Back to top
Πέμπτη, 1 Μαρτίου, 2018 στις 10:07πμ | Κατηγορία: Εκλογές | CLOLONIS
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ Τ.Ο.Ε.Β: ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

Το συμβούλιο του Τ.Ο.Ε.Β. Έλους Κανδήλας έχει προκηρύξει εκλογές την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018. Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν υποψηφιότητα, να το δηλώσουν στη γραμματεία του οργανισμού, έως την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 και καθημερινά μεταξύ 08:00 – 12:00 π.μ. στα γραφεία του Τ.Ο.Ε.Β στο πρώην δημαρχείο Λεβιδίου.

Υποψήφιοι μπορεί να είναι, όσοι έχουν στο όνομά τους αγροτεμάχια και έχουν πληρώσει.

Σύμφωνα  με το καταστατικό, άρθρο 6 παράγρ. 1 υποψήφια μέλη  μπορούν  να είναι όσοι  είναι ιδιοκτήτες  και νομείς. Όσοι δηλ. έχουν κλήρο  στην κατοχή τους. 

Δεν μπορούν  να είναι μέλη  της γενικής  συνελεύσεως  και του Διοικητικού Συμβουλίου  όσοι είναι υπερήμεροι οφειλέτες, όσοι  δηλαδή χρωστούν  στον οργανισμό, σύμφωνα  με το άρθρο 21 παραγρ. 4 του καταστατικού. 

Το άρθρο 10 παραγρ. 4 ορίζει τον αριθμό  των ψήφων  των μελών,  με βάση την έκταση  που κατέχει  κάθε  μέλος.

Ειδικότερα:

1 ψήφος,  από  5 στρέμματα έως  και 20 στρέμματα 

2 ψήφους,  από 20 έως  και 50 στρέμματα 

3 ψήφους, για πάνω  από πενήντα  στρέμματα. 

Επιπροσθέτως δικαίωμα  ψήφου  στις επερχόμενες  εκλογές  του Τ.Ο.Ε.Β. θα έχουν και όσοι εξουσιοδοτηθούν από απόντες ιδιοκτήτες να ψηφίσουν. Η εξουσιοδότηση  να έχει  γίνει σε κάποιο  Κ.Ε.Π. ή την αστυνομία!

Σημείωση: Το καταστατικό του οργανισμού είναι στη διάθεση του καθενός, στην αρχική σελίδα του vlaxerna.gr στον τομέα «Σύλλογοι – Φορείς: Τ.Ο.Ε.Β. Έλους Κανδήλας».

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια