Back to top
Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, 2016 στις 12:53πμ | Κατηγορία: Εκδηλώσεις | CLOLONIS
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΒΛΑΧΕΡΝΑ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΡΑΟΚΕ

Συνεχής ενημέρωση…

Ο νικητής του διαγωνισμού καραόκε εκτός του βραβείου που θα παραλάβει από την Α.Ε.Β. θα έχει και ένα μπουκάλι ποτό με τα παρελκόμενα, για αυτόν και την παρέα του, προσφορά από  «Καμάρες coffe & more».

Υπάρχουν ακόμη θέσεις για όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή, επικοινωνήστε μαζί μας για να συμμετάσχετε.

****

23-12-16

Πρόβες από τους διαγωνιζόμενους πριν το μεγάλο γεγονός.

Στολισμός της αίθουσας από τη δημιουργική ομάδα της Α.Ε.Β.

Τελευταίες ώρες πριν την έναρξη του διαγωνισμού καραόκε και οι συμμετοχές αυξάνονται με την προσθήκη δύο ακόμη διαγωνιζόμενων.

Ο Γιώργος Πανουσόπουλος με καταγωγή από οικογένεια καλλιτεχνών ( ο παππούς του ήταν ο γνωστός κλαριντζής Τρύφωνας Πανουσόπουλος), πιστεύει πως έχει  καλλιτεχνικά στοιχεία. Κατεβαίνει στο διαγωνισμό αποφασισμένος και αυτός να διεκδικήσει την πρώτη θέση.

Η Χριστίνα Καρούντζου με την παρουσία της στη χορωδία για την καταγραφή και  διάσωση των παραδοσιακών τραγουδιών της Βλαχέρνας, εξέπληξε τους πάντες με τη μελωδική φωνή της. Δύσκολος αντίπαλος για τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους και ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού.

****

22-12-16

Άλλη μία συμετοχή και φτάνουμε τους έξι (6) διαγωνιζόμενους.

Η Τασία Δρακοπούλου από μικρή είχε ταλέντο στο τραγούδι. Πρόσφατα συμμετείχε στη χορωδία για την καταγραφή και διάσωση   των παραδοσιακών τραγουδιών της Βλαχέρνας. Ο σύζυγος της και  καλλιτέχνης Μιχάλης Δρακόπουλος, την βοήθησε να εξελιχθεί και σε συνδυασμό με το φυσικό ταλέντο που διαθέτει θα διεκδικήσει την πρώτη θέση στο διαγωνισμό.

****

21-12-16

Δύο νέες συμμετοχές και φτάνουμε τους πέντε (5) διαγωνιζόμενους.

Ο Σάκης Τσιώλης είναι ο νεαρότερος διαγωνιζόμενος που δηλώνει συμμετοχή μέχρι στιγμής. Το ταλέντο του στην υποκριτική  και στη μίμηση αστείρευτο, το έχει αποδείξει εξάλλου στο παρελθόν. Το μεγάλο στοίχημα γι αυτόν είναι να πρωταγωνιστήσει και στο τραγούδι. Ο διαγωνισμός καραόκε είναι μία καλή ευκαιρία για τον Σάκη να δείξει σε όλους το ταλέντο του.

Η Βούλα Γρηγοροπούλου αν και νύφη στη Βλαχέρνα (σύζυγος του Βασίλη Χρ. Τσαρουχά) δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό καραόκε αποδεικνύοντας ότι και “οι νυφάδες έχουν ψυχή”. Είναι πολύ βαρύ να κατέβεις σε διαγωνισμό τραγουδιού εκπροσωπώντας μία οικογένεια όπου ο πεθερός σου (ο γνωστός Χρήστος Β. Τσαρουχάς) είναι ένας από τους καλλίτερους αν όχι ο καλλίτερος παραδοσιακός τραγουδιστής της Βλαχέρνας και των περιχώρων. Η αισιοδοξία της οικογένειας για την πρωτιά της Βούλας είναι μεγάλη και το χρίσμα εδόθη.   

****

18-12-16

Οι πρώτες συμμετοχές για το διαγωνισμό καραόκε είναι γεγονός.

Ο Βασίλης Δ. Τσαρουχάς ανταποκρίθηκε άμεσα. Η πολύχρονη εμπειρία του σαν ιεροψάλτης στη Βλαχέρνα και η αγάπη του για το τραγούδι τον κατατάσσει στα φαβορί του διαγωνισμού για την πρώτη θέση. Έχει πλεονέκτημα στη βαθμολογία του κοινού, αφού η εκτίμηση του κόσμου προς το πρόσωπο του, είναι μεγάλη  λόγο και της ενασχόλησης του με την ψαλτική.

Ο Γιώργος Παντ. Παπαχρόνης είναι η δεύτερη συμμετοχή του διαγωνισμού. Θέλω να ομολογήσω ότι ήταν σε μεγάλο βαθμό ο άνθρωπος που μου έδωσε την έμπνευση να δημιουργήσουμε αυτή την εκδήλωση και αυτό έγινε πριν 2 χρόνια, όταν τον είδα να τραγουδά σε φιλικό περιβάλλον και οι νεαροί φίλοι και φίλες του να σκίζονται για πάρτι του.  Το νεαρό της ηλικίας, η σωστή προετοιμασία με τη βοήθεια από το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον, αλλά και το φαν κλαμπ των νέων του χωριού μας, τον κατατάσσουν στα φαβορί του διαγωνισμού.

Φυλλιώ Τσαρουχά ή κοινός η αστρολόγος του vlaxerna.gr, μα θα μπορούσε να λείψει από ένα τόσο μεγάλο γεγονός? Εξάλλου τα άστρα μιλούν για σαρωτική νίκη, ποιος μπορεί να τα διαψεύσει. Το τραγούδι της συμμετοχής είναι εξαιρετικό και με τη σωστή εκτέλεση θα κερδίσει τους κριτές και το κοινό.

****

17-12-16

Διαγωνισμός Καραόκε όροι και κανόνες.

Διαγωνιζόμενοι: Στο διαγωνισμό καραόκε θα συμμετέχουν έως δώδεκα (12) διαγωνιζόμενοι. Οι διαγωνιζόμενοι μπορεί να συμμετέχουν ως ένας τραγουδιστής/στρια, ή δύο (ντουέτο), ή τρεις (τρίο), ή περισσότεροι (συγκρότημα ή χορωδία). Κάθε περίπτωση  από τις πιο πάνω θα μετρά ως ένας διαγωνιζόμενος. Μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το δέκατο έκτο (16) έτος της ηλικίας, ανεξαρτήτως φύλλου.

Επιλογή τραγουδιού: Ο διαγωνιζόμενος με τη δήλωση της συμμετοχής του, θα ενημερώνει τους διοργανωτές για τον τίτλο του τραγουδιού με το οποίο θα διαγωνιστεί και θα εγκρίνεται, αρκεί το τραγούδι να υπάρχει στο ιντερνέτ (στη σελίδα youtube.com) σαν τραγούδι καραόκε. Το είδος του τραγουδιού μπορεί να προέρχεται από το ελληνικό ή ξένο ρεπερτόριο, μπορεί να είναι έντεχνο, λαϊκό, ρεμπέτικό ή παραδοσιακό. 

Κριτική επιτροπή – βαθμολογία: Θα υπάρχει βαθμολογία για τους διαγωνιζόμενους η οποία θα προέρχεται από τους κριτές και από το κοινό, που θα βρίσκεται στην αίθουσα πριν ξεκινήσει ο διαγωνισμός αλλά και κατά τη διάρκεια αυτού (όσοι προσέλθουν  μετά την έναρξη της εκδήλωσης δεν θα δικαιούνται να ψηφίσουν, αφού δεν θα έχουν ολοκληρωμένη άποψη). Η βαθμολογία θα είναι του τύπου Eurovision όπου όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα βαθμολογούνται από το 1 (ένα) έως το 12 (δώδεκα). Το 12 (δώδεκα) θα είναι ο μεγαλύτερος βαθμός και θα δίνεται στο διαγωνιζόμενο που έκανε την καλύτερη εκτέλεση, ενώ το 1 (ένα) θα είναι ο μικρότερος βαθμός και θα δίνεται στο διαγωνιζόμενο με τη χειρότερο εκτέλεση, κατά την κρίση της κριτικής επιτροπής αλλά και του κοινού. Ο βαθμός που θα δίνεται στον κάθε διαγωνιζόμενο, θα είναι ένας και μοναδικός, η ύπαρξη του ίδιου βαθμού για δεύτερη φορά στη λίστα βαθμολογίας θα κηρύσσει άκυρο το δελτίο ψηφοφορίας. Η κριτική επιτροπή και το κοινό είναι υποχρεωτικό να συμπληρώσουν όλους τους βαθμούς από το 1 έως το 12 προς τους διαγωνιζόμενους, αλλιώς το δελτίο ψηφοφορίας θα είναι άκυρο. Η άθροιση των βαθμών της επιτροπής και του κοινού θα αναδείξει το νικητή του διαγωνισμού καραόκε.

Δήλωση συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή προς τη διοργανώτρια αρχή (Α.Ε.Β.) έως την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, επικοινωνώντας με τους υπεύθυνους στα τηλέφωνα ή στο e-mail που υπάρχουν στα στοιχεία επικοινωνίας ή γράφοντας σχόλιο με τα στοιχεία τους (όνομα επώνυμο) και το τηλέφωνο ή e-mail τους στο άρθρο στο vlaxerna.gr (δεν θα δημοσιοποιούνται τα στοιχεία θα είναι μόνο για την επιτροπή, για να μπορέσει να έρθει σε επαφή με τον διαγωνιζόμενο).

Επικοινωνία: Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας (είναι υποχρεωτικό να δώσετε όνομα επώνυμο και τηλέφωνο ή e-mail):

  • γράφοντας σχόλιο στο τέλος του άρθρου στο vlaxerna.gr (δεν θα δημοσιοποιείτε η επικοινωνία σας)
  • στο τηλέφωνο 6974704000 και e-mail: clolonis@gmail.com  Κωνσταντίνος Λολώνης, υπεύθυνος διοργάνωσης της εκδήλωσης και μέλος της Α.Ε.Β..
  • στο τηλέφωνο 6978907618 Αθανάσιος Δρακόπουλος πρόεδρος της Α.Ε.Β.

****

14-12-16

Λίγες μέρες έμειναν ακόμη για τις γιορτές των Χριστουγέννων και το χωριό μας κινείτε είδη σε εορταστικούς ρυθμούς.  Ο στολισμός από πλευράς δήμου είναι σε εξέλιξη, ενώ τα καταστήματα και τα σπίτια σιγά σιγά φοράνε τα γιορτινά τους.  Η Αθλητική Ένωση Βλαχέρνας, με την ευγενική χορηγία του δήμου Τρίπολης, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε και να συμμετάσχετε στην εορταστική βραδιά, που διοργανώνει στις 24 Δεκεμβρίου την παραμονή των Χριστουγέννων, στο ανακαινισμένο Πνευματικό Κέντρο του χωριού μας με κυρίως θέμα το ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΡΑΟΚΕ. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα προβληθεί ταινία κινούμενων σχεδίων για τα μικρά παιδιά και για όσους νιώθουν παιδιά.

Τα πάρτι καραόκε είναι πολύ διαδεδομένα στο εξωτερικό, τα δε τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα. Η μουσική και το τραγούδι επιδρούν θετικά στον άνθρωπο και όπως έλεγε ο Πλάτωνας «η μουσική δίνει ψυχή στις καρδιές και φτερά στη σκέψη». Στην καθημερινότητα μας βλέπουμε αρκετές ψυχαγωγικές εκπομπές στα τηλεοπτικά κανάλια οι οποίες  σχετίζονται με τη μουσική και το τραγούδι (X-Factor, The Voice, Junior Music Star, Rising Star, κτλ). Όλα αυτά μας έδωσαν την έμπνευση να διοργανώσουμε σαν Αθλητική Ένωση Βλαχέρνας (Α.Ε.Β.) μία βραδιά καραόκε και μάλιστα διαγωνισμό καραόκε. Ο σκοπός είναι να περάσουμε όμορφα την παραμονή των Χριστουγέννων με μουσική και τραγούδι. Μέσο του vlaxerna.gr (που είναι χορηγός επικοινωνίας), αλλά και στη σελίδα της Α.Ε.Β. στο facebook θα σας ενημερώνουμε καθημερινά για όλες τις εξελίξεις (το πρόγραμμα, τις συμμετοχές, τους κριτές, την επικοινωνία, κτλ).

Σχόλια
  1. κολλιντζογιαννακης αντωνης
    14 Δεκεμβρίου, 2016

    Μπραβο παιδια κατι να δημιουργουμε για γιορτινη ατμοσφαιρα

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια