Back to top
Τρίτη, 29 Μαρτίου, 2016 στις 11:51μμ | Κατηγορία: Κοινωνικά | THANOS
Επιστολή παραίτησης και αποχώρηση της Προέδρου της Μ.Κ.Β.

Με την παρακάτω επιστολή της , η Πρόεδρος της Μ.Κ.Β. εξηγεί τους λόγους της παραίτησης και της αποχώρησης της από τον Σύλλογο:

Φίλες και φίλοι

Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω την παραίτηση μου από πρόεδρος του πολιτιστικού ΣΥΛΛΟΓΟΥ Μορφωτική Κίνηση Βλαχέρνας. Ο λόγος της παραίτησης μου είναι προσωπικές επιθέσεις που δέχομαι τον τελευταίο καιρό από πρόσωπα τα οποία μέχρι χθες πορευόμαστε μαζί ! Δεν κρατάω όμως κακία σε κανέναν! Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με το σύλλογο είχα ένα στόχο ,να κάνω  ότι καλύτερο μπορώ για το σύλλογο και το χωριό μου. Πάντα  έδινα τον καλύτερο εαυτό μου γιατί πίστευα σ΄ αυτό που έκανα ! Ποτέ δεν προσπάθησα να καλύψω κανέναν και  για κανένα λόγο! Λυπάμαι ειλικρινά και στεναχωριέμαι γιατί δυστυχώς τον τελευταίο καιρό βλέπω πως τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο με αποτέλεσμα σ΄ ένα τόσο μικρό χωριό που ζούμε να μην έχει μάτια να δει ο ένας τον άλλο , να βγαίνουμε έξω και να μην λέμε ούτε καλημέρα μεταξύ μας! Σ ένα χωριό που φημίζεται για τα ήθη, τα έθιμα , τις παραδόσεις αλλά και τις επιτυχημένες εκδηλώσεις  που κάνει ! Ας καθίσουμε λοιπόν όλοι και να σκεφτούμε ποιο είναι το παράδειγμα που θα δώσουμε στα αυριανά νέα παιδιά του χωριού μας ώστε να τα φέρουμε κοντά μας και να έχουν θέληση να ασχοληθούν με τους συλλόγους. Οι γκρίνιες και οι κόντρες μεταξύ μας δεν οδηγούν πουθενά! Κάθε άλλο μόνο αντίθετα αποτελέσματα  έχουν!

Ήταν τιμή για μένα που υπηρέτησα το Σύλλογο από τη θέση του προέδρου τα τελευταία πέντε χρόνια. Η όποια επιτυχία ή αποτυχία αυτής της θητείας είναι στην κρίση σας! Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε στην προσπάθεια μου αυτή, αλλά και να ζητήσω συγνώμη αν κάποιους τους έθιξα ή τους έβλαψα άθελά μου. Πιστεύω πως θα έρθει σύντομα η ώρα που θ αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες που μας αναλογούν και θα θέσουμε σε προτεραιότητα το γενικό συμφέρον από το προσωπικό! Εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο του νέου Δ.Σ!

 

Με τιμή

Ελένη Κουτσούγερα -Τσιώλη

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια