Back to top
Κυριακή, 12 Ιουνίου, 2016 στις 11:21πμ | Κατηγορία: Αθλητικά | argy
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 200 χλμ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ
Από την πλατεία Άρεως ξεκίνησε την Κυριακή το Βrevet Τρίπολης, το οποίο πραγματοποιείται για 4η συνεχόμενη χρονιά. Πρόκειται για έναν αγώνα που διοργανώνει ο Ποδηλατικός Όμιλος Τρίπολης, με την βοήθεια του Δήμου Τρίπολης.
Περισσότεροι από 150 ποδηλάτες ήταν στην εκκίνηση στις 9:00 το πρωί, στην πλατεία Άρεως, με στόχο να διανύσουν και να τερματίσουν τα 200 χιλιόμετρα της απαιτητικής διαδρομής. “Εύχομαι την επομένη χρονιά να περάσουν τους 300 οι συμμετέχοντες” είπε λίγο πριν δώσει την έναρξη, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Τρίπολης, Θεόδωρος Καραλής.
Λίγο νωρίτερα, τιμητική πλακέτα δόθηκε από την Πρόεδρο του Ποδηλατικού Ομίλου Τρίπολης, Τασοπούλου Νικολέτα, στον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου, Θεόδωρο Καραλή, για την συμβολή του στο 4ο Brevet Τρίπολης.
Συμμετέχοντες αθλητές με δηλώσεις λίγο πριν την εκκίνηση, έκαναν λόγο για μια πολύ όμορφη διοργάνωση αλλά και για την χαρά της παρέας που τους δίνει το κίνητρο να συμμετέχουν κάθε χρόνο. Όπως ανέφεραν, ο καιρός είναι σύμμαχος τους και θα απολαύσουν αυτή την υπέροχη διαδρομή. Η κυκλική διαδρομή 200 χιλιομέτρων, θα περάσει μέσα από γραφικά χωριά, ιστορικά μνημεία αλλά και στα πανέμορφα βουνά της Αρκαδίας.
Συγκεκριμένα οι αθλητές θα περάσουν από το Λεβίδι, τη Δάφνη, τη Βλαχέρνα, το φράγμα Λάδωνα, τα Λαγκάδια, τα Τρόπαια, την Καρκαλού, τη Στεμνίτσα, τη Δημητσάνα, την Καρύταινα αλλά και τη Μεγαλόπολη. Η διαδρομή θα ολοκληρωθεί στην Πλατεία Άρεως, εκεί όπου και ξεκίνησε.
PODHLATIKOS GYROS 2016
 
 
Σημείωση vlaxerna.gr: Πριν μια ώρα περίπου πέρασαν οι ποδηλάτες από τη Βλαχέρνα, με προορισμό την Γορτυνία…
Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια