Back to top
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου, 2017 στις 11:24μμ | Κατηγορία: Αθλητικά | argy
«ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ»

Tο vlaxerna.gr σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα των ομάδων της Δ.Ε. Λεβιδίου, του Σαββατοκύριακου (18-19/2/2017) που πέρασε.

Α΄    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ – ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ: 4-0

Για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας Αρκαδίας, η ομάδα του Ορχομενού ηττήθηκε με σκορ 4-0 από την ομάδα του Πανιωνίου Μεγαλόπολης. Στην επόμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα (4/3/2017), η ομάδα του Λεβιδίου θα αγωνιστεί εντός έδρας με την ομάδα του Μαντινειακού.

Το Σάββατο 25/2/17 ο Ορχομενός θα υποδεχθεί την ομάδα του Πανιωνίου Μεγαλόπολης, για το δεύτερο ματς των ημιτελικών Κυπέλλου Αρκαδίας. Θυμίζουμε πως για το κύπελλο, ο Ορχομενός είχε κερδίσει εκτός έδρας με 1-0 και στη ρεβάνς του Σαββάτου, ετοιμάζεται για την πρόκρισή του, στο τελικό του κυπέλλου Αρκαδίας.

***

Β΄    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΝΕΣΤΑΝΗ – ΠΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ: 1-1

Νέα ισοπαλία για την ομάδα της Κανδήλας, με σκορ 1-1, αυτή την φορά εκτός έδρας με την ομάδα της Νεστάνης. Σκόρερ για την Κανδήλα ο Γ. Ζερβογιάννης. Τα μπαράζ για την άνοδο την πρώτη κατηγορία συνεχίζονται και η ομάδα της Κανδήλας την επόμενη αγωνιστική (5/3/2017) θα αγωνιστεί εντός έδρας με την ομάδα του ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ.

  ***

ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ – Β΄   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Α΄   ΟΜΙΛΟΣ)

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ – ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ: 76 – 32

 

Η ομάδα του ΠΑΝΑ ΚΑΝΔΗΛΑΣ γνώρισε την ήττα με το βαρύ σκορ 76-32 από την πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ. Η ομάδα του ΠΑΝA μετά τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του ομίλου. Την επόμενη αγωνιστική (5/3/2017) υποδέχεται εντός έδρας την ομάδα ΑΠΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια