Back to top
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου, 2018 στις 9:11πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
ALPHA TV: “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα”…..και τελικά ο Σμήναρχος….ήταν από την Βλαχέρνα Αρκαδίας!!!
Στην πετυχημένη σειρά του Alpha TV “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα” η Βλαχέρνα είχε την τιμητική της!!
 
 
Σύμφωνα με το σενάριο του επεισοδίου 20 (25/1/2018):
Ο Ηλίας και η Μαρίνα ετοιμάζονται να…τραπεζώσουν τον τρανό Σμήναρχο Βαρδάνη με την ελπίδα πως, αν τον καλοπιάσουν, θα πετύχουν μια καλή μετάθεση για τον γιο τους…
Άγγελος και Βέλη διαφωνούν ξανά, με αφορμή το νέο μεταφορικό τους μέσο. Ο ένας θέλει αμάξι, η άλλη μηχανάρα… Ο ένας θέλει μια πρακτική λύση, η άλλη επειγόντως μαθήματα οδήγησης… Αλλά το κυριότερο, και οι δύο θέλουν το πάνω χέρι.
Στο σπίτι του Μηνά και της Βούλας, γίνεται διάρρηξη. Η Βούλα, που πάντα πίστευε πως στο χωριό είναι ασφαλείς, αποφασίζει πως θα οπλοφορεί. Και δεν την ενδιαφέρει καθόλου αν ο Μηνάς είναι αντίθετος. Μέχρι που… τον σκοτώνει!
Ο Αλέξης Τσίπρας ζητά συνάντηση εκπαιδευτικών και ανάμεσά τους ξεχωρίζει την Ξένια. Εκείνη αποφασίζει να γίνει η φωνή του λαού, αλλά και το πρόβλημα του Μπάμπη και της Σοφίας.
Τελικά ο “Σμήναρχος Βαρδάνης” που λύνει και δένει στο ΓΕΑ, που τρελαίνεται για πάστα φλόρα, είναι ταύρος με αιγόκερο, που έχει τρεις αποτυχημένους αρραβώνες, κανένα γάμο, που είναι Παναθηναϊκός, ήταν από την Βλαχέρνα Αρκαδίας!!
 
Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ το επεισόδιο της σειράς
(στο 07:20΄    έχει…Βλαχέρνα!!)
Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια