Back to top
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2018 στις 9:11μμ | Κατηγορία: Παιδεία | J.Arkas
Η ρομποτική ομάδα του Δημοτικού Σχολείου Βυτίνας, συμμετέχει στον αυριανό Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Πελοποννήσου.

Η ρομποτική ομάδα του Δημοτικού Σχολείου Βυτίνας, συμμετέχει στον αυριανό Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Πελοποννήσου, με θέμα “Εποικισμός του πλανήτη Άρη”.

Ο Περιφερειακός Διαγωνισμός Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα προσέλευσης 9:30π.μ. στο Ναύπλιο και συγκεκριμένα στον χώρο ζωής και τέχνης, «Φουγάρο» (Λεωφ. Ασκληπιού 98).
Ο Περιφερειακός διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου.
Οι Περιφερειακοί διαγωνισμοί αποτελούν το πρώτο στάδιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, ο οποίος καταλήγει στην Αθήνα για τη διεξαγωγή του Τελικού. Ο φετινός Τελικός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο του Γαλατσίου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους διαγωνιζόμενους και για τους θεατές, τόσο στους Περιφερειακούς διαγωνισμούς όσο και στον Τελικό.
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2018 για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου διοργανώνεται από τον WRO Hellas με Στρατηγικό Συνεργάτη την COSMOTE. Για το έτος 2017-2018 ο διαγωνισμός τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.

Ευχόμαστε στην ρομποτική ομάδα του Δημοτικού Σχολείου Βυτίνας, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια