Back to top
Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου, 2015 στις 5:55μμ | Κατηγορία: Ζώδια | argy
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Μελέτησα τους αστρολογικούς μου χάρτες (που δεν έχω!) και μετά από πολύωρη και σοβαρή μελέτη, σας παρουσιάζω τον αστρολογικό χάρτη του Vlaxerna gr.

Και έχει:

Τον ήλιο στον Αιγόκερω, που συμβολίζει την εργατικότητα, τη σοβαρότητα και την σταθερή ανοδική πορεία.

Τον Ωροσκόπο στην Παρθένο, που συμβολίζει την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη της θέλησης, χαρίζοντας αξιοπρέπεια και μία επιθυμία για την επίτευξη άξιων αποτελεσμάτων στην πράξη.

Τη Σελήνη στον Λέοντα, που συμβολίζει την μεγαλοψυχία και την δημιουργικότητα Δυναμώνει τις συμπάθειες και κάνει το vlaxerna.gr, site με ενεργή και ισχυρή την κοινωνική όψη της φύσης του.

Τον Αφροδίτη στον Ζυγό, που συμβολίζει την ουσιαστική έλξη. Ως αστρολόγος (χιουμορίστας, μην το ξεχνάμε) δεν εκλήσσομαι που έγραψε ο υπεύθυνος του site (ο Νίκος ντέ!) “χωρίς διαφημίσεις, μόνο με ειδήσεις, έχουμε πάνω από τριακόσιες μοναδικές επισκέψεις (κατά μέσο όρο), καθημερινά”. Μα… με Αφροδίτη στο Ζυγό, είναι φυσικό να έλκει τόσους κι άλλους τόσους!!!

Τον Άρη στον Κριό, που συμβολίζει την δράση, δραστηριότητα και την επέκταση. Με αγάπη στην ελευθερία και την ανεξαρτησία, χωρίς περιορισμούς. Χωρίς καθυστερήσεις ολοκληρώνει τα καθήκοντα κάτω από συνθήκες μεγάλης πίεσης και αναστάτωσης, που αφήνει πίσω τους υπόλοιπους ανταγωνιστές!!

Τον Δίας στον Τοξότη, που συμβολίζει το κέφι, τους πολλούς φίλους και αναγνώστες και τους καλούς συνεργάτες. Επιτρέπει την δυναμική ανάπτυξη κι ένα διεθνές δίκτυο επαφών.

Τον Κρόνο στον Ταύρο, που συμβολίζει την ποιότητα της δουλειάς και την σταθερότητα.

Τον Ερμή στον Δίδυμο, που συμβολίζει την καλή επικοινωνία, τη σωστή μετάδοση των ειδήσεων, την επινοητικότητα και την επιχειρηματικότητα.

Τον Ουρανό στον Καρκίνο, που συμβολίζει την ομαδικότητα. Δίνει δυνατή και πρωτότυπη διάνοια, που σκέφτεται πράγματα από μόνη της και δεν αντιγράφει τους άλλους.

Τον Ποσειδώνα στον υδροχόο, που συμβολίζει το ιδεατό και χαρίζει ανθρωπισμό, πρωτοτυπία, σημαντικά όνειρα και μεγάλους στόχους, και ομαδική συνεργασία.

Τον Πλούτωνα στον Σκορπιό, που συμβολίζει, την δύναμη και την αναγέννηση μέσα από δυσκολίες.

Το Μεσουράνημα στους Ιχθείς, που συμβολίζει το πεπρωμένο και το νόημα της ζωής ανάμεσα στα άτομα και δείχνει την ευαισθησία και σεβασμό στον τρόπο μετάδοσης των ειδήσεων.

Δεν υπάρχει καλύτερος αστρολογικός χάρτης, σας λέω!!!

Χρόνια σου πολλά vlaxerna.gr και να τα χιλιάσεις!!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια