Back to top
Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου, 2015 στις 8:11μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | argy
Το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση προσωρινής διαταγής που είχαν καταθέσει οι κάτοικοι του Λεβιδίου για την μεταφορά σκουπιδιών στο Λεβίδι
Το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση προσωρινής διαταγής που είχαν καταθέσει οι κάτοικοι του Λεβιδίου, κατά της απόφασης Δημάρχου να ορίσει χώρο προσωρινής αποθήκευσης τη χωματερή Λεβιδίου. Η απόφαση εκδόθηκε και δημοσιεύθηκε ήδη.  Αυτό σημαίνει ότι ο Δήμος έχει το δικαίωμα από σήμερα να μεταφέρει σκουπίδια στο Λεβίδι. Τα ασφαλιστικά μέτρα θα εκδικαστούν στις 6 Μαρτίου 2015.
 
LEVIDI XOMATERH
 
Συνάντηση ανάμεσα στον Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή και σε αντιπροσωπεία κατοίκων του Λεβιδίου.
 
Πρίν λίγο ολοκληρώθηκε η κλειστή συνάντηση ανάμεσα στον Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή και σε αντιπροσωπεία περίπου 20 κατοίκων του Λεβιδίου, το απόγευμα της Πέμπτης, στο Δημαρχείο. Η συνάντηση εξελίχθηκε και ολοκληρώθηκε σε ήρεμο κλίμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμαρχος ανέλυσε στους κατοίκους το σχεδιασμό του, έκανε την πρότασή του και περιμένει μία απάντηση απόψε. Η πρόταση προβλέπει να “σπάσει” η ποσότητα σκουπιδιών στα “3” και να μεταφερθούν στο Λεβίδι και σε άλλα δύο μέρη. Αυτό που ζητήθηκε από τον Δήμαρχο είναι να κινηθεί η όλη διαδικασία σε ήρεμους τόνους και να γίνει υπό την εποπτεία των κατοίκων. Σε κάθε περίπτωση, ο Δημήτρης Παυλής φάνηκε ξανά αποφασισμένος να πάει σκουπίδια στο Λεβίδι. Η Επιτροπή Αγώνα μαζί με όλους τους κατοίκους του Λεβιδίου θα πάρουν τις αποφάσεις τους άμεσα. Η σύσκεψη ήταν κλειστή και δεν επιτράπηκε η παρουσία δημοσιογράφων. Επίσης, στο τέλος, δεν έγινε καμία επίσημη δήλωση. Ενδεχομένως και εντός της ημέρας, αναμένονται εξελίξεις.
 
πηγή: www.kalimera-arkadia.gr
Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια