Back to top
Τρίτη, 9 Ιανουαρίου, 2018 στις 8:30πμ | Κατηγορία: Ζώδια | argy
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί (21/3-20/4)

Κυβερνήτης ο Άρης

Κριέ μου, αν νομίζεις ότι η καθημερινότητά σου είναι σαν την διαδρομή Πατιόπουλο- Περδικάκι, κάνεις λάθος. Παράξενο εργαλείο το μυαλό, άμα θέλει μεγενθύνει και τα πιο μικρά προβλήματα. Η χρονιά αυτή,  για σένα θα είναι χρονιά της ανανέωσης, νέων ενδιαφερόντων, και θα πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Θα δείξεις τρυφερότητα και ευαισθησία ακόμη και σε άτομα που τα είχες στη “μπούκα”! Θα ασχοληθείς με τον εαυτό σου, θα διασκεδάσεις και τέτοια ωραία θα σου συμβούν!! Ίσως τώρα να μην είσαι ένα ερωτευμένο άτομο, όμως, δεν παύεις να είσαι ένα ερωτεύσιμο άτομο! Και μην ξεχνάς ότι, Κριός σημαίνει πρωτιά, αυθορμητισμός και ρίξιμο στη μάχη και στη φωτιά για ιδέες και φιλίες! Τί, δεν ήξερες την επικίνδυνη διαδρομή Πατιόπουλο- Περδικάκι? Μπες στο googlάκι τώρα!

Ταύροι (21/4-20/5)

Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Ταύρε μου, το έχεις καταλάβει ότι κάνουμε ένα υπέροχο ταξίδι γύρω από τον ήλιο. Τη μια τα βλέπουμε όλα φωτεινά και την άλλη μαύρα, τη μια από ψηλά και την άλλη από πάτο! Ναδίρ και ζενίθ! Όταν βρίσκεσαι στο ένα, πιστεύεις ότι θα κρατήσει για πάντα (κυρίως όταν πιάνεις πάτο) και μετά, βρίσκεσαι στο άλλο και εναλλάσσονται συνεχώς! Ο νέος χρόνος σε βρίσκει στα καλύτερά σου, με ευχάριστες παρέες και εσένα να διακατέχεσαι από ερωτική διάθεση! Και Ταύρε, αν η  φαντασία σου ταξιδεύει, αν περπατάς και σκοντάφτεις, αν βλέπεις τα άσχημα για όμορφα και τα στραβά για ίσια, μην ανησυχείς… ερωτευμένο είσαι βρε στραβάδιιιιιιιι!. Έτσι ΄ναι η ζωή.   Ο καιρός περνάει ωραία με τον έρωτα και ο έρωτας περνάει ωραία με τον καιρό!! Με τούτα και με τ΄ άλλα, θα περάσεις μια όμορφη ωραία χρονιά, χωρίς βέβαια να ξεχνάς ότι, Ταύρος σημαίνει οικογένεια, υπομονή, επιμονή, αποφασιστικότητα και… καλό φαϊ!

Δίδυμοι (22/5-21/6)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Δίδυμέ μου, έρευνες έδειξαν πως, αν παρατάς τη δουλειά σου και μπαίνεις στο facebook ανά διαστήματα καθημερινά, χαλαρώνεις και μετά γίνεσαι περισσότερο παραγωγικός από τους άλλους? Να τα λέμε αυτά! Είδες? Καλά που έχεις την αστρολόγο σου να σε υποστηρίζει ταλαίπωροοοοοοο, αλλιώς τί θα ΄κανες!! Η χρονιά αυτή θα σου φερθεί πολύ γλυκά και θα σου επιτρέψει  να είσαι ο εαυτός σου, χωρίς να παραπονούνται οι γύρω σου (αυτό, να το δω και να μην το πιστέψω!)! Με χαλαρή διάθεση και βλέμμα αισιόδοξο, μπαίνεις σε τροχιά προόδου, επίτευξης των στόχων σου και βελτίωσης των οικονομικών σου. Τα ερωτικά σου θα είναι πολύ καλά, γιατί “μία έτσι, μία γιουβέτσι” και ο Δίδυμος παντού χωράει!!  Δεν ξεχνάμε ότι Δίδυμος σημαίνει επικοινωνία και εφευρετικότητα, εξυπνάδα και πονηριά, ευελιξία, αστάθεια και πολύυυυ μπλα-μπλά! Και πού σαι Διδυμάκι μου, το ότι εσύ βαφτίζεις το κουτσομπολιό και το λες το κοινωνική κριτική, δεν μας βοηθάει!! Βρε, από πουθενά δεν μπορούμε να σε πιάσουμε!!

Καρκίνοι (22/6-22/7)

Κυβερνήτης η Σελήνη

Καβουράκι μου, ευχάριστος προβλέπεται ο χρόνος αυτός και σε ευνοεί πολύ (σ΄ αυτό συμφωνούν και όλοι οι άλλοι αστρολόγοι… οι άσχετοι!) Είναι μια χρονιά, που θα σε βοηθήσει να ελέγξεις τη συναισθηματική σου φόρτιση. Οι δεσμευμένοι, θα νοιώθουν ηρεμία και σιγουριά στη σχέση τους, οι αδέσμευτοι θα βρουν το ταίρι που ψάχνουν εδώ και πολύ καιρό! Για τα οικονομικά σου μη σκοτίζεσαι και πολύ, θα φροντίσουν για αυτά ο Τσακαλώτος και η Μέρκελ!  Και φέτος θα περνάει πάντα το δικό σου (αλλιώς, κούνια που τους κούναγε!), με σένα να παραπονείσαι ότι οι άλλοι δεν σου κάνουν τα χατήρια! Κι αν κάνεις κάποιο παραστράτημα, κανένας δεν έχει το δικαίωμα να σε κρίνει. Άνθρωπος είσαι κι εσύ κι αν ακούσουν τι τραβάς,  όλοι θα σε συμπονέσουν (κλαψ, κλαψ, τώρα κλαίω κι εγώ μαζί σου!!) Βρε! έχει τακτική το Καβούρι στον ψυχολογικό πόλεμο!! Αλλά δεν ξεχνάμε ότι, Καρκίνος σημαίνει ρομαντισμός, αγάπη, στοργή και συναισθηματική ασφάλεια!

Λέοντες (23/7-22/8)

Κυβερνήτης ο Ήλιος

Ω πω πω πω πωωωω! Δεν τραγουδάω τα καγκέλια Λιοντάρι, σου λέω με ενθουσιασμό ότι τα καλύτερα έρχονται! Ωραίοι άνθρωποι, καλοί φίλοι, όμορφες σχέσεις σε περιμένουν τη χρονιά αυτή. Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι έρχονται και κάποιοι άνθρωποι, μόνον για να πάρουν κάτι και μένουν δίπλα σου ή φέρονται καλά, όσο τους προσφέρεις. Μετά φεύγοντας ή και μένοντας, προσπαθούν να σε βλάψουν κιόλας! Έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι οι άνθρωποι! Αλλά, εσύ δεν μασάς με τέτοιους τύπους και τους ρίχνεις μια μεγαλειώδη περιφρόνηση, ίσως γιατί ξέρεις πως η αδιαφορία πονάει περισσότερο από τον τσακωμό! Συνεχίζεις χωρίς να ρωτάς κανέναν και η ζωή συνεχίζει χωρίς να σε ρωτάει! Ότι και να περνάς, μην ξεχνάς πως Λέων σημαίνει γενναιοδωρία, υπερηφάνεια, πάθος, ζεστασιά.

Παρθένοι (23/8-22/9)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Παρθένε μου, τώρα που σε διαβεβαιώ ότι όλα είναι τακτοποιημένα και καθαρά στη θέση τους, θα με ακούσεις επιτέλους? Έτσι μπράβο! Θα περάσεις ένα υπέροχο χρόνο με καλά τα οικονομικά σου, με νέες και ενδιαφέρουσες φιλίες και γνωριμίες. Έλκεις και έλκεσαι. Αν κάποιος σου έκανε κάτι ή υπάρχει κάτι από το οποίο δεν μπορείς ξεκολλήσεις ή κάτι σε έχει βαλτώσει, είναι η χρονιά που θα σε βοηθήσει να σκεφτείς θετικά! Κοίτα μπροστά κι ότι  σε βασανίζει και δεν μπορείς να το αλλάξεις, απλά άφησέ το! Μην ψάχνεις να βρεις εξήγηση, ίσως να την βρεις αργότερα, ίσως ποτέ!  Ακόμη κι αν εσύ έχεις κάνει λάθη, μάθε από αυτά και προχώρα!  Διαθέτεις ζήλο, μέθοδο και υπομονή. Είναι τα κλειδιά της επιτυχίας σου, αξιοποποίησέ τα λοιπόν! Ξέρουμε και ξέρεις πολύ καλά μέσα σου ότι, Παρθένος σημαίνει εργατικότητα, τάξη, σταθερότητα, λογική, αλληλοβοήθεια. 

Ζυγοί (23/9-23/10)

Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Και τώρα ανάπτυξη!! Γεμάτη δώρα είναι για σένα αυτή η χρονιά Ζυγέ μου! Καλά τα επαγγελματικά σου, καλή η υγεία σου καλά τα κοινωνικά σου, καλά τα ερωτικά σου! Τί άλλο θες, όχι πες μου τί άλλο θες!   Τώρα, αν εσύ εφαρμόσεις την τακτική των απραγματοποίητων αποφάσεων, όπως να κόψεις το τσιγάρο, να κάνεις δίαιτα, να στρωθείς να διαβάσεις, δεν σου φταίει η αστρολόγος σου!!  Αλήθεια, ήξερες Ζυγέ, ότι η συναισθηματική απιστία, είναι η χειρότερη μορφή απιστίας? διότι σου λένε, ότι πληγώνει περισσότερο από την εκπεφρασμένη σεξουαλική απιστία! Το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας μετά από έρευνες τα λέει αυτά! Κατάλαβες? δουλειά δεν έχουν οι επιστήμονες, πάνε να μας βγάλουν όλους με…. “Πλατωνικά κέρατα” !! Μη με αγριοκοιτάς Ζυγέ, ξέρω σε ποιόν τα γράφω!! Όπως ξέρω και ξέρουμε ότι, Ζυγός σημαίνει διπλωματία, φιλία, αρμονία, ομορφιά, καλοπέραση!.

Σκορπιοί (24/10-22/11)

 Κυβερνήτης ο Άρης και ο Πλούτωνας

Σκορπιέ, άσε κάτω τα γάντια του μποξ, τώρα! Όμορφη χρονιά θα περάσεις και ευχάριστα γεγονότα θα σου συμβούν. Αν σου πουν ότι είσαι ωραίος, θα το εννοούν! Θα κρατήσεις τις λεπτές σου ισορροπίες (όπως μόνον εσύ ξέρεις) και θα προσφέρεις στους γύρω σου αξέχαστες στιγμές (είτε μιλάμε για ειρήνη, είτε για πόλεμο, από τη συμπεριφορά τους εξαρτάται!). Όταν το ξεχνάμε να μας θυμίζεις ότι Σκορπιός σημαίνει αυτοπεποίθηση, σταθερότητα, αυτοκυριαρχία, επιβολή, έρωτας, πάθος! Τώρα που είπα για πόλεμο και γάντια του μποξ, ξέρεις τί λένε οι επιστήμονες? Άκου λοιπόν! Λένε, ότι εάν ο θυμός είναι ελεγχόμενος, μπορεί να σε βοηθήσει να καταπολεμήσεις μέχρι και την παχυσαρκία και την κατάθλιψη!! Το ΄ξερες  αυτό Σκορπιέ μου? Κι εγώ συγκρατούσα το θυμό μου και… αναρωτιόμουν γιατί παχαίνω?!!  Ώπα Σκορπιέ, ώπα! μη γυαλίζει το μάτι σου, για ελεγχόμενο θυμό μιλάμε!!

Τοξότες (23/11-21/12)

 Κυβερνήτης ο Δίας

Τοξότη ξέρεις να τραγουδάς? Ξέρεις, ξεκίνα! είναι σαν να μπαίνει η άνοιξηηη ώπααα! πάμε για διασκέδαση? Πάμεεεεε!! Κάπως έτσι θα είναι η χρονιά αυτή, γιατί προτιμάς να χαίρεσαι την καθημερινότητά σου από το να την αναλώνεις με ανούσιες σκέψεις και αναλύσεις, που στην τελική δεν βγάζουν πουθενά! Αντιθέσεις, αντιπαραθέσεις και προβληματισμούς τους αφήνεις για τον επόμενο χρόνο… ή για τους άλλους!. Αφήνεις πίσω καταστάσεις που σε στεναχώρησαν, ακόμη και αυτές που η λογική σου και η καρδιά σου είχαν βαλτώσει σε αυτές. Πρόσεχε μόνο αυτά που λες και αυτά που κάνεις, ακόμη κι αν εκείνη τη στιγμή πιστεύεις ότι κάνεις το σωστό. Μην τα κάνεις ή  τα λες “άγαρμπα”, γιατί ανοίγεις λογαριασμούς και σε αντίθεση με τους τραπεζικούς, αυτοί δεν κλείνουν! Και σε χρεώνουν. Και θα είναι πάντα εκεί! Να μετράς μέχρι το δέκα πριν κάνεις κάτι ή πριν απαντήσεις διότι Τοξότης σημαίνει κέφι, αισιοδοξία, διασκέδαση, φιλία, ελευθερία.

Αιγόκεροι (22/12-20/1)

Κυβερνήτης ο Κρόνος

Καλή η δουλειά Αιγόκερέ μου, αλλά και η διασκέδαση καλή είναι! Καλή η σοβαρότητα, αλλά και η ελαφράδα έχει τη χάρη της! Φέτος αφήνεις την ψυχαγωγία και βάζεις τη διασκέδαση στη ζωή σου!  Ευχάριστος ο χρόνος για σένα με επιτυχίες, νέες γνωριμίες, νέες επαφές και συνδιαλλαγές. Δεν φοβάσαι τη δουλειά και ξέρεις να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες με ψυχραιμία. Εντάξει, τριγύρω σου βλέπεις προχειροδουλειές, ασάφειες, ασυνεννοησίες και εκνευρίζεσαι! Οκ! Κάποια “κοσμητικά επίθετα” σε βοηθούν να μειώνεις το στρες, αλλά ηρέμησε, όλα αυτά τώρα τα λένε…”δημιουργική ασάφεια”!! Και έρωτες. Έρωτες που δεν εκφράζουν τις προθέσεις τους και σε προβληματίζουν. Με διαβάζεις Αιγόκερε ή χασμουριέσαι? Όλα καλά κι όλα ωραία θα σου έρθουν, διότι Αιγόκερως σημαίνει σοβαρότητα, ωριμότητα, εργατικότητα, ιεραρχία, επιμονή.

Υδροχόοι (21/1-19/2)

Κυβερνήτης ο Κρόνος και ο Ουρανός

Υδροχόε μου, αρέσεις και γοητεύεις! Ο Κρόνος δουλεύει υπέρ σου στον επαγγελματικό τομέα και η Αφροδίτη στον ερωτικό!  Ενέργεια θα έχεις, δυναμισμό θα έχεις, διάθεση θα έχεις, απ όλα θα έχεις! Τα οικονομικά σου καλυτερεύουν. Τα ερωτικά σου θα είναι υπέροχα, και  θα ταξιδέψεις το ταίρι σου στη χώρα των θαυμάτων! Τα επαγγελματικά σου καλά θα είναι, όμως εσύ έχε τα μάτια σου ανοιχτά, διότι οι εργοδότες, οι συνάδελφοι και γενικώς ο κόσμος, αλλάζει γούστα στο πιτς φιτίλι!!  Φρέσκες ιδέες και καινοτομίες, είναι λέξεις κλειδιά για τη χρονιά αυτή! Δηλαδή… δεν μας έφταναν οι μέχρι τώρα ιδιορρυθμίες σου, θα μας φέρεις και καινοτομίες?  Έλεος Υδροχόε, λυπήσου μας! Όμως χαλάλι σου βρε! Σε αγαπάμε. γιατί ξέρουμε ότι Υδροχόος σημαίνει ιδεολογία, πρωτοπορία, εξέλιξη, φιλία.

Ψάρια (20/2-20/3)

Κυβερνήτης ο Δίας και ο Ποσειδώνας

Ευχάριστη η χρονιά Ψαράκι μου! Όπου και να πας θα έχεις την δυνατότητα να δημιουργήσεις  ευκαιρίες, φιλίες και στενές επαφές. Θα γίνονται πράγματα που θα σε κάνουν να νοιώθεις αισιόδοξος, με νέους έρωτες που δεν θα μπορείς να αντισταθείς ακόμα και… αν πρέπει να αντισταθείς!! Σίγουρα θα βρεθούν και άνθρωποι που νομίζουν πως ο ρομαντισμός είναι “κάτι που τρώγεται” και ίσως σε πληγώσουν συναισθηματικά. Ξέρεις εσύ! καναπές, κουβερτούλα, κλάμα, χαρτομάντηλα..!! Μετά ανασκουμπώνεσαι και βγάζεις μια τεράστια δύναμη για να αντιμετωπίσεις τα θηρία εκεί έξω! Δύο είναι τα άλυτα μυστήρια που οι επιστήμονες σπάνε τα κεφάλια τους. Πού πάνε οι κάλτσες που χάνονται και έχουμε την μονή και πώς σκέφτονται  οι  Ιχθύες! Το μυστήριο με τις κάλτσες είναι κοντά στη λύση. Με τον τρόπο σκέψης ενός Ιχθύ δεν θα βγάλουν άκρη, είμαι σίγουρη και το εγγυώμαι! Βρε δεν κουμαντάρεται το Ψάρι, πάρτε την έννοια σας! Ιχθύς σημαίνει ρομαντισμός, ευαισθησία, πραότητα, τέχνη, γενναιοδωρία.

Παράξενοι (εκτός/χρόνου-εκτός/τόπου)

Ακυβέρνητοι, με Νεύρα και Γκρίνια!

Μια χαρά θα περάσεις κι εσύ Παράξενέ μου με… νεύρα-γκρίνια, γκρίνια-νεύρα!! Παράξενος σημαίνει προσγειωμένος, πραγματιστής, νευρικός, ιδιότροπος, περίεργος και που, όλοι μας κρύβουμε μέσα μας ένα κομμάτι σου! Αλλά… για πάρε ένα από αυτά τα χαπάκια (ναι, αυτά που δίνουν οι γιατροί με την κόκκινη γραμμή) να ηρεμήσεις λίγο, μπας και περάσουμε κι εμείς καλά!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια