Back to top
Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, 2014 στις 10:47μμ | Κατηγορία: Αστυνομικά | Ν.Δ.Κ.
Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένων στην Κανδήλα.

Εξιχνιάστηκε ένοπλη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένων στην Αρκαδία για την οποία κατηγορούνται τρεις ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει ακόμη τρία άτομα. Οι δύο  από αυτούς είναι ήδη κρατούμενοι στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου, για υποθέσεις ληστειών.

Αναλυτικά:

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από πολύμηνη και εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, ένοπλη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένων ημεδαπών, που είχε γίνει την 18.1.2013 στην Κανδήλα Αρκαδίας.
Για την υπόθεση αυτή, κατηγορούνται τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 22, 30 και 37 ετών και ένας (1) 50χρονος αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας, των σωματικών βλαβών και της παράβασης της Νομοθεσίας για τα όπλα, η οποία περιλαμβάνει ακόμα τρία άτομα. Ο 22χρονος και ο 37χρονος, είναι ήδη κρατούμενοι στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου, για υποθέσεις ληστειών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση και διασταύρωση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, την 18.1.2013 πρώτες πρωινές ώρες, στην Κανδήλα Αρκαδίας, αφού μπήκαν σε οικία ζεύγους ηλικιωμένων ημεδαπών, στην οποία διέμενε και μία 65χρονη, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, με την απειλή όπλων και χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρήματα και διάφορα αντικείμενα.
Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε άμεσα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ ο 50χρονος συνελήφθη, καθώς όπως προέκυψε διέμενε παράνομα στην χώρα. Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για  την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

πηγή:www.arcadiaportal.gr

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια