Back to top
Σάββατο, 5 Αυγούστου, 2017 στις 8:57πμ | Κατηγορία: Εκδηλώσεις | Ν.Δ.Κ.
ΑΓΑΛΙ: “ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017”

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΗΣ «ΤΟ ΑΓΑΛΙ»

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθούν από 8-8-2017 έως 15-8-2017. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία του χωριού μας. Η παρουσία σας, στις εκδηλώσεις, θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα μας δώσει την δύναμη για την συνέχιση των δραστηριοτήτων του Συλλόγου.

Σας περιμένουμε.

    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΥΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ                    ΒΑΡΔΟΥΝΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Τρίτη 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017, «Τελετή έναρξης» και στην συνέχεια πρώτη ημέρα «Εικαστικής εκδήλωσης και παρουσιάσεων ζωγραφικής» (για παιδιά και ενήλικες), ταξιδεύοντας στην Αρχαία Ελληνική Μυθολογία και ζωγραφίζοντας, με θέμα: «Η αρπαγή της Περσεφόνης», με Εισηγητή τον Εικαστικό-Ζωγράφο κ. Ηλία Ματθαιόπουλο, σε συνεργασία με το Arts and Crafts ΕυΤΕΧΝΟΝ.

Τετάρτη 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017, «Ημερίδα ευαισθητοποίησης πολιτών», με την πραγματοποίηση μαθημάτων «Πρώτων Βοηθειών», από το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τρίπολης και το βράδυ «Αγρυπνία» στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου του χωριού μας.

Πέμπτη 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017, δεύτερη ημέρα της «Εικαστικής εκδήλωσης» για τα παιδιά, ζωγραφίζοντας σε ατομικές ακουαρέλες «Την αρπαγή της Περσεφόνης», (το κόστος συμμετοχής των παιδιών και των απαιτούμενων υλικών τους, είναι προσφορά του Συλλόγου,) και της Ημερίδας ενηλίκων με τίτλο «Σπουδή στο χρώμα», ζωγραφίζοντας σε καμβά με θεματολογία της αρεσκείας τους), με την καθοδήγηση του Εικαστικού-Ζωγράφου κ. Ηλία Ματθαιόπουλου, σε συνεργασία με το Arts and Crafts ΕυΤΕΧΝΟΝ και στην συνέχεια «Βραδιά καλαμποκιού», με καλαμπόκια της Αρκαδικής γης.

Παρασκευή 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017, «Μονοήμερη εκδρομή στις Σπέτσες»,(Άγαλι – Ναύπλιο – Αγία Μονή – Κόστα – Σπέτσες, (Μουσείο Σπετσών, Σπίτι Μπουμπουλίνας) – Ναύπλιο – Άγαλι).

Σαββάτο 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017, για τους μικρούς μας φίλους το πρωί «μπουγελοπόλεμος» και το απόγευμα «Η ώρα των παιχνιδιών». Το βράδυ «το 4ο ΑΓΑΛΟΧΩΤΟΥΣΑΙΪΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ» στο Τοιχειό της Χωτούσας, με φαγητό και ζωντανή μουσική. Οργάνωση: Σύλλογος Απανταχού Χωτουσαίων «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ».

Κυριακή 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017, το πρωί «μπουγελοπόλεμος» για μεγάλους, το απόγευμα «πεζοπορία στις Καφυές της Χωτούσας» και στην συνέχεια «Βραδιά Κινηματογράφου» με το έργο «η Ρόζα της Σμύρνης» σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κορδέλλα.

Δευτέρα 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017, στις 9.00 το βράδυ:
Το «παζάρι του Συλλόγου μας»,
«Σεργιάνι στην παράδοση», αναβιώνοντας με αναπαράσταση: «Την συλλογή μελιού», από την κερήθρα με χειροκίνητη μηχανή και παρασκευάζοντας με παραδοσιακό τρόπο «το ψυχοκέρι»,
«Χορεύοντας θε να στα πω», παρουσίαση παραδοσιακών χορών με το χορευτικό «ΑΓΑΛΙΑΝΗ» και στην συνέχεια γλέντι, με φαγητό, χορό και ποτό ως το πρωί.

Τρίτη 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017, “Τσουβαλοδρομίες, αυγοδρομίες, τουρτοδρομίες, τρέξιμο μικρών” και στην συνέχεια «απονομές Μεταλλίων – Επαίνων,  «Προβολή DVD Αναπαράστασης γάμου – Αντάμωμα 2012»  και η «Τελετή λήξης».

Σας περιμένουμε!!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια