Back to top
Τρίτη, 10 Νοεμβρίου, 2015 στις 6:00μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | argy
Επανεκλογή του φοροτεχνικού Ν. Καβουρίνου ως αντιπροσώπου στην ΠΟΦΕΕ

Ο συμπατριώτης μας φοροτεχνικός Νικόλαος Δημ. Καβουρίνος, εκλέχθηκε αντιπρόσωπος της Ένωσης Φοροτεχνικών Αττικής (ΕΦΕΕΑ), στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών (ΠΟΦΕΕ). Στις εκλογές που διεξήχθησαν από 31/10 έως 08/11/2015, στο Ν. Αττικής, έλαβε την 3η θέση μεταξύ 72 υποψηφίων με την παράταξη «Ανεξάρτητη Κίνηση Φοροτεχνικών», η οποία έλαβε την πρώτη θέση στις εκλογές με ποσοστό 62,14%.

** Ο ίδιος μετά την επανεκλογή του, δήλωσε:

Θέλω να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους λογιστές-φοροτεχνικούς, που συμμετείχαν στις εκλογές της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αττικής, για την ανάδειξη αντιπροσώπων της, στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε. Στην εποχή που ζούμε, η συμμετοχή όλων μας, είναι αναγκαία και καθοριστική για την θετική εξέλιξη του κλάδου μας.

Θέλω ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν και πάλι αντιπρόσωπο της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε..

Να τους υποσχεθώ, πως θα συνεχίσω να ασχολούμαι με την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου μας, με βάση τον κανόνα που πάντα έχω στο μυαλό μου, που δεν είναι άλλος από την συνεχή αναβάθμιση του επαγγελματικού και επιστημονικού κύρους των λογιστών-φοροτεχνικών.

Μετά τιμής

Νικόλαος Δημ. Καβουρίνος

Σχόλια
  1. panos aivalis
    10 Νοεμβρίου, 2015

    Η εφημερίδα “Αρκαδικό Βήμα” συγχαίρει και εύχεται καλή επιτυχία στον εκλεκτό συμπατριώτη μας αλλά και επί σειρά ετών συνεργάτη του “Αρκαδικού Βήματος” Νίκο Δ. Καβουρίνο.
    arkadiko.blogspot.gr/

  2. Τασος Κολλιντζογιαννάκης
    10 Νοεμβρίου, 2015

    Μπράβο Νίκο και σ’ ανώτερα!

  3. Γιώργος Καρούντζος
    11 Νοεμβρίου, 2015

    Νίκο, συγχαρητήρια!

  4. Παναγιωτης Σπυρου Παπαχρονης
    12 Νοεμβρίου, 2015

    Μπραβο φιλε Νικο!

  5. Φυλλιώ Τσαρουχά
    13 Νοεμβρίου, 2015

    Συγχαρητήρια Νίκο. Αστρολογικώς, η επιτυχία στο έργο σου είναι εξασφαλισμένη!
    Αλλάααα, οι αστρολογικοί μου χάρτες (τρεις μέρες τους μελετάω!) με βεβαιώνουν ότι υπάρχει κάτι ύποπτο και ότι έχουν γίνει κατάφορες αδικίες εις βάρος σου!! Απαιτείται να γίνει επανακαταμέτρηση των ψήφων … επειγόντως….

  6. Παναγιώτης Λολώνης
    14 Νοεμβρίου, 2015

    Θερμά συγχαρητήρια και σε ανώτερα.
    Π. Λολώνης

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια