Back to top
Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου, 2016 στις 5:12μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | TSARHL
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΒΛΑΧΕΡΝΑΙΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Απανταχού Βλαχερναίων, το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 04-12-2016 και συγκροτήθηκε σε Σώμα στις 07-12-2016, πρόκειται να προβεί, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, στη συγκρότηση Επιτροπών και ομάδων δραστηριοποίησης (π.χ. χορωδία για συγκέντρωση και καταγραφή δημοτικών τραγουδιών, κ.α.) για τα επόμενα δύο (2) χρόνια.

Στην προσπάθεια αυτή και για να υπάρξει κατά το δυνατόν ευρύτερη δημοσιοποίηση της πρωτοβουλίας και μεγιστοποίηση της δυνατότητας ενεργής συμμετοχής όσο το δυνατόν περισσότερων μελών του Συλλόγου και  συμπατριωτών, το Διοικητικό Συμβούλιο απευθύνει δημόσια πρόσκληση προς όλα τα μέλη του και σε όλους τους συμπατριώτες προκειμένου να εκφράσουν την επιθυμία τους να συμμετέχουν στις εν λόγω Επιτροπές και ομάδες δραστηριοποίησης.

Σημειώνεται ότι βάσει του καταστατικού, ο Σύλλογος συγκροτεί κατ’ ελάχιστον τρεις (3) επιτροπές:

Την Πολιτιστική και Μορφωτική Επιτροπή

Την Συντακτική Επιτροπή

Την Επιτροπή Τοπικών Προβλημάτων.

Οι εν λόγω Επιτροπές μπορούν να συμπληρωθούν και από άλλες (π.χ. Επιτροπή Δημιουργίας Μουσείου, κλπ.) ή να πλαισιωθούν και με ομάδες δραστηριοποίησης προκειμένου, ανάλογα με το αντικείμενο, να υλοποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο και ωφελιμότερο έργο για το χωριό και τους συμπατριώτες. Σημειώνεται ότι κάθε Επιτροπή, βάσει του καταστατικού, έχει ως Υπεύθυνο ένα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και στελεχώνεται από μέλη του Συλλόγου ή συμπατριώτες.

Παρακαλούνται, λοιπόν,  όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη και όλοι οι ενδιαφερόμενοι συμπατριώτες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, στο Σύλλογο (Πρόεδρο κ. Ηλία Τσαρουχά, τηλ.210.8026059).

Προτάσεις για συγκρότηση επιπλέον Επιτροπών και ομάδων δραστηριοποίησης είναι ευπρόσδεκτες και θα εξεταστούν, ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα προκύψει και το αντικείμενο. Για τον καλύτερο συντονισμό και προγραμματισμό των ενεργειών, οι εκφράσεις ενδιαφέροντος θα πρέπει να εκφραστούν έως τις 31-12-2016.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου

Ηλίας Σωτ. Τσαρουχάς, Πρόεδρος 

   Κων/νος Ευαγ. Τσέκος, Γεν.Γραμματέας

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια