Back to top
Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου, 2013 στις 9:41πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί (21/3-20/4)

Κυβερνήτης ο Άρης

Αγαπημένα μου Κριαράκια, ο γιορτινός Δεκέμβρης, θα σας φερθεί πολύ γλυκά. Με το μάτι που κοίταξα τα αστέρια (με τα δεξί, το αλλοίθωρο), είδα ότι ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη και κατευθείαν γίνονται για σας όλα πιο εύκολα!! Θα νοιώθετε δυνατοί και κάθε κρυφή σας επιθυμία θα ικανοποιείται! Τόσο καλά! Μόνο να προσέξετε στα ερωτικά σας. Καθίστε φρόνιμα, μην λοξοκοιτάτε από δω κι από κει και μην κάνετε του κεφαλιού σας. Σβήστε τα πονηρά μηνύματα που σας έρχονται, προσέξτε που στέλνετε εσείς τα πονηρά μηνύματα, και γενικώς προσέξτε…για να γλυτώσετε εσείς το ξύλο, και το ταίρι σας το κρατητήριο…!!

Ταύροι (21/4-20/5)

Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Αυτό που δεν αντέχει ο Ταύρος, είναι το ψέμα (πολλά δεν αντέχει, αλλά δεν είναι της ώρας). Που στην ευχή ξεπετάγονται, τόσοι τριγύρω σας, που σας τα “ξεφουρνίζουν” και επιμένουν ότι σας λένε αλήθεια, ούτε που το καταλαβαίνετε!!  Η κρίση φταίει!! Βρε Ταυράκια μου, για το ψέμα και την αλήθεια εδώ και αιώνες, διαφωνούν η Επιστήμη με την Θρησκεία, εσείς θα βγάλετε άκρη χρονιάρες μέρες? Για αυτό το μήνα, ξεχάστε τους, και ασχοληθείτε με την άκρως ερωτική διάθεση, που σας παρέχει απλόχερα ο Δεκέμβρης. Ανοίξτε την αγκαλιά σας, που είναι μεγάλη, σίγουρη και ζεστή, βάλτε μέσα αυτούς που αγαπάτε και να είστε σίγουροι, ότι θα περάσετε τις καλύτερες γιορτές!

Δίδυμοι (22/5-21/6)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Αγαπημένα μας Διδυμάκια, που νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα, σπάτε τα δικά μας νεύρα, που…τα ξέρουμε όλα!! Μήνας τρεξίματος και ευχάριστων εξόδων ο Δεκέμβρης και…άϊντε να τα προλάβεις!. Όμως ο ένας Δίδυμος θα συμμαχήσει με τον άλλον (έχει μυαλό ο Δίδυμος!), θα μοιράσετε τις δουλειές, και θα τα προλάβετε όλα (δίκαια ε? χωρίς να ρίξει ο ένας τον άλλον!). Αισιόδοξους σας βρίσκει ο Δεκέμβρης, που θα είναι ευχάριστος, με πολλές χαρές οικογενειακές και επαγγελματικές. Κοιτάτε το μέλλον και βλέπετε νέους έρωτες, νέες ξανά-επανα-ξανα-συνδέσεις (έχουμε να λέμε οι αστρολόγοι για την σταθερότητά σας), νέες συναντήσεις και νέες φιλίες. Επ, επ!! εγώ είμαι η αστρολόγος σας και εγώ θα σας πω τι βλέπετε! Την τύφλα σας βλέπετε…!!!

Καρκίνοι (22/6-22/7)

Κυβερνήτης η Σελήνη

Παραπονιάρικά μου, σας αρέσει να χαζολογάτε κοιτώντας πράγματα που φυλάτε από το παρελθόν, να χουζουρεύετε στον  καναπέ σας και να βλέπετε τον Σουλεϊμάν το μεγαλοπρεπή και γενικώς να κάθεστε στο σπιτάκι σας. Ξεκαλουπώστε!! Η διέλευση του ήλιου στον Τοξότη (πσσσς! που τα βρίσκω η άτιμη!!), σας προσθέτει κίνηση, ανεμελιά και διασκέδαση για να περάσετε όμορφα τον γιορταστικό Δεκέμβρη! Όσο για τις φοβίες και τις ανασφάλειες που έχετε, αντί να τις πνίξετε μέσα σας, αυτό το μήνα, θα προτιμήσετε να τις ρίξετε σε ένα ποτάμι να πνιγούν. Και της Αράπισσας το ρέμα καλό είναι, κατεβάζει τώρα το χειμώνα! Όσοι δεν το γνωρίζετε, ρωτήστε να σας ενημερώσει ο υπεύθυνος του site (ο Νίκος ντε!), που είναι Βλαχερναίος. Μετά τις εκλογές όμως, τώρα μαζεύει ψήφους…Έχει κέφια η αστρολόγος!!

Λέοντες (23/7-22/8)

Κυβερνήτης ο Ήλιος

Όταν ένα Λιοντάρι, συγκεντρώσει τις ικανότητές του, τα ταλέντα του, και τη θέλησή του, κάνει τα αδύνατα δυνατά (θα βάλει βέβαια και τους υπηκόους του να δουλέψουν για αυτόν!) Επαγγελματικά, οικογενειακά, κοινωνικά, όλα καλά και οι γιορτές, σας προσθέτουν περισσότερη λάμψη, που σας κάνει περιζήτητους. Ερωτικά έχετε βραχυκυκλώσει (είναι μόνιμη η κατάστασή σας, να το προσέξετε αυτό!), με άτομο που θέλετε να κρατήσετε και είναι “δοσμένο αλλού” και με άτομο που σας θέλει, αλλά εσείς θέλετε το άτομο που είναι “δοσμένο αλλού” (μπάαααχαλο δηλαδή!!). Κι εγώ αναρωτιέμαι, υπάρχει άτομο που ενώ το θέλει ο…αυτοκράτορας, αυτό να είναι “δοσμένο αλλού”? Μην τρελαθούμε τώρα…!! Αφιερωμένο….

Παρθένοι (23/8-22/9)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Και πληρώνεις στην ΔΕΗ, και δεν έχεις ρεύμα!! Τ΄ ακούς Παρθένε, κι αν δεν με πιστεύεις, ρώτα τον Σύλλογο των Απανταχού Βλαχερναίων, που το έπαθε!!  Προσέξτε αυτό τον μήνα, γιατί οι άλλοι θα χρωστάνε, εσείς θα καλείστε να τα πληρώσετε!!. Όμως, το πέρασμα του Ήλιου στον Τοξότη θα σας επηρεάσει θετικά, θα σας προφυλάξει από κακοτοπιές και θα έχετε επιτυχία σε ότι κάνετε. Η τσέπη σας θα είναι γεμάτη και η κοινωνική ζωή σας πολύ καλή. Στα ερωτικά, θα είναι τόσες πολλές οι επιτυχίες σας, οι προτάσεις θα πέφτουν βροχή, και σας προτείνω, να κλωνοποιήσετε τον εαυτό σας για να στέλνετε από έναν εαυτό σας σε κάθε περίπτωση…για να τους ευχαριστήσετε όλους!!! (Πςςςςς! κέντησα πάλι!!)

Ζυγοί (23/9-23/10)

Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Καλοζυγισμένε Ζυγέ μου, και μόνο με τη σκέψη, να τα βροντήξεις όλα κάτω για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα (καθημερινή, επαγγελματική…ή και ερωτική), να απομακρυνθείς από τα λογιών-λογιών προβλήματα που ξεφυτρώνουν σαν…τα βλίτα, και να ασχοληθείς με κάποιο ταξιδάκι που ονειρεύεσαι εδώ και καιρό, έχεις ήδη ηρεμήσει!! Και έρχεται ο Δίας στον Τοξότη να σου κάνει τα χατίρια!! Κοιτάζεσαι στον καθρέφτη, λες στον εαυτό σου «φτου σου ομορφιά μου» και βγαίνεις έξω για να κάνεις νέες φιλίες, να ασχοληθείς με πράγματα που σου αρέσουν και να απολαύσεις οτιδήποτε καλό σου δώσει αυτός ο μήνας, Μέσα στα καλά του μήνα χωράει και ο έρωτας, για να περνάει ευχάριστα ο καιρός…!

Σκορπιοί (24/10-22/11)

 Κυβερνήτης ο Άρης και ο Πλούτωνας

Σας βάζουμε εύκολα, τα κάνετε δύσκολα, σας βάζουμε δύσκολα, τα περι-περι-πλέκετε!! Σκορπάκια μου, παιδεύετε πολύ κόσμο και δικαίως σας τάχουν μαζεμένα!!. Μην ανησυχείτε όμως, διότι έρχεται ο πλανήτης σας, ο σκοτεινός Πλούτωνας και…τους τα απλώνει!! Με το πάθος το συναισθημάτων σας και τη δύναμη του χαρακτήρα σας, θα επηρεάσετε τους άλλους (θα τους υπνωτίσετε!), θα γίνουν όλα όπως εσείς τα θέλετε και έτσι θα περάσετε έναν πολύ όμορφο μήνα! Στα ερωτικά σας όμως, προβλέπω πολλούς καυγάδες με το ταίρι σας. Βρε πουλάκια μου, αν ο καυγάς δεν τελειώνει με ένα καλό κρεβάτι, δεν βλέπω τον λόγο να ξεκινήσει!!! Κακόμοιραααα, τι θα κάνατε χωρίς  τις προβλέψεις μου

Τοξότες (23/11-21/12)

 Κυβερνήτης ο Δίας

Φιλαράκια μου, πάνω από το όμορφο κεφαλάκι σας, σας έχουν κρεμάσει ένα σακούλι με ευθύνες (σάκος τεράστιος είναι, αλλά τέλος πάντων!). Θεέ μου! αυτό για έναν Τοξότη είναι Δαμόκλεια σπάθη!! Μην ανησυχείτε, γιατί ο Ερμής που είναι ορθόδρομος, θα συνεννοηθεί με τον Άγιο Βασίλη και θα αλλάξουν αυτό το σακούλι, με ένα άλλο, που θα είναι γεμάτο δώρα!! Στα ερωτικά σας, είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα (και δεν μπορώ να σας βοηθήσω βρε παιδί μου!) αλλά όλο κάτι θα γίνεται και οι δυσκολίες θα εξαφανίζονται. Τώρα…αν σας έρθει κανένα τασάκι στα μούτρα, δεν είναι ότι δεν σας θέλει το πρόσωπο, ούτε ότι έχει μπλέξει αλλού, ούτε ότι του έχετε σπάσει τα νεύρα, απλά…θέλει να σας ρίξει στάχτη στα μάτια!! (ρε που το διάβασα και μάρεσε!)

Αιγόκεροι (22/12-20/1)

Κυβερνήτης ο Κρόνος

Αυτό το μήνα, έχετε τόσα ανάμεικτα και μπερδεμένα συναισθήματα (ούτε οι Ιχθύς έτσι!), που είναι αστρολογικά περίεργο, πώς μπορεί να συμβεί αυτό σε έναν Αιγόκερω! Κι όμως μπορεί!! Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη φταίει!! Επηρεάζει τις σχέσεις σας με τους υπόλοιπους ανθρώπους γύρω σας. Πάνω που πάτε να κλείσετε τις εκκρεμότητες για να ηρεμήσετε, αυτές αναβάλλονται. Όμως ερωτικά, σας βοηθάει να γνωρίσετε ένα άτομο όπως ακριβώς το θέλετε και τη στιγμή που το θέλετε. Πάντως, αυτό, με τα ανάμεικτα συναισθήματά σας, μεθαύριο  που έχουμε παγκόσμιο συνέδριο εμείς οι αστρολόγοι, προτείνω να έρθετε για να τα αναλύσουμε διεξοδικά! Αλήθεια σας λέω!!  Καλάαα θα σοβαρευτώ καμιά μέρα και δεν θα το πιστεύετε…!!

Υδροχόοι (21/1-19/2)

Κυβερνήτης ο Κρόνος και ο Ουρανός

Μια φίλη, μου είπε ότι σαν Υδροχόος, το προτέρημά της είναι η ελευθερία και το μειονέκτημά της είναι η…ελευθερία!! Και από πότε, ρε συ Βάνια, η ελευθερία έγινε μειονέκτημα, μου λες? Όλοι πρέπει να είναι ελεύθεροι, αλλά οι Υδροχόοι, γεννήθηκαν ελεύθεροι για να πάνε τον κόσμο ένα βήμα μπροστά, οι άλλοι…τσιμουδιά (είδες? δεν είπα το σκασμό!!) Σε γενικές γραμμές ευχάριστος θα είναι ο μήνας για σας Υδροχόοι μου, αλλά δεν θα λείψουν τα προβλήματα επικοινωνίας. Θα υπάρχουν στιγμές που θα νοιώθετε σαν Αμερικάνος στην Κίνα! Εν τω μεταξύ ο Ήλιος στον Τοξότη σας κάνει πολύ σπάταλους, γι αυτό προτείνω, να κάψετε τις πιστωτικές σας κάρτες και να δώσετε τον κουμπαρά σας σε έναν Αιγόκερω, να σας τον φυλάξει,  μέχρι να βγει ο μήνας!! Όχι σε Ζυγό, ούτε σε Λέοντα…!!

Ψάρια (20/2-20/3)

Κυβερνήτης ο Δίας και ο Ποσειδώνας

Ένας Ιχθύς, ξέρει, ότι συχνά η πιο δυνατή κραυγή είναι η σιωπή, ότι πάντα υπάρχει μια αλήθεια πίσω από το «αστειευόμουν», γνώση πίσω από το «δεν ξέρω», συναίσθημα πίσω από το «δεν με νοιάζει» και πόνος πίσω από το «είμαι εντάξει». Οι άλλοι όμως,  το ξέρουν? Δεν ξέρω, δεν με νοιάζει, είμαι εντάξει, τους λες και οι άλλοι τα…”χάφτουν”!! Μετά παραπονιέσαι ότι δεν σε καταλαβαίνουν!!  Εγώ όμως θα συγκεντρωθώ σε ένα θέμα που σε καίει. Στα αισθηματικά σου! Ακούς φωνές μέσα σου,  που σου λένε ότι ο μεγάλος έρωτας που περιμένεις, είναι έξω από την πόρτα σου ( η Ιωάννα της Λωραίνης άκουγε φωνές και είδατε τι έπαθε!!). Τα αστέρια λένε, ότι αυτές οι φωνές είναι το ένστικτό σου και ότι πράγματι θα συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα, έξω από την πόρτα σου, έξω από την πόρτα της γειτόνισσας,  τέλος πάντων,  έξω από κάποια πόρτα…

Παράξενοι (εκτός/χρόνου-εκτός/τόπου)

Ακυβέρνητοι, με Νεύρα και Γκρίνια!

Τρόϊκα, τέλη κυκλοφορίας, χαράτσια, αύξηση της ΔΕΗ, ανευθυνότητα, ασχετοσύνη παντού. Και μετά, όλοι τα βάζουν μαζί σας και λένε ότι φταίτε που έχετε νεύρα. Για αυτούς που σας τα δημιουργούν, ούτε λόγος…!! Κακόμοιραααα, τι θα κάνατε χωρίς  εμένα!!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια