Back to top
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου, 2018 στις 11:30μμ | Κατηγορία: Αθλητικά | argy
«ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ»

Tο vlaxerna.gr σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα των ομάδων της Δ.Ε. Λεβιδίου, του Σαββατοκύριακου (10-11/2/2018) που πέρασε.

Α΄    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Το ματς αναβλήθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Το γήπεδο είχε πολύ νερό και δεν μπορούσε να διεξαχθεί το παιχνίδι. Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου.

***

Β΄    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΕΛΠΙΔΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ: 1-4

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη, για την ομάδα της Κανδήλας, με σκορ 4-1. Με την νίκη αυτή, έχει το πάνω χέρι για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου για την Α΄  κατηγορία της Αρκαδίας.

Την τελευταία αγωνιστική η ομάδα της Κανδήλας, αγωνίζεται εκτός έδρας με την ομάδα του Κορυθίου και με νίκη εξασφαλίζει την συμμετοχή της, στα μπαράζ ανόδου. Σκόρερ για την ομάδα της Κανδήλας οι: Γιώργος Ζερβογιάννης (πρώτος σκόρερ στο Β΄ τοπικό Αρκαδίας), Παναγιώτης Προκόπος και Ηλίας Ταμπάσης.

Η σύνθεσης της ομάδας: ΖΑΡΡΗΣ ΘΟΔ., ΦΑΒΒΑΤΑΣ ΠΑΝ., ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧ., ΚΑΝΔΑΛΕΠΑΣ ΚΩΣΤ., ΚΑΡΑΜΠΗΣ Π.Γ.,  ΓΙΑΝΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΚ., ΚΑΡΑΜΠΗΣ Χ.Γ.,  ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝ., ΤΑΜΠΑΣΗΣ ΗΛ., ΠΡΟΚΟΠΟΣ ΠΑΝ., ΖΕΡΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

Αναπληρωματικοί: ΠΕΤΜΕΖΑΣ ΠΑΝ., ΣΔΡΑΛΗΣ ΒΑΣ., ΕΙΚΟΣΙΔΕΚΑΣ ΣΤΑΥΡ., ΣΑΛΤΟΥΡΟΣ ΝΙΚ., ΠΡΟΚΟΠΟΣ ΦΩΤΗΣ

.***

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ (1ος ΟΜΙΛΟΣ)

Τεγέα – Ορχομενός Λεβιδίου: 3-2

***

ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ – Β΄   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Β΄   ΟΜΙΛΟΣ)

ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ – ΛΑΚΩΝΑΣ: 39-51

Εντός έδρα ήττα για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΝΑ από την ομάδα ΛΑΚΩΝΕΣ ΑΓΟΝΓ (39-51). Την επόμενη αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας με την ομάδα Α.Ο.ΚΡΟΚΕΩΝ.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια