβι και γράψε τα μόνος σου!! Θα δεις ότι η αστρολογία  είναι δύσκολο πράγμα…δεν είναι Φυσική, ούτε Χημεία…

Υδροχόοι

Σωστό και  πάθος ή πάθος και λάθος? με ευθύνες ή χωρίς? για τον εαυτό σου ή για τους άλλους?  Πολλά τα ερωτήματα και…άϊντε να βρεις άκρη! Μην ανησυχείς Υδροχόε μου, θα σε βοηθήσει ο Κρόνος να ξεμπερδευτείς. Κοιτάς (έστω για μια φορά) τον εαυτό σου, ζεις το πάθος-σωστό ή λάθος, και σκασίλες σου (προς το παρόν) για τις ευθύνες! Και ένα παράξενο πράγμα βρε παιδί μου, όλοι κρατάνε στο κεφάλι τους (το κούφιο), αρχείο με τις λανθασμένες αποφάσεις που έχεις πάρει…κάτι σαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές καταγραφής των λαθών σου.. Βρε, δεν πάνε να γ… να γιατρευτούνε όλοι τους!!!

Ψάρια

Όμορφος θα είναι ο Οκτώβρης, αλλά, αν σκέφτεστε να κάνετε κάτι πονηρό, ξεχάστε το! Πρώτον γιατί δεν σας ευνοεί ο ανάδρομος Ερμής και δεύτερον γιατί είσαστε τόσο απονήρευτα άτομα που…θα προδοθείτε από μόνοι σας!!! (Ευτυχώς που η αστρολόγος σας δεν Σκορπιός, γιατί θα σας έλεγε…ηλίθια άτομα!!) Επίσης, πάνω που θα λέει να στρώσει η κατάσταση στα οικονομικά σας, όλο και κάποια απρόοπτα έξοδα θα σας τυχαίνουν και…πάλι άδεια η τσέπη!!. Θα νοιώθετε  όπως, όταν την στιγμή που πας να βάλεις το κλειδί στην κλειδαριά της πόρτας, σβήνει το φως του διαδρόμου…ή κάπως έτσι!!

Παράξενοι

Πολυαγαπημένα μου, παράξενα πλασματάκια (τσ, τσ,τσ, μέλι στάζω!) επειδή δεν θέλω να σας έχω κάθε μήνα στη γκρίνια, σας λέω ότι θα περάσετε έναν ήρεμο και ευχάριστο Οκτώβρη. Ευχαριστημένοι?

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια