Back to top
Σάββατο, 17 Ιουνίου, 2017 στις 6:23μμ | Κατηγορία: Παιδεία | Ν.Δ.Κ.
Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Αντώνη Κολλιντζογιαννάκη: «ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΟΔΟΙΠΟΡΟΙ»

Οι εκδόσεις «Γαβριηλίδης», το βιβλιοπωλείο «Πρωτοπορία» και η ΑΓΟΡΑ ΑΡΓΥΡΗ, σας προσκαλούν στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Αντώνη Κολλιντζογιαννάκη «ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΟΔΟΙΠΟΡΟΙ» την Δευτέρα 26 Ιουνίου, στις 19:00 στην ΑΓΟΡΑ ΑΡΓΥΡΗ (Αγ. Ανδρέου 12 – Πάτρα).

 …τους ασκούς μου ανοίγω και ταξιδεύω

 πέρα απ’τα όρια των μίζερων καιρών…

Θα μιλήσουν:
Ξυλιά Γιώτα, φιλόλογος

Ροδοπούλου Ελένη, φιλόλογος

Ποιήματα θα διαβάσουν:

Περικλής Βασιλόπουλος, ηθοποιός – σκηνοθέτης
Αγγελική Ντερβίση, ηθοποιός

Μουσική

Γιώργος Παπαδόπουλος, κιθάρα – σύνθεση

Κωνσταντίνα Τσεκούρα, φλάουτο

Με την ευγενική χορηγία του Music Station

Σχόλια
  1. Παναγιώτης Χαρ. Λολώνης
    18 Ιουνίου, 2017

    Συγχαρητήρια στο συμπατριώτη μας Αντώνη που για μία ακόμη φορά φαίνεται να προσφέρει κάτι το σημαντικό στον πολιτιστικό κόσμο της χώρας μας.

    Προσωπικά θυμάμαι με ιδιαίτερη νοσταλγία τη συλλογή «Η οδύνη της πέτρας στην οργή των ανέμων» που είχε εκδώσει παλιά. Μάλιστα τότε επειδή είχα επιφορτιστεί και τη συλλογή της ύλης της εφημερίδας “Τα Νέα των Βλαχερναίων”, είχα επιλέξει αρκετά ποιήματα της συλλογής (που μου άρεσαν) για δημοσίευση στην εφημερίδα.

    Ειδικότερα θεωρώ το ποίημα του για τον “σαλίγκαρο” (δεν θυμάμαι τον ακριβή τ΄΄ιτλο και δεν έχω και το βιβλίο μαζί μου) σαν άκρως αντιπροσωπευτικό και κατακριτικό μιας παρακμιακής κοινωνίας όπως η Ελληνική που είχε προβλήματα από τότε, αλλά έχει παραγίνει τώρα.

    Ευελπιστώ να βρούμε το νέο βιβλίο σύντομα. Είμαι βέβαιος ότι ο αγαπητός Αντ΄ώνης θα έχει σημαντικά πράγματα να μας πεί (με τον ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του τρόπο, ως συνήθως).

    Παν. Χαρ. Λολώνης

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια