Back to top
Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2016 στις 9:17μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | CLOLONIS
ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΒΛΑΧΕΡΝΑΙΩΝ – ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΠΑΙΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ

Ο Σύλλογος των Απανταχού Βλαχερναίων, σας προσκαλεί στη συνεστίαση και στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που διοργανώνει την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016, στις 13:00 το μεσημέρι, στην ταβέρνα «Η Σπηλιά της Ακρόπολης».

4

Η ταβέρνα “Σπηλιά” βρίσκεται στην Πλάκα, δίπλα στο αρχαίο θέατρο του Διονύσου και κοντά στη στάση του μετρό «Ακρόπολης».

Διεύθυνση: Θρασύλλου 24, Αθήνα,    Τηλέφωνο: 21 0324 8593

goo.gl/maps/D6fmAvHevDS2

 Συλλογος Σπηλια της Ακροπολης zoom out

Για περισσότερο από 40 χρόνια προσφέρει στους επισκέπτες της ένα μαγικό συνδυασμό: αφενός μεν βρίσκεται στη σκιά της Ακρόπολης, στο ωραιότερο σημείο της συνοικίας των θεών, με μοναδική θέα στον Ιερό Βράχο, αφετέρου δε, παραμένει πιστή στην παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα με τερψιλαρύγγια και θεϊκό κρασί. Ένας συνδυασμός που τιμά την Ιστορία και τον Πολιτισμό της Αθήνας και μάλιστα στην πιο όμορφη γειτονιά της.

6

 

Το βασικό κόστος της συμμετοχής στην εκδήλωση είναι στα 14 ευρώ ανά άτομο και περιλαμβάνει προεπιλεγμένο φαγητό (2 προτιμήσεων) και κρασί ή αναψυκτικό. Επίσης θα υπάρχει ζωντανή μουσική με ελληνικό ρεπερτόριο.

8

 

Στην εκδήλωση, πέραν της συνεστίασης και την κοπή της πίτας, θα επιδοθούν έπαινοι στους Βλαχερναίους, που πέτυχαν στα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κατά το 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου. 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6983-521-983, 6977-034-333.

SPHLIA AKROPOLHS TABERNA

 

1

 

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια