Back to top
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου, 2017 στις 11:22μμ | Κατηγορία: Αθλητικά | argy
«ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ»

Tο vlaxerna.gr σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα των ομάδων της Δ.Ε. Λεβιδίου, του Σαββατοκύριακου (21-22/1/2017) που πέρασε.

Α΄    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Πανθυρεατικός – Ορχομενός 0-1

Μεγάλη νίκη εκτός έδρας για την ομάδα του Λεβιδίου. Με γκολ του Στ. Σιόλα στο 84΄  επικράτησε της ομάδας του Πανθυρεατικού. Η ομάδα του  ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ, συνεχίζοντας την πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα παίξει εντός έδρας με την ΑΕΚ Τρίπολης.

Επίσης μετά την κλήρωση του κυπέλλου Αρκαδίας, βάζει πλώρη για τον ΤΕΛΙΚΟ κυπέλλου ΑΡΚΑΔΙΑΣ, αφού στα ημιτελικά κληρώθηκε με την ομάδα του Πανιωνίου Μεγαλόπολης (πρώτο ματς εκτός έδρας (15/2/17) και ο επαναληπτικός αγώνας (25/2/17) εντός έδρας). 

***

Β΄    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΠΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ – ΝΕΣΤΑΝΗ: 1-0

Στο εξ΄  αναβολής παιχνίδι η ομάδα της Κανδήλας κέρδισε την ομάδα της Νεστάνης με 1-0. Και οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στα μπαράζ για την άνοδό τους στην Α΄  κατηγορία Αρκαδίας. Στα μπαράζ θα αναμετρηθούν έξι ομάδες (οι τρείς πρώτες ομάδες των δύο ομίλων) σε ένα μίνι πρωτάθλημα (εντός και εκτός έδρας). Οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας των αγώνων μπαράζ, θα ανέβουν στην Α΄   κατηγορία Αρκαδίας.

Η πρώτη αγωνιστική των μπαράζ έχει ως εξής:  

Νικηταράς – Αχιλλέας

Ελπίδα Τρίπολης – ΠΑΟ Κανδήλας

Ερμής ΜΕΛΙΓΟΥΣ – Νεστάνη

***

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ – ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ: 5 – 5

***

ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ – Β΄   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Α΄   ΟΜΙΛΟΣ)

ΓΣ Χώρας-Πάνας Κανδήλας 63-57

‘Hττα για την ομάδα του ΠΑΝΑ στην Μεσσηνία από την ομάδα ΓΣ ΧΩΡΑΣ με 63-57. Την επόμενη αγωνιστική θα αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.

Πάνας Κανδήλας (Μάλλιος): Πρόκοπος 13 (4), Σταθόπουλος 9, Μπαρλάς 19, Τσώνης 9, Κωτσιόπουλος 4, Σάββας 1, Παπαδήμας 2, Τραχανάς, Ζαφειράκης, Τσαπακίδης.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια