Back to top
Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου, 2016 στις 11:53μμ | Κατηγορία: Αθλητικά | Ν.Δ.Κ.
Επίσκεψη του προέδρου του ΝΠΔΔ του δήμου Τρίπολης, στο γήπεδο 5×5 της Βλαχέρνας

Σήμερα επισκέφθηκε το ποδοσφαιρικό γήπεδο 5×5 της Βλαχέρνας, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ και υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Τρίπολης Θεόδωρος Καραλής, ανταποκρινόμενος στο αίτημα-κάλεσμα της Αθλητικής Ένωσης Βλαχέρνας. Παρόν στην συνάντηση ο πρόεδρος της Α.Ε.Β. Θανάσης Δρακόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. της Α.Ε.Β. Κωνσταντίνος Λολώνης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Βλαχέρνας Δημήτρης Κολλίντζας και ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Παπαχρόνης.

aeb-13102016-5

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ ενημερώθηκε εκτενώς και είδε και ο ίδιος, το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο γήπεδο 5×5 από τους ανέμους της προηγούμενης Παρασκευής. Αποφασίστηκε η δημιουργία μελέτης για αλλαγή του τάπητα του γηπέδου, καθώς επίσης και η γενικότερη αναβάθμιση του αθλητικού χώρου. Συγκεκριμένα η κατασκευή πάγκων, η κατασκευή καθισμάτων, η αλλαγή διχτύων στα τέρματα του γηπέδου, η μετατροπή του γειτονικού γηπέδου μπάσκετ σε γήπεδο τένις, η τοποθέτηση συρόμενης πόρτας και στην είσοδο του χώρου για το γήπεδο 5×5 και στην είσοδο του μεγάλου γηπέδου. Επίσης αναφέρθηκε και στην ήδη υπάρχουσα αίτηση του προέδρου της Τ.Κ. Βλαχέρνας, για την προμήθεια των μεταλλικών στύλων φωτισμού του γηπέδου 5×5 (ως γνωστόν η Α.Ε.Β. έχει εξασφαλίσει τους προβολείς από δωρεά συμπατριώτη μας, ενώ θα αναλάβει (η Α.Ε.Β.) και το κόστος της τοποθέτησης).

Άμεσα βέβαια και σε συνεννόηση με τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Τρίπολης, ο κ. Θ. Καραλής ανέφερε πως θα έρθει συνεργείο για την πρόχειρη αποκατάσταση του παλαιού τάπητα (όσο είναι δυνατόν), ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα στους επισκέπτες του γηπέδου. Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν θα αποτελέσει τροχοπέδη στην δημιουργία της μελέτης και στην υλοποίηση της αλλαγής του τάπητα και της γενικότερης αναβάθμισης του αθλητικού χώρου.

Οι παρόντες ευχαρίστησαν τον κ. Θ. Καραλή για την άμεση ανταπόκρισή του και την πρόθεσή του να βοηθήσει στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο γήπεδο της Βλαχέρνας.

aeb-13102016

aeb-13102016-4

aeb-13102016-6

aeb-13102016-1

aeb-13102016-2

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια