Back to top
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2018 στις 11:30μμ | Κατηγορία: Αθλητικά | argy
«ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ»

Tο vlaxerna.gr σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα των ομάδων της Δ.Ε. Λεβιδίου, του Σαββατοκύριακου (24-25/2/2018) που πέρασε.

Α΄    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΒΡΑΣΙΕΣ – ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ: 1-2

Την τρίτη σερί νίκη του, πέτυχε ο Ορχομενός Λεβιδίου, με σκορ 2-1 εκτός έδρας επί της ομάδας Βρασιές. Σκόρερ για τον Ορχομενό οι: Ρουμελιώτης και Αποστολόπουλος. Να αναφέρουμε ότι είχε κερδίσει με 1-0 και τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης, στο εξ αναβολής παιχνίδι, που διεξήχθει την 21/2. Την επόμενη αγωνιστική (17η) ο Ορχομενός θα αγωνιστεί με την ομάδα του ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ.

***

Β΄    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Α.Ε. ΚΟΡΥΘΙΟΥ – ΠΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ: 1-5

Σαρωτικός ο ΠΑΟ Κανδήλας, κέρδισε με το ευρύ 5-1 την ομάδα του Κορυθίου και εξασφάλισε την συμμετοχή του, στα μπαράζ ανόδου για την Α΄ κατηγορία Αρκαδίας. Σκόρερ για την ομάδα οι:  Γιώργος Ζερβογιάννης (2), Παναγιώτης Προκόπος, Μαν. Παπαμανωλόπουλος και Χρήστος Μυλωνάς.

Η σύνθεση του ΠΑΟ Κανδήλας: ΖΑΡΡΗΣ ΘΟΔ., ΦΑΒΒΑΤΑΣ ΠΑΝ., ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧ., ΚΑΝΔΑΛΕΠΑΣ ΚΩΣΤ., ΚΑΡΑΜΠΗΣ Γ.Π., ΓΙΑΝΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΚ., ΚΑΡΑΜΠΗΣ Γ.Χ., ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝ., ΤΑΜΠΑΣΗΣ ΗΛ., ΠΡΟΚΟΠΟΣ ΠΑΝ., ΖΕΡΒΟΓΙΑΝΝΗΣ Γ.

Στο πάγκο ήταν: ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣ., ΠΕΤΜΕΖΑΣ ΠΑΝ., ΣΔΡΑΛΗΣ ΒΑΣ., ΕΙΚΟΣΙΔΕΚΑΣ ΣΤΑΥΡ., ΜΥΛΩΝΑΣ ΧΡ., ΠΡΟΚΟΠΟΣ ΦΩΤ.

(στον πάγκο της ομάδας

και ο “παλαίμαχος” Βλαχερναίος Πάνος Μεγρέμης)

Στα μπαράζ ανόδου, θα αγωνιστούν σε διπλά παιχνίδια, ο ΠΑΟ Κανδήλας, ο Παγγορτυνιακός, ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου και ο Νικηταράς Δολιανών. Οι δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν τους περισσότερους βαθμούς, θα ανέβουν στην Α΄   κατηγορία Αρκαδίας. Για την πρώτη αγωνιστική η ομάδα της Κανδήλας θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Παγγορτυνιακού.

***

ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ – Β΄   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Β΄   ΟΜΙΛΟΣ)

ΑΟ ΚΡΟΚΕΩΝ – ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ: 61-63

Νίκη εκτός έδρας για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΝΑ ΚΑΝΔΗΛΑΣ, με 63-61, επί της ομάδας ΑΟ ΚΡΟΚΕΩΝ. Την επόμενη αγωνιστική (13η) ο ΠΑΝΑΣ θα αντιμετωπίσει την ομάδα ΑΠΟΕΛ.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια