Back to top
Κυριακή, 31 Ιουλίου, 2016 στις 10:01πμ | Κατηγορία: Εκδηλώσεις | Ν.Δ.Κ.
Θερινές παρουσιάσεις μαθημάτων ζωγραφικής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ενηλίκων, στο Άγαλι (Λίμνη) Αρκαδίας .

Φιλοτεχνική διοργάνωση από τον Αγροτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Λίμνης «Το Άγαλι», για να αναζητήσει κανείς κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό, μέσα στην ρουτίνα της καθημερινότητας και να εκφράσει με την καλλιτεχνική του διάθεση, τις πνευματικές του ανησυχίες.

Η Ζωγραφική είναι μία Τέχνη έκφρασης, ειδικά των παιδιών μας, που ορίζουν τον κόσμο τους από μία τελεία, από μία γραμμή, από μία σύνθεση γραμμών, από μία χρωματική απόχρωση μέχρι και μία εικόνα εν τέλει, που τα ίδια πολύ καλά αποτυπώνουν αλλά και ερμηνεύουν, άξιοι βιγλάτορες, για να αγναντέψουν από τη σκοπιά τους, τις άπειρες μορφές της Τέχνης και της ζωής.

Οι γονείς έχοντας γνώσεις περί της Ζωγραφικής μπορούν να μεθοδεύσουν την πορεία προς την Τέχνη και να προάγουν τον πολιτισμό σε όποιον τόπο και αν κατοικούν.

Ημερίδα παρουσίασης Τεχνικών Ζωγραφικής, με θεματολογία και σύντομη αναδρομή στην ιστορία της Τέχνης, για μικρούς και μεγάλους, με τον Ζωγράφο-Εικαστικό Ηλία Ματθαιόπουλο, σε συνεργασία με το Arts and Crafts Ευ ΤΕΧΝΟΝ (Έργα Τέχνης και Είδη Δώρων, Γεωργίου Α΄ 9 – Τρίπολη).

Ένα ταξίδι με χρώματα, παλέτες, πινέλα, ακουαρέλες και μουσαμά, στα μονοπάτια της Ζωγραφικής, της Τέχνης ετούτης που δίνει την έκφραση του θαυμαστού κόσμου που μας περιβάλλει και τρέφει κάθε είδος αισθητικής αντίληψης της ζωής.

Ημέρα Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 και ώρα 16:00μ.μ. σας περιμένουμε στο πολιτιστικό κέντρο Λίμνης, στο Άγαλι Αρκαδίας. Οι παρουσιάσεις Ζωγραφικής είναι τρίωρες.

Οι παρουσιάσεις των μαθημάτων Ζωγραφικής γίνονται με την πρωτοβουλία και αρωγή του Αγροτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Λίμνης, «Το Άγαλι».

AGALI

Η Τέχνη είναι ζωή! Η ζωή είναι Τέχνη!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια