Back to top
Τρίτη, 8 Απριλίου, 2014 στις 4:56μμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί (21/3-20/4)

Κυβερνήτης ο Άρης

Σπιρτόζικοι Κριοί μου, είδα ότι τούτο τον Απρίλη, θα περάσετε τέλεια. Τέρμα η στασιμότητα, η ρουτίνα, οι άσχετοι οδηγοί στα δίπλα αυτοκίνητα, οι συνάδελφοι που τεμπελοσκυλιάζουν και σεις τραβάτε…ότι τραβάτε,…είδα όμορφες υπάρξεις να κάνουν ουρά και να σας υπόσχονται πολλά, είδα τους Γερμανούς να πεινάνε και να μας ζητάνε δανεικά…και τι δεν είδα!!!… και μετά … ζντούπ!!…έπεσα από το κρεβάτι και…ξύπνησα!!

Ταύροι (21/4-20/5)

Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Για σας ξεροκέφαλα πλασματάκια μου, ο Απρίλης θα είναι ο μήνας της μνήμης και της σκέψης!! Θα θυμηθείτε και θα σας θυμηθούν!  Θα σας θυμηθούν παλιές φιλίες που…τις είχατε χεσμ..νες, θα σκεφτείτε την κρίση και τους κυβερνώντες μας που μας έχουν χεσμ…νους,  θα θυμηθείτε στο ξεχασμένο ντουλάπι την υγεία σας και τη σωστή διατροφή που είχε πιάσει σκόνη και την είχατε χεσμ…νη!! Σε καλό δρόμο είσαστε!! Κάποιος είχε πει: ότι θυμάμαι χαίρομαι και…ενίοτε λυπάμαι που το θυμήθηκα!!  Άριστα τα οικονομικά σας, άψογη η υγεία σας και υπέροχα τα ερωτικά σας (νόμιμα και παράνομα!!)!

Δίδυμοι (22/5-21/6)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Κάποιος αγρότης είχε πεί: κρατήστε μακριά τα κουνάβια και τους τραπεζίτες. Και τους Δίδυμους, συμπληρώνω εγώ! Πονηροί Δίδυμοί μου, με ανανεωμένη διάθεση και λίγο καλύτερα τα οικονομικά σας,  λίγο καλύτερα τα κοινωνικά σας, λίγο καλύτερα τα ερωτικά σας, θα πηδήξετε τα εμπόδια που θα σας παρουσιαστούν (κυριολεκτικά και μεταφορικά) Η διάθεσή σας θα είναι καλή, αφού πρώτα θα έχετε κουρελιάσει τη δική μας!! Πιο σκεπτικιστές και με την υπομονή που δεν έχετε, θα πάρετε τις ασήμαντες αποφάσεις σας, που θα τις νομίζετε και σοβαρές…, τρομάρα σας…!!

Καρκίνοι (22/6-22/7)

Κυβερνήτης η Σελήνη

Στις 15 Απρίλη έχουμε πανσέληνο. Προβλέπω ότι, όλοι οι Καρκίνοι θα ξενυχτήσουν στα μπαλκόνια με δακρύβρεχτες αναμνήσεις και αναστεναγμούς!! Ρομαντικά και χαλαρά θα περάσετε αυτόν τον μήνα, με τα προσωπικά σας, να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας. Με λίγα λόγια θα κοιτάξετε πού θα διασκεδάσετε, πώς θα καλοπεράσετε, πού και πώς θα λουφάρετε (λαμόγια!!!) Η ανάγκη σας για συντροφικότητα θα είναι μεγάλη σε βαθμό που όσοι είστε μόνοι ή νοιώθετε μόνοι μέσα στην σχέση, θα κάνετε επιλογές…έτσι απλά για να είστε σε σχέση. Καλά τώρα, είναι λογική ενός Καρκίνου αυτή? Για σοβαρευτείτε λέω εγώ…

Λέοντες (23/7-22/8)

Κυβερνήτης ο Ήλιος

Λιονταράκι μου, ζόρικα τα πράγματα, με πολλή δουλειά και κούραση, μέχρι το Πάσχα. Και θα μου πεις: καλά αστρολόγε μου, μέχρι το Πάσχα εγώ τι κάνω? Ότι κάνω κι εγώ! υπομονή παιδί μου, υπομονή!! Μετά, θα έχεις καλές ευκαιρίες για ξεκούραση, διασκέδαση και νέες γνωριμίες. Αν θες τα οικονομικά σου να είναι καλά, άσε την αξιοπρέπεια στην άκρη, βγάλε τον πονηρό, καχύποπτο και ύπουλο εαυτό σου στη επιφάνεια, για να κατατροπώσεις αυτούς που θέλουν να σου φορτώσουν τα λάθη τους. Ξέρεις ποιος είσαι και ξέρεις τι θέλεις. Και τα ερωτικά σου καλά θα είναι.

Παρθένοι (23/8-22/9)

Εργατικέ και απαραίτητε Παρθένε μου, κρίμα δεν είναι να χαλάς την ηρεμία σου, σε παρεξηγήσεις με την οικογένεια για τα οικονομικά, ε? Κι αυτοί βρε παιδί μου, όλο με το χέρι απλωμένο είναι, δώσε μου και δώσε μου!!  Όταν ζητάνε από τον Παρθένο να βάλει το χέρι στην τσέπη, είναι…είναι σαν να του δίνουν μια μαχαιριά κατάστηθα!! Αααχ!! έχεις την κρίση, έχεις τον Ερμή ανάδρομο, έχεις προβλήματα  στα ερωτικά (νόμιμα και παράνομα), έχεις και την αστρολόγο, που σου γράφει μαλ…κίες!! Άντε να ηρεμήσεις μετά!! Μα, ελάτε τώρα, σας πειράζω, πολύ όμορφα θα περάσετε τον Απρίλη!!

Ζυγοί (23/9-23/10)

Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Όμορφέ μου Ζυγέ, ο Απρίλης σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις μς πρωταγωνιστή τον έρωτα. Η αμφιταλάντευση στις αποφάσεις σου, δεν έχει θέση στο μήνα αυτό. Θα σταματήσεις να μιλάς με τη σιωπή σου. Ξεκινάς από τώρα να λες αυτό που νοιώθεις και να ζητάς αυτό που πραγματικά επιθυμείς και που χρειάζεσαι. Κάποιος θα σε ακούσει και θα σου κάνει τα χατήρια! Στα ερωτικά σας τον βρίσκετε μόνοι σας το δρόμο, δεν σας χρειάζονται τα άστρα…το κατέχετε το άθλημα!! Μη χαζεύεις…ξεκίνα…

Σκορπιοί (24/10-22/11)

 Κυβερνήτης ο Άρης και ο Πλούτωνας

Πολυμήχανε Σκορπιέ μου, χαμήλωσε την ουρά με το κεντρί, η αστρολόγος σου, σου μιλάει!  Τα αστέρια, θέλουν να περάσεις έναν Απρίλη ξεκούραστο, με διασκέδαση, με ευχάριστες οικογενειακές γιορτές και χαλαρή διάθεση. Χωρίς εντάσεις, καυγάδες, κόντρες και λοιπά παιχνίδια εξουσίας (κρίιιιμα! και έχεις μια διαβολεμένη όρεξη για όλο το πακέτο!!). Τα οικονομικά σας, παραμένουν σταθερά, στα ίδια χάλια!. Ξέρω, περιμένετε με αγωνία τα ερωτικά. Υπέροχα θα είναι…σκέτη φωτιά!. Δεν μπορώ να γράψω δυσάρεστα για τα ερωτικά σας και να σας στεναχωρήσω…, σας έχω αδυναμία…

Τοξότες (23/11-21/12)

 Κυβερνήτης ο Δίας

Εκνευριστικά αισιόδοξοι Τοξότες μου, κάτι περιμένετε αλλά δεν έρχεται…άλλα ζητάτε από τις φιλίες σας και το σύντροφό σας (όσοι δεν είστε μπακούρια) και άλλα σας δίνουν…έρωτας στο παρασκήνιο δεν φαίνεται, …κουμπαράς άδειος,…πολλά θα γίνουν ερήμην σας,…στους 23 βαθμούς η θερμοκρασία…μπερδεμένα πράματα!! Προς έκλπηξη όλων μας, τούτο το μήνα εσείς θα είσαστε φρόνιμα παιδιά και θα το κερδίσετε το παριζάκι… (βρε, αν δεν μου τα σκάσουν χοντρά, μάρκα δεν γράφω!!) Επίσης, βρείτε τρόπους να διασκεδάσετε και θα αφήσετε τις ευθύνες, τα προβλήματα και το άγχος…στην ησυχία τους!!

Αιγόκεροι (22/12-20/1)

Κυβερνήτης ο Κρόνος

Αχ, καταραμένη κρίση!! Για να ξεχάσετε την ανέχειά σας, στείλτε το μυαλό σας ολιγοήμερες διακοπές, (αυτό πάει δωρεάν) και κρατήστε εδώ το κορμί σας (αυτό είναι πολυέξοδο)  Μεγάαααλη χαρά θα πάρετε!! Μη με ρωτάτε σε ποιο σημείο του σώματός σας, το αφήνω να το επιλέξετε εσείς!! .Εγώ πάντως, στην καρδιά σας εννοούσα!! Αν τα οικονομικά σας είναι στριμόκωλα, μην ζητήσετε δανεικά από πουθενά, βγάλτε τα πέρα μόνοι σας, Αν δεν μπορεί να λύσει το οικονομικό πρόβλημα ο Αιγόκερως, τότε κανένας δεν μπορεί…

Υδροχόοι (21/1-19/2)

Κυβερνήτης ο Κρόνος και ο Ουρανός

Ιδιόρρυθμοι και φιλελεύθεροι Νεροχύτες μου, αγαπησιάρης θα είναι για σας ο Απρίλης με επαγγελματική και οικογενειακή ηρεμία και τα ερωτικά σας πολύ…up (το δουλεύω το ξενικό!). Θα υπάρξουν κάποιοι προβληματισμοί για αλλαγές που θέλετε να κάνετε και δεν σας βγαίνουν. Θα υπάρξει και εκνευρισμός, με κάποιους συναδέλφους που σας το παίζουν εξυπνάκηδες, και με αδιάφορους συντρόφους που σας το παίζουν ωραίοι και σπάνε τα νεύρα! Με τον τρόπο σας, θα βάλετε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του! Μασάει ρε ο Υδροχόος??

Ψάρια (20/2-20/3)

Κυβερνήτης ο Δίας και ο Ποσειδώνας

Ψαράκια μου, πώς τα κάνετε, πώς τα φέρνετε, και μόλις πάνε να σας πιάσουν, ή ξεγλιστράτε μέσα από τα χέρια τους, ή μεταμορφώνεστε σε πιράνχας!! Αααα, ας προσέχουν!!! Μήνας ευκαιριών είναι ο  Απρίλης για εσάς, γι αυτό, ότι είναι να κάνετε, κάντε το!! Η πίεση στη δουλειά θα είναι αρκετή και στο βάθος του μυαλού σας (λέμε τώρα) μια φωνή θα σας λέει, ‘’ρε δεν πάνε να  μπιπ…μπιπ,’’…σιγά που  θα παρατήσω τη διασκέδαση και  τα ερωτικά μου για τη δουλειά!!! Τα αστέρια δεν έχουν ξεκάθαρη θέση επί του θέματος, αλλά, κάποιος είχε πει: αν ο πλούτος ήταν προϊόν εργασίας, ο πιο πλούσιος θα ήταν ο εργάτης!!

Παράξενοι (εκτός/χρόνου-εκτός/τόπου)

Ακυβέρνητοι, με Νεύρα και Γκρίνια!

Μονάκριβέ μου Παράξενε, πολλά τα διλλήματά σου και το μεγαλύτερο είναι η καθημερινότητά σου. Νέους στόχους, νέα σχέδια, νέες επιθυμίες…νέα μυαλά μήπως…?

 Καλό Πάσχα σε όοοοοολους!!!!

Σχόλια
  1. Αντωνια Καρραχαλιου
    11 Απριλίου, 2014

    Καλο πασχα!!! Καλη ανασταση σε ολους!!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια