Back to top
Τρίτη, 7 Μαρτίου, 2017 στις 12:20πμ | Κατηγορία: Αθλητικά | argy
«ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ»

Tο vlaxerna.gr σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα των ομάδων της Δ.Ε. Λεβιδίου, του Σαββατοκύριακου (4-5/3/2017) που πέρασε.

Α΄    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ – ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ: 2-0

Με νίκη συνέχισε την φετινή του εντυπωσιακή πορεία, ο Ορχομενός. Αυτή την φορά κέρδισε με 2-0 την ομάδα του Μαντινειακού. Σκόρερ ο Ντρέου και ο Ζόγκολι. Την επόμενη αγωνιστική (20η) η ομάδα του Λεβιδίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα του Ολυμπιακού Λεωνιδίου.

Βέβαια ο ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ, ετοιμάζεται για τον μεγάλο ΤΕΛΙΚΟ του κυπέλλου Αρκαδίας, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου, στο γήπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” στην Τρίπολη, με αντίπαλο την ομάδα του Λεωνιδίου (που φέτος ανέβηκε στην Γ΄ εθνική).

***

Β΄    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΠΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ: 0-1

Για τα μπαράζ της ανόδου στην πρώτη κατηγορία Αρκαδίας, η ομάδα της ΚΑΝΔΗΛΑΣ έχασε στο γήπεδό της, με σκορ 1-0, από την ομάδα του ΑΧΙΛΛΕΑ. Η ομάδα της Κανδήλας έχει παράπονα από την διαιτησία, αλλά συνεχίζει την προσπάθεια της και στην επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας, την πρωτοπόρο ομάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.  

***

ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ – Β΄   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Α΄   ΟΜΙΛΟΣ)

ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ – ΑΠΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: 83 – 71

Μεγάλη μάχη δίνει ο ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ, για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Για την 12η αγωνιστική κέρδισε την ομάδα ΑΠΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ με 83-71 και ελπίζει να αποφύγει την τελευταία θέση. Απομένουν δύο ακόμη αγωνιστικές και ο ΠΑΝΑΣ έχει στόχο να κερδίσει και τα δύο παιχνίδια ώστε να παραμείνει στην κατηγορία. Την επόμενη αγωνιστική (11-3-2017) θα αντιμετωπίσει την ομάδα ΑΠΟΜ Ο ΠΗΓΑΣΟΣ, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα παίξει με την ομάδα ΓΣ ΧΩΡΑΣ.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια