Back to top
Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2016 στις 6:12μμ | Κατηγορία: Αθλητικά | argy
«ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ»

Το vlaxerna.gr σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα των ομάδων της Δ.Ε. Λεβιδίου, του Σαββατοκύριακου (3-4/12/2016) που πέρασε.

Α΄    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ: 4-0

orxomenos-2016

Σαρωτικός ο Ορχομενός, επιβεβαίωσε την πολύ καλή φόρμα του, κέρδισε και την ομάδα του Ολυμπιακού Λεωνιδίου, με σκορ 4-0. Τα γκολ πέτυχαν ο Κ. Βλαχοκυριάκος, ο Ντρέου, ο Shehu και ο Δρόσος. Με την νίκη του αυτή, ο Ορχομενός βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Α΄  Κατηγορίας τοπικού Αρκαδίας. Την επόμενη αγωνιστική (10η) η ομάδα του Λεβιδίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την ομάδα της Τεγέας.

Η σύνθεση της ομάδας: Καραμπής, Παρασκευόπουλος, Σιόλας, Μούστος Θ., Ζιάζιαρης, Βλαχοκυριάκος, Τούντας, Μούστος Σ., Ντρέου, Νέζος, Shehu.

***

Β΄    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΠΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ – ΑΡΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 5-0

megremhs-pao-kandhlas5

Με το επιβλητικό 5-0 κέρδισε η ομάδα της Κανδήλας τον Άρη Τρίπολης για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄  κατηγορίας Τοπικού Αρκαδίας και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σκόρερ για την ομάδα οι: Παναγιώτης Μεγρέμης, Σωτηρόπουλος, Ζερβογιάννης και Μυλωνάς (2). Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Κανδήλας έχει ρεπό.

Το παιχνίδι είχε ιδαίτερη συναισθηματικά φόρτιση, λόγω ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας (Βλαχερναίος) Παναγιώτης Μεγρέμης, αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την ομάδα του ΠΑΟ Κανδήλας. 

megremhs-pao-kandhlas1

megremhs-pao-kandhlas2

Ο Παναγιώτης δήλωσε: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες,τον Προπονητή Γιώργο Προκόπο, την Διοίκηση Αριστοτέλη Προκόπο και Κώστα Δρόσο, τον φροντιστή της ομάδας Πιπίνο και γενικά όλο τον “ΠΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ” για όλα αυτά τα αξέχαστα χρόνια που περάσαμε μαζί!!! Για προσωπικούς λόγους σήμερα ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στο γήπεδο σαν ποδοσφαιριστής και τι καλύτερο να αποχαιρετώ τα γήπεδα με γκολ!!! Καλή συνέχεια σκύλοι μου!! Θα είμαι συνέχεια δίπλα σας!!! Vamos Kandyla!!!

megremhs-pao-kandhlas3

***

 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ – Β΄   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Α΄   ΟΜΙΛΟΣ)

ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ – ΑΣ ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ : 69 – 56

panas kandilas MPASKET

Ήττα για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΝΑ στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, από την ομάδα ΓΣ Γαργαλιάνων με 69-56. Επόμενη αγωνιστική ο ΑΣ ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ αντιμετωπίζει την ομάδα ΓΑΕΤ ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡ.

Η σύνθεση: ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΥΛΑΣ (Μάλλιος): Ζαφειράκης, Τσαπακίδης 7 (1), Τριανταφυλλόπουλος 4 (1), Σταθόπουλος 3, Μπαρλάς 11, Παπαδήμας 2, Πετσούνη 3 (1), Σινανάι 16, Μανιατέας 3, Μαντάς 3, Κωτσιόπουλος 1, Λινάρδος 3 

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια