Back to top
Τρίτη, 4 Νοεμβρίου, 2014 στις 9:22πμ | Κατηγορία: Ζώδια | argy
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί (21/3-20/4)
Κυβερνήτης ο Άρης

Εντός…του σπιτιού (το μυαλό σας όλο στην ατιμία και στο ξεσάλωμα τόχετε!), εκτός…της σπατάλης, αλλά και της ανέχειας που σας βασανίζει, και επί τα αυτά…ευχάριστος θα βγει ο Νοέμβρης και…αν τα ζώδιά μας σας κάνουν να χαμογελάσετε, έχοθν πετύχει το σκοπό για τον οποίο γράφονται!!!

Ταύροι (21/4-20/5)
Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Εντός…αν σας αρέσουμε, να μας διαβάζετε με τους φίλους σας (άλλωστε γι αυτό τα ζώδια του vlaxerna.gr λέγονται “ζώδια της παρέας”), εκτός …αν δεν σας αρέσουμε, να μας διαβάζετε με τους εχθρούς σας (εκδικηθείτε τους!!!!) και εναλλάξ… στα δύσκολα φάτε κανένα γλυκό, έτσι, για να φτιάξουν τα ψυχολογικά σας!!

Δίδυμοι (22/5-21/6)
Κυβερνήτης ο Ερμής

Εντός…του φλερτ, της ανησυχίας και της διασκέδασης, εκτός…εαυτού (ως συνήθως), και επί τα αυτά…με ανεκδοτάκια και το γνωστό σας χιούμορ, να σπρώξουμε την παλιοζωή και εναλλάξ… μια επιτυχίες-μια σπάσιμο, μια γλύκες-μια ξυνίλες, μια χαρούλες-μια αγανάκτηση, μια πάνω-μια κάτω!! πάρα λίγο να ξεχάσω το πέρα-δώθε…

Καρκίνοι (22/6-22/7)
Κυβερνήτης η Σελήνη

Τα τρία πιο ωραία πράγματα είναι: ένα ποτήρι κρασί πριν και ένα τσιγάρο μετά!! Εκτός και…τέρμα το τσιγάρο…απαγορεύεται κα βλάφτει, εκτός και το κρασί…ακρίβινε!! και επί τα αυτά… αυτό το “μετά το κρασί και πριν το τσιγάρο”… μειώνει τις αντοχές, και μετά δεν θα μορείτε να δουλέψετε!!… Πού είσαι μανούλα να ακούσεις, η αστρολόγος μας έκοψε όλα τα καλά!!!

Λέοντες (23/7-22/8)
Κυβερνήτης ο Ήλιος

Εντός…τα μικρά διαλείμματα στην καθημερινότητα (αργεί το καλοκαίρι για τις 10ήμερες διακοπές), εκτός…των στενών περιθωρίων που δεν σε αφήνουν να ανασάνεις και εναλλάξ… η ζεστή καρδιά σου, που ξέρει να συγχωρεί και επί τα αυτά… αυτή η μεγάλη και δυνατή αγκαλιά σου που θέλει να ενδώσει σε εξ ίσου άλλη δυνατή αγκαλιά!

Παρθένοι (23/8-22/9)
Κυβερνήτης ο Ερμής

Μπροστά από την τάξη που βάζετε στα πράγματα, εμείς σας βάζουμε και το “παρά”…Παρά-ταξη στα πράγματα βάζετε!!! Εκτός…η τάξη, και η αρμονία (καλύτερα τάξη εν αταξία ή…αταξία εν τάξη), εντός η αισιοδοξία, η απόλαυση και η…τεμπελιά!!! και μην ακούτε που λένε ότι ο χρόνος είναι χρήμα. Χθες πήγα στην τράπεζα, τους έδινα χρόνο…με πέταξαν με τις κλωτσιές. Χρήμα δεν μου έδωσαν!!

Ζυγοί (23/9-23/10)
Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Εκτός και πάλι εκτός…και σιγά μη σας μαζέψουμε!!! Άνδρες, γυναίκες και παιδιά Ζυγοί, γιορτάζετε από τώρα το νέο χρόνο που θάρθει!!! Μετά θα σας απασχολήσουν τα ερωτικά, τα οικονομικά, τα υπαρξιακά και οι λοιπές λεπτομέρειες! και εναλλάξ η διασκέδαση, η χαρά και η “χαρά” (νόμιμη και παράνομη), και επί τα αυτά…το νού σας, γιατί το αποτέλεσμα της παράνομης “χαράς” είναι η…νόμιμη λύπη!!

Σκορπιοί (24/10-22/11)
Κυβερνήτης ο Άρης και ο Πλούτωνας

Εκτός…η οικονομική κρίση (του Σκορπιού τα οικονομικά είναι πάντα καλά!) εντός…του παιχνιδιού, οποιουδήποτε παιχνιδιού (ούτως ή άλλως νικητής θα βγεις), και εναλλάξ… αντίδραση και χτύπημα στην συμπλεγματική βλακεία, που συνασπίζεται και επιχειρεί να σε πολιορκήσει!

Τοξότες (23/11-21/12)
Κυβερνήτης ο Δίας

Εντός…τελειώστε αυτά που παρατήσατε στη μέση, εκτός… τα λάθη που κάνατε και σας έκαναν τη ζωή πατίνι και…ετοιμάζεστε να τα ξανακάνετε, και επί τα αυτά…καινούριες αγορές προβλέπω, και εναλλάξ να προσέξετε γιατί… όποιος άλογα αγοράζει έγνοιες και σκοτούρες βάζει! Πολύ σας σκότισε η αστρολόγος, βγείτε μια βολτίτσα να ξεσκάσετε!!!

Αιγόκεροι (22/12-20/1)
Κυβερνήτης ο Κρόνος

Εντός…η ερωτική ατμόσφαιρα και…διάθεση, εκτός η συναισθηματική…ξεραϊλα και η…οικονομική επίσης, που σας ταλαιπώρησε, και επί τα αυτά…προσέξτε τα ναι και τα όχι σας, και εναλλάξ χαμογελάστε, το χαμόγελο δεν κοστίζει τίποτα…χώρια που κάνει τους άλλους να ανησυχούν …!!!

Υδροχόοι (21/1-19/2)
Κυβερνήτης ο Κρόνος και ο Ουρανός

Εντός…της αλλαγής, αλλάξτε…τον εαυτό σας,…τους άλλους…κανάλια στην τηλεόραση,…οτιδήποτε τέλος πάντων!! Εκτός η τιμιότητα,…η τιμή, τιμή δεν έχει, εκτός…η ειλικρίνεια,… ποιος είπε την αλήθεια και δεν το πλήρωσε ακριβά, και επί τα αυτά… καρτερείτε θα ‘ρθουν τα Χριστούγεννα και θα ξεσκάσετε και σεις βρε ταλαίπωρα!!!

Ψάρια (20/2-20/3)
Κυβερνήτης ο Δίας και ο Ποσειδώνας

Εκτός…η ηρεμία και η ησυχία (καλύτερα ήρεμη ανησυχία), εντός…μια καινούρια αρχή που όλο τη σκεφτόσαστε και δεν σας βγαίνει, και πάλι εντός…τριήμερες διακοπές-εκπλήξεις τώρα που δεν υπάρχουν ξένοι τουρίστες και προπαντός ούτε Έλληνες, και εναλλάξ…μιλήστε και εκφραστείτε…ζήτω οι κουβέντες!! κάτω οι ψυχίατροι!!

Παράξενοι (εκτός/χρόνου-εκτός/τόπου)
Ακυβέρνητοι, με Νεύρα και Γκρίνια!

Εντός, εκτός, και επί τα αυτά, για σας ο Κρόνος είναι συνεχώς ανάδρομος, γι αυτό σας αρέσει να γκρινιάζετε με τα παράξενα που βλέπετε τριγύρω σας και γι αυτό και η αστρολόγος σας, σας βάφτισε Παράξενους. Τραβάει κανείς κανά ζόρι?

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια