Back to top
Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου, 2017 στις 4:15μμ | Κατηγορία: Ευχές | CLOLONIS
ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Τ.Κ. ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ

Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Βλαχέρνας, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, μετά το πέρας της δοξολογίας στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου την 1 Ιανουαρίου 2017, ευχήθηκε Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, αγάπη, ευτυχία και ειρήνη.

Τόνισε επίσης την ανάγκη προσοχής από όλους και κυρίως από τους ηλικιωμένους συγχωριανούς, στην επιδρομή των απατεώνων, που στόχο έχουν την κλοπή χρημάτων. Μετά τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα στο χωριό μας, ανακοίνωσε πως θα οργανωθεί (μαζί με τον συγχωριανό μας δημοτικό σύμβουλο) μια ημερίδα ενημέρωσης, με συμμετοχή αστυνομικού στελέχους, έτσι ώστε να ενημερωθούν όλοι οι Βλαχερναίοι για τους τρόπους αντίδρασης και αντιμετώπισης, αυτών των περιστατικών. 

Ακόμη μίλησε για την αποκατάσταση των καναλιών της ΕΡΤ, ότι είναι άγνωστο το πότε θα εκπέμψουν ψηφιακά. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και τα κανάλια της ΕΡΤ εκπέμπουν μόνο αναλογικά στο χωριό μας. 

Τέλος ευχαρίστησε εκ μέρους της κοινότητας, του απερχόμενους εκκλησιαστικούς επιτρόπους για την προσφορά τους και ευχήθηκε καλή θητεία στους νέους.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια