Back to top
Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου, 2016 στις 10:07πμ | Κατηγορία: Οικονομία | argy
Η έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ανοίγει σήμερα τις πύλες της, στην ΒΙΠΕ Τρίπολης.

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ανοίγει σήμερα τις πύλες της και υποδέχεται στο κτίριο Γ.Ε.Α. στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης, μέχρι και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 τους επισκέπτες της, για να γνωρίσουν από κοντά τους 250 και πλέον εκθέτες, δήμους της Πελοποννήσου και φυσικά τον συνδιοργανωτή της έκθεσης την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν σήμερα και ώρα 07:00 το απόγευμα, στο χώρο της έκθεσης, όπου εκεί θα συναντηθεί όλος ο επιχειρηματικός κόσμος της Πελοποννήσου.

expo-2016

Στην έκθεση θα υπάρχει πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και θα την επισκεφτούν  εκπρόσωποι Πρεσβειών και διμερών επιμελητηρίων, εκπρόσωποι ξένων επιχειρήσεων και προμηθευτές τροφίμων από μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ και logistics της Πελοποννήσου και Αττικής. 

Θα συμμετέχουν επιχειρήσεις από διάφορους τομείς: Γεωργία, Κτηνοτροφία, Νέες καλλιέργειες, Οικιακός και επαγγελματικός εξοπλισμός, Τρόφιμα, Ποτά, Αυτοκίνητο, Μοτοσυκλέτα, Ποδήλατο, Ενέργεια, Τεχνολογία Περιβάλλοντος, Εναλλακτικές μορφές ενέργειας, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Διαφήμιση, Πληροφορική.

Στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.peloponnisosexpo.gr μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων και τους εκπρόσωπους των ξένων επιχειρήσεων. Κορυφαίες επιχειρήσεις ανάμεσα στους εκθέτες. Επαγγελματίες και επισκέπτες από την Ελλάδα θα καλύψουν τις επαγγελματικές τους ανάγκες από τη δυναμική παρουσία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των εκατοντάδων εκθετών – κορυφαίων επιχειρήσεων από όλη την Ελλάδα. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης www.peloponnisosexpo.gr και δείτε τον κατάλογο εκθετών.

Στην έκθεση “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡO” συμμετέχει και η επιχείρηση:

ARTS and CRAFTS “Ευ ΤΕΧΝΟΝ”
Έργα Τέχνης & Είδη Δώρων
Γεωργίου Α’ 9, Τρίπολη ΤΚ 221 32
Τηλ.: 2713 007439 Κιν.: 6940 750206
 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ:

Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου 2016 και οι ώρες λειτουργίας θα είναι: Καθημερινές: 17:00 – 22:00 και το Σαββατοκύριακο: 10:30 – 22:00.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ:

Μια προσφορά του ΚΤΕΛ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Πλατεία Κολοκοτρώνη, ΩΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ: Ανά μία ώρα, στις ώρες λειτουργίας της έκθεσης.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια