Back to top
Τρίτη, 17 Οκτωβρίου, 2017 στις 10:43μμ | Κατηγορία: Αθλητικά | argy
«ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ»

Tο vlaxerna.gr σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα των ομάδων της Δ.Ε. Λεβιδίου, του Σαββατοκύριακου (14-15/10/2017) που πέρασε.

Α΄    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ: 1-1

Ισόπαλο έληξε το ματς, ανάμεσα στην ΑΕΚ Τρίπολης και τον Ορχομενό Λεβιδίου, με σκορ 1-1, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄  κατηγορίας Αρκαδίας. Σκόρερ για την ομάδα του Ορχομενού ο Μακρής. Η σύνθεση της ομάδας του Ορχομενού: Καραμπής, Μπόγρης (33′ Ντουράι), Σταμάτης, Νέζος (74′ Ζαρμπαλάς), Χρονόπουλος, Σ. Μούστος, Ζιάζιαρης, Θ. Μούστος, Μακρής, Ντρέου (76′ Νίνης), Ζάβος. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Ορχομενού θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ομάδα του Απόλλων Τυρού.

*** Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Ορχομενού Λεβιδίου, έπαιξε φέτος για πρώτη φορά με τις νέες εμφανίσεις, με χορηγό την “Πολυαγορά ΠΙΤ-ΠΑΝ” του Βλαχερναίου  Παναγιώτη Σπ. Παπαχρόνη.

***

Β΄    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΠΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ – ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ: 0-0

Στην πρεμιέρα της Β΄ κατηγορίας του τοπικού Αρκαδίας, η ομάδα της Κανδήλας ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την ομάδα του Παγγορτυνιακού. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Κανδήλας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Νεστάνη.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια