Back to top
Παρασκευή, 30 Ιουλίου, 2010 στις 8:59πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
«Παραμύθια και Μουσικές του Κόσμου» στο ελατόδασος του Μαινάλου!

Το πρόγραμμα «Παραμύθια και Μουσικές του Κόσμου», το οποίο είναι πλέον τεσσάρων χρόνων, θα πραγματοποιηθεί για ένα μόνον τριήμερο, το τελευταίο όπως πάντα, του Ιουλίου. Στις 30, 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου λοιπόν η Μάνια Μαράτου, η Λίλλυ Λαμπρέλη, η Αγνή Στρουμπούλη, η Ανθή Θάνου με τον Παναγιώτη Κούλελη, η Εύη Γερόκωστα, ο Δημήτρης Προύσαλης και οι Παραμυθοκόρες θα συνεχίσουν την παράδοση με παραμύθια και ιστορίες από όλο τον κόσμο, προσφέροντας σε όλους μας ένα μαγικό τριήμερο, ταξιδεύοντάς μας σε κόσμους μακρινούς… κόσμους παραμυθένιους.
Έχοντας στις αποσκευές μας τη μοναδική ανάγκη της ανθρώπινης ψυχής, που αναζητά την απελευθέρωση από τη καθημερινότητα και τη μετάβαση στα μονοπάτια της αλήθειας σε τόπους μαγικούς και ονειρεμένους, ξεκινάμε και φέτος με ποιότητα και σεβασμό στον άνθρωπο, το μαγικό ταξίδι μας στις ξεχασμένες ιστορίες του παρελθόντος, στους ρυθμούς του δάσους και στο κελαΐδισμα των πουλιών μέσα από το πρόγραμμα «Παραμύθια και Μουσικές του κόσμου». Γιατί τα παραμύθια –και πάνω απ’ όλα τα μαγικά παραμύθια– είναι απελευθερωτικά.
Σε μια πολύ όμορφη Ελληνική τοποθεσία, στην ορεινή Αρκαδία και συγκεκριμένα στην Βυτίνα, θα πραγματοποιηθεί για λίγες μέρες ένα ιδιαίτερο «φεστιβάλ» με πρωταγωνιστές σύγχρονους παραμυθάδες και συγγραφείς, με μοναδικές ιστορίες πλαισιωμένες από ενδιαφέρουσες δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Όσοι έχουν την τύχη να βρεθούν εκεί θα το απολαύσουν σίγουρα! Αφηγήσεις, εργαστήρια για παιδιά, εκθέσεις, θέατρο σκιών και πολλά άλλα….

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Υπό την αιγίδα και με την υποστήριξη του Δήμου Βυτίνας .

πηγή:kalimera-arkadia.blogspot.com

Σχόλια
  1. Αεί Μαίναλον « Αεί Μαίναλον
    30 Ιουλίου, 2010

    […] […]

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια