Back to top
Πέμπτη, 6 Μαΐου, 2010 στις 9:09μμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.) ΜΑΙΟΣ 2010

Κριός

Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε!! Τώρα είσαστε Ευρωπαίοι υπό την επίβλεψη του ΔΝΤ Τέρμα οι τεμπελιές του χειμώνα, η πασιέντζα, με το ναρκαλιευτή, και οι θεωρίες?  Λοιπόν!!  το Μάη δεν χρειάζεται να σηκώσετε τα μανίκια, κοντομάνικο θα φοράτε, θα πείτε αντίο στη μονοτονία, στην  τηλεόραση (έχει ομορφότερο κόσμο έξω από αυτήν), θα πείτε αντίο στον καναπέ θα…ζωηρέψετε,  και θα ξεχυθείτε για να εφαρμόσετε στην πράξη τις θεωρίες του χειμώνα!!!  Με λίγα λόγια θα γίνετε οι Κριοί που ξέρουμε και που μας αρέσετε!!!!

Ταύρος

Προσοχή στις μπερδεψοδουλειές!!! έγκυρες επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει, ότι τα επαγγελματικά δεν συμβαδίζουν με τα ερωτικά.  Τα μεν λειτουργούν εις βάρος των δε, και ξεκαθαρίστε για τούτο το μήνα τι ακριβώς θέλετε!!….αν θέλετε την επαγγελματική καταξίωση, να αφήσετε στην άκρη  τα…ξυνά!!! Ξεχάστε όοοοοολα τα καλά του Μάη, διαφορετικά θα τα μπερδέψετε, και μετά θα σερφάρετε στο  vlaxerna.gr  για να δείτε τι θα σας γράψουν τα αστέρια!!!

Δίδυμοι

Με οικονομικά όπου φυσάει ο άνεμος, με ερωτικά όσα παίρνει ο άνεμος, με τον Ερμή ανάδρομο και την Αφροδίτη…..δεν ξέρω κι εγώ πού,   πώς να σας βοηθήσω? Γυρίστε το καπέλο ανάποδα…πιάστε μια γωνία στην πλατεία,…και καλό χαρτζιλίκι….και χωρίς κρατήσεις!! ΄Οσο για τα ερωτικά σας,…θα επιστρατέψετε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, και θα είναι τέλειος μήνας ο Μάης!!! κόψτε όμως τα νευράκια και τις εξυπναδούλες γιατί ….δεν θα σας δοθούν και πολλές ευκαιρίες!!

Καρκίνος

Οικονομικά αδιέξοδα,  μη συνεργάσιμοι συνάδελφοι, άσχετοι οδηγοί στα δίπλα αυτοκίνητα, λιμνάζοντα ύδατα, στασιμότητα, ρουτίνα,……τέρμα!!! Είδα, ότι  σε σας ευαίσθητα Καρκινάκια μου, τούτο το μήνα…το χρήμα θα ρέει άφθονο!!! και θα είναι γεμάτος ο Μάης, από…τρυφερές υπάρξεις…υπεραστικές συνδιαλέξεις…λίστα γεμάτη ονόματα να περιμένουν στην ουρά…είδα…τους Γερμανούς να πεινάνε και να μας ζητάνε δανεικά…..και τι δεν είδα!!! …. και μετά … ζντούπ!!…..έπεσα από το κρεβάτι και ξύπνησα!!

Λέων

Οι προβλέψεις για σας είναι κάπως σαν….τον ‘’Καλλικράτη’’!!  Άλλοι είναι ευχαριστημένοι, άλλοι όχι, επίσης είναι …..κάπως σαν το ΔΝΤ….παγωμένα πράγματα δηλαδή!!! δεν ξέρουμε τι και πως θα γίνει, και ….ότι γίνει, για καλό μας….δεν θα είναι!!!  Όμως και για σας αξιοπρεπή μου Λιοντάρια, υπάααρχει λύση!!!!!   Εφαρμόστε αυτά που θα σας πω (τα αστέρια τα λένε δηλαδή!!!) Λίγο…γλείψιμο στα επαγγελματικά,  λίγη…ρουφιανιά στα κοινωνικά  και λίγη…κολακεία στα ερωτικά και…μια χαρά θα βγει ο Μάης!!!….απλά πραγματάκια !!! Οι άλλοι που τα κάνουν δηλαδή τι έπαθαν!!!!

Παρθένος

Τα οικονομικά και για σας, και βεβαίως και για μας, είναι.…στριμόκωλα!! όμως ο Μάης δεν θέλει πολλά έξοδα!  Με το ΔΝΤ στο σβέρκο μας, και εσείς, θα πάρετε τον καφέ από …..το σπίτι,  θα πιάσετε ένα ……παγκάκι, …….τόσα λουλούδια ……τόσος ήλιος και τζάμπα (προς το παρόν!!) …μια χαρά θα σας πάει ο μήνας!! Στο δίπλα παγκάκι θα είμαστε εμείς!!! Επίσης  θα είναι ο μήνας των συμβιβασμών!! Θα γλυκάνετε και θα συνεννοηθείτε καλύτερα με όλους τους…άσχετους!!! Κάντε και σεις καμιά προσπάθεια ντε!! Έτσι για βγουν σωστά τα ζώδια!

Ζυγός

Ωραίοι μου Ζυγοί…μην επιμένετε….δεν θα σας πω ότι τα οικονομικά σας  είναι κάτω του μετρίου!!! Μισθοί και συντάξεις μειώνονται, μειώστε και σεις τις ανάγκες σας,  και θα το πάθουμε όλοι σαν…το γαϊδούρι του Χότζα…πάνω που έμαθε να μην τρώει…ψόφησε το σκασμένο!!! Όσο για τα ερωτικά  σας, δεν σας χρειάζονται οι ανοιξιάτικες προβλέψεις μου!!!!!  Τούτο το μήνα, θα ρθείτε στη φυσιολογική σας κατάσταση,….όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά αρχίσαμε να ανησυχούμε!!!!  Ζυγοί και φρόνιμοι …… δεν γίνεται!!

Σκορπιός

Ευθύνες, σκέψεις, προβληματισμοί, πάει ο χειμώνας…..έτσι βγήκε!!!  και τι είναι το μυαλό? ένας σκληρός δίσκος, τον παραφόρτωσες?…..τάφτυσε!!!  Όμως το Μάη, θα εκμεταλλευτείτε την εξυπνάδα σας και τη γοητεία σας!! Θα αποδεχθείτε όσα δεν μπορείτε να αλλάξετε και θα αλλάξετε όσα μπορείτε!!! ΄Εχετε κι ένα όπλο που κανένας άλλος δεν έχει: τον υπνωτισμό!!!! Μια ματιά κι ότι θέλετε, τόχετε πετύχει…τσακ-μπαμ και κάτω!!  δύσκολοι καιροί για τα οικονομικά σας,…..σιγά μην περιμένατε τα αστέρια να σας το πουν αυτό!!! μας το είπε όλων μας, η  Άγκελα!!

Τοξότης

Εσείς Τοξότες μου , την καλή καρδιά την έχετε, το κέφι το έχετε, το τόξο το έχετε, περιζήτητοι είσαστε, τυχεροί είσαστε (με το συμπάθιο, αλλά…το φάρδος σας είναι πολύυυυ μεγάλο),  τάχα τις προβλέψεις των άστρων γιατί τις περιμένετε? Ε! αν βρεθείτε και σε μεγάλη οικονομική στρίβλα, περάστε καμιά βόλτα από…..την μαμά ή…τη γιαγιά…(ή όποιον τέλος πάντων εσείς νομίζετε)…όλο και κάτι θα έχουν στην άκρη για σας!!! Δεν σας λέω τίποτα για τα ερωτικά σας γιατί το μυαλό σας προς το παρόν τόχετε στα οικονομικά! Άιντε και καλή επιτυχία!!!!

Αιγόκερως

Από  οικονομικά…έτσι κι έτσι, από αισθηματικά…έτσι και….δεν έτσι, δεν σας έκατσε καλά ο χειμώνας που πέρασε…και δεν κάνατε τίποτα για να τα διορθώσετε!! Λοιπόν, Αιγοκεράκια μου και για σας υπάρχει λύση!! Για τα οικονομικά υπάρχει….το λόττο, το ξυστό  και τα λοιπά τυχερά παιχνίδια, είναι παντού και άφθονα,  για τα ερωτικά….άνοιξη είναι…όλοι έξω κυκλοφορούν, κάνετε  και καμιά άσκοπη βόλτα όχι όλα με πρόγραμμα και σκέψη, και….δεν μπορεί ….κάτι καλό θα σας κάτσει !!!

Υδροχόος

Χάλια!! νοιώθετε χάλια!! Όμως επειδή εσείς νοιώθετε έτσι…..δεν σημαίνει ότι  είναι και έτσι!! Κάτι που κάνατε καινούρια αρχή (όσοι δεν κάνατε φροντίστε να κάνετε), κάτι που είσαστε αυστηροί με τον εαυτό σας  σε αυτό που κάνετε…πάει το ηθικό σας …το μηδενίσατε από μόνοι σας!! Μην ανησυχείτε όμως,  ο Μάης θα είναι μήνας προσαρμογής για σας, και θα τον περάσετε μια χαρά!!! και  μέχρι να τελειώσει η χρονιά θα έχετε πολλέεεες ευκαιρίες!  Ουφ!! Κουράστηκα να δίνω ελπίδες ….. πάμε στο επόμενο ζώδιο.

Ψάρια

‘Ολο το χειμώνα είσαστε τα καλύτερα παιδιά ..όπως πάντα!!! και είσαστε και οι καλύτεροι πολίτες…..όπως πάντα!!!, αλλά η καλοσύνη σας δεν βρήκε ανταπόκριση!!!!  Και ποτέ δεν κατάλαβα δηλαδή, γιατί ο κακοί πολίτες να τιμωρούνται και οι καλοί πολίτες να μην  ανταμοίβονται? (ρε που το διάβασα!!). Το Μάη όμως….όλο γούτσου-γούτσου κι αγκαλίτσα, με ξενοιασιά και ταξιδάκια θα τον περάσετε!!! Μόνο να είναι κρυφά (η ξενοιασιά και τα ταξιδάκια)….μη σας δουν οι Γερμανοί και μας βάλουν αυστηρότερα μέτρα!!!

Παράξενοι

Ο Μάης θα είναι ο καλυτερότερος μήνας για σας!!…έτσι!! ….γιατί το θέλω εγώ και γιατί σας αγαπάω!! Η αλήθεια όμως είναι ότι για να αποφύγουν την….ας την πούμε γκρίνια σας και την…ας την πούμε  παραξενιά σας, θα σας κάνουν όλα τα χατίρια. Μην το παρακάνετε όμως!!……εγώ βέβαια, προσπαθώ τόσα χρόνια να τους πείσω όλους, ότι το να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους δεν είναι παραξενιά  και ότι είσαστε κατά βάθος γλυκούληδες και τρυφερούληδες, αλλά είναι όλοι τους στενόμυαλοι και δεν το καταλαβαίνουν!! Κάποια στιγμή όμως θα δικαιωθούμε και μέχρι τότε ……..θα τα πούμε τον επόμενο μήνα.

 

Σχόλια
  1. BANOU ANASTASIA
    12 Μαΐου, 2010

    ax ax filitsa mou eftixos pou eisai kai esi me ta zodia kai mas dineis kamia elpida gt paei xathikame allios!!!!!!!
    oi provlepseis sou einai sostes!!!ante perimeno kai tis epomenes 🙂

  2. Sokolatitsa
    21 Μαΐου, 2010

    kala paidia teleia ta zodia!!!!! Ta kalutera pou exw diavasei pote. Fusane!!!! Foveri i astrologos. kai exei pesei kai se ola mesa!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια