Back to top
Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2016 στις 7:15μμ | Κατηγορία: Εκδηλώσεις | argy
Ο Γιώργος Ψαλτόπουλος (από Βλαχέρνα) θα παρουσιάζει εκπομπή στο STAR!!!

Δεν έχουμε ξαναπαρακολουθήσει κάτι παρόμοιο.

της Κοντογιάννη Άννας

Το Star όπως καταλάβαμε, όταν μάθαμε ότι πήρε τα δικαιώματα του The Voice, από του χρόνου θα κάνει το μεγάλο άνοιγμά του στην ψυχαγωγία. Αν και θεωρείται ήδη ένα ψυχαγωγικό κανάλι την επόμενη σεζόν θα έχει ήδη στο ενεργητικό του τρεις καινούριες εκπομπές, ψυχαγωγικού περιεχομένου, το The Voice, το Shopping Star αλλά και μια ολοκαίνουρια εκπομπή, η οποία θα έχει θέμα το fuctional training και το brazilian jiu jitsu basics. Με αυτή την κίνηση το Star αποδεικνύει ότι σκοπεύει την επόμενη χρονιά να κάνει ανοίγματα σε νέα τηλεοπτικά κοινά.

Οι παρουσιαστές αυτής της διαφορετικής εκπομπής θα είναι ο Πάνος Καρμίρης και ο Γιώργος Ψαλτόπουλος.

PSALTOPOULOS STAR

Και αν δεν ξέρετε τι είναι το functional training θα σας κατατοπίσουμε εμείς!

Η Λειτουργική προπόνηση ενδυνάμωσης είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται από τους γυμναστές και τους φανατικούς οπαδούς της γυμναστικής σε όλο τον κόσμο.

Η λειτουργική δύναμη (functional strength) είναι η δύναμη που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς μας. Να πάρουμε αγκαλιά το παιδί μας, να κουβαλήσουμε τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ, να παίξουμε τένις, κ.λπ. Και, φυσικά, αυτό είναι ένα μικρό δείγμα των καθημερινών δραστηριοτήτων που βασίζονται στη λειτουργική δύναμη. Είτε κάνουμε κάποιο σπορ, είτε εργαζόμαστε ή απλά ζούμε μια δραστήρια ζωή, η λειτουργική δύναμη είναι αυτή που μας εξασφαλίζει αυτή τη δυνατότητα.

Τα καθίσματα και τα σπριντ είναι εξαιρετικά παραδείγματα ασκήσεων λειτουργικής προπόνησης ενδυνάμωσης (functional strength training). Αυτές οι ασκήσεις ενεργοποιούν πολλούς μύες, σε αντίθεση με τις μεμονωμένες ασκήσεις, όπως οι εκτάσεις των ποδιών.

Περιμένουμε να το δούμε λοιπόν και στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τον Οκτώβριο!

πηγή: www.pasmina.gr

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια