Back to top
Παρασκευή, 6 Αυγούστου, 2010 στις 8:56πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

  Κριοί

Επειδή ο Αύγουστος θα είναι για σας ο μήνας των καταχρήσεων, θα πρέπει να προσέξετε, γιατί…το Σεπτέμβριο θα μας ζητάτε  δανεικά!!! Και δεν θα ΄χουμε  ούτε εμείς!!!  Και δεν ξέρω πώς να σας το πω…αλλά να…την ώρα που εμείς κοιμόμαστε κάποιοι ….ξύπνιοι τα φάγανε τα λεφτά!!! Τα ερωτικά σας είναι μια χαρά, ο σύντροφό σας, σας είναι πιστός, αλλά καλού-κακού όταν περνάτε από την πόρτα να…σκύβετε!!!!

Ταύροι

Τυχερούλικα!!! ξεκούραση, διασκέδαση με φίλους (κάποιοι χοροί που μάθατε θα πιάσουν τόπο!!), βόλτες, παραλία και πλίτσι-πλίτσι, νέες γοητευτικές γνωριμίες….έτσι θα βγάλετε τον Αύγουστο!! Δε με πιστεύετε? Καλά!!! Αν όχι όλα…έστω τα μισά, θα βγουν αληθινά!!!  Προσέξτε όμως τα κιλά σας!!! αυτό το μήνα, μέχρι….και οι μύγες παχαίνουν!!!! Αν περιμένετε να σας πω ότι τα οικονομικά σας θα είναι καλά,…είσαστε γελασμένοι!!!

Δίδυμοι

Μπερδεύτηκε μια πέρδικα σ΄ ανατολή και δύση!!! Διδυμάκια μου, κάπως έτσι θα είσαστε και σεις!! Μπερδεμένα θέλω και πρέπει, μπερδεμένες επιθυμίες, και μια μπερδεμένη συμπεριφορά,…αχταρμάς με μπουρδουκλωμένα οικονομικά!!  Αυτά το πρώτο δεκαήμερο. Μετά θα…τα παρατήσετε όλα σύξυλα, θα ξεκουραστείτε και θα…ηρεμήσετε και…το Σεπτέμβρη θα σας έχω νέες προβλέψεις!!! Μην τα λέμε όλα τώρα!!!!

Καρκίνοι

Αυτό το μήνα, και ενώ οι συνάδελφοί σας θα έχουν πάρει όλοι άδεια…εσείς θα….δείξετε την αξία σας!!! Θύματα!!! Ευκαιρία να ψάξετε τους ατομικούς φακέλους τους!!! Θα εκπλαγείτε από το τι θα μάθετε για …δαύτους!!!  Τα ερωτικά σας θα είναι μια χαρά!! Τα οικονομικά σας θα είναι άριστα αν…κόψετε τα έξοδα, και …φάτε όλο το μήνα ψωμοτύρι,…άϊντε και λίγη ντοματούλα!!!! Ξέρω τι σας λέω!!!…τόχω δοκιμάσει!!!

Λέοντες

Σπίτι,…τηλεόραση,…υγιεινή διατροφή, ΟΧΙ τον Αύγουστο βρε παιδιά!!! Από Σ/μβριο…και βλέπουμε!!! Αυτό το μήνα, στις παραλίες, θα κυνηγήσετε  τα…όνειρά σας!!! Αδυνατώ όμως να προβλέψω αν θα…τα πιάσετε!!! Προβλέπω όμως, ότι αν σας πιάσει η… δέσμευσή σας, θα …την πληρώσετε ακριβά!!! Γι’ αυτό…φρόνιμααααα!!!  Ασχοληθείτε με τις…καλλιτεχνικές σας ανησυχίες που είναι και…ακίνδυνες!!!

Παρθένοι

Αυτό το μήνα, δεν θα κοιτάξετε και δεν θα ασχοληθείτε καθόλου με…τους άλλους,…τους ….σκιτζίδες!!! Θα πιάσετε μια αμμουδιά και θα κοιτάξετε και θα ασχοληθείτε με….τους άλλους,…που αξίζουν τον κόπο!!! Δείξτε όμως ψυχραιμία, μήνας είναι,..θα περάσει!!!Τα ερωτικά σας θα είναι καλά, αν δεν παραμελήσετε το…γλυκό και…πολυαγαπημένο σας ταίρι!!! Μετά το ΔΝΤ, θέλετε ακόμα να μάθετε και για τα οικονομικά σας?

Ζυγοί

Ε! ε! ε!!! απόλιγα τα λιθάρια να ΄χουμε και για αύριο!!! Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα και μαζεμένα τον Αύγουστο!!! Τη ζυγαριά γιατί την έχετε!!! Βάλτε μέτρο γιατί…έχουμε και δουλειές!! δεν μπορούμε να σας μαζεύουμε  από τα ξενυχτάδικα και τις παραλίες!!! Τι θα πει και η κοινωνία!!! Άντε καλέ!!! κάντε ότι γουστάρετε και μη δίνετε σημασία στον κάθε κακοπροαίρετο και…ανέραστο!!!

Σκορπιοί

Τον Αύγουστο θέλετε να ασχοληθείτε με το σώμα σας και με το πνεύμα σας!!  Και επειδή και τα δύο μαζί σας πέφτουν…βαριά, προβλέπω να ασχολείστε μόνο με το σώμα και να αφήνετε το πνεύμα για το…χειμώνα!!! Αει στο καλό πιά!!! Και εγώ το ίδιο θα ΄κανα!!! Προσέξτε αυτό το μήνα τις τρικλοποδιές των…καλοκάγαθων συναδέλφων!!! Όσο για τα οικονομικά σας, ευχάριστε προβλέψεις θα έχουμε  μετά το 2020…και βλέπουμε !!!

Τοξότες

Ένα είναι το τόξο που κρατάτε, φροντίστε να είναι ένας και ο στόχος σας!!! Είναι η ευκαιρία σας κα θα τα καταφέρετε!!! Εκτός αν κάνετε καμιά ….μα…κία!!! Όσοι θέλετε να μπλεχτείτε σε ερωτικές καλοκαιρινές παρανομίες να θυμάστε πως ο έρωτας είναι στραβός αλλά όχι και ο…γείτονας!!! Γι αυτό προσέξτε!!! Και που να ψάχνουμε καλοκαιριάτικα να βρούμε να σας δικαιολογήσουμε!!!

Αιγόκεροι

Αυτό το μήνα, τα αστέρια μου λένε να  είμαι καλή μαζί σας!!! θα ξεφορτωθείτε κάποια άτομα που μόνο πλήξη σας προκαλούσαν, και διευρύνονται οι επαγγελματικοί σας ορίζοντες!!! Τα οικονομικά σας…έτσι σε κόντρα όλων…θα βελτιωθούν αρκετά!!! Όσο για τα ερωτικά σας…(κουφαλίτσες την κάνατε τη λαμογιά σας και σας τσάκωσαν!) θα ανατρέψετε με μαεστρία, την  εις βάρος σας κατάσταση…υπέρ σας!!!

Υδροχόοι

Επειδή…χύνετε το νερό, και επειδή τώρα το καλοκαίρι έχουμε έλλειψη νερού….τον Αύγουστο θα…μείνετε τιμωρία!!! Το Σεπτέμβριο προβλέπω διακοπές και ξεκούραση για σας!!!  Θα σας δοθούν όμως άλλες ευκαιρίες!!! Θα είσαστε με αγαπημένους σας… ομοιοπαθείς φίλους  και θα κάνετε ευχάριστες συζητήσεις υψηλού επιπέδου, όπως… γιατί οι άλλοι οι…κωλόφαρδοι πάνε διακοπές, ενώ…εμείς δουλεύουμε!!!

Ψάρια

Ψαράκια μου, τα ερωτικά σας είναι σε καλό δρόμο και  θα βρεθείτε σε…εξωστρεφή φάση!!! Θα νοιώσετε την ανάγκη να μιλήσετε, να πείτε τα σχέδιά  σας και να εκμυστηρευτείτε  τα μυστικά σας,!!! Μην ανησυχήσετε όμως…όλοι το παθαίνουμε τον Αύγουστο! Προσέξτε όμως που και σε ποιον θα τα πείτε, και μην….τους εμπιστεύεστε και όλους !!! Γιατί όπως λένε…δεν βάζεις τον τράγο να σου φυλάξει…το λαχανόκηπο!!!

Παράξενοι

Νυχτώνει-ξημερώνει εσείς το βιολί σας!!! έτσι θα βγάλετε και το πρώτο δεκαπενθήμερο του   Αυγούστου!!! Όλο παράπονα για τους άλλους,…νεύρα επίσης,…γκρίνια παρομοίως!!! Αλλά μετάαααα….μετά έρχονται και τα ευχάριστα!!! Θα ερωτευτείτε βρε!!! Και θα γλυκάνετε!! Έχετε δει γκρινιάρηδες να γλυκαίνουν πως είναι τα μούτρα τους!!! ε! έτσι θα είναι και τα δικά σας!!…ξυνογλυκοχαρούμενα!!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια