Back to top
Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2016 στις 10:32μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | CLOLONIS
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ ΣΕ ΝΕΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Αύριο Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 ο ιατρός Βασίλης Βαρδιάμπασης θα βρίσκεται στη Βλαχέρνα, για να εξυπηρετήσει τους πολίτες στο νέο χώρο του ιατρείου, το οποίο μετακινήθηκε σε ισόγειο χώρο, σε αίθουσα του πρώην δημοτικού σχολείου.

ΙΑΤΡΕΙΟ

Σχόλια
  1. Γιώργος Καρούντζος
    12 Φεβρουαρίου, 2016

    Πως αλλάζουν οι καιροί…
    Κάποτε ο αγώνας του χωριού μας ήταν να αποκτήσει δημοτικό κτήριο, ώστε να προσφέρει τις βασικές υποδομές στους δημότες του και τα κατάφερε.
    Το γραφείο της Κοινότητας, του ταχυδρομείου και του ΟΤΕ θυσιάστηκαν στο βωμό του εκσυγχρονισμού του κράτους μας, παρά τη θέλησή μας. Άσχετα αν έπιασε τόπο ή όχι η θυσία μας.
    Το ιατρείο, παρ΄όλο που ήταν ένας αρκετά καλός και προσεγμένος χώρος, θυσιάστηκε με επιλογή του Προέδρου του Τ.Σ. Εγώ δεν κατάλαβα το γιατί, αλλά δεν μου πέφτει και κανας ιδιαίτερος λόγος. Κι άλλοι βέβαια εκφράζουν τη διαφωνία τους, αλλά τη σημασία έχει πλέον.
    Ο χώρος του Πνευματικού Κέντρου, με απόφαση του Δήμου,ύστερα από εισήγηση του Προέδρου ΤΣ αφαιρέθηκε από τη διαχείριση -απρόσκοπτη χρήση της Μ.Κ.Βλάχέρνας. Βέβαια γίνεται εκεί κανα μνημόσυνο… Τι να πει κανείς…

  2. Γιάννης Κουνέλης
    14 Φεβρουαρίου, 2016

    Τα δημόσια ιατρεία και εν γένει τα δημόσια κτήρια πρέπει να είναι προσβάσιμα από όλους τους ανθρώπους, είτε είναι αρτιμελείς είτε όχι. Στο χωριό μας βέβαια δεν υπάρχουν ανάπηροι σε αμαξίδια, υπάρχουν όμως μεγάλοι άνθρωποι που έχουν δυσκολία να ανέβουν μια μαρμάρινη σκάλα για την οποία κανένας δεν έβαλε αντιολισθητικές ταινίες όπως προβλέπεται από την νομοθεσία το αποτέλεσμα θα ήταν οδυνηρό για οποιονδήποτε γλιστρούσε και έπεφτε! Ευτυχώς που μέχρι τώρα δεν έγινε τέτοιο περιστατικό διότι εάν ο τραυματίας κινείτο δικαστικά την ευθύνη θα την είχε ο σημερινός πρόεδρος αλλά και οι προηγούμενοι που δεν μερίμνησαν! Παραθέτω την επικείμενη νομοθεσία:www.moi.gov.cy/moi/moi.nsf/all/BBB599BE73734EA8C2257A91003393FC/$file/yp.es.%20(Final-draft%2012.13).pdf?openelement

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια