Back to top
Πέμπτη, 7 Απριλίου, 2016 στις 11:25πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΛΛΙΝΤΖΑ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΚΟΛΛΙΝΤΖΑ

Το Δ.Σ. της Μορφωτικής Κίνησης Βλαχέρνας, μετά την αποδοχή της παραίτησης από τη θέση της προέδρου και μέλους του Δ.Σ., Ελένης Κουτσούγερα-Τσιώλη, προσκάλεσε με βάση το καταστατικό την πρώτη αναπληρωματικό, Λένα Κ. Καλογεροπούλου, η οποία δεν αποδέχθηκε να συμμετάσχει στο Δ.Σ. της ένωσης. Κατόπιν το Δ.Σ. της Μ.Κ.Β. κάλεσε τους δύο άλλους αναπληρωματικούς, Χρήστο Κολλίντζα και Ευάγγελο Κολλίντζα, ώστε να καλύφθεί η μία κενή θέση στο Δ.Σ.. Και οι δύο με έγγραφη επιστολή τους, δεν δέχτηκαν για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους να συμμετάσχουν στο Δ.Σ. της ένωσης. 

BLAXERNA

Κατόπιν των ανωτέρω, το Δ.Σ. της Μορφωτικής Κίνησης Βλαχέρνας και σύμφωνα με το άρθρο 21 του καταστατικού, θα πρέπει να συγκαλέσει τακτική Γενική Συνέλευση εντός μηνός, για την συμπλήρωση μιας θέσης στο Δ.Σ. και τριών αναπληρωματικών.

Η τακτική Γενική Συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο 14 του καταστατικού, για να έχει απαρτία απαιτείται η παρουσία του 1/2 του όλου αριθμού των ταμειακώς εν τάξει τακτικών μελών. Αν κατά την πρώτη φορά δεν υπάρξει απαρτία, τότε συγκαλείται δεύτερη Γ.Σ. και απαιτείται η παρουσία του 1/3 του όλου αριθμού των ταμειακώς εν τάξει τακτικών μελών. Αν και στην δεύτερη Γ.Σ. δεν υπάρξει απαρτία, τότε συγκαλείται τρίτη Γ.Σ. και απαιτείται η παρουσία του 1/4 του όλου αριθμού των ταμειακώς εν τάξει τακτικών μελών, αλλά ουδέποτε ολιγοτέρων των 15 μελών.

Σχόλια
  1. Θανάσης Κουτσούγερας
    12 Απριλίου, 2016

    Κρίμα !!!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια