Back to top
Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2014 στις 6:06μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | PitPan
Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΟΓΑ (ΓΙΑ ΒΛΑΧΕΡΝΑ-ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ-ΑΓΑΛΙ) ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΒΛΑΧΕΡΝΑ

Μετά από αίτημα του Προέδρου της Τ.Κ. Βλαχέρνας Δημητρίου Κολλίντζα (αρ.πρωτ.68260/2014) και αίτημα του δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Παπαχρόνη (αρ.πρωτ.67691/2014), προς τον Δήμο Τρίπολης, η νέα ανταποκριτής του ΟΓΑ που θα εξυπηρετεί τα χωριά Βλαχέρνα, Παναγίτσα και Λίμνη (Άγαλι) θα έχει έδρα την Βλαχέρνα, σε αίθουσα του κοινοτικού γραφείου, που έχει όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις (γραφείο, ‘Ιντερνετ, Η/Υ, εκτυπωτές, κλπ).

Τα κοινά αιτήματα, έγιναν αποδεκτά και η ανταποκριτής του ΟΓΑ κ. Βικτωρία Πουλημένου θα βρίσκεται την Τρίτη 9/12/2014 (9:30 το πρωί) στην Βλαχέρνα, προς εξυπηρέτηση των κατοίκων (ασφαλισμένων Ο.Γ.Α.) των χωριών, για τα οποία είναι υπεύθυνη. (Η ίδια θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους, σχετικά με την συχνότητα και την μέρα που θα έρχεται και θα ανακοινωθεί στα χωριά).

 

VLAXERNA oga

Δημοσιεύουμε το αίτημα:

Παπαχρόνης Παναγιώτης
Δημοτικός σύμβουλος δήμου Τρίπολης

Προς: Αντιδήμαρχο κ. Γεωργανόπουλο Νικόλαο και Προϊσταμένη Διεύθυνσης Προσωπικού  κ. Χιώτη Ελένη
Κοινοποίηση :
Γραφείο Δημάρχου
Γραφείο γενικού γραμματέα δήμου Τρίπολης

Λεβίδι 24/11/2014

Θα ήθελα να σας ενημερώσω, ότι κατόπιν του ορισμού των νέων ανταποκριτών του Ο.Γ.Α. για τους ασφαλισμένους του,  στα χωριά της Δ.Ε. Λεβιδίου του δήμου Τρίπολης ως γραφείο εξυπηρέτησης της ανταποκρίτριας Ο.Γ.Α. κας Πουλημένου Βικτωρίας, η οποία αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του Ο.Γ.Α. για τις κοινότητες Βλαχέρνας, Λίμνης, Παναγίτσας, προτείνω αίθουσα του κοινοτικού γραφείου της κοινότητας Βλαχέρνας, το οποίο διαθέτει όλα εκείνα τα μέσα που απαιτούνται για την άσκηση των καθηκόντων της (πρόσβαση στο internet, υπολογιστή, εκτυπωτή, κ.λ.π.) καθώς είναι το πιο κοντινό σημείο και για τις δυο υπόλοιπες κοινότητες (Λίμνης, Παναγίτσας).
Επίσης θα ήθελα να προτείνω την ίδια αίθουσα ή άλλη αίθουσα (εφόσον συμπίπτουν οι ώρες και η μέρες εργασίας τους) του κοινοτικού γραφείου της κοινότητας Βλαχέρνας, να χρησιμοποιήσουν και οι υπόλοιποι ανταποκριτές του Ο.Γ.Α. για κοινότητες οι οποίες είναι κοντά στην Βλαχέρνα, σε σχέση με άλλες που διαθέτουν τα απαραίτητα τεχνικά μέσα, για να πραγματοποιούνται οι όποιες εργασίες είναι απαραίτητες, ούτως ώστε να εξυπηρετούται οι συνδημότες μας ασφαλισμένοι του Ο.Γ.Α.  Ως παράδειγμα αναφέρω την ανταποκρίτρια του Ο.Γ.Α, κ. Πιττερού Γεωργία, η οποία έχει ως αντικείμενο εργασίας την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του Ο.Γ.Α. για τις κοινότητες Δάρα, Καρδαρά, Κώμης.
Επίσης και οποιοσδήποτε ανταποκριτής/ανταποκρίτρια του Ο.Γ.Α. που εξυπηρετεί ασφαλισμένους στην Δ.Ε Λεβιδίου και για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορεί να παρέχει υπηρεσίες στους παραπάνω ασφαλισμένους, (λ.χ. βλάβη σε μηχανήματα, διακοπή ρεύματος, κ.α.) να μπορεί να χρησιμοποιεί αίθουσα και τεχνικά μέσα του κοινοτικού καταστήματος Βλαχέρνας.
Σκοπός της πρότασης αυτής είναι να διευκολύνονται οι κάτοικοι της “επαρχίας του δήμου μας”, προκειμένου να έχουν επικοινωνία αλλά και προσωπική επαφή με τους ανταποκριτές χωρίς να ταλαιπωρούνται και να επιβαρύνονται με έξοδα μετακίνησης, χρόνους μετακίνησης, κ.α. δεδομένου μάλιστα ότι οι περισσότεροι είναι μεγάλοι σε ηλικία.

Παρακαλώ για τις ενέργειες σας.

Παναγιώτης Σπύρου Παπαχρόνης

Δημοτικός σύμβουλος δήμου Τρίπολης

*** Το ίδιο αίτημα, απέστειλλε όπως προαναφέραμε και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Βλαχέρνας.

Σχόλια
  1. τσαρουχας.σ.θοδωρης
    4 Δεκεμβρίου, 2014

    επιτελους…μπραβο στους αρμοδιους

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια