Back to top
Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2017 στις 8:37πμ | Κατηγορία: | CLOLONIS
ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΒΛΑΧΕΡΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 – ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΠΑΙΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ

Την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 ο Σύλλογος των Απανταχού Βλαχερναίων διοργάνωσε συνεστίαση στην ταβέρνα «Η Σπηλιά της Ακρόπολης». Μεσημέρι Κυριακής, με τον ημιμαραθώνιο να εξελίσσεται στο κέντρο της Αθήνας, τον καιρό  ανοιξιάτικο και αρκετούς Αθηναίους και τουρίστες να κυκλοφορούν στους δρόμους της Πλάκας, αλλά και στα πέριξ της Ακροπόλεως, πήγαμε στην όμορφη ταβέρνα «Η Σπηλιά». Μία ταβέρνα πραγματικά στη σκιά του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης, με εκπληκτική διακόσμηση στο εσωτερικό της, από πίνακες ζωγραφικής που περιγράφουν την καθημερινότητα των ανθρώπων στην περιοχή τον περασμένο αιώνα.

Αρκετοί συγχωριανοί μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και με τις οικογένειές τους ή με τις παρέες τους είχαν προσέλθει στην ταβέρνα. Η ελληνική κουζίνα του καταστήματος μαζί με την ορχήστρα δημιουργούν μία όμορφη ατμόσφαιρα.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Βλαχερναίων κ. Ηλίας Σ. Τσαρουχάς

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ηλίας Σ. Τσαρουχάς ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του συλλόγου και με τη σειρά του ο αντιπρόεδρος κ. Διονύσης Κουτσούγερας τόνισε την ανάγκη των Βλαχερναίων να συναντιούνται σε τακτά διαστήματα, γιατί οι νέες γενιές, που γεννήθηκαν και μεγαλώνουν στην πόλη, δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλον και ας είναι από το ίδιο χωριό.

Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Βλαχερναίων κ. Διονύσης Κουτσούγερας

Στη συνέχεια ο Σύλλογος βράβευσε τους Βλαχερναίους, που πέτυχαν στα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κατά το έτος 2016, επιδίδοντας τους έπαινο «ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ» και ευχόμενος σε όλους καλή σταδιοδρομία.

Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με αρκετά και πλούσια δώρα. Για άλλη μία φορά αξίζουν θερμά ευχαριστήρια σε όλους όσους πρόσφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο και δείχνουν με την κίνησή τους αυτή, ότι είναι πάντα δίπλα στο σύλλογο και στη Βλαχέρνα.

Εκπρόσωποι από τους συλλόγους του χωριού μας (από την Εκκλησιαστική Επιτροπή ο Δημήτρης Τσέκος, από τη Μορφωτική Κίνηση η Βασιλική Τσέκου και από την  Αθλητική Ένωση ο Κωνσταντίνος Λολώνης) παρευρέθησαν στην εκδήλωση καθώς και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Βλαχέρνας κ. Δημήτρης Κολλίντζας.

Συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του συλλόγου για την επιτυχημένη εκδήλωση. 

Σχόλια
  1. Αθανάσιος Κουτσούγερας
    20 Μαρτίου, 2017

    Όταν γίνονται σχόλια γαι εκδηλώσεις του ιστορικόυ Συλλόγου των Απανταχού Βλαχερναίων θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί δεν προσφέρονται ούτε χαβαλ΄έ και δεν πρέπει να εκφράζονται ευσεβείς πόθοι για αποτυχίες ή να βγαίνουν απωθημένα.Όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου ήρθαν για να στηρίξουν το Σύλλογο που τα παιδιά του Δ Σ.τον κρατάνε ηρωικά όρθιο και να περάσουν ένα ευχάριστο Κυριακάτικο μεσημέρι και όχι να παίξουν δηλωτή.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια