Back to top
Δευτέρα, 5 Μαρτίου, 2018 στις 11:12πμ | Κατηγορία: Εκδηλώσεις | TSARHL
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΙΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΒΛΑΧΕΡΝΑΙΩΝ.

Κάτω από την ηλιόλουστη ΑΚΡΟΠΟΛΗ, χθες Κυριακή 04/03, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συλλόγου των Απανταχού Βλαχερναίων. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν με επαίνους και οι επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, οι νέοι φοιτητές του χωριού μας. Το παρόν έδωσαν αρκετοί συμπατριώτες και το Δ.Σ. του Συλλόγου, αποδείχθηκε καλός οικοδεσπότης, με αποτέλεσμα όλοι να να ευχαριστηθούν το “ανοιξιάτικο” μεσημέρι Κυριακής.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, στο μήνυμά του, καλοσώρισε τους συμπατριώτες, ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και έδωσε τα συγχαρητήρια του, στους επιτυχόντες στα Πανεπιστήμια. Το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, Δημήτριος Κολλίντζας, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους παρεβρισκόμενους. Έγγραφο μήνυμα, απέστειλλε και ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Παπαχρόνης, ο οποίος λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δεν παρεβρέθηκε στην εκδήλωση. Ακόμη χαιρετισμό και χρόνια πολλά σε όλους απέστειλλε, η πρόεδρος του Συλλόγου Λίμνης (Άγαλι) κ. Κατερίνα Κουρή.

Την πίτα του Συλλόγου, είχε επιμεληθεί η Σμαρούλα Σωτ. Τσαρουχά. Επίσης πίτες προσέφεραν και οι: Παναγιώτα Ανδρ. Πανούση και Μαίρη Δ. Λολώνη. Αρκετοί συμπατριώτες επαγγελματίες, είχαν αποστείλλει δώρα για την λαχειοφόρο του Συλλόγου, η οποία έγινε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης. Το φλουρί της πίτας έτυχε στον Γιώργο Κατσούλη, ο οποίος κέρδισε ένα ΛΕΥΚΩΜΑ.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους θερμά για την προσφορά τους και την παρουσία τους στην εκδήλωση του Συλλόγου.

 

Δημοσιεύουμε την κατάσταση της λαχειοφόρου, με τα δώρα και τους τυχερούς αριθμούς. Υπάρχουν δώρα που δεν έχουν αναζητηθεί και παρακαλούνται οι τυχεροί να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, στα τηλέφωνα: Ηλίας Σωτ. Τσαρουχάς: 6983-521-983, Κων/νος Τσέκος: 6983-463-933, Παν. Χαρ. Λολώνης: 6977-034-333.

Σχόλια
  1. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΗΣ “ΤΟ ΑΓΑΛΙ”
    6 Μαρτίου, 2018

    Συγχαρητήρια!!!! πάντα επιτυχίες!!!!!

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! και του χρόνου!! σε όλους!

    ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ

    Κατερίνα Κουρή

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια