Back to top
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2017 στις 8:27μμ | Κατηγορία: Εκδηλώσεις | CLOLONIS
Πρόσκληση για συμμετοχή στη Χορωδία του Συλλόγου

Ο Σύλλογος των Απανταχού Βλαχερναίων, στο πλαίσιο των ενεργειών του για την καταγραφή και διάσωση της δημοτικής μουσικής μας κληρονομιάς προτίθεται να συνεχίσει την προσπάθειά σε αυτό τον τομέα με απώτερο στόχο την ηχογράφηση και βιντεοσκόπηση 40 περίπου τραγουδιών πλέον αυτών που είχαν καταγραφεί κατά τον πρώτο κύκλο ενεργειών.

Για το σκοπό αυτό, πέραν της αρχικής πρόσκλησης που είχε ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα (www.vlaxerna.gr) στις 09 Αυγούστου 2019 (www.vlaxerna.gr/?p=33192), επανέρχεται στο θέμα και προσκαλεί όλους τους συμπατριώτες και φίλους της Βλαχέρνας, καθώς και άτομα και φορείς από τη γύρω περιοχή που τους ενδιαφέρει η γνήσια δημοτική μας παράδοση, να πλαισιώσουν τη Χορωδία του Συλλόγου και να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια.  Ειδικότερα δε, αυτή τη φορά η Χορωδία θα απαρτίζεται, πέραν από την υπάρχουσα ομάδα του χωριού, και από μέλη που μένουν στην Αθήνα.  Οι δύο ομάδες θα επεξεργαστούν το ίδιο πρόγραμμα, με χωριστές αλλά και κατά διαστήματα κοινές πρόβες, ενώ η τελική παρουσίαση των τραγουδιών θα γίνει ενοποιημένα.  Ο συντονισμός και η καθοδήγηση του όλου εγχειρήματος θα γίνει και αυτή τη φορά από τον συμπατριώτη μας διδάσκαλο και δημοσιογράφο κ. Αθανάσιο Γ. Κουτσούγερα.

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι, πρόσωπα και φορείς του χωριού και των γειτονικών χωριών, να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ηλία Σωτ. Τσαρουχά (6983-521-983) ή με τον υπεύθυνο της προσπάθειας κ. Αθανάσιο Κουτσούγερα (6934 686 395) για να ενημερωθούν λεπτομερέστερα και κανονίσουν τις λεπτομέρειες της συμμετοχής τους.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Σχόλια
  1. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΗΣ “ΤΟ ΑΓΑΛΙ”
    28 Σεπτεμβρίου, 2017

    Συγχαρητήρια πολλά!!! στους εμπνευστές, για την πρωτοβουλία καταγραφής και διάσωσης της Δημοτικής Μουσικής μας Κληρονομιάς, καθώς και σε όλους εκείνους που συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή.

    Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΗΣ «ΤΟ ΑΓΑΛΙ», συγχαίρει τους διοργανωτές-παράγοντες και τους συντελεστές και στηρίζει την προσπάθεια αυτή, συμβάλλοντας ενεργά με Μέλη του, στην πρωτοβουλία του Συλλόγου Απανταχού Βλαχερναίων, για την καταγραφή και διάσωση της Μουσικής Κληρονομιάς του τόπου μας κι εύχεται: και σε άλλα με υγεία

  2. Κουτσούγερας Θανάσης
    2 Οκτωβρίου, 2017

    Ένα τηλέφωνο επικοινωνίας επίσης μαζί μου ακόμη: 6936986701
    Ευχαριστώ.
    Συμμετοχή έχουν επίσης δηλώσει και φορείς από Χωτούσα και Καμενίτσα.Ευχαριστο΄υμε και ευχόμαστε καλή επιτυχία !!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια