Back to top
Σάββατο, 17 Ιανουαρίου, 2015 στις 8:30πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί (21/3-20/4)
Κυβερνήτης ο Άρης

Η αστρολογική έρυνα που έκανα, (την ώρα που έπινα καφέ!), έδειξε πως το 2015 θα είναι μια φανταστική χρονιά, για σας Κριαράκια μου. Η δε επιστημονική έρυνα που έκανα (κι αυτή… την ώρα που έπινα καφέ!), έδειξε πως αν θέλουμε να μάθουμε ποιός είναι ο χρόνος dt, να μας πει ένας Κριός! Τι θες Κριέ μου αυτή τη χρονιά? Χρήματα θες?! Αναγνώρηση θες? Την αδρεναλίνη στο κόκκινο θες? ‘Ερωτα απογειωτικό θες? Ότι θες, δικό σου είναι. Θα το έχεις σε χρόνο dt!! Καθήστε όμως φρόνιμα και μην παίζετε με τα νεύρα της αστρολόγου σας γιατί… πολλούς καφέδες ήπιε…

Ταύροι (21/4-20/5)
Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Μουσική παρακαλώ!!! Ένα πολύ ευχάριστο 2015 περιμένει τους Ταύρους (μου είπαν ότι το είπε και ο Λεφάκης, που του το είπα εγώ!!). Μοναδικές ευχάριστες εμπειρίες σας περιμένουν τη νέα χρονιά! Προσωπική και οικογενειακή ευτυχία καθώς και επαγγελματική επιτυχία με βολτίτσες, παρτάκια, διακοπούλες!! Λίγη…μουρμούρα θάχετε, αλλά, ποιος δίνει σημασία!! Τους γράφετε στα παλιά σας παπούτσια και αφού δεν παίρνουν απάντηση, σταματάνε!!! Ναι, για σένα που είσαι μόνος, θα έρθει και ο ιδανικός έρωτας, που μέσα από αυτόν γίνεσαι εσύ καλύτερος και κάνεις και τον άλλον καλύτερο.

Δίδυμοι (22/5-21/6)
Κυβερνήτης ο Ερμής

Δυδιμάκι μου, μπορείς να προσαρμοστείς σε όλες τις καταστάσεις, να ξεγελάσεις και τον πιό καχύποπτο άλλον και να τον πείσεις για αυτό που θες. Μπορείς να παίξεις τέλεια όποιο ρόλο θες, σε βαθμό που η Μέρυλ Στριπτ να τρώει τα λυσσακά της. Τί δηλαδή, θα κολώσεις επειδή άλλαξε αριθμό ο χρόνος? Με την ευελιξία και την εφευρετικότητά σου, που είναι τα δύο ισχυρά σου όπλα, θα περάσεις μια ευχάριστη χρονιά! Κάποια οικονομικά προβληματάκια θα έχεις, αλλά…ποιός δίνει σημασία, συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια!!. Αν είσαι μόνος, λες νάρθει φέτος αυτός ο μεγάλος έρωτας που περιμένεις για να σε ξεσηκώσει? Έτσι, για να σου σπάσει η ρουτίνα. Τι στην ευχή, όλο στους άλλους θα πηγαίνει??

Καρκίνοι (22/6-22/7)
Κυβερνήτης η Σελήνη

Το ξέρω Καρκίνε μου. Θες να είσαι μαζί με το σύντροφό σου, την οικογένειά σου, άντε και δυο τρεις φίλους στο καβούκι σου, εεεε….. το σπίτι σου ήθελα να πω και σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Έλα μου όμως που η παλιοζωή και η παλιοκοινωνία σε προκαλούν να βγαίνεις έξω και να δίνεις μάχες? Αστρολογικά το 2015 που θα είναι μια πάρα πολύ καλή χρονιά για σένα, θα σε βοηθήσει να βγεις νηκητής, σε όοοολες τις μάχες σου!! Το λέω σε όλους, να φοβούνται τις δαγκάνες του Κάβουρα!! Τα οικονομικά σας θα είναι καλούτσικα και τα ερωτικά σας τέλεια! Νόμιμα και παράνομα Ααααα! Όλα κι όλα, εμάς δεν μας πέφτει λόγος!!!

Λέοντες (23/7-22/8)
Κυβερνήτης ο Ήλιος

Χρονιά στρωμένη με ροδοπέταλα!! Πολύ ευχάριστο και τυχερό το 2015. Νέες ευκαιρίες, νέοι έρωτες, νέα δεδομένα. Την περασμένη χρονιά, άφησες να σου φύγουν ευκαιρίες, άφησες να σε χρησιμοποιήσουν και να εκμεταλλευτούν την μεγαλοκαρδία σου! Τώρα, μπαίνεις ανανεωμένος στο παιχνίδι της ζωής και βάζεις στον πάγκο του τον κάθε κατεργάρη. Σκληρό τερέν για σκληρούς παίχτες! Και όταν ένας Λέων παίζει σκληρά, οι άλλοι παίρνουν πατατάκια και βλέπουν θέαμα.!! Όσον αφορά στις δύσκολες σχέσεις, αυτές που σου βγάλανε το λάδι την περασμένη χρονιά Λιοντάρι μου, να πάνε να…πνιγούν, με τις ευχές τις δικές σου και της αστρολόγου μαζί!!! Άαααα!! εμείς στο vlaxerna.gr κάτι τέτοια τα υποστηρίζουμε!!

Παρθένοι (23/8-22/9)
Κυβερνήτης ο Ερμής

Για σας λεπτολόγοι μου, το 2015 θα είναι μια χρονιά “λουκούμι”!! Χωρίς άγχος για τα οικονομικά, με επαγγελματική σταθερότητα και με οικογενιακή ηρεμία!! Κάποιες φορές βέβαια, θα θέλεις να πετάξεις ό,τι βαρύ αντικείμενο βρεις μπροστά σου στο κεφάλι κάποιων, αλλά μην το κάνεις, δεν σου αρμόζουν τέτοιες κινήσεις!! Στα ερωτικά σου, τι να σου πω? Ο έρωτας για σένα, αξίζει όταν είσαι ο εαυτός σου. Ε! Αν ο άλλος δεν σε αποδέχεται όπως είσαι, τότε να πάει από κει που ήρθε, και με την ευχή μας!! Παρθένε μου, στο τέλος της χρονιάς, αν δεν γίνουν όπως σου τα λέω, κάτι δεν θα έκανες καλά!! Και στην καταμέτρηση, θα σου αφαιρέσουμε πόντους… λόγω ζωδίου!!!

Ζυγοί (23/9-23/10)
Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Πω-πω-πω! όνειρο ζει ο Ζυγός μην τον ξυπνάααατεεεεε!!! Πολύ όμορφο το 2015 και για σας όμορφοι Ζυγοί μου! Η δημιουργικότητά σας, το κέφι σας και η τιμιότητά σας θα φέρει επιτυχία στη δουλειά, οικογενειακή ηρεμία, και θα κάνετε μόνον ευχάριστα έξοδα (τα πιό πολλά έξοδα θα είναι δώρα για τον εαυτό σας, αλλά μην το κάνουμε θέμα τώρα!!) Θα εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, θα δείξτε τι αξίζετε, και θα βγαίνετε νικητές σε τυχόν αντιξοότητες! Αν σας βάλουν τρικλοποδιές κάποιοι κακοπροαίρετοι και βολεψήκηδες, σας επιτρέπω να τους δώσετε απαντήσεις με όποιο υβριστικό σχόλιο θέλετε!! Α, μα πιά, κάποιοι δεν υποφέρονται ρ΄ αδερφέ!!

Σκορπιοί (24/10-22/11)
Κυβερνήτης ο Άρης και ο Πλούτωνας

Ευχάριστα τα νέα Σκορπιέ μου!! Μαζί με το 2014 έφυγε και ο ανάδρομος Κρόνος! Καιρός ήταν!! Τυχερό και ευχάριστο θα είναι το 2015. Με οικογενειακές χαρές, καινούριες ιδέες, ανανεωμένη κοινωνική ζωή. Δεσμευμένος ή ελεύθερος θα έχεις πλούσια ερωτική ζωή!! Θα υπάρχουν βεβαίως και μέρες που θα είναι ανάδρομος ο Ερμής, και τότε θα γυρίζει ανάδρομα και το μάτι σου!! Είναι κι αυτή η ανοησία και επιπολαιότητα των άλλων και θα θέλεις να αποτραβηχτείς στη μοναξιά σου! Ξέρεις Σκορπιέ μου, η αστρολόγος σου σε καταλαβαίνει, όμως οι άλλοι, δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο εύκολα τα πάθη σου γίνονται έντονα και πόσο γρήγορα η διάθεσή σου μπορεί να γίνει σκοτεινή. Προφύλαξέ τους εσύ, από αυτό το κομάτι του εαυτού σου… Έλα τώρα, πες ναι!!

Τοξότες (23/11-21/12)
Κυβερνήτης ο Δίας

Τοξότη, πάρε τα δίχτυα σου και βγες για ψάρεμα. Ψάρεψε ότι καλό θέλεις. Καλή δουλειά, καλούς φίλους, καλή σχέση, καλά οικονομικά. Πλούσια θα είναι η ψαριά!!΄΄Ετσι για να μπεις στο μάτι όλων, που τους ακούς τριγύρω σου να κλαίγονται σαν την Μεγάλη Παρασκευή για την κρίση, για το κρύο, για τη ζέστη και για όλα γενικώς, Και αυτό, πολύ σε χαλάει!. Κάτσε τώρα που μπήκε το 2015 και θα έχεις τύχη και ενέργεια, να δείξεις σε όλους τι θα πει Τοξοτίσια αισιοδοξία! Κάτσε και θα δούνε τι έχει να γίνει!!

Αιγόκεροι (22/12-20/1)
Κυβερνήτης ο Κρόνος

Αιγόκερέ μου, το 2015 θα είναι μια πολύ καλή και τυχερή χρονιά για σένα. Καλά θα είναι τα οικονομικά σου, πολύ καλή και η υγεία σου! Όμως εγώ, ως αστολόγος σου, όσον αφορά στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να σου δώσω κάποιες οδηγίες χρήσεως. Θέλεις έναν έρωτα με αληθινά τα χάδια, που να μην αγγίζουν μόνο το σώμα αλλά και τη ψυχή. Και εδώ είναι τα δύσκολα. Ειδικά όταν έχεις μια καρδιά που δεν έχει μάθει να ανοίγεται εύκολα στους άλλους. Κατάλαβες τι θέλω να πώ, ε? Το 2015 θα έχεις αυτά τα χάδια, όπως εσύ τα θέλεις, αρκεί να ανοίξεις την πόρτα της καρδιά σου!! Καλά, μην την ανοίγεις διάπλατα, άνοιξέ την λίγο! Και κάτι ακόμα. Το τσιγάρο βλάφτει παντού. Παντού λέμε! Ναι, εσένα κοιτάω Αιγόκερε, όχι τον διπλανό σου!!

Υδροχόοι (21/1-19/2)
Κυβερνήτης ο Κρόνος και ο Ουρανός

Ευχάριστα θα γυρίσει ο τροχός της τύχης το 2015, για σας Νεροχύτες μου! Θα έχετε ευχάριστες και απρόσμενες εκπλήξεις, ανθρώπους που θα σας βοηθούν στα δύσκολα, και στα επαγγελματικά σας, και ότι επιθυμήσετε θα το έχετε (λεφτά μόνο μη ζητήσετε!!). Αργεί η άνοιξη? Πού είναι το καλοκαίρι? Η αστρολόγος μου, μου λέει ότι θα έχω μια ευχάριστη και τυχερή χρονιά! Θέλω να βγώ να διακοπάρω στη θάλασσα με την οικογένειά μου, να διασκεδάσω με τις φιλίες μου, να βγω μόνος μου και να απολαύσω την ησυχία μου και την ηρεμία μου, να ερωτευθώ, να παντερυτώ, να κάνω παιδιά, να μετακομίσω… Ότι γουστάρω θα κάνω ρε, Υδροχόος είμαι, λογαριασμό δε δίνω…!!

Ψάρια (20/2-20/3)
Κυβερνήτης ο Δίας και ο Ποσειδώνας

Ελιγμός προς τα αριστερά, ξαφνική στροφή προς τα δεξιά, απότομη άνοδος προς τα πάνω, και… άϊντε να πιάσεις το Ψάρι, όταν δεν θέλει να το πιάσεις!!! Ψαράκι μου, θα έχεις μια πολύ-πολύ ευχάριστη χρονιά. Βλέπω να σε βαράει ο έρωτας κατακούτελα, να παίρνεις προαγωγή, να παίρνεις αύξηση, να σου έρχονται χρήματα από…πουθενά, μέχρι παρουσιαστή στον ΑΝΤ1, σε βλέπω!! Και στο κρεβατάκι σου θα περνάς αξέχαστα! ναι ναι, αυτές τις ακατάλληλες και πονηρές ώρες εννοώ!!
Και κάτι ακόμα. Κάθε πρωί θα σκέφτεσαι: “σήμερα θα κοιτάξω τον εαυτό μου και τις δικές μου ανάγκες”. Και θα το κάνεις. Ναι?? Ναι.

Παράξενοι (εκτός/χρόνου-εκτός/τόπου)
Ακυβέρνητοι, με Νεύρα και Γκρίνια!

Παράξενέ μου, τι να σου πω? Η δανεική σύμβαση της Ελλαδίτσας μας, εκχωρεί την Εθνική μας κυριαρχία αμετάκλητα και άνευ όρων!!. Να σου πώ ότι τα οικονομικά σου θα γίνουν καλύτερα? Δεν μπορώ! Θα σου πώ για τα αισθηματικά σου που θα είναι ευχάριστα, αν δεν σκέφτεσαι τα οικονομικά! Για την υγεία σου, μην ανησυχείς…τσινιάρικο μουλάρι δεν παθαίνει τίποτα!!

Καλή χρονιά!! σε όοοοοολους!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια