Back to top
Τρίτη, 14 Μαρτίου, 2017 στις 10:38μμ | Κατηγορία: Αθλητικά | argy
«ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ»

Tο vlaxerna.gr σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα των ομάδων της Δ.Ε. Λεβιδίου, του Σαββατοκύριακου (11-12/3/2017) που πέρασε.

Α΄    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ – ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ: 1-1

Ισοπαλία εκτός έδρας για την ομάδα του Ορχομενού Λεβιδίου, με σκορ 1-1. Ο Ορχομενός προηγήθηκε με τον Θ. Μούστο, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση. Απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του τοπικού πρωταθλήματος και ο Ορχομενός βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Την επόμενη αγωνιστική, θα αγωνιστεί εντός έδρας με την ομάδα της Τεγέας.

***

Β΄    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΠΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ – ΕΛΠΙΔΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 1-2

Σε ένα δυνατό παιχνίδι για τα μπαράζ ανόδου, η ομάδα της Κανδήλας ηττήθηκε με σκορ 2-1 από την Ελπίδα Τρίπολης. Σκόρερ για την ομάδα ο Γ. Ζερβογιάννης. Την επόμενη αγωνιστική η Κανδήλα θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την ομάδα Ερμής Μελιγούς. 

***

ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ – Β΄   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Α΄   ΟΜΙΛΟΣ)

ΑΠΟΜ Ο ΠΗΓΑΣΟΣ – ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ: 60-77

Μεγάλη νίκη για την ομάδα του ΠΑΝΑ, εκτός έδρας με 77-60 νίκησε την ομάδα του ΑΠΟΜ Ο ΠΗΓΑΣΟΣ. Με την νίκη αυτή ο ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ απέφυγε οριστικά τον υποβιβασμό και την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ομάδα ΓΣ ΧΩΡΑΣ.

ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ (Κούβελος): Προκόπος 28 (6), Σταθόπουλος 4, Τριανταφυλλόπουλος 2, Μπάρλας 10, Παπαδήμας 4 (1), Πετσούνης 5 (1), Μάλλιος, Σάββα 2, Χαντζάρας, Κωτσιόπουλος 20 (2), Λινάρδος.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια