Back to top
Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου, 2014 στις 8:46πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί (21/3-20/4)
Κυβερνήτης ο Άρης

Θαρραλέοι, γοητευτικοί, αυθόρμητοι, ερωτιάρηδες, ανεξάρτητοι, εγωκεντρικοί που…νομίζουν ότι είναι και οι πρώτοι. (Κατά τους σοβαρούς αστρολόγους, είναι ‘’και οι πρώτοι’’!!!) .
Οι ωραίοι έχουν χρέη και τα ξεπληρώνουν κιόλας!! Με φιλιά, με αγκαλιές, με ακάλυπτες επιταγές, με υποσχέσεις…με ότι έχουν πρόχειρο γενικώς!! Με ευχάριστες σκέψεις θα προσπαθήσετε να βγάλετε αυτό το μήνα και με ευχάριστες συζητήσεις. Κάποια προβλήματα στη δουλειά ή στο σπίτι, θα σας αναγκάσουν να βγείτε από τα ρουχα σας και να πείτε τα πείτε έξω από τα δόντια. Για φανταστείτε αν (λέω αν) και αυτοί “οι κάποιοι”, έχουν την ίδα αντίδραση με σας…?? Κακό αυτό, ε?

Ταύροι (21/4-20/5)
Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Λογικοί, δυνατοί, ειλικρινείς, υπομονετικοί, καλοφαγάδες, αγύριστα κεφάλια με…ψιλοτεμπελίτσες. Φορτωμένος μήνας ο Οκτώβρης, με ευχάριστες υποχρεώσεις και ευχάριστα τρεχάματα. Όμως εσείς ως κλασικοί του είδους, θα ξεκλέψετε χρόνο για μια μπυρίτσα ή ένα ουζάκι (με μεζέ πάντα!) και για έναν καφέ με παρεούλα!! Οι δεσμευμένοι θα περάσετε ευχάριστα και οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίεςι! Θα επιβάλετε τις απόψεις σας, και θα απαιτήσετε να συφωνήσουν όοοολοι οι άλλοι με το δίκιο σας (Μην τρελαθούμε τώρα… έχει ποτέ άδικο ο Ταύρος??!) Σε αυτούς που διαφωνούν θα δώσετε χρόνο να αλλάξουν άποψη ή τόπο κατοικίας…!!

Δίδυμοι (22/5-21/6)
Κυβερνήτης ο Ερμής

Δίδυμέ μου, ξέρεις ότι, για να φτιάξεις ομελέτα πρέπει να σπάσεις αυγά. Ναι αλλά, πρέπει να έχεις αυγά…!! Έξυπνοι, επικοινωνιακοί, ευέλικτοι, ετοιμόλογοι, άνετοι, νευρικοί, πονηροί, ασταθείς …μπερδεμένο μίγμα που “αλλαξοπιστίζει” εύκολα!!  Καλός θα είναι ο μήνας για σας, με μέτρια έως καλά τα οικονομικά σας. Και για τα ερωτικά σας θα είναι ένας καλός μήνας. Ξεκινάτε από την αρχή να χτίσετε τις σχέσεις σας, με καλές και γερές βάσεις… σαν αυτές των δίδυμων πύργων!!. Καλά, πλάκα κάνω. Αν ακολουθήσετε την καρδιά σας και τις επιθυμίες του συντρόφου σας, σίγουρα θα έχετε να διηγείστε καυτές ερωτικές ιστορίες, για όλο το χειμώνα…

Καρκίνοι (22/6-22/7)
Κυβερνήτης η Σελήνη

Ευαίσθητοι, με ήρεμη δύναμη, ρομαντικοί, σπιτόγατες, νοικοκύρηδες, παραπονιάρηδες και κλαψιάρηδες μαζί (στο ένα, το άλλο δώρο!!). Καρκίνε μου, όταν ανοίγεις την πόρτα της καρδιάς σου, πριν μπουν, να τους βάζεις να σκουπίζουν πρώτα τα πόδια τους. Μην ξαναλέμε τα ίδια!!  Ευχάριστος μήνας για σας ο Οκτώβρης με αλλαγές πολλές και χαρούμενες στη ζωή σας και στα επαγγελματικά σας. Νέες φιλίες, νέα ενδιαφέροντα, νέα δεδομένα! Δεν θα λείψουν βέβαια και οι δύσκολες καταστάσεις με συναδέλφους και με “κολλητούς” που την ηρεμία σας θα την εκλάβουν ως αδυναμία, αλλά εσείς θα δείξετε πείσμα, δυναμισμό, αυτοεκτίμηση. Αφιερωμένο στη Νίνα Περακάκη, σε όλες τις Νίνες, στη Βίκυ Χίου, σε όλες τις Βίκες, και σε όλους τους εθελοντές και… γενικώς σε όλους του Καρκίνους!!! Έτσι…για να σκάνε από τη ζήλεια τους τα άλλα ζώδια!!

Λέοντες (23/7-22/8)
Κυβερνήτης ο Ήλιος

Εδώ προτείνω να χειροκροτήσουμε!! Αισιόδοξοι, ανοιχτόκαρδοι, ρομαντικοί χαρισματικοί, υπερήφανοι, καλοί φίλοι, παθιασμένοι, λίιιιιιγο πεισματάρηδες και λίιιιιιγο εγωιστές. Λέοντα, θα περάσεις υπέροχα αν δεν σε απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σου. Μην αγχώνεσαι βρε κουτό, θα βελτιωθούν λίγο και θα τα βγάλεις πέρα. Εγώ στο λέω!! Όμως αν σε τρώει η τσέπη σου, είναι προτιμότερο να την ξύσεις μαζί με ένα άλλο σημείο του σώματός σου, παρά να πας για ψώνια!! Στα αισθηματικά σου, έμαθες ότι ο χειρότερος τρόπος για να σου λείπει κάποιος, είναι να κάθεσαι δίπλα του και να ξέρεις ότι δεν τον έχεις! Καλό το μάθημα που πήρες, άϊντε τώρα, κοίταξε τον εαυτό σου κα τη δουλειά σου. Ε μα πιά! Όλα η αστρολόγος σου θα στα λέει…

Παρθένοι (23/8-22/9)
Κυβερνήτης ο Ερμής

Έξυπνοι, ψύχραιμοι, ντροπαλοί, καλοί φίλοι, απαραίτητοι, γκρινιάρηδες!! Ντύνετε, στολίζετε, νοικοκυρεύετε! Συμμαζεύετε τα ασυμμάζευτα και βάζετε τάξη στην αταξία που υπάρχει στο σύμπαν! Αν δεν μου βάλει σε τάξη τα οικονομικά μου ένας Παρθένος, δεν πρόκειται να κάνω προκοπή! Παρακαλώ, οι Παρθένοι να επικοινωνήσουν μαζί μου!! Όμως Παρθένε μου, αυτό το μήνα κι εσύ, νομίζεις ότι όσο και να δουλεύεις τα οικονομικά σου δε λένε να στρώσουν, βλέπεις ότι όσο και να τρέχεις, δεν τα προλαβαίνεις όλα και νοιώθεις την ανάγκη να βρίσεις,…welcome to the club! Είμαστε πολλοί, χωράς κι εσύ!!! Όμως η Αφροδίτη που δεν την ενδιαφέρουν τα υλικά αγαθά, φροντίζει για τα ερωτικά σου και θέλει να παίρνουν φωτιά τα παπλωματάκια σου…

Ζυγοί (23/9-23/10)
Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Όμορφοι, ευγενικοί, εκλεπτυσμένοι, ισοροπημένοι, σκεπτικιστές, αναποφάσιστοι, άτομα που αρέσκονται στα…ξένα καλά και γλυκά… Είναι γλυκό το ποτό της αμαρτίας…ιστορίιιιιια μου, αμαρτίιιιιιια μου… Το έχω ακούσει σε κέντρο και είδα τριγύρω να παίρνουν φωτιά τα τραπέζια. Ζυγοί ήσαν οι πιό πολλοί!!! Με ευκολίες αλλά και αρκετές δυσκολίες θα βγάλετε τον Οκτώβρη. Η ζυγαριά σας από την φθινοπωρινή υγρασία ψιλοσκούριασε. Και πώς θα ζυγίσετε τις καταστάσεις για να αποφασίσετε? Μου λέτε? Μέχρι να φτιάξετε τη ζυγαριά σας, θα ακούσετε την αστρολόγο σας με την παλιά καλή συνταγή της γιαγιάς! να μην ασχοληθείτε με τίποτα σοβαρό, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την απραξία σας! και οι συζητήσεις σας να είναι γύρω από ένα και μοναδικό, σοβαρό και φλέγον θέμα που ενδιαφέρει πιο πολύ τους Ζυγούς… “από σεξ πως πάμε”?

Σκορπιοί (24/10-22/11)
Κυβερνήτης ο Άρης και ο Πλούτωνας

Μυστικιστές, εκδικητικοί, άκαμπτοι, ερημίτες (λέω να αλλάξω τόπο κατοικίας), φιλοσοφημένοι, τίμιοι, εργατικοί, ερωτικοί, παθιασμένοι (τώρα …λέω να μείνω). Ωωωω!! Τιμή μου Σκορπιέ, που, παρόλο που δεν με λαμβάνεις υπόψη σου, καταδέχεσαι να με διαβάσεις!! (είδες τι ωραία που έγραψα το “γραμμένη μ΄έχεις”!!).  Με χαμόγελα ικανοποίησης θα βγάλετε το μήνα και ότι θέλετε θα το πετύχετε, διότι, αν ο Σκορπιός θέλει κάτι, το πετυχαίνει μόνος του και το σύμπαν…απλά παρακολουθεί!! Στα ερωτικά σου θα σου πω κάτι του Δαλάϊ Λάμα: Ο Δάσκαλος δεν έκανε τέσσερα πράγματα. 1. Ποτέ δεν θεώρησε κάτι ως δεδομένο 2. Ποτέ δεν επέμεινε ότι κάτι ήταν βέβαιο 3. Ποτέ δεν ήταν ανυποχώρητος 4. Ποτέ δεν έδειξε εγωισμό. Με τα δύο τελευταία έχεις ένα θεματάκι… νομίζω??

Τοξότες (23/11-21/12)
Κυβερνήτης ο Δίας

Ανέμελοι, καλόκαρδοι, αδέξιοι, άγαρμποι, αισιόδοξοι που βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο, με λίγα λόγια…αλοιώτικα φρούτα!!! Ώπααα! Ωρέ νά ΄σαν τα νιάτα πουλί μου δυό φορέεεες, ξανά-ώπααα!! Παρακαλώ, κάποιος να εξηγήσει στον Τοξότη ότι πέρασε το καλοκαίρι, πάνε και τα πανηγύρια! Ενώ έχεις μιά τρελή διάθεση για βόλτες, έρωτα, διασκέδαση και φιλικές παρέες, έρχεται αυτή η δουλειά που είναι πολλή, είναι απαιτητική, και εσύ πρέπει να παραμερήσεις όλες τις απολαύσεις για να τα βγάλεις πέρα. Μη, μη, μη βρίζεις την αστρολόγο σου!! Τοξότη μου, να σου στείλω τσίχλες? όταν νευριάζεις, καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς…

Αιγόκεροι (22/12-20/1)
Κυβερνήτης ο Κρόνος

Σοβαροί, σίγουροι, ώριμοι, ευγενικοί, προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, ελαφρώς απαισιόδοξοι και … “με καβούρια στην τσέπη”!! Οι πράξεις μιλούν πιό δυνατά από τις λέξεις. Ναι αλλά, θέλουν και περιτύλιγμα με λίγες λεξούλες βρε Αιγόκερε!!! Αυτό τον Οκτώβρη θα προσπαθήσεις να συνδυάσεις την πολλή δουλειά με τα τον έρωτα. Μην το κάνεις αυτό. Στο λέω, δεν θα πετύχει. Όταν και αν και όποτε τελειώσεις τη δουλειά, (και με όλους τους χρονικούς συνδέσμους) θα πας το ταίρι σου τη βολτίτσα που του υποσχέθηκες, Δεν προβλέπω να τα προλαβαίνεις όλα!! Οι χρονικοί σύνδεσμοι στον έρωτα, γίνονται…χρονικοί επίδεσμοι!! Εμ! δεν ήθελα να σας τα πώ, με αναγκάσατε!!

Υδροχόοι (21/1-19/2)
Κυβερνήτης ο Κρόνος και ο Ουρανός

Ιδεολόγοι, δίκαιοι, ανεξάρτητοι, αυτόνομοι, εφευρετικοί, φίλοι, ανοιχτόμυαλοι, ιδιόρρυθμοι,…παράξενα όντα! Υδροχόε μου, φορτωμένος θα είναι αυτός ο μήνα με ευθύνες δικές σου, του συντρόφου, της οικογένειας, της μαμάς, της πεθεράς, του σκύλου, της γάτας… Αν στο τέλος του μήνα βγει από το στόμα σου καμμια βρισιά σε στυλ πεζοδρομίου, η αστρολόγος σου θα σε δικαιολογήσει!! Μην ξεχνάς, ότι κανείς δεν ανεβαίνει στο σβέρκο σου, αν εσύ δεν σκύψεις. Τα ερωτικά σου, ας τα αφήσουμε για τον άλλο μήνα! Όσο για τα οικονομικά σου, κι εσένα, αν σε τρώει η τσέπη σου, είναι προτιμότερο να την ξύσεις μαζί με ένα άλλο σημείο του σώματός σου, παρά να πας για ψώνια…!!

Ψάρια (20/2-20/3)
Κυβερνήτης ο Δίας και ο Ποσειδώνας

Ευγενικοί, καλόκαρδοι, διακριτικοί, ντροπαλοί, λιγομίλητοι. Ντροπαλοί, λιγομίλητοι και με το λάου-λάου…κάνετε τις μεγαλύτερες ζημιές!!  Άμα μπαίνει το νερό στο αυλάκι, πέφτει το Ψάρι μέσα κι αρχίζει το κολύμπι!! Είναι στα νερά του και είναι ευτυχισμένο. Καλά θα είναι τα οικονομικά σας και τα ψυχολογικά σας. Τα ερωτικά σας, με αυτό το αγαπησιάρικο βλέμμα που έχετε, είναι δυνατόν να μην είναι καλά? Σε γενικές γραμμές, όμορφα θα περάσετε τον Οκτώβρη, αλλά θα βγάλετε τον αυταρχισμό που διαθέτετε. ‘Οποιος δεν υπακούει στις διαταγές του, ο Ιχθύς του φέρεται πολύ βάναυσα, πολύ άγρια. Σηκώνει το χέρι, βαράει και χλάτς… πάει το κουνούπι, το σκοτώνει!!!

Παράξενοι (εκτός/χρόνου-εκτός/τόπου)
Ακυβέρνητοι, με Νεύρα και Γκρίνια!

Παράξενοι (όπως είναι παγκοσμίως γνωστό, ως 13ο ζώδιο είσαστε δημιούργημά μου!)Με όλα τα ελαττώματα όλων των προηγούμενων και γκρινιάρηδες και κατσούφηδες και απαισιόδοξοι. Κάποιος είχε πεί ότι στο τέλος μπορεί να αποδειχθεί ότι ο απαισιόδοξος είχε δίκιο, μέχρι τότε όμως ο αισιόδοξος έχει περάσει καλύτερα!…λαλάκιασε η γλώσσα μου να σας τα λέω…μυαλό δε βάζετε!!

Σχόλια
  1. Βίκυ
    7 Οκτωβρίου, 2014

    Φυλλιώ μου !! Τι να πω σε ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση!!! Χαίρομαι που γνώρισα έναν άνθρωπο τόσο ζωντανό. Μια γυναίκα γεμάτη ζωντάνια, με καλή διάθεση και με απίστευτο χιούμορ .Να είσαι πάντα γερή και δυνατή. Σύντομα θα τα πούμε ξανά.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια